Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, wa11a כתב:

לא פספסת כלום.

לא מסכים איתך.
כל אזרח במדינה הזו צריך לראות את הצילומים מהחקירות כדי לראות בעיניים שלו איך שלושת האנשים האלה מתנהגים.

הפכנו את עזה לארגז חול, אבל נתניהו לא מוכן להחזיר את החטופים כדי לשמור על הכסא שלו.
בלבנון חיזבאללה חי ונושם, לא נגענו במדינת לבנון למרות שהיא פתחה מולנו במלחמה ונתניהו הולך להסדר.
סמוטריץ' ובנגביר שמאיימים כל כך כדי שלא יחזירו את החטופים וה"מלחמה" בעזה לא תסתיים לא מציבים שום אולטימטום.

ימין בכאילו. ביביסטים בלי מוח תתעוררו. עובדים עליכם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

לא מסכים איתך.
כל אזרח במדינה הזו צריך לראות את הצילומים מהחקירות כדי לראות בעיניים שלו איך שלושת האנשים האלה מתנהגים.

הפכנו את עזה לארגז חול, אבל נתניהו לא מוכן להחזיר את החטופים כדי לשמור על הכסא שלו.
בלבנון חיזבאללה חי ונושם, לא נגענו במדינת לבנון למרות שהיא פתחה מולנו במלחמה ונתניהו הולך להסדר.
סמוטריץ' ובנגביר שמאיימים כל כך כדי שלא יחזירו את החטופים וה"מלחמה" בעזה לא תסתיים לא מציבים שום אולטימטום.

ימין בכאילו. ביביסטים בלי מוח תתעוררו. עובדים עליכם.

בינתיים אין שום עסקה עם לבנון. יש רק דיבורים על זה כבר חודשיים. עד שלא יחתם משהו זה לא מעניין.

לגבי עזה, כמה בולשיט ״רק כדי לשמור על הכיסא״. כאילו אין שום שיקולים אחרים.

אולי אין באמת עסקה על השולחן מצד חמאס? אולי לחמאס יש תנאים לא ריאלים? זה לגיטימי לדון בסוגיית המחיר. אם אנחנו נשחרר 10000 מחבלים שבעשור הקרוב יהרגו מאות או אלפי ישראלים זה עדיין שווה? אולי כן ואולי לא אבל זה נתון לדיון זה לא שחור ולבן כמו שצד מסויים מנסה לצבוע את זה.

אני לא הצבעתי לליכוד בחיים, אני גם לא חושב שביבי הוא איזה עילוי. אבל כמו שאתם טוענים שביביסטים חושבים שהכל סובב סביבו, כך גם אצל הרל״בים, כל סוגיה קשורה לביבי ולא לשום דבר אחר. תתבגרו.

• אהבתי 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 3 דקות, wa11a כתב:

אם אנחנו נשחרר 10000 מחבלים שבעשור הקרוב יהרגו מאות או אלפי ישראלים זה עדיין שווה? אולי כן ואולי לא אבל זה נתון לדיון זה לא שחור ולבן כמו שצד מסויים מנסה לצבוע את זה.

אתה כמו רבים אחרים מדבר 6 באוקטובר, מהרגע שאתה מקבל את החטופים שלך, אתה ממשיך ותוקף את חמאס כל רגע וכל יום. כן, בחמאס לא מפגרים והם ינסו למשוך את מהלך שחרור החטופים כמה שניתן, במיוחד שאז יתגלה מה עוללו לחיילות הצעירות, אם הן בחיים עוד בכלל. כמו שחמאס לא רוצה שהן ידברו, בתכלס גם ביבי לא רוצה, זה הרי עוד כתם על הכישלון הענק שלו בהגנה על המדינה. 

פורסם
לפני 1 דקה, ch28566 כתב:

אתה כמו רבים אחרים מדבר 6 באוקטובר, מהרגע שאתה מקבל את החטופים שלך, אתה ממשיך ותוקף את חמאס כל רגע וכל יום.

אז מה שאתה טוען זה שאתה יכול לעשות הסכם ולא לכבד אותו...

