Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שדולף לגבי ההסכם, זה הסכם כניעה, שלנו. מעניין מה מוכר הרהיטים ימכור לנו עוד מספר שעות או ימים לגבי ההסכם. 

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

"להתחמש ולרענן כוחות" בקיצור, הוא קיבל מידע שלאור כל החוקים שהממשלה שלו רוצה לחוקק ובמיוחד חוק הפטור, מילואימניקים כבר מסרבים להגיע. עליהם הוא לא יכול לרדת, כאזרחים תמיד יוכל לומר שהם רק בוגדים שרוצים להפיל ראש ממשלה חזק של הימין. 

שוב האיש החלש חותם על הסכם חלש שאחרים יאלצו להתמודד איתו ואם משהו יקרה בתקופתו, הוא כמובן לא אשם. מת שביביסטים שטוענים שהם רוב העם יתלו על העסקים שלהם שלט של "אני ביביסט", כך הם באמת ירגישו אם הם העם או לא. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

אישה פסיכופתית אלכוהוליסטית

כשאתה קורא את המידע הזה על גבי העיתון או באתרי החדשות, אין לך באמת מושג כמה באמת הם שותים. יכול להיות שזה סתם אגרנות של אלכוהול אבל לא לשימוש אבל פה באופן הזייתי זה אשכרה מישהי שמנהלת את המדינה וגם שותה תו"כ.

באסה קצת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

ממה שדולף לגבי ההסכם, זה הסכם כניעה, שלנו. מעניין מה מוכר הרהיטים ימכור לנו עוד מספר שעות או ימים לגבי ההסכם. 

הוא כבר לכורע מאשים את בידן.  אבל ידוע שטרמפ יעצור אותו. אז הוא מעדיף לפני.

2017751395_.jpg.2f8ac2533bea641012eec5a9ff325066.jpg

מזה פירקנו להם תצורה. שיורים יותר מ 200 טילים ביום. ונזק רב.

1617082165_.jpg.54f853b00ab69c1051cd66e2428329cd.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 14 דקות, yor2 כתב:

מזה פירקנו להם תצורה. שיורים יותר מ 200 טילים ביום. ונזק רב

באמת פירקנו להם את הצורה. אין שום דמיון ביו חיזבאללה היום לחיזבאללה של לפני חודשיים. 

גם חמאס שיגרו השבוע צינור ברזל למרחק של 500 מטרים, לא נראה לי שמישהו מהם משלה את עצמו שהם מנצחים. 

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

מרוב שפירקנו להם תצורה. משביתים תלמודים בצפת קריות ועוד מקומות.

מחשש למטחים.

נכון חיסלנו להם הרבה אנשים. בדרגים גבוהים.  אבל שנה. שנתיים הכל ישתקם.

הם לא יגיעו לרמה שליפני. אבל אהיו איום.

זאת דעתי.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

השנה היא הקטלנית ביותר בדרכים מאז 2005. 20 שנה לא היה כל כך גרוע.

מירי רגב, תסבירי לנו בבקשה, בתור האחראית העליונה לנושא הזה, איך ממשלת בנט-לפיד אשמה שנוכל לדרוש מהם דין וחשבון.

ונראה לי שזה נושא מספיק רציני כדי שלפחות תפיקי לכבודו טקס.

ממשלה זבל.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 6
  • מבאס 1
פורסם

בעזה, יסיימו לטהר את גבאליה ומה אז? יחזרו שוב?

הצבא לא מיישם את תוכנית איילנד בהוראת הממשלה.

בלבנון - לא מדברים על 1705 שזה פירוק של חיזבאלה. לא מדברים על הוואזני. תפתחו מפה. תראו איפה עובר הליטאני ליד אצבע הגליל. בדיחה אם זה המרחק. 1701. נו באמת. ואם החיזבאלה מחליט להשתלט על צבא לבנון. יעשה תוכנית הדרגתית של חמש שנים להשתלט על 80% מיחידות צבא לבנון.

בכלל, זה שכל השיעים לא ברחו מלבנון, זה הוכחה שנכשלנו. דאחיה. זה שמישהו גר שם, נכשלנו.

הם הצטרפו ללחימה כדי לתמוך בבני דודים שלהם בעזה , למרות שהם שיעים ובעזה סונים. אז מה לומדים מפה? חטופים זה הכי טוב.

ביבי שילם 1000 מחבלים על השריונר. ביבי אוהב אלכוהול, אוהב לשלם.
ביבי לא מצליח לחסל את עזה בגלל החטופים.

