Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

איתו

אמנם זה מפריע לי גם, אבל זה הרבה יותר שולי מדפוסי ההצבעה בישראל. הם, בסופו של דבר, מקור הכוח של ביבי והליכוד. לדפוסי הצבעה מהסוג הזה לוקח זמן להשתנות, אם בכלל. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני 23 דקות, Gosser1860 כתב:

סליחה, אבל זו הגזמה פרועה. איך אפשר בכלל להגיד את זה?

לחמאס יש מטרה לחסל את מדינת ישראל, הביביסטים ישרפו את המדינה ויביאו לחיסולה כי עבורם הכל מקדש את המטרה. הדרך אולי אחרת אבל המטרה היא אותה מטרה. 

פורסם
לפני 42 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל, כפי שרואים, וכפי שציין זאת אחד היועצים שלו אני חושב נתן אשל - עד הבחירות עוד ישכחו את ה7.10. זו אולי מעט הגזמה, אבל זה כנראה לא רחוק מהאמת. 

כתב פה מישהו שהוא מומחה בלשלוט בנראטיב וזה אכן נכון.

לדעתי כל השטויות עכשיו עם החוק של לוין שמאפשר לדחות דיונים במשפט והמכתב להרצוג זה סתם כדי שהציבור יתעסק בזה ושלא יזכרו שבעצם מגיע לו גרדום על השביעי באוקטובר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 33 דקות, avi 1234 כתב:

טראמפ: אם חמאס יפר את ההסכם - צה'ל יוכל לחדש את הלחימה בעזה ברגע שאומר את המילה 

קהלת המליצו שלא נסתמך יותר על ארה"ב ונסתמך יותר, לדוגמה, על צרפת. קהלת שכתבו לחצי משרי הממשלה מה לעשות בכל משרד ומשרד והאפסים חסרי היכולת ממלאים את ההוראות. 

• אהבתי 1
  • משעמם 1
פורסם
לפני 33 דקות, madmaxx כתב:

קהלת המליצו שלא נסתמך יותר על ארה"ב ונסתמך יותר, לדוגמה, על צרפת. קהלת שכתבו לחצי משרי הממשלה מה לעשות בכל משרד ומשרד והאפסים חסרי היכולת ממלאים את ההוראות. 

אפילו הוראות של קהלת לא קורה בשטח..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, avi 1234 כתב:

טראמפ: אם חמאס יפר את ההסכם - צה'ל יוכל לחדש את הלחימה בעזה ברגע שאומר את המילה 

אין ספק שזה החלום של המנהיג שלנו. מלחמה על אש קטנה שלא נגמרת לעולם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

משדרים עכשיו בשידור חי בכל הערוצים את אבא של איתן מור, בנאום שנכתב עבורו על ידי לשכת נתניהו. גם אצלו כמובן נתניהו הוא המושיע ולא האשם. 

הוא נציג של פורום "תקווה", שהוקם בדיוק למטרה הזו, אך חברים בו רק כ-6 משפחות מתוך כ-200. נדמה לי שהוא אפילו לא הודה לטראמפ.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אין ספק שזה החלום של המנהיג שלנו. מלחמה על אש קטנה שלא נגמרת לעולם.

עזוב ביבי

אתה מוכן שאחרי מה שחווינו מהרוצחים מעזה הם ישארו?!

פורסם

איתן מור סיפר שהחמאסניק אמר לו שעמית סגל הוא העיתונאי הכי אמין, שאסור להקים ועדת חקירה ממלכתית, רק ממשלתית, שיונתן אוריך זכאי ושרה נתניהו יותר יפה במציאות

• מצחיק 10

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, avi 1234 כתב:

עזוב ביבי

אתה מוכן שאחרי מה שחווינו מהרוצחים מעזה הם ישארו?!

הרוצחים מעזה זה לא כמה מאות או כמה אלפים, עזה היא חמאס וחמאס הוא עזה. בשנתיים מלחמה חיסלנו 60 אלף אנשי חמאס? העזתים ברובם עדיין תומכים בחמאס או בקבוצות אחרות עם אידאולוגיה דומה. כמה זמן יקח לחסל את כולם? כדי שלא יהיה חמאס בעזה צריך להרוג את כל מי שמסוגל להחזיק נשק ולעשות חינוך מחדש לכל מי שצעיר מדי. את זה לא טראמפ ולא אף אחד יכול לעשות.

הכישלון של ישראל היה למנוע את הטבח, לא לתקן את המנטליות של העזתים. נגד זה אין לך יותר מדי מה לעשות.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החמאסניקים כנראה ניסו להתעלל גם במור, כמו בברסלבסקי ובחטופים אחרים, בזה שאמרו לו שלמשפחה שלו לא אכפת ממנו. ביבי והאבא ומכונת התעמולה הפכו את זה למשהו חיובי עבורם…

אם הייתי יוצא משנתיים של שבי ומגלה שההורים שלי ניהלו מסע תעמולה של ראש ממשלה ולא עבורי, הייתי מנתק איתם את הקשר.

image.thumb.png.34b358d9bc6ecc31e3b0fcb04d141175.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני זוכר דיון ער פה לגבי טקס הזיכרון הלאומי והיו חברים שטענו שבגלל החג דוחים אותו.

אז היום הוא התאריך שהממשלה קבעה כיום זיכרון. אני מאוד רוצה ללכת לטקס הממלכתי אז אשמח אם החברים הנ"ל יודעים לספר על מיקום ושעה שהוא נערך כי אני לא מצליח למצוא בשום מקום פרסום ומירי רגב כנראה לא בארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני ארד קצת לרמה האישית כי אתה גם עיוור וגם חוצפן ומאוד מכעיס אותי מה כתבת

יש משפחות אצילות נפש שהתגברו על הסבל האישי שלהם ובחרו לראות את האינטרסים של עם ישראל במקום להדהד את תעמולת החמאס ולנסות להוריד את ישראל על הברכיים בפני החמאס

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

ש משפחות אצילות נפש שהתגברו על הסבל האישי שלהם ובחרו לראות את האינטרסים של עם ישראל במקום להדהד את תעמולת החמאס ולנסות להוריד את ישראל על הברכיים בפני החמאס

בגלל שאתה רומז על משפחות שלא חושבות כמוך שהן דואגות לאויב אני אשאל אותך למה הוא לא הפגין נגד העסקה.

ואחרי שזה נאמר רק כדי להחזיר אותך ואת פינדר לשיח יותר אנושי שבו מבינים שזכותה של כל משפחה לנהל את המאבק כראות עיניה תעזבו את המשפחות במנוחה. הם עברו מספיק ויש להם עוד הרבה לעבור.

זה מה שאתם מוצאים לנכון לעשות דווקא ביום הזיכרון הרשמי לטבח?

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...