Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ביבי לא חוזר למלחמה אז הוא אפס מאופס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ביבי יעשה את מה שטראמפ יגיד לו. בשלב זה, יש כבר טורקים שעוד רגע נכנסים לעזה, שזה רעיון גרוע מאוד אבל כך זה מנהיג בלי חזון, בסוף מישהו מכתיב לו מה כן ומה לא. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

אם ביבי לא חוזר למלחמה אז הוא אפס מאופס.

למה לחזור עכשיו? כי הם מטפטפים גופות וגם זה עם טריקים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מדהים לראות איך הביביזם משכתב את ההיסטוריה ממש רגע אחרי. מבחינת החברים בכת, נתניהו הוביל את ישראל להישגים אדירים בשנתיים האחרונות. נקודת האפס שלהם היא איפשהו באמצע המלחמה. מה היה לפני? למה היתה מלחמה? בגדיה מבפנים או שסתם לא מדברים על זה. וכמובן החטופים צריכים להגיד תודה לביבי. וגם עם ישראל. וכולם. כולם כל יום צריכים להתפלל שלוש פעמים לביבי, שמחליף בכת כבר את ההוא שאסור להגיד  את שמו.

על השקרים על זה שהוא יכול להיות גם ראש ממשלה וגם לעמוד למשפט אין לי כוח כבר לכתוב אפילו. לא יודע מי עבר את גיל 5 ויכול עכשיו לקרוא או לשמוע ברצינות את הביביסטים מסבירים שהוא עסוק, כאילו זה לא היה ידוע כשטען שיוכל גם וגם. וכמובן הוא חולה. כל הזמן חולה. פעם העין. פעם ברונכיטיס כרוני. מסכן. שמונה שנים חיכה להעיד ופתאום כל המחלות נחתו עליו.

אני לא יודע מה יהיה אחרי שהנזק הזה ירד מהבמה, אבל אני בטוח שכל החירטוטים על ריפוי ואיחוי ואוננות אחרת, שמלהיבה בעיקר אידיוטים שימושיים מהמרכז הרדיקלי, לא שווים אפילו להיות מודפסים על נייר טואלט לנגב איתו את התחת, כל עוד הליכוד שולט כאן.

• אהבתי 5
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

מבחינת החברים בכת, נתניהו הוביל את ישראל להישגים אדירים בשנתיים האחרונות. נקודת האפס שלהם היא איפשהו באמצע המלחמה. מה היה לפני?

מכיר ברכת הגומל? אתה מודה לאלוהים על שהוציא אותך מצרה, אבל לא מאשים אותו על שהכניס אותך אליה מלכתחילה.

אז למי שמאמין שביבי הוא אלוהים או שליח שלו, מדובר במשהו טריוויאלי ולא בסתירה לוגית.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

למה לחזור עכשיו? כי הם מטפטפים גופות וגם זה עם טריקים?

יש כבר כוחות מאומנים או לכל הפחות שנכנסו לקצב המילואים (נוציא לרגע את העומס המטורף), זה ברור לכולם [אם כי יש חלק שחושבים שזה יהיה יותר רחוק בעתיד] שחמאס יחזור וינסה לבצע טבח בעתיד {אני חושב בעתיד הקרוב - בערך שנתיים), ואז מה? חזר שוב ומה נעשה עוד פעם, הרי ביבי ישאר בשלטון, קשה מאוד לי לראות את השינוי שאנשים יצביעו אחרת. ביבי רוצה להישאר בשלטון אדרבה שיקיים את מה שהוא רוצה מבחינת ארץ ישראל השלמה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

משדרים עכשיו בשידור חי בכל הערוצים את אבא של איתן מור, בנאום שנכתב עבורו על ידי לשכת נתניהו. גם אצלו כמובן נתניהו הוא המושיע ולא האשם. 

גם אחיו של עמרי מירן מקבל במה ולא חלילה אשתו שהעיזה להפגין.

איזה ייאוש. כבר אין תקשורת אמיתית, רק דוברות של לשכת ביבי.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, DareDevil כתב:

שחמאס יחזור וינסה לבצע טבח בעתיד {אני חושב בעתיד הקרוב - בערך שנתיים), ואז מה? חזר שוב

שנתיים לא פתרת את הבעיה. מה.. למה נראה לך שאם תחזור עכשיו תצליח?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

מכיר ברכת הגומל? אתה מודה לאלוהים על שהוציא אותך מצרה, אבל לא מאשים אותו על שהכניס אותך אליה מלכתחילה.