אני לא מסכים שאתה יכול, יהיו לזה ערבויות מארה״ב ואני לא חושב שהם יתמכו בך וישברו את המילה שלהם. זה חלומות.

• אהבתי 1

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, wa11a כתב:

אם אנחנו נשחרר 10000 מחבלים שבעשור הקרוב יהרגו מאות או אלפי ישראלים זה עדיין שווה?

למה צריך לחכות שהם יהרגו? שיחררת אותם לעזה? תהרוג אותם.
גם פינית מקום בכלא וגם הרגת מחבלים שבכלא לא יכולת להרוג.
חוץ מזה שהמספר שאתה מדבר עליו לא קשור למציאות...

ואם אנחנו כבר מחשבים סיכונים להשאיר את חיזבאללה כמו שהוא זה הרבה יותר מסוכן מאשר לשחרר 3000 מחבלים לעזה, זו בדיוק הנקודה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

למה צריך לחכות שהם יהרגו? שיחררת אותם לעזה? תהרוג אותם.
גם פינית מקום בכלא וגם הרגת מחבלים שבכלא לא יכולת להרוג.
חוץ מזה שהמספר שאתה מדבר עליו לא קשור למציאות...

ואם אנחנו כבר משחשבים סיכונים להשאיר את חיזבאללה כמו שהוא זה הרבה יותר מסוכן מאשר לשחרר 3000 מחבלים לעזה.

לגבי החלק הראשון, ראה את התגובה הקודמת שלי. אני סבור שאתה לא יכול.

לגבי החלק השני אני מסכים.

• אהבתי 1

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

אם אתה מסכים עם החלק השני אז אתה גם מסכים עם מה שרשמתי קודם ועל ביביסטים בפרט.
לגבי מי מכשיל עסקה חמאס או ביבי, נתניהו מהתל בכולם ומכשיל עסקאות כדי לשמור על הכיסא שלו.
מספיק לשמוע אנשים שהיו איתו בקבינט. מספיק לשמוע דיונים של הקבינט שפורסמו. מספיק לחזור אחורה למאי-יוני-יולי, ל"מתווה ביבי" שלהפתעת ביבי חמאס ענה עליו "כן" ומה קרה איתו. מספיק לראות מה עשו שליחיו של נתניהו כדי להפיל את העסקה ואת המחאה לעסקה. מספיק לראות את ספין פילדלפי.

נתניהו בוגד בעם שלו ובמדינה כדי לשמור על הכיסא, זה נשמע רע אבל זו המציאות.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, wa11a כתב:

אז מה שאתה טוען זה שאתה יכול לעשות הסכם ולא לכבד אותו...

אני לא מסכים שאתה יכול, יהיו לזה ערבויות מארה״ב ואני לא חושב שהם יתמכו בך וישברו את המילה שלהם. זה חלומות.

לחמאס אין מהות למעט טרור, הם כבר יעשו את הטעות גם אם זה אומר הברחה של AK47 אחד אפילו. עם כל הכבוד לארה"ב, ישראל צריכה וחייבת לפני הכל להגן על האזרחים שלה ולא לאפשר קיום של ארגון טרור מטר מבתי התושבים שלה. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם
לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

אולי זה היה נכון לעשות, לא לגעת בלבנון כמדינה. להבדיל מעזה בלבנון יש כוחות שמתנגדים לחיזבאללה אך היו מדוכאים בגלל הכח של הארגון. ייתכן ואחרי המכות שהוא ספג עכשיו ואובדן היוקרה (גם בגלל כל החיסולים כולל נסראללה וגם בגלל הניתוק בין חיזבאללה לעזה, מה שהוא היה לא מוכן לו לפני) כוחות אחרים יפעלו חזק יותר, מה שיוביל לתוצאה חיובית יותר מבחינת ישראל בלבנון.

