Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, עדי-אל כתב:

עבאס אמר עובדה. כרגע זאת מדינה יהודית

והחברים שלי כן רוצים

ואגב זה לא רק עבאס יש איתו לפחות עוד 4 חברי מפלגה

(ונניח בצד את העובדה שאני לא מאמין לעבאס)

אם כל טענה נגד ציבור או אוכלסיה כל שהיא היא שנאה וגזענות אז כן. מי שבא בטענות כלפי החרדים הוא שונא וגזען

בקיצור אתה החלטת ושנעזוב אותך מעובדות ומנתונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

תבוא בטענות גם לאנשים שכותבים דברים קשים נגד הציבור החרדי

כמו מה לדוגמא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אם כל טענה נגד ציבור או אוכלסיה כל שהיא היא שנאה וגזענות אז כן.

אם..

אבל זו לא ההגדרה של גזענות. למילים יש משמעות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

זו טענת איש קש.

אני טוען שהערבים צריכים להיות בקואליציה (בקואליציה! לא בממשלה, זה ממש לא אותו דבר) כדי שבעתיד נוכל להסתובב בלילה באום אל פאחם בבטחה.

אני איתך בזה לגמרי! לא הגיוני שאוכלוסיה בגודל כזה תהיה בחוץ.

זה הזיה להסליל אותם  רק כרוקחים רופאים ומהנדסים/פשע, בלי לתת להם יצוג (עם יכולת השפעה) בניה ושירותים אזרחיים מלאים.

הם כאן וישארו כאן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 26.5.2026 בשעה 10:37, ברווז כתב:

גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום. אמ;לק- בןגביר והתנינים רוצה שחברות הביטוח יטפלו בנפגעי הפרוטקשן.

ומה עם גניבות רכב?

פה יש הצעה קצת יותר הגיונית. חברות הביטוח ישתתפו במימון יחידות למלחמה בגניבות הרכבים.

כמובן שזה פשוט עוד מס עקיף, כי חברות הביטוח יממנו את זה מעליית הפרמיה, אבל במסגרת המחדל של המדינה הקרויה ישראל, זה גם משהו. בהנחה שהכסף באמת ינוצל ביעילות למטרה הזו ולא לעוד סיבובי יחצ של השר.

image.thumb.png.34a8e0f235e654251db0d5f037a3cfc2.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

אם..

אבל זו לא ההגדרה של גזענות. למילים יש משמעות.

גם להגיד שמוסלמים לא רוצים אותנו כאן זה לא גזענות 

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

כמו מה לדוגמא?

שהציבור החרדי מזיק למדינת ישראל 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל לא לציית לחוק, לא להתגייס לצבא ולהסתמך על אחרים שיפרנסו אותך זה מזיק למדינת ישראל.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 33 דקות, עדי-אל כתב:

שהציבור החרדי מזיק למדינת ישראל

מה גזעני בזה?

זאת דעה שלדעתי גם נכונה.

הציבור החרדי חי בצורה שלא מתאימה לעידן הנוכחי. מילא היה אומר שזאת צורת חייו ולא מנסה להשפיע על כלל הסביבה ולא דורש משאבים מהסביבה כדי לחיות בצורה כזאת אבל זאת לא האמת.

האמת היא שהציבור החרדי, שהוא רק 20 אחוז מהאוכלוסייה אל גדל בצורה מהירה מאוד, צורך משאבים מהמדינה כאילו הוא 50 אחוז מהאוכלוסייה ומנגד הוא לא תורם למדינה אפילו לא 10 אחוז. הוא לא תורם במיסים כי הרבה כסף שם שחור ומתרומות, הוא לא תורם בשרותים הכלליים כמו צבא, משטרה וכיבוי אש.

המשך גדילתו ללא שנוי בהתנהלותו כציבור גדול אכן יכולה לגרום לקריסה של כל המפעל הציוני הן מבחינה כלכלית והן מבחינה חברתית.

להבדיל מהציבור החילוני , וגם לדעתי ברוב הציבור הדתי והמסורתי שחיים בצורה הומוגנית ואינם מנסים לכפות את אורח חייהם ( מהקבוצה הזאת הייתי מחריג את ההקצנה שהחלה בציבור שגר ביהודה ושומרון) על שאר הסביבה ותורמים למדינה במיסים ובשירות צבאי, החרדים מנסים בכל הכח ובאמצעות תקציבים גדולים לשנות את המרחב הציבורי ששייך לכולם ויתאים רק לאורח חייהם כמו לדוגמא בערד, בטבריה, חריש בדרך ועוד ערים שברגע שמתחילה השתלטות חרדית בעיר לשאר התושבים אין מה לחפש שם.

הממשלה הגדילה לעשות ומשווקת דירה בהנחה במקומות עם אופי חרדי. לאדם חילוני או דתי לייט אין מה לחפש שם.

ברגע שיהיו הרבה אזורים שהם רק חרדים על חשבון כלל האוכלוסייה משהו בכל התהליך של המדינה יתפרק וזאת לדעתי הכוונה שהציבור החרדי מזיק למדינה.

• אהבתי 2
פורסם

מי אמר שאתה לא צודק?

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אבל לא לציית לחוק, לא להתגייס לצבא ולהסתמך על אחרים שיפרנסו אותך זה מזיק למדינת ישראל.

ולתמוך בפגועי טרור, לפעול להשמדת ישראל  זה לא פוגע?

פורסם
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

ולתמוך בפגועי טרור, לפעול להשמדת ישראל  זה לא פוגע?

היחיד שתומך טרור זה בן גביר.

אצלך ערבי=תומך טרור ואתה עוד מדבר על גזענות?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

היחיד שתומך טרור זה בן גביר.

אצלך ערבי=תומך טרור ואתה עוד מדבר על גזענות?

מתי בן גביר תמך בחמאס או פתח?

• תוכן חדש...