Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל לאהצריכה לאיים על אף אחד. תראו איך האיראנים מצפצפים על האיומים של טראמפ. בינתיים זה הולך להם טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

הפסקת אש אמרנו. 

"הפסקת אש על מלא מלא 2.0_סופי_3_ערוך_סופי בהחלט_2 ערוך 2 עצבני_גמור_סופי_ערוך".

נשבר לי כבר מהאפס המוחלט. מהיום קורא לו קלווין.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז מה היה לנו היום? 

החרדים עצרו את תנועת הרכבות, עשו פקקי תנועה ומהומות ברחובות בירת ישראל, ובמקביל מר ביטחון ליגה אחרת התקפל ולא מסוגל להוציא לפועל תקיפה בביירות, אפילו הפצצה של מחסן ריק למראית עין בלבד, כי האדון הכתום אמר לו don't. 

עוד יום נהדר בממלכת הימין המלא מלא.

זוכרים את התקיפה בקטאר שהיתה בכאילו לא מתואמת עם האמריקאים? הבנתם כמה מטומטם היה להאמין בזה אז? אנחנו לא במושב הנהג, אנחנו אפילו לא יושבים ליד הנהג. לא פלא שלאחרונה הוא מדבר על התנתקות מהסיוע האמריקאי. זה פוגע לו בקמפיין בחירות.

אני רק מקווה שהגלגל של טראמפ יתהפך שוב לטובתנו, כי מ"המנהיגים" שלנו כאן אי אפשר לצפות אפילו למינימום של המינימום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

אז מה היה לנו היום? 

החרדים עצרו את תנועת הרכבות, עשו פקקי תנועה ומהומות ברחובות בירת ישראל, ובמקביל מר ביטחון ליגה אחרת התקפל ולא מסוגל להוציא לפועל תקיפה בביירות, אפילו הפצצה של מחסן ריק למראית עין בלבד, כי האדום הכתום אמר לו don't. 

זוכרים את התקיפה בקטאר שהיתה בכאילו לא מתואמת עם האמריקאים? הבנתם כמה מטומטם היה להאמין בזה אז? אנחנו לא במושב הנהג, אנחנו אפילו לא יושבים ליד הנהג. לא פלא שלאחרונה הוא מדבר על התנתקות מהסיוע האמריקאי. זה פוגע לו בקמפיין בחירות.

אני רק מקווה שהגלגל של טראמפ יתהפך שוב לטובתנו, כי מ"המנהיגים" שלנו כאן אי אפשר לצפות אפילו למינימום של המינימום.

שכחת פרט קטן - כל מה שרשמת זה בגלל היועמש"ית.

חשוב להדגיש את זה. אל תסטה מדף המסרים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

עוד חייל נהרג מרחפן...
הפסקת אש אמרנו. פשוט בזיון.

כן, כנראה יש להתרגל לזה, כי מהשנים האחרונות של רוסיה אוקראינה נראה שאלא אם כן נמציא משהו מהר... 

עכשיו אני מבין שאי אפשר לצאת, וגם אם כן אז המצב לא בטוח, אבל איך אפשר לשלוח אנשים כשאתה יודע שזאת אופציה סבירה שזה יקרה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

אז מה היה לנו היום? 

החרדים עצרו את תנועת הרכבות, עשו פקקי תנועה ומהומות ברחובות בירת ישראל, ובמקביל מר ביטחון ליגה אחרת התקפל ולא מסוגל להוציא לפועל תקיפה בביירות, אפילו הפצצה של מחסן ריק למראית עין בלבד, כי האדון הכתום אמר לו don't. 

ואם היתה פה ממשלת שמאל מלא מלא אז אני מבין שהיו שמים *** על טראמפ ואם הוא אומר don't עושים ההיפך, כן?

תמיד היינו ותמיד נהיה בובות על חוט של האמריקאים.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, asix כתב:

שכחת פרט קטן - כל מה שרשמת זה בגלל היועמש"ית.

חשוב להדגיש את זה. אל תסטה מדף המסרים.

אל תדאג ליועמ"שית, הרי כבוד השר אמסלם אמר ששמרו עבורה מקום בגיהנום.

ממשלה זבל.

