Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, 3n כתב:

אם היית דומה לרוסיה היו היום מאות אלפי הרוגים בעזה

תבדוק כמה אזרחים הרוגים יש באוקראינה, רמז, פחות מעזה. 

זה שיש במערב בעיה בכל הקשור בהתמודדות מול ארגוני או מדינות טרור, זה נכון בהחלט ולפעמים זה כמו להילחם עם יד קשורה מאחורי הגב, אבל תשאל את עצמך איך הגענו לשם ותבין שגם ללביבי האפס יש אחריות עוצמה לכך, האיש שבמו ידיו הציל את חמאס וקטאר בשנת 2018, ממש הבלין את קטאר מול הממשל האמריקאי ואירופה וסייע לה להפוך למכונת התעמולה המשומנת שהיא כיום. 

כאמור, אתה לא רוצה הקש בגג (שלא רלוונטי לחרבות ברזל)? יש לזה מחיר. זו החלטה של הממשלה ושלה בלבד, לא של הפרקליטות הצבאית ולא של שום דבר אחר. אבל תמיד נוח להפיל את האחריות על האחר. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, madmaxx כתב:

זו השוואה לא הוגנת כי עזה מקום הרבה יותר צפוף ואתה לא נלחם מול צבא.

קשה מאוד לבחין בין בלתי מעורב למחבל ועוד יותר קשה להגדיר אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, madmaxx כתב:

זה שיש במערב בעיה בכל הקשור בהתמודדות מול ארגוני או מדינות טרור, זה נכון בהחלט ולפעמים זה כמו להילחם עם יד קשורה מאחורי הגב, אבל תשאל את עצמך איך הגענו לשם ותבין שגם ללביבי האפס יש אחריות עוצמה לכך, האיש שבמו ידיו הציל את חמאס וקטאר בשנת 2018, ממש הבלין את קטאר מול הממשל האמריקאי ואירופה וסייע לה להפוך למכונת התעמולה המשומנת שהיא כיום. 

כאמור, אתה לא רוצה הקש בגג (שלא רלוונטי לחרבות ברזל)? יש לזה מחיר. זו החלטה של הממשלה ושלה בלבד, לא של הפרקליטות הצבאית ולא של שום דבר אחר. אבל תמיד נוח להפיל את האחריות על האחר. 

הצבא באוקרינה חפר מנהרות מתחת לבתי אזרחים , ובתי חולים ?

צבא אוקרינה הפך בתי ספר \ מבני ציבור \ ובעצם כל מבנה למטה טרור ?

צבא אוקרינה מילכד בתי אזרחים באופן מכוון ?

החמאס עשה ועושה גם היום שימוש באוכלוסיה כמגינים אנושים, הניתוק שלך מהמציאות לאחר מעל שנתיים של לחימה מעיד בעיקר על הניתוק שלך.

איך הגענו לשם ? בעיקר קונספציה של מנהיגי הצבא אשר שכח מזמן שתפקידו להכריע מלחמות ולא להיות גורם פוליטי , וראש ממשלה עלוב הביאו אותנו לשם.

תעדכן אותי האם יש עוד צבא אחר בעולם אשר מבצע הקש בגג ?

רמז  - אין כזה

פורסם
לפני 11 דקות, madmaxx כתב:

זה שיש במערב בעיה בכל הקשור בהתמודדות מול ארגוני או מדינות טרור, זה נכון בהחלט ולפעמים זה כמו להילחם עם יד קשורה מאחורי הגב, אבל תשאל את עצמך איך הגענו לשם ותבין שגם ללביבי האפס יש אחריות עוצמה לכך

אתה הרגע האשמת את ביבי בבעיות של המערב?... :rofl: :rofl: :rofl:

יעני, כל המערב? בעיות ההגירה וכולי? 

שמע, קשה לי לראות איך לכל הרוחות הצלחת להגיע לשם. וזה כבר נשמע כמו טיעון של "רל"ב" בתור ססמא, ולא בתור "הנה למה".

חוץ מזה, אתה טועה- ממשלת אוסטרליה אשמה בפיגוע הטרור שהיה שם, כך לפחות לפי ביבי עצמו. 

רגע. 

מה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

סיימת להעתיק משפטים מהאינטרנט?

וואו, ממש קפיצת מדרגה אינטלקטואלית. מרשים לראות שהצלחת לעבד את המידע באופן עצמאי. אשתדל לזכור את היכולות החדשות שלך בפעם הבאה. 

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

כל מה שרשמת לא קשור בכלל למוסר - לתקוף בית חולים עם תשתיות צבאיות של חמאס, שמשגרים ממנו רקטות, זה "בסדר" לפי החוק הבינלאומי, אבל זה לא אומר שזה "מוסרי" - תושבי עזה עדיין ישארו עם בית חולים אחד פחות.

ברגע שלחימה מתנהלת בשטח בנוי, תושבים ייפגעו תמיד. הם עלולים לאבד לא רק בתי חולים, אלא גם את הבתים שלהם ואת החיים עצמם. אבל כל עוד אתה נלחם במסגרת דיני המלחמה הבינלאומיים, אתה צבא מוסרי.

יש הבדל בין לשטח שטחים לפי ריבועים לבין לשלוח טיל לבית שממנו נפתחה עליך אש. בדיוק כמו שיש הבדל בין לזרוק פצצה של טון על משגר טילים באמצע עיר אוהלים, לבין לשחרר 83 פצצות כדי לחסל את נסראללה.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

מה שמוסרי מבחינת המפקדים של צה"ל לא בהכרח מוסרי מבחינת הקהילה הבינלאומית, או אפילו מבחינת גורמים שונים בישראל, לכן כל ההתעסקות ב"מוסריות" של כח לוחם, במהלך מלחמה, זה טמטום.

