Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט ולא מקבל תוכן פוליטי בפייסבוק ואפילו לא הייתי צריך לשנות משהו בהגדרות.

אני חבר בקבוצות של טיולים, כושר, פיננסים וכו׳ אז 99% מהתוכן שאני נתקל בו קשור לנושאים האלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ביבי ובנגביר בדיכאון מוחלט שלא עשו סגר סטייל הקורונה עם תחילת המלחמה, כי זה שיש קונים בביג פאשן ורוחצים בחוף הים מתפוצץ להם בפנים כי הם אמרו לבית המשפט שלמחות נגד הממשלה המלחמה בזמן שמתקיימת, ובכן, מלחמה, זה אסור כי מסוכן. כמה נוח. ידוע שבדיקטטורות מפגינים מושכים אש, לא ידעתי שאנחנו כבר שם.

ואת תשובת פיקוד העורף העבירו היום באופן כל כך בהול לבג"ץ - שהפרקליטות הצבאית בכלל לא עברה עליה עד כדי שהם הוציאו לבג"ץ הבהרה שהתגובה בכלל לא על דעתם. 

מישהו פה עדיין תמים חושב שהממשלה רק רוצה לשמור על המפגינים המסכנים מאימת הרסיסים?

עזבו את זה שבקבר הרשב"י במירון עסקים כרגיל.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 14 שעות, yoav911gt2 כתב:

יש בפייסבוק אפשרות לקבל תוכן פוליטי שמשום מה פועלת בתור ברירת מחדל. 

אפשר לכבות אותה -> פרופיל -> הגדרות ופרטיות -> העדפות תוכן -> להוריד את הסימון מהתוכן הפוליטי. 

לא מצמצם לגמרי אבל שיפר את המצב. 

שכל החיים יהיו לך רק רמזורים ירוקים אמן.

ביטלתי, אעדכן בהמשך @David32

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

אני רואה שם של מישהו עם יותר משם משפחה אחד, אוטומטית המח מתעלם משאר מה שכתוב.

לרוב זה עורך דין...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי כמה שאלות ברשותכם. 

1) העיתונות געשה והתרגשה עד לפני כשבוע בהדגשת אחוזי היירוט הגבוהים (92% אם אני זוכר נכון). 

פתאום! אף אחד לא מדבר על אחוזי היירוט. 

באופן מפתיע, גם אחוזי הפגיעות עלו דרמטית לפגיעה מכל שיגור. 

מה הקשר, ככל שישנו?

2) מעניין אבל אני לא קורא כמעט כבר על ירוטים. "שטח פתוח" ו"ע"פ מדיניות" שולטים בכותרות, רק שבשטח הפתוח יש גם - לא יודע, חלונות של גפני למשל. רכבים. בתים. שנפגעים. כמו גם מפעל ביטחוני שנפגע, שלא ידעתי אפילו שקיים כזה בכלל. ועבדתי הרבה מול התעשייה הבטחונית בעברי. 

משום מה זה מזכיר לי כתבות שהיו על כך שמלאי המיירטים שלנו אוזל. 

האם יש פה קשר? מעניין מהו. 

3) אפרופו יירוטים. כבר שאלתי את זה- אשאל שוב. למה מיירטים את החארות רק כשהם כבר בתוך המרחב האווירי שלנו? ולא לפני שהם חוצים כמו את אלו מתימן?

4) ולמה אנחנו לא הולכים (גם מול חיזבאללה) על הכסף, למה. שם זה הכי כואב להם. לא הבכירים ולא בטיח. 

ייתכן שזו תמונה של ‏טקסט שאומר '‏הייתה לי בעיית נמלים במטבח. הזמנתי מדביר. הגיע, אמר לי צא וחזור בעוד שעתיים. חזרתי אני רואה את המדביר עומד ומחייך והמטבח עדיין מלא נמלים. שאלתי אותו "למה אתה מחייך?" ענה לי "חיסלתי להם את הבכירים!" 12:15‏'‏

בנקים. צ'יינג'ים. מוסדות פיננסים. מתקני העמסת נפט על אוניות. כל מה שמכניס לאוייב כסף, צריך להיות עפר ואפר. מול חיזבאללה הצצנו פעמיים בערך בנקים ספציפים. וזהו. 

פורסם

בשידורי הטלוויזיה בזמן אמת מדברים כל הזמן על יירוטים. תקשיב לגיא ורון ולברהנו טגניה.

אבל כנראה שהמתפזרים הם בעיה, גם כשמדווח על יירוט שורדות כמה פצצות. ויש גם לא מעט נזקים מהשברים ששוקלים כמה ק״ג, צונחים מגובה כמה ק״מ אחרי שהם מתלהטים בחזרה לאטמוספירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא צופה בטלויזיה. לעיתים נדירות ביותר, רק אחרי פגיעה באזור שלי, וגם לא תמיד. כך שאת הדיבור על הירוטים אני לרוב כבר פיספסתי :lol:

המיצרר האלו. מעניין למה אי אפשר ליירט אותם עם התמיר. מניח שפה זה עלות תועלת, זה כמות נמוכה של חומר נפץ, ורוב האנשים ממילא במוגן. 