אז למי שמאמין שביבי הוא אלוהים או שליח שלו, מדובר במשהו טריוויאלי ולא בסתירה לוגית.

אחרי שנפצעתי בתאונת דרכים באו אליי בבית החולים שאגיד ברכת הגומל.

אמרתי יצאתי לעשות מה שמוגדר כמצוו, ניסה להרוג אותי, לא הצליח ואני צריך להגיד תודה?

מאז עזבו אותי בשקט.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

גם אלי באו ההורים של אשתי אחרי השביעי באוקטובר, שאגיד הגומל על זה שהבן שלי ניצל. אמרתי להם, על מה אני אברך? על זה שילדים של הורים אחרים נהרגו בשביל שהבן שלי יחיה?

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תשמע, אני לפעמים מקנא במאמינים.

זה מאוד עוזר כשיש למי להעביר את האחריות ושיש מי שפוטר אותך מאחריות.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

תשמע, אני לפעמים מקנא במאמינים.

זה מאוד עוזר כשיש למי להעביר את האחריות ושיש מי שפוטר אותך מאחריות.

יצא לי לדבר הרבה פעמים עם קרובי משפחה שחזרו בתשובה או מחזירים בתשובה ותמיד אמרתי להם שהלוואי שהייתי יכול להאמין שיש ישות עליונה ושכל מה שאני צריך בשביל להיות מאושר, זה למלא אחרי ההוראות שלה או של השליחים שלה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

ביביסטים. 

סליחה, אבל זו הגזמה פרועה. איך אפשר בכלל להגיד את זה?

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

אפס

יש רק אחד נייטרלי לחיבור בפוליטיקה, ושמו מתחרז עם בנץ.

לפני שעה, madmaxx כתב:

טורקים  

וכנראה גם מצרים (מעניין איך זה יעבוד עם הסכם השלום).

אבל זה המחיר כנראה שישראל לא מוכנה/רוצה/יכולה לשלוט צבאית בעזה. מישהו אחר יצטרך לעשות את זה, וכנראה אין הרבה מתנדבים.

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

נתניהו

טכנית היו הישגים וטכנית הוא היה ראש הממשלה בתקופה הזו, וכמו שאנחנו יודעים לזקוף לחובתו את הכישלונות גם בהיעדר פעולה יזומה מצידו אזי צריך, בעיניי לפחות, לזקוף לזכותו את ההצלחות. 

אפשר לטעון, בשני המקרים, שהוא "מובל" או "פאסיבי" או הכי טוב "לא ידע", אבל אז זה תקף גם לכישלונות.

עבורי, גם אם יביא את השלום הניצחי, האינסופי בכל רחבי תבל לא אוכל למחול על הניהול הכושל והחסר אחריות בעשור פלוס האחרונים. אבל, כפי שרואים, וכפי שציין זאת אחד היועצים שלו אני חושב נתן אשל - עד הבחירות עוד ישכחו את ה7.10. זו אולי מעט הגזמה, אבל זה כנראה לא רחוק מהאמת. 

ביבי נכנס לשנת בחירות בפוזיציה מאוד מורכבת וקשה עבורו מה שאומר שגם לישראל יהיה לא פשוט 🫠

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 31 דקות, David32 כתב:

שנתיים לא פתרת את הבעיה. מה.. למה נראה לך שאם תחזור עכשיו תצליח?

לא יודע, נראה לי הגיוני

לפני 1 דקה, Gosser1860 כתב:

בנץ

יש חברה שנקראת השטיח המעופף. נראה לי גם מתאים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

טכנית היו הישגים וטכנית הוא היה ראש הממשלה בתקופה הזו, וכמו שאנחנו יודעים לזקוף לחובתו את הכישלונות גם בהיעדר פעולה יזומה מצידו אזי צריך, בעיניי לפחות, לזקוף לזכותו את ההצלחות. 

הבעיה הגדולה שלי איתו היא לא שהיו כשלונות והצלחות אלא שגם בכשלונות וגם בהצלחות מה שהוביל אותו זו ההישרדות האישית שלו. ההצלחות הגיעו רק כשהן התלכדו עם האינטרסים שלו.

וכמובן שאין מחילה על זה שלאורך כל הזמן הוא ממשיך לזרוע שנאה ופילוג והסתה.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...