Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת הבעיה עם הפוליטיקה בארץ וזה למה יש לנו ממשלה של אפסים שלא טובה בכלום חוץ מבהנדסת תודעה. הכל אמוציונלי. 

זה לא משנה מי צודק ומי טועה שכולם עונים אחד לשני בצורה רעילה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ביבי לא יכול לטוס לחו"ל. 

פאק. 

אוקיי מהר נסיים את המלחמות, ניצחון מוחלט שמוחלט זה חרטוט גם ככה. 

ואז האמריקאים יצילו אותי מול האג. 

סבבה, ה- 7.10 או הבטחת ביטחון שנים קדימה כשיש מומנטום שלא ברור אם יחזור זה דבר אחד, אבל זה שאני ושרהל'ה לא נוכל לטוס לחו"ל?!!! 

עכשיו רק נשאר איך למכור את זה לבייס עם אייקיו בטמפ' החדר. 

טיפ לביבס: אל תתאמץ. אם ת*רבן להם על המצח יגידו תודה צ׳ארלי. 

פשוט לא להאמין, כל יום אני אומר "זהו, זה השיא" וביבי וחבריו מצליחים להפתיע עוד ועוד ועוד. אסימפטוטה של טמטום ורוע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

רמת האנטישמיות במוסדות הלימוד בחו״ל ממש מטרידה.

אירופה אבודה.

image.thumb.png.40b9f0c37a366a3df4d5868bbaa264c0.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

זה לא שהופתעת משום דבר ששמעת שם נכון? 

נחמד לקבל עוד חיזוק חיובי, אבל אחרי כול השנים האלה, זה עוד טיפה בים.

זה רחוק מלהיות טיפה בים. קטעי החקירה הם בגדר האישור המוחלט. 

אם אני יוצר הסרט, אני מקצר אותו לשליש, נותן רק את קטעי החקירה והראיונות עם הקשורים בחקירות, בלי שום הקשר אחר. כל היתר רק נותן תחמושת לביביסטים לפגוע בליגיטימציה של הסרט.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע, לא הופתעתי ממילה ממה שביבי אמר, גם לא מההתנהגות של שרה או יאיר. זה בדיוק מה שחשבתי שהיה ומסתבר שחשבתי נכון.

אני גם חושב שחובביו יצליחו לסובב את זה לגדולתו של האיש והמשפחה ואיך רודפים אחריו וכולם שקרנים ורק הוא ושרה ויאיר מלאכים.

אגב, מכיוון שאני לא זוכר, באמת היו מלכלכלים על שרה סתם ככה לפני עשור+?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר שבחרצופים היו צוחקים עליה אז כנראה שכן.

פורסם

האיש עם המפתחות נתן אור ירוק להסכם ״הסדרה״ עם לבנון\חיזבאללה.

אחר כך יגידו שהשמאל עצר אותם וחייבים ימין חזק חזק.

image.thumb.png.1ec16e5d0febc6c18950725a9b558ded.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לפני 7 דקות, Igalz כתב:

אפשר רמיזה כיצד ניתן להגיע לסרט?
יש VPN, טלגרם, טורנטים.. צריך כיוון

מצטרף, אפשר גם בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

אני זוכר שבחרצופים היו צוחקים עליה אז כנראה שכן.

ובחמישייה צחקו גם על ביבי וגם על יאיר. אבל זה סוג התוכנית, גם בארץ נהדרת צוחקים על דמויות פוליטיות... זה לא סיקור שלילי בתקשורת.

או ליתר דיוק, אם זה סיקור שלילי בתקשורת אז ההגדרה שאני מתאר לעצמי בראשי לזה היא שונה לגמרי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

אתה לא חייב להכריז מלחמה אבל כן היה צריך להניע את הגלגלים נגיד בבסיסים, קיבוצים ומושבים. להעיף את האנשים מהנובה וכו'.