לפני 2 דקות, BeBest כתב:

ואם היתה פה ממשלת שמאל מלא מלא אז אני מבין שהיו שמים *** על טראמפ ואם הוא אומר don't עושים ההיפך, כן?

נעים להכיר אדון דף מסרים.

סמרטוטיים כמו שאנחנו היום אף פעם לא היינו.

זה בכלל לא קשור ימין או שמאל.

זה קשור לאפס שמחכה ל"האנינה" שלו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, BeBest כתב:

כבר עכשיו יש פה ממשלת שמאל מלא מלא.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 4 דקות, פריג'י כתב:

נעים להכיר אדון דף מסרים.

נראה לי תגובה ראשונה שלי ב5,670 עמודים פה וכבר אני אדון "דף מסרים".

נראה ששהייה ברדיוס של קפלן דופקת תאים במוח.

לפני 5 דקות, פריג'י כתב:

זה קשור לאפס שמחכה ל"האנינה" שלו.

איך זה קשור אליו שטראמפ קם השבוע על הצד של "עסקה" ?

יכול להיות שבשבוע הבא הוא יקום על צד אחר

• רעיון גרוע 1
פורסם

למה צריך לצאת בהודעת ״הנחיתי״ לפני שהתקיפה הסתיימה?
למה אי אפשר היה פשוט להוציא אותה לפועל? זה לא אותו נתניהו ששלח מטוסי קרב עם טילים היפרסוניים להפציץ בקטאר?

יש פה שתי אפשרויות כמו שציינתי קודם:
1. טמטום מוחלט בהתנהלות של נתניהו ששכח לרגע כנראה שהוא הביץ׳ של טראמפ.
2. הכל היה ספין על חשבון החיילים שלנו בשביל להגיד לבייס ״הנחיתי״.

אני בעד לא להגיד ״אם הייתה פה ממשלת שמאל...״ או ״גם. היה עושה כך...״.
אני בעד לבדוק את זה בפועל. להעיף את ביבי, לבדוק איך מישהו אחר מתנהל, אם זה לא טוב להעיף גם אותו.
נשמע לי שהשיטה שלי עדיפה. מישהו לא מספק את הסחורה מעיפים אותו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, BeBest כתב:

נראה לי תגובה ראשונה שלי ב5,670 עמודים פה וכבר אני אדון "דף מסרים".

תגובה ראשונה שלך פה ואתה אומר "נראה לכם שהשמאל...".

תגיד מה דעתך. האישית.

זה שהשמאל לא היה עושה יותר טוב מביבי אנחנו יודעים. זה בדיוק המסר.

הייתי פיזית ברחוב קפלן אני חושב פעם אחת בשלוש שנים האחרונות וגם זה לא היה בהפגנה.

זה קשור אליו כי מנהיג שרוצה לעשות - עושה.

מנהיג שתלוי במנהיג אחר כדי לקבל חנינה ולהימלט מאימת החוק הוא שפוט - ולכן לא עושה.

לגבי מי קם על איזה צד - יותר מדי חיילים שלנו היו על הצד הלא נכון של הסיב האופטי שבקצה הרחפן, ויותר מדי ילדים שלנו קמים בבוקר ונוסעים בהסעות בשטחים מטווחים בגלל התפקוד העלוב של ממשלת הזבל הזו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 39 דקות, פריג'י כתב:

מנהיג שתלוי במנהיג אחר כדי לקבל חנינה ולהימלט מאימת החוק הוא שפוט - ולכן לא עושה.

צריך לזכור גם שהמלחמה משרתת את נתניהו במשפט שלו.
כל הזמן יש התייעצויות בטחוניות, מצב חירום, דיונים. תמיד צריך לבטל את הדיונים במשפט. ככה גוררים אותו עוד ועוד.
אם מישהו חושב שאין סיכוי שנתניהו יגרור את המלחמה במחיר של מוות של חיילינו בשביל המשפט שלו אני אזכיר לו מה נתניהו, אה סליחה מחילה, הכוורת שלו בלי ידעתו, עשו כששישה חטופים נרצחו בדם קר. העיקר שהבוס מבסוט, אבל היי שלא יתבעו אותי תביעת דיבה הבוס זה לא נתניהו, זה טראמפ.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 49 דקות, פריג'י כתב:

תגובה ראשונה שלך פה ואתה אומר "נראה לכם שהשמאל...".

