Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי הוא קשקשן ופופוליסט שלא יודע מה הוא רוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

וזה בדיוק מה שעשתה הממשלה הקודמת.

עזר לה?

ולהמשיך לצעוק רק לא ביבי הביא אותנו רחוק.

פורסם

זוכרים שבאחת ממערכות הבחירות לפני 5 שנים היו בפורום הזה אנשים שהתלהבו מהמצע הכלכלי של סמוטריץ׳? כשהגיע לאוצר קיבלנו כלכלת ״בעזרת השם״.

עם המדיניות הכלכלית (ולא רק הכלכלית) המופקרת של הממשלה הנוכחית הממשלה הבאה תצטרך להעלות באוב את דב יוסף.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

image.thumb.png.2f83dd8b50a5eb2bed7eb7cc9e5cfbd2.png

רמת אמינות: משהו שקלווין אמר. 

image.thumb.png.47e1c95e6db47866d7cacf7864226b2c.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

המצע שלו (הכלכלי) זה החלום הכי רטוב של חלק נכבד מהמגיבים כאן.

אין לו באמת מצע. לאורך השנים הוא כתב תוכניות כלכליות שונות וסותרות, בהתאם לגופים ששילמו לו.

הוא בעיקר פופוליסט שמנסה להתאים את התוכניות הכלכליות שלו למה שהוא חושב שאנשים רוצים לשמוע.

לפני 4 דקות, sperial כתב:

לפני 5 שנים היו בפורום הזה אנשים שהתלהבו מהמצע הכלכלי של סמוטריץ׳?

גם היו פה אנשים שהתלהבו מהמצע של פייגלין.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, yd b-4 כתב:

לא ממש מכיר את האיש, למה באמת ירון זליכה לא מתרומם בשום סקר.

תקרא קצת את עומר מואב ומה הוא אומר על זליכה. 

מצע זה טוב רק אם הוא מפרט בצורה הגיונית איך הולכים לממש אותו. 

כי להגיד "תחבורה ציבורית בחינם לכולם", או "בוא נוריד מסים כי יוקר המחיה" או כל דבר אחר שהציבור אוהב לשמוע זה נחמד, אבל מאיפה יגיע הכסף? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

סביר להניח שהיינו מגיעים למלחמת הקיום הזאת במצב טיפה יותר טוב

בעברית אני קורא לזה -  שום הבדל משמעותי. טיפה != משמעותי

לפני שעה, Night Driver כתב:

אם לא היינו יוצאים לתקיפה באירן בלי שאנחנו יודעים

בעברית קוראים לזה - להיכנע

לפני 55 דקות, ברווז כתב:

קראת את תכנית המלחמה שהייתה אמורה להיות, ושבפועל יושמה רק כ-30% ממנה? זה די היה מורט את האיראנים כמו שצריך, ובתגובת שרשרת מקריס לטווח הארוך את חיזבאללה.

בעברית קוראים לזה - להאמין בקיומם של דובוני אכפת לי.

לפני שעה, Night Driver כתב:

אלא יוצרים ביוזמות מדיניות קודם עם מתווכות שאנחנו בוחרים לא היה אחרת?

דובוני אכפת לי עם הזיות של פטריות. ״פיתרון מדיני״. די אני מתה.

שוב, דוגמה מאלפת ל״תקיעות מחשבתית״/״נביחה על העץ הלא נכון״ -

כדי לשמור על איזה שהוא יתרון (אני לא משתמש במילה לנצח) בצד הצבאי/מלחמת הדת החיצונית,

צריך קודם כול שהמדינה שלך לא תקרוס מבפנים.

זה מגיע יחד עם להוליד ולגדל יותר ילדים לא-חרדים, אגב... ( וזהו, הרסתי לעצמי את שאריות הקרדיט לנצח :) )

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, hans כתב:

אני דווקא כן חושב שבכל הנוגע להתנהלות חוץ/ארה״ב/לוחמה לא היינו מקבלים שום הבדל משמעותי

אילו היה ראש ממשלה אחר. זאת טעות מתמשכת של קמפיין ״רק לא ביבי״,

כאילו ראש ממשלה אחר היה גורם לאיראנים להפוך לדובוני אכפת לי, וכל רקטה הייתה גורמת

באופן קסום בתגובה למחיקת דאחייה/עזה/you name it.

אנחנו מדינת חסות קטנה שנמצאת תחת התקפה מתמדת, פיזית ואידיאולוגית,

בתזמון מצער במיוחד של קריסת המערב מבחינה אידאולוגית (יותר נכון, הבשלת האימפוטנציה)

ופיזית (אין צבאות של ממש במערב חוץ מארה״ב).

אלה עובדות ששום ראש ממשלה אחר לא היה יכול לשנות, כפי ששום ראש ממשלה לא יכול לשנות את מזג האוויר.

בנושא הפנים, כמובן, היה אפשר אחרת ובהחלט אפשר אחרת ומבחינה אלקטורלית יש עדיין סיכוי

לגרש ממוסדות השלטון את כנופיית העבריינים של הליכוד והחרדים. 

אולי עדיף למקד את הקמפיין שם. אבל ממש למקד -

מה נשנה בשבילך, האזרח הקטן, בחיי היום-יום.