אני אחזור על מה שאמרתי - אם היתה פה ממשלת מרכז או שמאל השם ירחם, היו פה לא רק הפגנות, להערכתי היינו רואים נסיונות הפיכה.

למה אין תמונות כל יום מאיך מטולה ומרגליות ועוד ישובים נראים? זה לא שונה ממה שעשינו להם. יודעים להוציא תצלומי לויין של איראן, תביאו תצלומי לווין של הכפרים שלנו.

יש פה שילוב של כתבים צבאיים שצריכים את מקור הסמים שלהם, יחד עם תומכי ממשלת הזדון, וכולם פה מאתרגים את העסק הזה.

כמו שאיתרגו את הנסיגה מלבנון ומרצועת עזה.

למה לא להמשיך לפרק את לבנון? כנראה שאיראן רוצה לשמר שם את מוקד הכח.

אז עכשיו עושים הסדרה. נו באמת. בן גביר בקטע של תחזיקו אותי, אמרתי לביבי.

אני יודע דבר אחד - יותר ויותר אנשי הציונות הדתית מבינים שההנהגה שלהם שוגה. האם יהיה לזה ביטוי בקלפי בפעם הבאה? לא יודע.
אז אנחנו ממשיכים לעשות דברים בלי תוכנית ארוכת שנים, בלי מנופי כח. ואז להתעלם ממה שגדל שם. או להאכיל אותו, כמו שביבי האכיל את הפודלים של החמאס.

ביבי היה צריך להקריב את עצמו - לחסל את האוייב ואז להסגיר את עצמו להאג.

בדיוק כמו שהוא מקריב את החיילות בעזה.

אגב, אם היה לנו חיל טילים,  כמו שליברמן דיבר על זה וראש ממשלה עם ביצים, אז ב7.10 היינו מפרקים את כל רצועת עזה, בפצצות כבדות, תרמו באריות, מה שזה לא יהיה, עם 50.100.200.500 אלף הרוגים, בהנחה שהיה לנו מישהו שהוא לא ביבי בשלטון.

לו רק יאיר גולן היה ראש הממשלה. כי שמאל ציוני יודע להילחם. הוא היה מפרק אותם ומחייך לתקשורת. ומסביר שהוא שמאל.

מישהו יכול להביא מספרים כמה שיעים היו בלבנון בתחילת 2023 לעומת תחילת 2000?  וכנל ברצועת הביטחון ההיסטורית? ממה שאני זוכר, לא היו שם כל כך הרבה שיעים כמו היום.

אני תוהה אם זה רק ריבוי טבעי או הגירה?

אני מניח שיש בריחה קבועה של הנוצרים מלבנון, בדיוק כמו שהנוצרים ברחו מבית לחם, עיירה נוצרית עד שנפלה לידי כנופיית עראפת.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 13 שעות, CX25GTI כתב:

לבושתי לפיד מחוסר ברירה ולאחר מכן לבנט.

בנט? התכוונתי לבחירות האחרונות, לכנסת ה-25, בנובמבר 2022. בנט לא היה מועמד לכנסת בבחירות האלה.

פורסם

יהיה לזה ביטוי בקלפי רק אם יעמוד אדם מוביל שיצליח לתת תקווה אמיתית לשינוי ותיקון.

(ולא. לצערי מי שכרגע בכנסת לא מצליח לתת את זה. גם מימין וגם משמאל)

ועוד משהו חשוב. ראשי האופוזיציה צריכים לפנות לו את הדרך 

סטייל הניסיון של גנץ. רק מישהו אהוב יותר על כלל העם. ושמפלגות המרכז-שמאל לא יתקעו לו מקלות בגלגלים.

נכון לכרגע. אם יש מחר בחירות. 

חרבו דרבו עם המועמדים שכרגע עומדים בראש המפלגות.

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

אבל פה היוזרים אנונימיים. רק בעל האתר ילך לחינוך מחדש

לא אנונימים בכלל. אלא אם אתה ניגש לאתר אך ורק ב-VPN, כתובות ה-IP מהן נשלח כל פוסט נשמרות. כך זה בכל תוכנת פורום שאני מכיר.

פורסם
לפני 25 דקות, KipodYam כתב:

אגב, אם היה לנו חיל טילים,  כמו שליברמן דיבר על זה וראש ממשלה עם ביצים, אז ב7.10 היינו מפרקים את כל רצועת עזה, בפצצות כבדות

לא צריך בשביל זה חיל טילים, ופירקנו את עזה...

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...