Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב יובל, את האמת, זה כבר לא מעניין הימין והשמאל.

יש פה מדינה לא מתפקדת שהשלטון עושה פה מה שהוא רוצה ופשוט משגע את האזרחים.

בוא תאמר לי מה הממשלה הזאת עשתה בשבילך? איך חלוקת הג'ובים מקדמת אותנו כמדינה?

כל נושא חוק ההשתמטות באמת עובר לך בגרון?

עזוב את מה שמאכילים אותך בחדשות. הפצמ"רית, היועמשית וכו'. באמת, זה רעשי רקע מסביב לאי עשיה של הממשלה.

הפצמ"רית כשלה. מעולה. היא התפטרה. משהו שאך אחד מהשרים הכושלים לא עשה עד היום. כן, צריך לשפוט אותה על המעשה ולהעניש אותה כל כך.

מה עשו למי שמדליף מישיבות הממשלה? מה עשו לטלי גוטליב? מה עשו למדליפים מהקבינט הבטחוני?. כל הדלפה היא חמורה והפצמ"רית צריכה להענש אבל מה עם כל השאר? 

אני מרגיש, שהממשלה פה רוצה לזורע הרס וכאוס וששום דבר לא ינוהל.

אתה מדבר איתי על להכניס אנשי ימין לבית המשפט. אותי כאזרח לא מעניין מי יהיה שם. אבל שיתחילו לעבוד בשבילנו.

שהחלטות הממשלה תהיה בשביל האזרח.

שים לב מה קורה - החלטות וחוקים למען האזרח תקועות שנים. החלטות לטובת הקואליציה או לראש הממשלה עוברות ללא התנגדות בתהליך מהיר.

אתה מבין כבר שאין כנסת? כל חוק שהממשלה רוצה לחוקק היא מחוקקת. אבל שום חוק לא מחוקק לטובת האזרחים.

באמת שאי אפשר כבר לשמוע את ההתבכיינות של הממשלה הזאת. נמאס לשמוע את אמסלם וההתבכיינות שלו על הקיפוח ( הבן אדם מסודר טוב מאוד). נמאס לשמוע את החבורת שרים הזאת שחוץ מלהתבכיין לא עושים כלום וכל הזמן מחפשים מי אשם.

נמאס משרת התחבורה שלא מנהלת את הכאוס התחבורתי. נמאס משר אוצר שרק מחפש מאיפה למצוץ מאיתנו כסף רק בשביל לכסות על הקדנציה הביזיונית שלו. 

הכי נמאס לי - שיש פה ממשלה שפשוט לא עובדת בשביל העם. לא עבור העם שהצביע להם ולא עבור העם שלא הצביע עבורם.

הם פשוט עובדים עבור האינטרסים שלהם וזהו.

תן לי חוק אחד שחוקק שהוא לטובתך. אחד. חוק אחד שהכנסת חוקקה בשבילך.

הבעיה של הציבור שמצביע "ימין" שבשביל לדפוק את "השמאל" הוא ידפוק גם את עצמו. במקום שמצביעי הימין יראו לממשלה הכושלת הזאת את הדרך החוצה לפח האשפה של ההיסטוריה הם ממשיכים להצביע לאותו דבר שדופק אותם פעם אחר פעם ומדרדר את המדינה הזאת למדינה מושחתת שג'ובים וניהול מקורבים זאת הדרך שלה. ( ואני בכלל לא מדבר על התרגיל למנות את יאיר נתניהו - אדם שבעת המלחמה פשוט ברח מפה. הוא יהיה אחראי על ההסברה.)

אני חושב שהקריקטורה הזאת מתארת את הכל. זה בדיוק מה שאני מרגיש במדינה הזאת.

הם אולי יהודים. אבל אני לא מרגיש שהם אחים.

image.png.8641aa150eb27b393f81cb234faa8d46.png

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

העובדה היא שכל הרק לא ביבי בכו על דוד זיני וקיבלו חשיפה של הפצרית תוך שבועיים

העבודה היא שכל אנשי הרק לא ביבי לא תומכים במעשה שלה ואומרים שתקבל את מה שהיא צריכה לקבל במסגרת החוק. זה שאתה שוב ושוב מציג את רמת המוסר הנמוכה שלה, זה כבר בעיה שלך. כל האנשים כמוך הבעיה שלהם שחשפו את המעשים שלהם, כמו כל אנשי הימין, אפס אחריות, אפס מוסר, אפס. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

מה אתה רוצה?

שיסכים עם כל מה שאנשים אחרים עושים רק בגלל שהם נגד הממשלה?

מותר לבקר את הממשלה כמו שהוא עושה ועדיין לבקר כל מיני אנשים אחרים שהם נגד הממשלה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה הגדולה פה זה שאנשים מסתכלים על דבר כזה במשקפיים של כן ביבי/לא ביבי במקום פשוט לראות באיזה מצב בעייתי אנחנו. אין סודיות בצבא וכל אחד מדליף מה שבא לו, חיילים מתעללים במי שבא להם, הפוליטיקאים שההנהגה שלהם הביאה אותנו לאסון עדיין מנהלים את המדינה ומוכרים את הביטחון עבור הכיסא כשבמקביל חמאס עדיין מנהל את עזה. 