וכן אני מודע היטב לנזקים משברי הירוט. 

אני לא יודע מה פגע לי 200 מטרים מהבית לא מזמן, מצרר או שבר- לפי הבום העמום זה היה רק שבר ירוט. 

הדבר האחד והיחיד שיהב טוב בו זה לתקן כבישים אחרי נפילות באופן מידי כמעט. כמו ב-2006 כך גם היום. זה בערך הדבר היחיד הטוב שיש לי לומר עליו. 

פורסם
לפני 24 דקות, ברווז כתב:

כמו גם מפעל ביטחוני שנפגע

לפני יומיים הייתה ב ynet כתבה על חברות הייטק שעובדות עם מערכת הביטחון. מנכ"ל של המפעל שנפגע גם התראיין שם. קראתי וחשבתי למה לפרסם את הכתבה הזאת? יש שמות החברות, אין בעיה למצוא מיקום ולהפציץ, והנה, זה מה שקרה. 

פורסם
לפני 1 דקה, avngas כתב:

קראתי וחשבתי למה לפרסם את הכתבה הזאת?

אין שכל, יש פגיעות...

יש לי חברה בעבודה, שלפחות מבינה עניין. יודעת על מה אסור לדבר, ואני יודע לא לשאול את השאלות הנכונות. 

אבל כמות האנשים שכן מדברים על הכל באופן פתוח, וואו. תכתובות, שיחות, דברים שיחסית קל למודיעין זר ליירט. 

שלא לדבר על עוד כמה באגים שמנמנים שאני מכיר וניסיתי להעביר מסר לגביהם כלפי מעלה (אל תשאלו אותי בבקשה. לא הולך לענות).

הנה משהו מרתיח שנתקלתי בו אתמול. 

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a87gPqp_460sv.mp4

לא יודע אם הסרטון או הוידאו יעבדו. מקווה שכן. 

• מבאס 1

פורסם

כאשר רוצים שמשהו יישאר סודי, זה נשאר כזה. אני כן מסכים בהחלט שיש אין סוף של ברברת מיותרת בכל תחום בטחוני אפשרי ומי שרוצה יכול לאסוף את כל הקצוות ולבנות תמונה מצוינת של מטרה שהוא מחפש. פגשנו את זה גם ב-7 כאשר חמאס הכיר את הבסיסים באופן מעולה והוא לא היה צריך להתאמץ, צה"ל בעצמו נתן לו את כל החומרים האלו שהיו פתוחים לכל דורש, זה עוד לפני קשקושים של חיילים, לרוב לא קרביים, בכל רשת חברתית. 

פורסם

הקשקשת מוציאה גם אותי מדעתי, היה לנו בוואטסאפ השכונתי ויכוח עצום על העלאת צילומי יירוטים. אבל, מצד שני, יש דברים שאי אפשר להסתיר. למשל תחנת הלוויינים בעמק האלה, שקיומה מפורסם מיום חנוכתה לפני למעלה מ-50 שנה והיא נראית למרחוק לכל מי שנוסע באיזור. כך גם לא מעט אתרים ביטחוניים. הוסף לכך מקורות גלויים כמו חברות המוכרות צילומי לוויין ברזולוציה גבוהה לכל דורש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, sperial כתב:

הקשקשת מוציאה גם אותי מדעתי, היה לנו בוואטסאפ השכונתי ויכוח עצום על העלאת צילומי יירוטים. אבל, מצד שני, יש דברים שאי אפשר להסתיר. למשל תחנת הלוויינים בעמק האלה, שקיומה מפורסם מיום חנוכתה לפני למעלה מ-50 שנה והיא נראית למרחוק לכל מי שנוסע באיזור. כך גם לא מעט אתרים ביטחוניים. הוסף לכך מקורות גלויים כמו חברות המוכרות צילומי לוויין ברזולוציה גבוהה לכל דורש.

תמונות לווין זה קל, רוסיה וסיו מספקות לאיראן מה שבא להם.

הבעיה היא שאתה נותן להם מידע במתנה, וכל פרט מידע יכול לעזור להם.

לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

שכל החיים יהיו לך רק רמזורים ירוקים אמן.

ביטלתי, אעדכן בהמשך @David32

@David32וואלק נעלמו הפוסטים של המומחים מטעם עצמם.

חוויה.

פורסם

תראה, הרבה מתקנים גלויים לעין כל ויש שילוט הכוונה אליהם.

מה שנפלא מבינתי הם כל אותם טפשים שמתגייסים לסייע לאיראן תמורת סכומים שמספיקים לרכישת רביעיית צמיגים סיניים.

פורסם

מה שעוד מפליא הוא חלקם הלא פרופורציונלי של חרדים מתוך החשודים בריגול.

אולי כדאי לקבל מהאירנים טיפים לגבי גיוס החרדים.

• מצחיק 8

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מה שעוד מפליא הוא חלקם הלא פרופורציונלי של חרדים מתוך החשודים בריגול.

אולי כדאי לקבל מהאירנים טיפים לגבי גיוס החרדים.

הרגת אותי 🤣

אני חושב שזה די קל - פשוט לשלם להם בשחור

• תוכן חדש...