Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

המטרה של החצי קלאץ זה לשמר רת המלחמה ולא את החטופים. 

כדי לוודא את זה צריך שימאס יפר את ההסכם ואז נראה מה תהיה התגובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, MiniMiz3r כתב:

אין לי איך להגיב לשטויות כאלו.

מה שלא נוח לך זה שטויות?

כשחמאס רצה כולם תמורת כולם אז לא ורק בפעימות וכשחמאס אמר טוב, אז פימות זה הפך לכולם תמורת כולם. מזל של החטופים שטראמפ חתך.

ותסביר גם למה תמיד יצאו צוותי מומ באיחור, בדרגים נמוכים וללא סמכויות?

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

כדי לוודא את זה צריך שימאס יפר את ההסכם ואז נראה מה תהיה התגובה.

הגופות פה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

כשחמאס רצה כולם תמורת כולם אז לא

בדיוק כשזה נראה שהגענו לשיא הדמגוגיה, מגיע המשפט הזה ושובר שיא חדש. 

אין לך טיעונים, אין מה לסתור, אתה סתם כותב שטויות על נושאים שאין לך שום שמץ של מושג בהם. 

פורסם
לפני 39 דקות, MiniMiz3r כתב:

בסופו של יום הוא עשה הרבה מאוד

האיש לא עשה כלום, משך את הזמן, זה הכל, ונתן לאחרים להוציא עבורו את הערמונים מהאש. ביבי הפך את מה שהיה אמור להיות נקודת מפנה היסטורית לעוד סבב. ארוך יותר, אלים יותר אבל עוד סבב. זה ביבי, תמיד פועל על התחום האפור ותמיד מעדיף שאחרים יקבלו עבורו החלטות. לא סתם כל ישיבת קבינט אצלו זה שעות, כדי שירשם שלא רק הוא אחראי או שהוא פעל בעצת אלו או אלו. 

כאשר שומעים את טראמפ מדבר, מבינים מה הוא רוצה, גם אם הוא אומר את מה שהוא אומר כדי להשיג משהו אחר. ביבי לעומת זאת אף פעם לא אומר מה הוא רוצה אלא רק מה לא, לפי איך שזה משרת אותו. זה לא מנהיג, זה אפס מאופס מהסוג הגרוע ביותר לניהול מדינה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

כשחמאס רצה כולם תמורת כולם אז לא ורק בפעימות

לא זכור לי שאי פעם שחמאס הסכים לשחרר את כולם בתנאים שישראל יכולה להרשות לעצמה. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, mikyl כתב:

קרב סולטאן יעקוב התרחש בשנת 1982, ובמהלכו נעדרו שלושה חיילים: זכריה באומל, יהודה כץ וצבי פלדמן. רק אחרי 37 שנים, ב-2019, הוחזרה גופתו של זכריה באומל, כשהוריו ואשתו כבר מזמן לא בחיים. גופותיהם של צבי פלדמן ויהודה כץ לא הוחזרו עד היום, 43 שנים אחרי.

רק מעיר שגופתו של צבי פלדמן הוחזרה השנה באופן מדהים 

https://he.wikipedia.org/wiki/צבי_פלדמן

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

לא זכור לי שאי פעם שחמאס הסכים לשחרר את כולם בתנאים שישראל יכולה להרשות לעצמה. 

כולם תמורת סיום המלחמה. זה על השולחן יותר משנה ורק עכשיו כשכפו עלינו פתאום זה הפיתרון האופטימלי.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 23 דקות, madmaxx כתב:

האיש לא עשה כלום, משך את הזמן, זה הכל, ונתן לאחרים להוציא עבורו את הערמונים מהאש. ביבי הפך את מה שהיה אמור להיות נקודת מפנה היסטורית לעוד סבב. ארוך יותר, אלים יותר אבל עוד סבב. זה ביבי, תמיד פועל על התחום האפור ותמיד מעדיף שאחרים יקבלו עבורו החלטות. לא סתם כל ישיבת קבינט אצלו זה שעות, כדי שירשם שלא רק הוא אחראי או שהוא פעל בעצת אלו או אלו. 

כאשר שומעים את טראמפ מדבר, מבינים מה הוא רוצה, גם אם הוא אומר את מה שהוא אומר כדי להשיג משהו אחר. ביבי לעומת זאת אף פעם לא אומר מה הוא רוצה אלא רק מה לא, לפי איך שזה משרת אותו. זה לא מנהיג, זה אפס מאופס מהסוג הגרוע ביותר לניהול מדינה. 

