Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, SurfHigh כתב:

בכל מקרה מציע לך להתייחס רק לעובדות ולסגל קצת ענוה. 

עובדות? יושב לי איזה פנסיונר בבית ומקשקש עצמו לדעת. תכף תכתוב שאני צריך להקשיב גם לאלי ציפורי ואבי וייס, את עולם המשפטים אני צריך לצרוך מכנרת בראשי ואם תיק דבקה עוד היה קיים אז זה בכלל היה השיא. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

למה, בפלנסבורג יהודים פורצים לבתי תושבים, עושים חגיגות עם נשק חם וקליעים עפים באוויר, ואף מאיימים על חיי ילדיהם?

הלוגיקה שלך דומה למה שהסבא הגרמני כתב- יש ישראלים שהורגים ילדים בעזה אז אני לא רוצה אף יהודי כאן

פורסם
לפני כשעה, madmaxx כתב:

עובדות? יושב לי איזה פנסיונר בבית ומקשקש עצמו לדעת. תכף תכתוב שאני צריך להקשיב גם לאלי ציפורי ואבי וייס, את עולם המשפטים אני צריך לצרוך מכנרת בראשי ואם תיק דבקה עוד היה קיים אז זה בכלל היה השיא. 

ציניות היא מפלט מדיון על עובדות.

צילומי לווין זה יושב בבית ומקשקש? 

אני חושב שכן יש מה לקחת מהאיש, ואני לא מדבר על כל מיני ראיונות שלו לערוץ TOV או ערוץ 14 (אגב הוא התראיין גם לגל"צ).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 שעות, Daniel.K כתב:

במשך כשעה, האם שתקה בחקירה ובשלב מסוים ביקשה לצאת לשירותים. החוקרת אפשרה לאמה של השרה לגשת לשירותים כשהיא על כיסא גלגלים ובשלב מסוים נשמעו צעקות ללא כל סיבה. חוקרי יאח"ה שלחו לשם חוקרת מהיחידה. תוך דקות נכנסה השרה גולן במהירות אל תוך התחנה אספה את אימה הכניסה אותה אל רכבה והשתיים נעלמו מהמקום. "אין לנו איך לתאר את האירוע ..זה טרלול מערכות", אמר ל"מעריב" בכיר במשטרה.

טוב, זה כבר ברמה של מערכון תוצרת בית בטיקטוק. יש משהו מאד בעייתי בשיטת הממשל שלנו שמאפשר לאנשים כאלה להגיע לעמדות מפתח ומרחיק משם אנשים מוכשרים.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש הרבה דברים שאף אחד לא חשב עליהם בשנות ייסוד המדינה ומערכותיה, ושנתניהו עשה בעקביות. אחד מהם הוא קידום אנשים לא ראויים. כלומר, תמיד היו כאלה פה ושם - אבל נתניהו הפך את זה לשיטה, להרחיק כל אדם ראוי שיש לו פוטנציאל לאיים על כס המלוכה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Rשף כתב:

הלוגיקה שלך דומה למה שהסבא הגרמני כתב- יש ישראלים שהורגים ילדים בעזה אז אני לא רוצה אף יהודי כאן

בכלל לא. אם תושבי עומר היו חיים בשכנות טובה עם הבדואים בסביבה, אבל מישהו מהם היה מתנגד למכירת בתים לערבים בגלל שבזנזיבר בדואים רוצחים סודנים — אז אפשר היה לדבר על לוגיקה דומה.

לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

טוב, זה כבר ברמה של מערכון תוצרת בית בטיקטוק.

זה פשוט להשתין מהמקפצה כי אתה יכול.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
בתאריך 26.8.2025 בשעה 11:20, פינדר כתב:

רמת העיתונאות בארץ.

עיתונאי בכיר יוצא עם פרסום ראשון!! של תמונה של טיל שכל ילד יכול לראות שהוא לא אמיתי.

אם יש אפס חשיבה ביקורתית על תמונה שהגיעה אליו מהטלגרם, אז קל וחומר שפרסומי דו״צ ושאר פאמפלטים יפורסמו כדברי אלוהים חיים. מה שחשוב זה רק אם זה טוב לאג׳נדה או לא.

כמובן שזה לא רק הוא. יש עדיין כמה כתבים שמפעילים את המח, מצליבים נתונים, מאמתים מקורות וכו׳ אבל הם בדרך כלל מתוייגים כסמולנים בוגדים.

image.thumb.png.29f5dc68958f52667dfb37057c53ad0d.png

מעניין אותי תגובתך היום אחרי החשיפה של החוליה שהכינה עשרות רקטות, כולל כמה שהיו מוכנות לשיגור  למרכז הארץ.

