Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

מרתק.

תחת מי התגבש המטכל הזה?

הרמטכ"ל האחרון מונה על ידי גנץ למשל.

כידוע למי שאינו טומן את ראשו בחול , המטכ"ל הוא אירגון של חבר מביא חבר , חונטה אשר די דומה בהתנהלות שלה לבית המשפט העליון.

מי שלא בדעה שלנו לא מגיע לתפקידים בכירים, ואם בטעות הצלחת להגיע אתה מיד נשלח הביתה ומשוחרר מהצבא.

את המונוליטיות השולטת במטכ"ל כולנו ראינו ב 7.10, כאשר כולם חושבים בדיוק את אותו הדבר ככה זה בדיוק נראה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, CX25GTI כתב:

כל המטכ"ל ב 10-15 שנה האחרונות הם פולטיקאים על מדים ומשם כל ההמלצות שלהם הגיעו.

מילים כמו הכלה ומב"מ אילו אמירות של פוליטיקאים ולא קצינים בצבא וזה רק על קצה המזלג.

כל המינויים הבכירים ב- 10-15 שנים האחרונות (בשירות הציבורי ובזרועות הבטחון) היו או אידיאולוגיים קיצוניים של כת המשיחיים, שדרשו המפלגות השותפות של נתניהו, או yes-men לאו דווקא פוליטיים, אבל כאלה חסרי עמוד שידרה שלא מסוגלים להביע ביקורת או אזהרה כשהם מקבלים הוראה.
כולם צריכים לעוף (לו הייתי רה״מ ב-8/10, הרמטכ״ל וכל האלופים בצה״ל היו עפים מיידית (ועדת החקירה הממלכתית אח״כ היתה קובעת מי צריך גם  לעמוד למשפט צבאי), והייתי מחליף אותם באלופים ורמטכ״ל שפרשו לפני 15 שנה). אחרי ועדת החקירה, גם חצי מהתא״לים היו עפים.
אבל מי עשה את כל המינויים הדפוקים ולמה? ממשלות ביבי, כדי שלא יתערבו למפלגות המתנחלים הכהניסטיות בעשיית טרור ביו״ש, ובהפיכת הצבא למיליציה בסגנון הפלנגות.

וזה לא שאני איש שמאל. אני איש ימין שמאמין שצריך להכריז על הסכמי אוסלו כבטלים (היה צריך לעשות את זה ב-2000 מיד עם האינתיפאדה השניה, אבל לא לברק ולא  לאף אחד מהבאים אחריו היו הביצים לצעד האלמנטארי הזה), ואז לספח את כל א״י מערבית לנהר הירדן, אבל סיפוח אמיתי כולל התושבים עם אזרחות וזכות בחירה, אבל מניעת האפשרות למועמדים או רשימות לא ציוניות או לא דמוקרטיות לרוץ לכנסת (זה כולל את כל המפלגות הדתיות כולל רע״מ, כי מי שתומך מדינת הלכה אנטי-ציוני ואנטי-דמוקרטי בהגדרה.)

וה״ממשלה״? לא חוקית בעיני מאז דצמבר 2022, כי ההסכם הקואליציוני שלה עוסק בשינויים במערכת המשפט, דבר שנתניהו התחייב ב-2020 שלא יעשה ורק עקב ההתחייבות הזו בכלל נתנו לו לכהן כרה״מ: יש ניגוד מובנה בעיסוק במערכת המשפט בזמן שהיא גוזרת את הגורל שלו.
ולא רק שההסכם הקואליציוני עוסק במערכת המשפט, כל מפלגות הקואליציה מתחייבות בו לסיים את כל חוקי ההפיכה עד סוף מרץ 2023, ושלא יעבירו אף חוק אחר עד שחוקי ההפיכה עוברים (חסק תקדים בהסכמים קואליציונים). וההסכם גם אוסר חופש הצבעה על הצעות חוק פרטיות, דבר שמנוגד לכל המושג של הצעת חוק פרטית (וגם חסר תקדים).
וה״ממשלה״ מונתה ע״י הכנסת, שגם היא איננה חוקית כי היא כוללת עשרות גזענים כהניסטים ו-5 מפלגות שתומכות במדינת הלכה (דבר אנטי-דמוקרטי, וחוק יסוד הכנסת אוסר על מועמדים ומפלגות כאלה).

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 דקות, CX25GTI כתב:

הרמטכ"ל האחרון מונה על ידי גנץ למשל.

כידוע למי שאינו טומן את ראשו בחול , המטכ"ל הוא אירגון של חבר מביא חבר , חונטה אשר די דומה בהתנהלות שלה לבית המשפט העליון.