אני לא חושב שזה עוד סבב, בדיוק כמו שחצי צפון לא היה "עוד מבצע". ישראל הצליחה להסיר מעצמה איומים משמעותיים בשלוש חזיתות (ואני לא כולל את אירן), למרות שהיא נדחקה לסיטואציה ולא יזמה את המהלכים האלו בעצמה (פרקטית הם כנראה היו בלתי אפשריים למימוש בתנאים אחרים). אמרו שזה "עוד סבב" אחרי הפסקת האש הראשונה - וטעו, ואמרו שזה "עוד סבב" אחרי הפסקת האש השניה - וטעו, אני לא חושב שמשהו שונה מהותית עכשיו אבל אנחנו נגלה תוך כמה שבועות לאן מועדות פנינו.

בכל מקרה, יש היום באופן תקדימי הסכמה של כל השחקנים במזרח התיכון שחמאס צריך להתפרק מנשקו ושעזה צריכה להיות בשליטת קואליציה בינלאומית. האם זה יקרה - אני לא יודע, אבל עצם ההסכמה היא לחלוטין נקודת מפנה היסטורית.

אני לא מסכים בכלל לגבי מה שכתבת על טראמפ - הוא משנה את הרטוריקה שלו שלוש פעמים ביום, לפעמים שלוש פעמים בתוך אותו משפט. הוא אומר בבוקר שהוא עושה הכל כדי להחזיר את החטופים ובערב שישראל צריכה להעלות את עזה באש והחטופים הם נזק אגבי מתקבל.

לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

כולם תמורת סיום המלחמה. זה על השולחן יותר משנה ורק עכשיו כשכפו עלינו פתאום זה הפיתרון האופטימלי.

יש שלושה הסברים לטענה השקרית שאפשר היה מזמן לעשות עסקה של "כולם תמורת כולם".

ההסבר הראשון הוא שהטוען לא גר בישראל ואין לו מושג.

ההסבר השני הוא שהטוען הוא אדון חדיפה סמיר אל כחלות בכבודו ובעצמו שקם מקברו כדי להפיץ את תעמולת חמאס בקארס פורום.

ההסבר השלישי הוא שלטוען יש מושג והוא פשוט משקר ביודעין.

רק כדי לסבר את האוזן, העסקה ה"כוללת" שחמאס הסכים אליה בעבר אומרת שישראל תשחרר את את כל 10,000 האסירים הפלשתיניים מבתי הכלא (כולל אלו שטבחו בישובי העוטף), תיסוג לחלוטין מרצועת עזה, תאפשר את שיקום עזה ותסיים את המלחמה. ורק אחרי שצה"ל ייסוג לחלוטין מעזה חמאס ישחרר את כל החטופים. גם לחמאס היה ברור שישראל לא תסכים לעולם לעסקה כזאת, לכן הם "הציעו" אותה.

• אהבתי 2
פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם זה שישראל תמיד הייתה מוכנה לשלם את המחיר ששילמה עכשיו ורק לחץ אמריקאי על חמאס הביא את את העיסקה. הבנתי נכון?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

אני לא חושב שזה עוד סבב, בדיוק כמו שחצי צפון לא היה "עוד מבצע".

אין ספק שיש דברים שעוד מוקדם לקבוע ורק הזמן יספק את התשובה, העניין עם לבנון עוד בתנועה ובעזה זה בקושי ההתחלה של הסוף. אמנם מדברים על פירוק חמאס מנשק אבל כאשר קטאר וטורקיה מעורבות בהסכם, עבורי לפחות זה רק כדי לשמור על חמאס כתנועה ולא משהו אחר. צריך לזכור שיש לנו גם את יו"ש, אזור שמתחיל לחדור אליו נשק שובר שוויון כי גם איראן וחמאס יודעים שהסיפור של עזה גמור בשלב זה. 

אם ביבי יכניס לעזה טורקים וקטארים, זה אומר דבר אחד, שעבורו חמאס הוא עדיין נכס. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני 41 דקות, stx כתב:

אז מה שאתה אומר בעצם זה שישראל תמיד הייתה מוכנה לשלם את המחיר ששילמה עכשיו ורק לחץ אמריקאי על חמאס הביא את את העיסקה. הבנתי נכון?

כן, חוץ מהלחץ האמריקאי. אין להם שום מנופי לחץ על חמאס. 

• תוכן חדש...