Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, הצילינדר השישה עשר כתב:

גם ככה הם על חשבון המדינה, משנה מאיזה תקציב? 

ברור שמשנה.
האוכל יותר טוב
אין תשלום

יש תנאים מעולים ביחס לישיבה סטנדרטית
אחלה אוירה
וכבונוס אטרקציה לספר לחברים בחינם

לפני 1 דקה, ברווז כתב:

המטרה היא לא המעצר. המטרה היא גיוס.

במקום לעצור אותם - ישר לבקו"מ. עדיף.

לא שמעתי עדיין על עצור אחד שהתגייס, אשמח שמישהו יחכים אותי כרגע מה הקטע במעצר אם מראש הוא משוחרר בד"כ תוך 10 יום (מקסימוווום 20).

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7475

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 5 שעות, malcishua כתב:

לא. יש מלחמה עם מספר מדינות מוסלמיות. אבל ממש לא עם "האיסלאם". למעשה, רוב המדינות המוסלמיות לא נמצאות במצב מלחמה עם ישראל ואפילו לא עוינות אותה. חלקן מקיימות יחסים דיפלומטיים מלאים (ועסקיים) עם ישראל, חלקן פורמלית נייטראליות לישראל (אבל לפעמים כן מתקיימים יחסים עסקיים, כמו שהיה עם איחוד האמירויות עד להסכמים), ומיעוטן - לבנון, אירן, תימן - ממש במצב מלחמה עם ישראל.

אז לא, ממש אי אפשר לומר שאנחנו במלחמה עם "האיסלאם" שמסביבנו. אם כבר, אנחנו מסתדרים איתו לא רע, חוץ ממיעוט עוין (ומשמעותי, אין ספק. את זה אי אפשר להכחיש)

צריך להיזהר עם השיתופי פעולה עסקיים האלו

כאילו זה סבבה אבל זאת ברית של אינטרסים ולא ברית של קבלה עקרונית של מדינת ישראל.

זה היה כבר בעבר עם טורקיה ואיראן 

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אתה מודע לעובדה שבחלק גדול מהמלחמות שלנו, לאורך עשרות שנים, המשטר במדינות האויב היה חילוני?

אני חושב שההגדרה שלך לחילוני היא לא זהה להגדרה של חילוני במשטרים האלו

חילוני שם זה בסגנון של מסורתי כאן 

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

איך זה קשור לכך שלאזרחי ישראל שהם במקרה ערבים ואולי גם מוסלמים, לא אמור להיות יצוג בקואליציה לדעתך?

תלוי מה בסיס ההזדהות שלך

כמו זה שאם יש לך דרכון פורטוגלי זה לא באמת שאתה פורטוגלי או שיש לך עניין בה

פורסם
לפני 31 דקות, yd b-4 כתב:

אגב התכנון העכשווי של הפלג הירושלמי (המפגינים הארדקור שמצולמים בדרך כלל) להיעצר קולקטיבית כמה אלפים ודה פקטו לפתוח ישיבה על חשבון הצבא.

המעצרים האלו כל כך לא יעילים שלא ברור לי מה המטרה בהם גם ככה כל עצור משוחרר מקסימום אחרי 20 יום.... 

הם לא יפתחו שום ישיבה במעצר. אין בעיה לפזר אותם ככה שיהיו אפילו עם לא יהודים.

לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

אין לך מושג מה אתה מדבר.

השלטון של סדאם היה חילוני לחלוטין וגם של אסד הבן.

מציע לך לקרוא קצת על שלטון נאצר (חילוניות ולאומיות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

לא שמעתי עדיין על עצור אחד שהתגייס, אשמח שמישהו יחכים אותי כרגע מה הקטע במעצר אם מראש הוא משוחרר בד"כ תוך 10 יום (מקסימוווום 20).

לא שמעתי על גנב רכב אחד שהפך לאזרח לתפארת בגלל שנכנס לכלא, אני חושב שהמטרה היא ענישה, אבל מה אני יודע.

האמת שאם להם זה סבבה להיות בכלא הצבאי, אני לגמרי תומך בכלא לשלוש שנים, עם ארוחות של צה״ל. מבטיח לך שזה פחות ממה שהם מקבלים מימון עכשיו ודוחה את תשלומי הילדים העתידיים שלהם, נשמע פיתרון win win.

אם אפשר לשים את הכלא הצבאי ליד הגבול, נוכל לזכות להגנת הגבולות בזכות הגמרא שהם לומדים ובכלל תבוא כל הבעיה שלנו לידי פתרון.

(חלילה שלא תחשוב שאני כועס, נראה לי שאתה אדם אינטליגנטי שמספר בדיחה, אז אני זורם)

• אהבתי 2
פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

השלטון של סדאם היה חילוני לחלוטין וגם של אסד הבן.

גם פת״ח כשהוקם, היה ארגון לאומי ולא דתי.

לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

הם לא היו אתאיסטים ובטח לא ליברלים. אבל הדת לא היתה המרכיב העיקרי. זה הגיע רק בשנים יותר מאוחרות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

המעצרים האלו כל כך לא יעילים שלא ברור לי מה המטרה בהם גם ככה כל עצור משוחרר מקסימום אחרי 20 יום.... 

הם לא יעילים כי הפוליטיקאים לא רוצים שהם יהיו יעילים. המטרה במעצרים היא לנסות לשמר איזה שביב של מראית עין של צל של שלטון חוק.

• מעניין 2
פורסם
לפני 45 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

לא שמעתי על גנב רכב אחד שהפך לאזרח לתפארת בגלל שנכנס לכלא, אני חושב שהמטרה היא ענישה, אבל מה אני יודע.