תגיד מה דעתך. האישית.

זה שהשמאל לא היה עושה יותר טוב מביבי אנחנו יודעים. זה בדיוק המסר.

הייתי פיזית ברחוב קפלן אני חושב פעם אחת בשלוש שנים האחרונות וגם זה לא היה בהפגנה.

זה קשור אליו כי מנהיג שרוצה לעשות - עושה.

לגבי מי קם על איזה צד - יותר מדי חיילים שלנו היו על הצד הלא נכון של הסיב האופטי שבקצה הרחפן, ויותר מדי ילדים שלנו קמים בבוקר ונוסעים בהסעות בשטחים מטווחים בגלל התפקוד העלוב של ממשלת הזבל הזו.

גם אם בנט/לפיד/גנץ (מי עוד בפוטנציה להיות פה רוה"מ?) היה מקבל don't הוא לא היה עושה כלום.

אז להפיל את זה על ביבי רק בגלל אג'נדה פוליטית זה פתטי.

לפני שעה, farkash7 כתב:

אני בעד לא להגיד ״אם הייתה פה ממשלת שמאל...״ או ״גם. היה עושה כך...״.
אני בעד לבדוק את זה בפועל. להעיף את ביבי, לבדוק איך מישהו אחר מתנהל, אם זה לא טוב להעיף גם אותו.
נשמע לי שהשיטה שלי עדיפה. מישהו לא מספק את הסחורה מעיפים אותו.

בהחלט. ואם זה יהיה יותר גרוע?

כשבנט הקים פה ממשלה והבטיח "אני לא אעשה רוטציה עם לפיד" האמינו לו.

הבטיח שלא ישב עם הערבים, האמינו לו.

למה שנאמין לו שוב?

מה שלי הכי מפריע בממשלה הנוכחית היא שהמפלגות החרדיות פשוט תופסות אותה בביצים.

מצד שני, עדיף אנשים כמו מנסור עבאס או איימן עודה בקואליציה?

אז כשהאופציות הן לבחור בין נבלה לטרפה, נצביע זליכה.

אמנם גם הוא חרטטן לא קטן, אבל לפחות נקווה שיהיה פחות יקר לחיות פה.

• רעיון גרוע 1
פורסם

לפני 15 דקות, BeBest כתב:

גם אם בנט/לפיד/גנץ (מי עוד בפוטנציה להיות פה רוה"מ?) היה מקבל don't הוא לא היה עושה כלום.

אתה חוזה עתידות? מה אתה אומר חוץ מלהפליץ ססמאות ריקות של ימין חסר מוסר?! בנט היה, אני אומר לך שבנט היה מפציץ, עכשיו תוכיח לי אחרת? מסוגל? לא, אבל להגיד שביבי האפס לא עושה, את זה אני כן יכול לומר בוודאות מלאה. NEXT. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, BeBest כתב:

בהחלט. ואם זה יהיה יותר גרוע?

כשבנט הקים פה ממשלה והבטיח "אני לא אעשה רוטציה עם לפיד" האמינו לו.

הבטיח שלא ישב עם הערבים, האמינו לו.

למה שנאמין לו שוב?

אוי לא, רוטציה עם לפיד! ישיבה עם ערבים!

זה היה כל כך גרוע, הרבה יותר גרוע מהעסקת סוכנים קטאריים בלשכת ראש הממשלה, מלתת לחרדים להמשיך להשתמט ולהשבית את המדינה ולתקוף שוטרים וחיילים כשמגזרים אחרים נקרעים במילואים, מלתת לפשיעה הערבית להשתולל ולהגיע לשיאים של כל הזמנים, מאלפי נרצחים, מאות חטופים, ממלחמה שנמשכת יותר משנתיים וחצי בלי להשיג את רוב המטרות,  באמת שאי אפשר לסמוך על הבנט הזה. מזל שהממשלה שלו ושל לפיד נפלה אחרי שנה, וזכינו בכל הטוב הזה עם הממשלה הנוכחית.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...