אולי תתנצל לפחות..

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי תתנצל לפחות

על מה יש להתנצל? איפה הוא טעה?

לפני 19 דקות, Daniel.K כתב:

ומה תגידו על דודינקה

אמסלם דיבר לא פעם ולא פעמים ולא הסתיר את עיניין הג'ובים. אז לא מפתיע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי תתנצל לפחות

על מה יש להתנצל? איפה הוא טעה?

כי הוא ניסה להציג, שוב, את סגל ואת הבחור שחשף בתור שקרנים או צינורות של דובר צה"ל, והופ, אנחנו שוב שסגל צדק.

ככה זה מתחיל, ככה נירמלו רקטות על שדרות וככה ינרמלו רקטות על רמת גן.

הוא כינה את זה "טיל לא אמיתי" במקום להגיד את האמת - "טיל ניסוי".

וה"כתבים שמצליבים מידע ואז מתויגים כסמולנים" הם ה"אויב האמיתי", כי הם יגידו לנו פעם אחר פעם שהכל בסדר עד שנתעורר עם התקפת טילים למרכז.

דוגמא מהימים האחרונים - מקרון אומר ליונית לוי שחמאס לא נמצא באיוש, ובמקום לשלוף לו תמונה מאחת ההפגנות, או תמונת של הטיל ניסוי, או אלף ואחד פוסטרים של חמאס על פיגועים, היא אמרה כן כן והמשיכה הלאה.

עמית סגל היה שולף לו מגילה.

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

מעניין אותי תגובתך היום אחרי החשיפה של החוליה שהכינה עשרות רקטות, כולל כמה שהיו מוכנות לשיגור  למרכז הארץ.

אולי תתנצל לפחות..

והקשר בין התמונה ההיא לטילים של היום הוא?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

כי הוא ניסה להציג, שוב, את סגל ואת הבחור שחשף בתור שקרנים או צינורות של דובר צה"ל, והופ, אנחנו שוב שסגל צדק.

ככה זה מתחיל, ככה נירמלו רקטות על שדרות וככה ינרמלו רקטות על רמת גן.

הוא כינה את זה "טיל לא אמיתי" במקום להגיד את האמת - "טיל ניסוי".

אבל זה לא מה שקרה. הם שיקרו. עכשיו נחשפה חוליה אמיתי. זה לא אותו דבר.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אותה חוליה, נסיונות ללמוד ולהשתפר, מתישהו יצליחו.

מאיפה הבאת את זה? באמת אבל יובל?

מה משותף לצינור פלסטיק עם פרופלור ורקטה?? מעבר לצורה הגיאומטרית של הצינור.

נו מה אתה כותב באמא שלך אתה מאכזב אותי. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

מקרון אומר ליונית לוי שחמאס לא נמצא באיוש

ציטוט מדויק מהמקור

הזכרת את המילה סיפוח, וזה בדיוק מה שממשלת ישראל אומרת: היא אומרת שזו פעולה חד-צדדית - להכיר במדינה הפלסטינית - ותשובתנו תהיה סיפוח בגדה המערבית, יהודה ושומרון. אז אני תוהה מה תהיה תגובתך לכך.
זה לא הוגן כי הגדה המערבית אין לה קשר לחמאס.

לא אותו דבר כמו חמאס לא נמצא באיוש, אלא שזו לא סיבה לסיפוח השטח.

פורסם

ברור אין שום קשר לחמאס.

אם יש מחר בחירות לא יקבלו אף קול. 

יצאה לוזרית שדילגה הלאה.

לפני 13 דקות, David32 כתב:

אבל זה לא מה שקרה. הם שיקרו. עכשיו נחשפה חוליה אמיתי. זה לא אותו דבר.

מאיפה הבאת את זה? באמת אבל יובל?

מה משותף לצינור פלסטיק עם פרופלור ורקטה?? מעבר לצורה הגיאומטרית של הצינור.

נו מה אתה כותב באמא שלך אתה מאכזב אותי. 

כי אנחנו במלחמה. תמיד.

הם מנסים לבדוק אותנו 24/7, וכשמצליחים למצוא פרצה אנחנו חוטפים.

מעניין ש3 שבועות אחרי הטיל דמה החוליה נחשפה. ממש צירוף מקרים.

• תוכן חדש...