אין דבר כזה "מוסר של מפקדי צה"ל", שכן מוסר הוא עניין סובייקטיבי משתנה מאדם לאדם. בפועל, המפקדים פועלים על פי חוקים ופקודות מכתיבות מה מותר ומה אסור, בכפוף לאישורים הנדרשים בסיטואציות השונות.
טמטום זה כל המתפלסף שלך כאן. 

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

לפי ai זה לא נכון.

באוקראינה הושמדו 236000 מבנים ו2.5 מליון יחידות דיור ניזוקו ברמה שאי אפשר לגור.

בעזה הושמדו 123464 מבנים, לא יודע לגבי מס' היחידות דיור אבל אין בעזה 2.5 מליון יחידות דיור.

צריך להוסיף על זה שבאוקראינה ככל הידוע לי, מבנים אזרחיים הם לא חלק ממתקני שיגור ומחילות תת קרקעיות של הצבא.

זה חישוב שגוי. באוקראינה יש מעל 40 מיליון תושבים מול כ-2 מיליון בעזה. כדי להשוות, צריך לחלק ב-20. אני מתייחס כאן נטו למספרים היבשים.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

שמע, קשה לי לראות איך לכל הרוחות הצלחת להגיע לשם.

אז תלמד קצת על ההשפעה של קטאר והמיליארדים שהיא משקיעה בקידום אנטישמיות. 

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם

לפני שאתם משווים בין אוקראינה לעזה תשוו בין החינוך שמקבלים בעזה לבין החינוך שמקבלים באוקראינה. 

לפני 3 שעות, ברווז כתב:

מעניין שמאז הוא התהפך כמו יצאנית שהתבקשה לשנות תנוחה סטייק, והיום הוא נגד משום מה ולא חושב שמחאה דמוקרטית זה צודק (או שזה מחאה דמוקרטית או חלק ממנה). הכל בהתאם לאינטרסים, אה בצלצול?

לא. זה פשוט אמירות של פוליטקאי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי אמירות של פוליטיקאים, גם יאיר גולן נדבק. אמר לפני כמה שנים שצריך לסגור את גל"צ בגלל שאין צורך בתחנת רדיו צבאית, ועכשיו הוא אומר שלסגור אותה זה פגיעה בדמוקרטיה.

מבין שמותר לבן אדם לשנות דעה, אבל זה די שקוף. במיוחד עם הקריאה לסגור את ערוץ 14.

חבל שהוא מוריד את עצמו לרמה של פוליטיקאי שזז עם כיוון הרוח. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה ברור שכיום המאבק על גלי צה"ל הוא פוליטי בלבד ללא קשר לשאלה אם צריך או לא צריך תחנה צבאית. האמת היא שמצחיק שעוד קוראים לה תחנה צבאית למרות שזו כבר מזמן, ואני מדבר על עשורים, לא תחנה צבאית אלא תחנה ציבורית לכל דבר ועניין, עם פינות ייעודיות לחיילים.

האם הצבא צריך כיום תחנה צבאית? לא, האם הציבור צריך תחנה ציבורית חופשית יחסית? בהחלט שכן ולא יקרה כלום אם התחנה הזו תמשיך להתקיים, בוודאי לאור עלויות תפעול זניחות. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קריקטורה מהיום. תודה להארץ.

Screenshot_20251231_111604_Chrome.jpg

• אהבתי 4
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, madmaxx כתב:

ברור שכיום המאבק על גלי צה"ל הוא פוליטי בלבד ללא קשר לשאלה אם צריך או לא צריך תחנה צבאית

הדיון על גל"צ זה עוד הסחת דעת מהכישלון המתמשך הממשלה וחבל שכל הפוליטיקאים משתפים עם זה פעולה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

גם יאיר גולן נדבק.

מהשביעי יאיר גולן מצליח פעם אחר פעם לעשות את מה שלא צריך לעשות. פעם אחר פעם הוא רק טועה. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ראיתי את זה בשרשור מקביל פה.

מצד אחד אני מבין את התועלת למדינה בלקחת אנשים בורים וללמד אותם מקצוע.

מצד שני מרתיח אותי שאת הבן שלי שלמד על חשבוני 10 יח׳ הנדסת תוכנה ו5 יח׳ מתמטיקה ופיזיקה, הכריחו ללכת לקרבי. ולאלו שלא למדו לימודי ליבה מארגנים (רק בהתנדבות כמובן) אפשרות ללמוד מקצוע תוך שמירה על אורח חיים חרדי (ומה יעשו אחר-כך? יעבדו רק עם גברים\נשים?).

image.thumb.png.44745a196d6127843995e5e2897fea87.png

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

מצד אחד אני מבין את התועלת למדינה בלקחת אנשים בורים וללמד אותם מקצוע.

מצד שני מרתיח אותי שאת הבן שלי שלמד על חשבוני 10 יח׳ הנדסת תוכנה ו5 יח׳ מתמטיקה ופיזיקה, הכריחו ללכת לקרבי

זה מגדיל את הסיכוי שהבן של החרדי הזה שהולך עכשיו ללמוד ולהתגייס בתכנית הזאת יהיה כמו הבן שלך. עדיף מכלום.

זה כמו שמעצבן לראות שעושים הסדרי חובות והקלות לחייבים, אבל מי שמשלם את החובות שלו בזמן משלם מחיר מלא... 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...