פורסם

הלוואי ואתה צודק. אני קצת סקפטי. מהנסיון של מלחמת לבנון השניה היחיד שמרוויח בלבנון הוא חיזבאללה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שבלבנון היתה תקווה שתקום התנגדות לחיזבאללה מבפנים ובגלל זה נמנעו מלפגוע בתשתיות ודאגו להסביר שאנחנו לא נלחמים נגד לבנון אלא נגד חיזבאללה. סה״כ יש בזה הרבה היגיון. הבעיה שזה כנראה לא יקרה כי לחיזבלה עדיין יש הרבה תמיכה בלבנון. 30 ומשהו אחוז שיעים זה לא קצת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, wa11a כתב:

זה לא. למרות שיש פה כמה מצביעי חד״ש שרוצים שנפסיק את הרצח עם.

אין פה מצביע חד"ש אחד.

ואני לא מכיר טענה לגבי רצח עם בלבנון.

לפני 59 דקות, wa11a כתב:

אני גם לא חושב שביבי הוא איזה עילוי.

לא עילוי אבל?

הוא טוב?

כשיר?

מנהיג חזק?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

נראה שבלבנון היתה תקווה שתקום התנגדות לחיזבאללה מבפנים ובגלל זה נמנעו מלפגוע בתשתיות ודאגו להסביר שאנחנו לא נלחמים נגד לבנון אלא נגד חיזבאללה. סה״כ יש בזה הרבה היגיון. הבעיה שזה כנראה לא יקרה כי לחיזבלה עדיין יש הרבה תמיכה בלבנון. 30 ומשהו אחוז שיעים זה לא קצת.

אין בזה שום הגיון. בגלל זה אנחנו מתכתשים איתם כבר שנה+ ולא יצא מזה שום דבר טוב (ראה מלחמת לבנון השניה).
במקום לחסל להם את כל תחנות הכוח, הנמלים ושדה התעופה. כל תשתית אזרחית שקיימת שם הייתה צריכה להיות מחוסלת, ואז הם היו בוכים עם דמעות להפסקת אש.
בדרום לבנון היה צריך להכריז על שטח השמדה מהדרום לליטאני. מי שנכנס מת. אזרח/או"ם/חיזבאללה/צבא לבנון זה לא משנה. כמו ברמת הגולן.

פורסם
לפני 29 דקות, garicho כתב:

אולי זה היה נכון לעשות, לא לגעת בלבנון כמדינה. להבדיל מעזה בלבנון יש כוחות שמתנגדים לחיזבאללה אך היו מדוכאים בגלל הכח של הארגון. ייתכן ואחרי המכות שהוא ספג עכשיו ואובדן היוקרה (גם בגלל כל החיסולים כולל נסראללה וגם בגלל הניתוק בין חיזבאללה לעזה, מה שהוא היה לא מוכן לו לפני) כוחות אחרים יפעלו חזק יותר, מה שיוביל לתוצאה חיובית יותר מבחינת ישראל בלבנון.

חשבנו שגם העזתים יפנו כנגד החמאס , זה לא קרה בדיוק כמו שהלבנונים לא יפנו כנגד חיזבאלה.

מכיוון שקוקסינל מנהל את המדינה כרגע אני לא רואה להיכן המלחמה בלבנון יכולה להתקדם מפה ולכן הסכם עם ערבות אמריקאית שנוכל לפעול בכל הפרה יהיה הצעד הנכון פה , אבל הנ"ל יחייב יד על ההדק ותגובות מידיות על הפרות מצד לבנון וזה מחייב להעיף את המטכ"ל המכיל שלנו ובראש וראשונה את הקוקסינל הנקרא ראש הממשלה אשר הוכיח שאין לו את היכולת קבלת החלטות הנדרשת לבצע מהלכים מעין אילו.

המהלך הבא הוא עיצומים קשים על איראן בעזרת טראמפ וחיסול ראש הנחש האיראני, הפצצת כל שיירת נשק אשר חוצה מסוריה באופן יומי על מנת להבהיר שהפעם בישראל לא מעלימים עין.

לזה נדרש מטכ"ל ורמטכ"ל אגרסיבים מאוד ובראש וראשונה רוה"מ עם ביצים ולא הליצן הנמצא שם היום.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה שכל זה לא יעלים את האיום של חיזבלה. רק הלבנונים יכולים להיפטר מהסרטן האיראני הזה.

בגלל זה הלכו לכיוון הזה. לא הצליח. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...