האמת שאם להם זה סבבה להיות בכלא הצבאי, אני לגמרי תומך בכלא לשלוש שנים, עם ארוחות של צה״ל. מבטיח לך שזה פחות ממה שהם מקבלים מימון עכשיו ודוחה את תשלומי הילדים העתידיים שלהם, נשמע פיתרון win win.

אם אפשר לשים את הכלא הצבאי ליד הגבול, נוכל לזכות להגנת הגבולות בזכות הגמרא שהם לומדים ובכלל תבוא כל הבעיה שלנו לידי פתרון.

(חלילה שלא תחשוב שאני כועס, נראה לי שאתה אדם אינטליגנטי שמספר בדיחה, אז אני זורם)

אני מסכים איתך שמעצר של כמה חודשים זה כבר ענישה. אבל שבועיים זה לא שווה את המאמץ שמשקיעים בזה זה מה שאמרתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 45 דקות, עדי-אל כתב:

אילו זה סבבה אבל זאת ברית של אינטרסים ולא ברית של קבלה עקרונית של מדינת ישראל

זה גם וגם, אחרת לא היו כורתים בריתות.

תמיד יכול להתחלף השלטון ולבטל הסכמים ישנים, אבל זאת לא סיבה לא להושיט יד לשלום ולשיתוף פעולה. 

לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

אני מסכים איתך שמעצר של כמה חודשים זה כבר ענישה. אבל שבועיים זה לא שווה את המאמץ שמשקיעים בזה זה מה שאמרתי.

שבועיים למי שיש לו עבודה/עסק/ילדים זה בהחלט עונש. לבטלן זה באמת שום דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלילת תעודה כחולה , ומתן תושבות ארעית למי שלא משרת ואו מתנדב לשירות שווה ערך.

שלילה של כל ההטבות, מס של 50% מהשקל הראשון, כל טיפול רפואי בתשלום ואו כנגד קנית ביטוח בריאות מיוחדת לתושבים ארעים.

הגיע הזמן לתגמל כל אחד לפי התרומה שלו למדינה , שיקראו תורה ויחיו מתרומות , 0 שקל מהמדינה.

תלוי רק בנו באם נצא לקלפי ונדרוש ממשלה על בסיס חילוני וציוני עם הכחות המשרתים והתורמים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

ידידי, החילוניים האלה, שאתה קורא להם מסורתיים, שחטו דתיים בלי רחמים כשזה הגיע לסיכון המשטר שלהם.

פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

קצת מצחיק שאתה מנפנף בזה, שבוע אחרי שכתבת פה בלהט שאין הטבות מיוחדות לחרדים.

image.thumb.png.2194c1cd36607b69d42c7c3d018673d2.png

• מעניין 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני לא מנפף בכלום, רק מרים מסך.

המשטרה לא רוצה לעצור כי אין לה כח אדם, וזה בזבוז כח אדם לשווא, במשטרה הצבאית מבינים שאין מה לעשות עם עצורים מהסוג הזה ומשחררים אותם במהירות.

ואז מגיעה היועמשית (גם היום) ומכריחה אותם לקיים את ההצגה בכח.

כולם מבינים שיעיל זה לא אבל ההצגה נמשכת ללא מטרה....

זה כבר נהיה בדיחה מגיעים לעצור עריק מתארגנת הפגנה ספונטנית ומשחררים אותו מיידית, וגם שכבר עצרו מישהו כמו ביוםצשישי תוך שעתיים הוא משוחרר....עם רענון נהלים במשטרה.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • רעיון גרוע 3
פורסם

הבדיחה העצובה שבמקום שהממשלה תאכוף את החוקים בצורה אחידה ושוויוניות הממשלה מנחה את המשטרה לא לאכוף את החוק עבור אוכלוסיה מסויימת בגלל שהיא בצד של השלטון.

אני קורא לזה אנרכיה וחוסר שליטה.

משטרה שחכמה על אזרחים שומרי חוק שחטאו מעט אבל אם זאת אוכלוסיה שמקורבת לשלטון ושמה פס על החוק המשטרה לא מסוגלת לאכוף את החוקים עליה.

ברגע שהאכיפה והענישה לא שוויונית תגיע הנקודה שהציבור יתמרד.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3
פורסם

אי אפשר לחייב אותם להתגייס וגם אי אפשר לגבות מהם ארנונה. איזה מגזר מופלא.

image.thumb.png.431b736a9cb90881bf279d0275f3a4c8.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, yd b-4 כתב:

אני לא מנפף בכלום, רק מרים מסך.

המשטרה לא רוצה לעצור כי אין לה כח אדם, וזה בזבוז כח אדם לשווא, במשטרה הצבאית מבינים שאין מה לעשות עם עצורים מהסוג הזה ומשחררים אותם במהירות.

ואז מגיעה היועמשית (גם היום) ומכריחה אותם לקיים את ההצגה בכח.

כולם מבינים שיעיל זה לא אבל ההצגה נמשכת ללא מטרה....

זה כבר נהיה בדיחה מגיעים לעצור עריק מתארגנת הפגנה ספונטנית ומשחררים אותו מיידית, וגם שכבר עצרו מישהו כמו ביוםצשישי תוך שעתיים הוא משוחרר....עם רענון נהלים במשטרה.

אז בגדול אתה אומר שכשמחוקקים חוק שהוא מפלה לטובת החרדים כמו הטבות בארנונה לפי מספר האחים של האב או משהו כזה - אתה בסדר עם זה כי זו דמוקרטיה ושאם זה מפריע למישהו שיואיל ויחוקק חוק אחר.

ומצד שני, כשיש חוק שהתקבל בצורה דמוקרטית ומחייב גיוס לצבא, אתה אומר שזה בסדר שלא מצייתים לו ואי אפשר להכניס לכלא אלפי אנשים אז שייותרו להם ודי.

סיכמתי נכון?

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...