מי שלא בדעה שלנו לא מגיע לתפקידים בכירים, ואם בטעות הצלחת להגיע אתה מיד נשלח הביתה ומשוחרר מהצבא.

את המונוליטיות השולטת במטכ"ל כולנו ראינו ב 7.10, כאשר כולם חושבים בדיוק את אותו הדבר ככה זה בדיוק נראה.

זה מדהים, כל פעם יש מינוי וביבי אומר "זהו, זה איש ימין אמיתי/מקצועי/משהו אחר", וכשהוא מסיים הוא שוב "שמאלני מהחונטה".

די כבר עם התירוצים די מילא לשקר לנו אבל כמה אתם יכולים לשקר לעצמכם

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מדהים, כל פעם יש מינוי וביבי אומר "זהו, זה איש ימין אמיתי/מקצועי/משהו אחר", וכשהוא מסיים הוא שוב "שמאלני מהחונטה".

אין אפילו אדם אחד שעבד צמוד עם ביבי מעל שנתיים ולא הסתכסך איתו באופן רציני. לא מכיר אפילו אחד. איילת שקד, בנט, ליברמן, יועץ אחרי יועץ... כל מי שאיתו אופורטויסט, חוץ מיריב לוין, האידיאולוג היחיד בליכוד, אבל מטרת חייו היא להקים מדינה פאשיסטית (לא נאצית או גזענית, והוא אישית כנראה לא מושחת) -- שיש בה רק רשות אחת, הממשלה, שקובעת הכל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 32 דקות, CX25GTI כתב:

המטכ"ל הוא אירגון של חבר מביא חבר , חונטה אשר די דומה בהתנהלות שלה לבית המשפט העליון.

מקסים.

תחת מי המטכל נהיה חונטה של חבר מביא חבר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

מקסים.

תחת מי המטכל נהיה חונטה של חבר מביא חבר?

תחת ביבי שהיה מזמן צריך להיות בבית אבל השמאל ההזוי בארץ דואג להשאיר אותו בשלטון.

שימשיכו עם ההפגנות ההזויות בקפלן, בכל שבוע הם מעלים אותו במנדט נוסף.

לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

איפה נכתב ביבי בתגובה שלי ?

ציינתי איך המטכ"ל התנהל ב 15 שנים האחרונות , ביבי מענין אותי כקליפת השום , הוא הסימן העיקרי לחולי של הפוליטיקה הישראלית אשר באה לידי ביטוי גם במטכ"ל .

פורסם

השמאל ההזוי מפגין נגדו.

איזה שם תואר מתאים למי ש*בוחר* בו?

ואיזה שם תואר מתאים לזה ש*בוחר* בו רק כדי לעשות רע לאלה שלא רוצים אותו?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 37 דקות, PinkDolphin כתב:

כל המינויים הבכירים ב- 10-15 שנים האחרונות (בשירות הציבורי ובזרועות הבטחון) היו או אידיאולוגיים קיצוניים של כת המשיחיים, שדרשו המפלגות השותפות של נתניהו, או yes-men לאו דווקא פוליטיים, אבל כאלה חסרי עמוד שידרה שלא מסוגלים להביע ביקורת או אזהרה כשהם מקבלים הוראה.
כולם צריכים לעוף (לו הייתי רה״מ ב-8/10, הרמטכ״ל וכל האלופים בצה״ל היו עפים מיידית (ועדת החקירה הממלכתית אח״כ היתה קובעת מי צריך גם  לעמוד למשפט צבאי), והייתי מחליף אותם באלופים ורמטכ״ל שפרשו לפני 15 שנה). אחרי ועדת החקירה, גם חצי מהתא״לים היו עפים.
אבל מי עשה את כל המינויים הדפוקים ולמה? ממשלות ביבי, כדי שלא יתערבו למפלגות המתנחלים הכהניסטיות בעשיית טרור ביו״ש, ובהפיכת הצבא למיליציה בסגנון הפלנגות.

וזה לא שאני איש שמאל. אני איש ימין שמאמין שצריך להכריז על הסכמי אוסלו כבטלים (היה צריך לעשות את זה ב-2000 מיד עם האינתיפאדה השניה, אבל לא לברק ולא  לאף אחד מהבאים אחריו היו הביצים לצעד האלמנטארי הזה), ואז לספח את כל א״י מערבית לנהר הירדן, אבל סיפוח אמיתי כולל התושבים עם אזרחות וזכות בחירה, אבל מניעת האפשרות למועמדים או רשימות לא ציוניות או לא דמוקרטיות לרוץ לכנסת (זה כולל את כל המפלגות הדתיות כולל רע״מ, כי מי שתומך מדינת הלכה אנטי-ציוני ואנטי-דמוקרטי בהגדרה.)