מה הקשר? אם זה המצב למה לצאת בהצהרות ״הנחתי לתקוף בדאחייה״ ולגרום נזק אסטרטגי למדינת ישראל?
אם זה המצב לך תדבר עם טראמפ קודם בטלפון, תשיג אישור, ואז תיצא בהצהרות. אל תוציא את עצמך אפס ותפגע אסטרטגית במדינה.
אם זה המצב למה אתה מחבל ביחסים עם המפלגה הדמוקרטית בארה״ב ומעלה אותם על שרטון? למה אתה לועג לנשיא הקודם שעמד לצידך ברגעים קשים?
ראיתי את הנאום של רם בן ברק בכנסת. צודק בכל מילה. אומר את מה שאמרת, אבל יחד עם זאת מסביר איך נתניהו גרם וגורם לנזק אסטרטגי שאולי לא ניתן לתקן למדינת ישראל, ברמה של סכנה קיומית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שוב, עץ לא נכון, נביחה.

מה קשור מפלגה דמוקרטית.

אתה מבטא תמונת ראי מדויקת של ביביזם - האמונה שכל פיפס, כל מילה, כל הנד עפעף של ביבי יש לו השפעה אסטרטגית רחבת היקף הרת אסון ומה לא. 

אגב, שום דבר שאנחנו נעשה לא ישנה פנימית את מה שקורה בארצות הברית. היית מקבל בדיוק את אותה

אנטישמיות מהולה בטמטום פרוגרסיבי גם אם טיבי היה ראש ממשלה ועבאס שר החוץ.

• רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, hans כתב:

שום הבדל משמעותי. טיפה != משמעותי

לא באמת. הפלישה של חמאס בשביעי באוקטובר יכלה להראות אחרת לגמרי אם ממשלות ביבי לא היו מטפחות את חמאס כנכס ומקדמות את הגישה של שקט יענה בשקט. כמובן שזה לא רק ביבי וזהו, אבל הראש משפיע על כל מה שמתחת.

כמו שאי אפשר לדעת מה היה אילו היו פה ממשלות אחרות, אי אפשר לקבוע שלא היה שום הבדל משמעותי. 

בסופו של דבר, לא מדובר באסונות טבע מכח עליון. זאת המציאות שאנחנו השפענו כל העיצוב שלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 שעות, David32 כתב:

לא חושב שיש לזה תוכלת.

מה שכן, הוכחה מלאה שהם כן רצו מההתחלה שלבנון תיהיה בהסכם. 

הם זה האמריקאים או אנחנו או גם וגם?

פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

מה קשור מפלגה דמוקרטית.

כי זו מפלגה ששולטת בארה״ב חלק ניכר מהזמן, ולאור מבנה המוסדות שם גם כשהנשיא רפובליקאי הדמוקרטים משפיעים מתוך הקונגרס, עד כדי שיתוק הנשיא.

נתניהו עוסק כבר הרבה שנים בהתערבות בבחירות בארה״ב - דומני שהשיא הבולט היה הנאום בקונגרס ב-2015. והוא טיפח את הקשרים במיוחד עם טראמפ, על חשבון הקשרים עם הדמוקרטים, שמסורתית תמכו בישראל והיום יש לנו הרבה אוייבים ביניהם. ועם כל טיפוח הקשרים עם טראמפ תראה איזה כאפות אנחנו מקבלים ממנו. אם הדיוט כמוני הבין את חוסר העקביות של טראמפ לפני אי אילו שנים אני מצפה ממי שמחשיב עצמו החכם באדם לדעת זאת לפני. לא נראה לי שהיתה לנתניהו תובנה כזו.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

לא ממש מכיר את האיש, למה באמת ירון זליכה לא מתרומם בשום סקר.

ממש לא

לפני 56 דקות, sperial כתב:

זוכרים שבאחת ממערכות הבחירות לפני 5 שנים היו בפורום הזה אנשים שהתלהבו מהמצע הכלכלי של סמוטריץ׳? כשהגיע לאוצר קיבלנו כלכלת ״בעזרת השם״.

עם המדיניות הכלכלית (ולא רק הכלכלית) המופקרת של הממשלה הנוכחית הממשלה הבאה תצטרך להעלות באוב את דב יוסף.

הבעיה שהמצע הכלכלי שהוא הציג לא קשור למצע שהוא מבצע

אני מתכוון למצע שהוא הציג אצל שאול אמסטרדמסקי

פורסם

ומישהו האמין למצע הכלכלי שלו? מישהו חושב שליברליזם קיצוני כפי שהוא הציע יכול להתקיים בכלל, ובמדינה נסחטת בפרט? מלכתחילה היה ברור שהוא משטה בבוחרים. כשמונה לשר האוצר התברר שהוא אפילו לאהמנסה ללמוד את החומר.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, sperial כתב:

על חשבון הקשרים עם הדמוקרטים, שמסורתית תמכו בישראל והיום יש לנו הרבה אוייבים ביניהם

בוקר טוב, אתה ביביסט.

אין שום קשר בין טיפוח קשרים עם הרפובליקנים לבין ״איבוד״ המפלגה הדמוקרטית.

המפלגה הדמוקרטית התאבדה לבד בלי ביבי, זה שינוי פנימי בארצות הברית. לא יצרנו אותו, לא גרמנו אותו, לא החרפנו אותו. כלום. בוקר טוב לכולם, יש תהליכים בעולם שמתרחשים בלי קשר לביבי.

תפסיקו להפריע לי ולשאר החצי-נורמלים שנותרו להחליף אותו. די.

עריכה אחרונה על ידי hans

• תוכן חדש...