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

העובדה היא שכל הרק לא ביבי בכו על דוד זיני וקיבלו חשיפה של הפצרית תוך שבועיים.

הוא רק היה בזמן הנכון במקום הנכון. החשיפה לא קשורה לשום הנחיה, פעולה או מדיניות שהכניס.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

הבעיה הגדולה פה זה שאנשים מסתכלים על דבר כזה במשקפיים של כן ביבי/לא ביבי במקום פשוט לראות באיזה מצב בעייתי אנחנו. אין סודיות בצבא וכל אחד מדליף מה שבא לו, חיילים מתעללים במי שבא להם, הפוליטיקאים שההנהגה שלהם הביאה אותנו לאסון עדיין מנהלים את המדינה ומוכרים את הביטחון עבור הכיסא כשבמקביל חמאס עדיין מנהל את עזה. 

ויושב שר הבטחון, והתגובה שלו לסיפור עם הפצ"רית זה שהסרטונים שהודלפו הינם עלילת דם, כמיטב הקונספירטורים. 

אז אולי המעשה של ההדלפה אכן לא חוקי, והשקר לבג"ץ מן הסתם מוסיף חטא על פשע.

ומה לגבי העובדות? לכאורה התעללו בעציר, יש כתבי אישום בנושא, ושום סרטון לא בושל, טוגן או נאפה.

ועבירה של פריצה לבסיסים לא נחקרת ולא נבדקת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

העובדות הן גם שזה הודלף. זה לא "אולי". לך תדע מה עוד הודלף בפעמים אחרות אבל לגורמים אחרים, לא לתקשורת.

זה כמובן לא מוריד מהחומרה של ההתעללות או ההפך. כאילו מה, אחד מצדיק את השני? אם הם התעללו אז מה זה כבר להפיץ את זה? זה כמו אלה שמתווכחים מי חוטף יותר מכות משוטרים בהפגנות.

משר הביטחון שיש לו מח מבטטה אין מה לצפות, הוא בסך הכל מפיץ את המסרים של הממונה עליו. אבל למה זה מה שמעניין בכל הסיפור הזה ולא הריקבון במערכת שאמורה להגן עלינו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

הוא רק היה בזמן הנכון במקום הנכון. החשיפה לא קשורה לשום הנחיה, פעולה או מדיניות שהכניס.

נו באמת..

ראש שב”כ אחר יכל למסמס את זה, בדיוק כמו ש(חלק) מהמערכת מיסמסה את זה עד היום.

זיני ידע בדיוק למה הוא רץ עם המידע לזמיר ולא ליועמשי”ת.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

מה אתה רוצה?

שיסכים עם כל מה שאנשים אחרים עושים רק בגלל שהם נגד הממשלה?

מותר לבקר את הממשלה כמו שהוא עושה ועדיין לבקר כל מיני אנשים אחרים שהם נגד הממשלה 

תראה מה הוא כתב "העובדה היא שכל הרק לא ביבי בכו על דוד זיני וקיבלו חשיפה של הפצרית תוך שבועיים" לפי התאוריה שלו רק בגלל שזיני מונה לשב"כ התגלה מה שהתגלה, למרות שמה שהתגלה התגלה סתם בבדיקת פוליגרף שגרתית שהשב"כ עורך לבכירים שנדרשים לסיווג בטחוני, החוקר הוא זה שגילה והעלה את זה מעלה. לפי הטענה שלו גם עולה חשד שאם זה היה בתקופה של בר, אז זה היה נקבר, זו הבעיה עם טיפוסים כאלו ואחרים, זורקים את התינוק עם המים, לעולם לא מסתכלים על הדבשת שלהם. להזכיר שעובדי ראש ממשלה קיבלו כסף ישירות מקטאר בזמן המלחמה? איזה דבשת ענקית שהם ממש מתעקשים לדלג עליה בזמן שכל הבכירים מהצד השני של המפה טענו שהפצ"רית חייבת ללכת ולהישפט על מה שעשתה. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

כשהימין חסם כבישים בהתנתקות הוא קיבל מכות, כשסירב פקודה נזרק לכלא.

תפסיקו לסובב את זה איך שבא לכם.

וגם החרדים היו מקבלים מכות בחסימות, חפשו את הסרטון של המכתזית שהורידה זוג זקנים בתחנת דלק פז בכניסה לעיר או פינויים מכביש 4.

השבוע לא. היום מותר.

מה? אתה שינית את הטענה שלך במרחק תגובה. אמרת קודם "המחאה נגד הרפורמה מאיימת במרד בצבא? גם הציונות הדתית תאיים בזה בעתיד". אמרנו לך - הם עשו את זה, יותר מפעם אחת, ברמה כזו שפחדו להפעיל יחידות מזוהות עם דתיים בהתנתקות. לא רק זה - במקרים רבים וטובים אנשי ימין דתיים פגעו בחיילי וקציני צהל, בציוד צבאי, פרצו לבסיסים. 