וה״ממשלה״? לא חוקית בעיני מאז דצמבר 2022, כי ההסכם הקואליציוני שלה עוסק בשינויים במערכת המשפט, דבר שנתניהו התחייב ב-2020 שלא יעשה ורק עקב ההתחייבות הזו בכלל נתנו לו לכהן כרה״מ: יש ניגוד מובנה בעיסוק במערכת המשפט בזמן שהיא גוזרת את הגורל שלו.
ולא רק שההסכם הקואליציוני עוסק במערכת המשפט, כל מפלגות הקואליציה מתחייבות בו לסיים את כל חוקי ההפיכה עד סוף מרץ 2023, ושלא יעבירו אף חוק אחר עד שחוקי ההפיכה עוברים (חסק תקדים בהסכמים קואליציונים). וההסכם גם אוסר חופש הצבעה על הצעות חוק פרטיות, דבר שמנוגד לכל המושג של הצעת חוק פרטית (וגם חסר תקדים).
וה״ממשלה״ מונתה ע״י הכנסת, שגם היא איננה חוקית כי היא כוללת עשרות גזענים כהניסטים ו-5 מפלגות שתומכות במדינת הלכה (דבר אנטי-דמוקרטי, וחוק יסוד הכנסת אוסר על מועמדים ומפלגות כאלה).

אני לחלוטין מסכים עם מרבית מה שרשמת מעלה , כמצביע התחיה של רפול \ גאולה כהן אני חושב שביבי רחוק מלהיות שמאל , הוא בעיקר פרו ביבי ותו לא.

משם הכל מתחיל ודי נגמר גם מימין וגם משמאל, מימין הם חדלי אישים בליכוד אשר ביבי בחר בקפידה כדי שלא יהיו אפילו צל צילו של אנשים עם יכולת מינימאלית בכל תחום, ובשמאל מקבץ של הזוים כמו יאיר גולן שלעולם לא יאימו עליו בבחירות.

אני חשב שבעת הזו רק מפלגה של בנט תוכל לעשות פה שינוי אשר תרכז אליה את מרבית המצביעים החילונים שאולי יעשו טובה ויצאו הפעם להצביע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 21 דקות, CX25GTI כתב:

תחת ביבי שהיה מזמן צריך להיות בבית אבל השמאל ההזוי בארץ דואג להשאיר אותו בשלטון.

הוא ראש ממשלה בגלל... השמאל?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, CX25GTI כתב:

איפה נכתב ביבי בתגובה שלי ?

ציינתי איך המטכ"ל התנהל ב 15 שנים האחרונות , ביבי מענין אותי כקליפת השום , הוא הסימן העיקרי לחולי של הפוליטיקה הישראלית אשר באה לידי ביטוי גם במטכ"ל .

https://www.ynet.co.il/news/article/bylea8xqjx#autoplay 

אם שר הביטחון (קרי, ממשלת ישראל ) מאשר/מסרב מינוי של קצין למח"ט הצנחנים, הממשלה גם מחליטה מי יהיה במטכ"ל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, CX25GTI כתב:

תמצית הבכיינות הימנית.

לא מסוגלים לקחת אחריות על כלום. אפילו לא על ראש הממשלה שהם עצמם בוחרים.

• אהבתי 9

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

אין אפילו אדם אחד שעבד צמוד עם ביבי מעל שנתיים ולא הסתכסך איתו באופן רציני. לא מכיר אפילו אחד.

טופז לוק ויונתן אוריך לא עבדו איתו יותר משנתיים?

פורסם
לפני 47 דקות, CX25GTI כתב:

ואני לתומי חשבתי שזה בן גביר, סמוטריץ' וחרדים (בלי להזכיר את מצביעי הליכוד).

פורסם
לפני 54 דקות, David32 כתב:

השמאל ההזוי מפגין נגדו.

איזה שם תואר מתאים למי ש*בוחר* בו?

ואיזה שם תואר מתאים לזה ש*בוחר* בו רק כדי לעשות רע לאלה שלא רוצים אותו?

תמונת המראה שלהם.... רלביסטים .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

תמצית הבכיינות הימנית.

לא מסוגלים לקחת אחריות על כלום. אפילו לא על ראש הממשלה שהם עצמם בוחרים.

תראה, זה לא לגמרי לא נכון.

כבר ראינו איך המחאות משרתות אותו. הוא משחק ברגשות של אנשים ומתעל הכל לטובתו.

עצם זה שאתה אומר לו "אתם בחרתם בו" כאילו הוא אישית אשם שיש לנו אפס שמנהל את הכל פה זה מסייע לאפס.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...