אתייחס לנובה, כאן לדוגמה ועדת חקירה תדרוש לערב את המשטרה בכל התייעצות בטחונית כפי שהייתה בלילה של ה-7, אמנם בצבא אישרו את המסיבה אבל תכלס מי שהיה אחראי עליה בשטח וידע על קיומה זו המשטרה, יכול להיות שאם היו מערבים את המשטרה בהתייעצות יתכן באמת שמישהו שם היה מפזר את המסיבה רק כדי לא לקחת סיכון מיותר. 

לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

רק לא ביבי הוא תיאור מדויק שלך , אתם כת בדיוק כמו תומכי ביבי, אצלך הוא אשם בכול, אצלם הוא נטול אשמה.

מי בדיוק ראש הממשלה ברציפות במשך כמעט כבר 15 שנה? מי מטרלל את הפוליטיקה בישראל? לפי התגובות שלך אתה כנראה מאלו שחושבים שבנט "בגד בהם". מי שהצביע לפיד קיבל את בנט, מי שהצביע גנץ גם קיבל את בנט, כך גם מי שהצביע ליברמן או העבודה קיבל את בנט ובכל זאת מי שהצביע לאותן מפלגות תמך בממשלה שהוקמה כי מה שאכפת לו זה קודם כל מדינת ישראל, להחזיר את השפיות למערכת הפוליטית בישראל, לשרים בממשלה ששואלים מה טוב לאזרח ולא מה טוב לממשלה, את זה אתה לא יכול לומר על תומכי ביבי (שעבורם מה שטוח לביבי ומה שעושה רע לאחר זה מה שטוב) וכנראה שגם לא על עצמך כי אתה אולי יכול לכתוב שהצבעת לפיד או בנט אבל אתה נשמע 100% ביביסט. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 25 דקות, ch28566 כתב:

מי בדיוק ראש הממשלה ברציפות במשך כמעט כבר 15 שנה? מי מטרלל את הפוליטיקה בישראל? לפי התגובות שלך אתה כנראה מאלו שחושבים שבנט "בגד בהם". מי שהצביע לפיד קיבל את בנט, מי שהצביע גנץ גם קיבל את בנט, כך גם מי שהצביע ליברמן או העבודה קיבל את בנט ובכל זאת מי שהצביע לאותן מפלגות תמך בממשלה שהוקמה כי מה שאכפת לו זה קודם כל מדינת ישראל, להחזיר את השפיות למערכת הפוליטית בישראל, לשרים בממשלה ששואלים מה טוב לאזרח ולא מה טוב לממשלה, את זה אתה לא יכול לומר על תומכי ביבי (שעבורם מה שטוח לביבי ומה שעושה רע לאחר זה מה שטוב) וכנראה שגם לא על עצמך כי אתה אולי יכול לכתוב שהצבעת לפיד או בנט אבל אתה נשמע 100% ביביסט. 

כל מי שלא מנגן את המנגינות שאתה רוצה לשמוע הוא ביביסט אצלך , לכן חבל על השחתת הזמן , ויכוח איתך הוא חסר טעם.

• אהבתי 3

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

ובחמישייה צחקו גם על ביבי וגם על יאיר. אבל זה סוג התוכנית, גם בארץ נהדרת צוחקים על דמויות פוליטיות... זה לא סיקור שלילי בתקשורת.

או ליתר דיוק, אם זה סיקור שלילי בתקשורת אז ההגדרה שאני מתאר לעצמי בראשי לזה היא שונה לגמרי.

זהו שהם לא אמורים להיות דמויות ציבוריות או פוליטיות, הם בסך הכל משפחה של. 

וכל דבר זה סיקור, גם תכניות סאטירה.

פורסם
לפני 44 דקות, CX25GTI כתב:

כל מי שלא מנגן את המנגינות שאתה רוצה לשמוע הוא ביביסט אצלך , לכן חבל על השחתת הזמן , ויכוח איתך הוא חסר טעם.

אם זה נראה כמו ביביסט, אם זה הולך כמו ביביסט, אם זה מקרקר כמו ביביסט, זה ביביסט. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...