עכשיו אתה מספר שאחרים, לא קפלניסטים, נענשו יותר בהפגנות. זו טענה שונה לגמרי. אם היא נכונה? כנראה שכן ברמה כלשהי. וגם כנראה בעיקר בהתנתקות. אבל גם על זה אפשר להתווכח.

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

העובדה היא שכל הרק לא ביבי בכו על דוד זיני וקיבלו חשיפה של הפצרית תוך שבועיים.

חבר, תפסיק לפנטז על גברים קשוחים עם כיפה גדולה שמביאים לך משילות.

היו אנשי ימין דתיים ב"מערכת" גם לפניו. למשל אלשיך. למשל מנדלבליט. יורם כהן ועוד. הם כולם הפכו לשמאלנים עוכרי ישראל קפלניסטים בוגדים מבפנים פוסט ציונים, מהרגע שגילו סממנים כלשהם של ממלכתיות. זה עוד יכול לקרות גם לזיני.

לצד השני, אנשי המשילות שלך, לא באמת רוצים משילות. הם פשוט רוצים חוק נפרד ליהודים ולערבים. וגם פה אני מפרגן להם יותר מדי. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, - XM - כתב:

נו באמת..

ראש שב”כ אחר יכל למסמס את זה, בדיוק כמו ש(חלק) מהמערכת מיסמסה את זה עד היום.

זיני ידע בדיוק למה הוא רץ עם המידע לזמיר ולא ליועמשי”ת.

באותה המידה ראש השב"כ הזה יכול לחסל את נשיא בית המשפט העליון.

זיני רץ לרמטכ"ל כי הפצרית כפופה אליו ולא ליועמשית.

פורסם (נערך)

אתה ממשיך להקטין ראש.

מי מורה על פתיחת חקירה, הרמטכ”ל או היועמשי”ת?

גם אחרי שהראיות היו על השולחן והרמטכ”ל וזיני לחצו, ”לקח” לה יום וחצי להחליט לפתוח בחקירה. 

בלי קשר, תא’ל אורן סלומון התחיל לדבר...

מפחיד.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לדעתי יש פה בין השורות משהו אפילו עוד יותר חמור. 

נשים לרגע בצד את מה שעשתה הפצ"רית, מה שעשו או לא עשו החיילים, את הפריצה לבסיס והכל- פשוט שימו את זה רגע בצד. 

התנהלות הממשלה בעניין היא כזו שנועדה להלך אימים על חושפי שחיתויות. 

להעביר מסר. 

ולדעתי הכנה לחלוטין, יש לטפל בפצ"רית שהדליפה בדיוק כמו שיש לטפל בכל מדליף אחר, גם הדלפות מתוך ישיבות הקבינט חמורות, גם הדלפות לעיתונות (מקומית וזרה) הן חמורות, כל ההדלפות הן חמורות. 

מחכה בשקט לפתיחת חקירה לגבי ההדלפות מהקבינט.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 דקות, - XM - כתב:

תא’ל אורן סלומון התחיל לדבר

מי? זה שהיה מנהל הלחימה של אוגדת עזה ב7.10 ואז כתב ״תחקיר״ שבו יוצא שכולם אשמים ורק מה שהיה תחת אחריותו תיפקד בהצלחה? אורן סלומון הזה?

זה שחבר בתנועה הפוליטית ימנית ביביסטית ״הביטחוניסטים״? שהפך ליקיר ליבם של ינון מגל וברדוגו? זה האורן סלומון שאתה מדבר עליו?

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

התנהלות הממשלה בעניין היא כזו שנועדה להלך אימים על חושפי שחיתויות. 

מכיר את המושג ״קוף״ בהקשר של פשע מאורגן? שעבריין זוטר לוקח על עצמו משעה פלילי ומחפה על ראש הארגון?

הממשלה הזו לגמרי מתנהלת כמו משפחת פשע.

image.thumb.png.4c40517c91eac6546eb3f8aaa469014c.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, - XM - כתב:

אתה ממשיך להקטין ראש.

מי מורה על פתיחת חקירה, הרמטכ”ל או היועמשי”ת?

גם אחרי שהראיות היו על השולחן והרמטכ”ל וזיני לחצו, ”לקח” לה יום וחצי להחליט לפתוח בחקירה. 

בלי קשר, תא’ל אורן סלומון התחיל לדבר...

מפחיד.

חקירה בתוך הצבא הרמטכל בלבד. כשהתברר אחרי החקירה שיש חשד לפליים החומר הובא אליה ולקח לה יום וחצי לעבור עליו. אתה מבין שזה זמן שיא במונחים של שירות ציבורי?

ובקשר לסולומון אני בעד שכולם ידברו אבל שאת כל הדברים של כולם יבדוק גוף מחוץ לצבה ומחוץ למערכת הפוליטית.

אסור לשכוח שסולומון היה ראש חטיבת תפיסת הביטחון (שמן הסתם היתה אחראית למחדל). זה לא עושה את מה שהוא אומר אוטומטית ללא נכון או מוטה אבל כן למשהו שחייבים לבדוק בהרבה חשדנות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...