Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

ברצינות, אולי במקום לריב באינטרנט נראה ביחד איך אנחנו יכולים להתפצל ליהודה וישראל?

כמעט אפס מהמילים שרשמת רלוונטיות לקביעה האם אדם הוא מחבל (טרוריסט אם תעדיף) או לא.

זה לא קשור לסימטריה גם. ואני אפילו לא נכנס לזה שהכאילו נוער כאילו שוליים כאילו עברייני הזה הופך בהדרגה לגיבורים וללידרשיפ של המשיחיים בישראל.

אתה מוזמן ללכת לאן שאתה רוצה. כרגע ישראליים כמוני הם אלו שדואגים שתוכל לשבת ולהתווכח באינטרנט.

לגבי שאר דבריך - שלילה של טיעונים ברורים בשימוש באפס תוכן. כרגיל.

• רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, taranta כתב:

תודה שהלכת 30 ו50 שנה אחורה כדי להוכיח את הנקודה שלי.

מה זה רלוונטי לנקודה שלך?

אתה מבין את ההבדל בין "אין טרוריסטים יהודים" לבין "יש טרוריסטים יהודים, אבל זה יותר נדיר מטרוריסטים ערבים", נכון?

אירועים של פגיעה באזרחים ערבים ע"י "נוער שוליים" יהודי יש על בסיס כמעט שבועי. זו פחות יותר ההגדרה הכי בסיסית, הכי טריוויאלית לטרור שיש - "הפעלת אלימות על אזרחים במטרה להשיג מטרות פוליטיות". לא צריך שזה יהיה נפוץ, מקובל, בעל הנהגה נרחבת ועוד. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

"הפעלת אלימות על אזרחים במטרה להשיג מטרות פוליטיות". 

מאיפה שאבת את ההגדרה הזו ולמה בדיוק אתה חושב שיש לה משמעות כלשהי?

האם מי שחוסם את איילון בהפגנות הוא טרוריסט? האם מי שמנענע רכב של אישה עם ילדים קטנים ושובר לה מראות ופנסים הוא טרוריסט? האם מי שדופק מכות למי שנקלע להפגנה כזו הוא טרוריסט?

ואם כבר - האם מי שיורה נור על בית ראש הממשלה הוא טרוריסט?

• משעמם 1
פורסם
לפני 1 דקה, taranta כתב:

אתה מוזמן ללכת לאן שאתה רוצה. כרגע ישראליים כמוני הם אלו שדואגים שתוכל לשבת ולהתווכח באינטרנט.

לגבי שאר דבריך - שלילה של טיעונים ברורים בשימוש באפס תוכן. כרגיל.

ישראלים כמוך מבטיחים שהמדינה הזו תהפוך לשילוב של דרום אפריקה ואיראן, בזמן שתתבכיינו שכולם אנטישמים, תספרו ש"אחים אנחנו" וכולם קקי ופיפי חוץ מכם. 

ואני לא רוצה ללכת לשום מקום. אני לא רוצה לחלוק שום דבר איתך ודומיך. כי אני בטוח, כמו שאתה בטוח בזה שאין מחבלים יהודים, שאת הנשק שלכם תכוונו נגד שמאלנים וכל מי שאתם לא אוהבים בתוך ישראל, ברגע שתסיימו עם הערבים. וגם אז תספרו שזה "שוליים" וזה לא טרור ואחרים אשמים.

לגבי שאר דבריי - ניכר שאתה לא יודע מה זה "טרור", וכמו כל שאר חובבי הפאסיב אגרסיב וגזענות פרימיטיבית מהעדר שלך, בטוח ב-100% שזה משהו כזה שיהודים פשוט לא יכולים לקחת בו חלק. מה לעשות, שההגדרה הבסיסית ביותר מתייחסת לפעולה ולמניעים ולא למוצא, כמו שהיית רוצה. אופסי.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 11 דקות, taranta כתב:

והמצאת את ההגדרה הזו הרגע? איזו יישות הם משמשים? איזו מדינה הם מפילים? מה האג'נדה הטרוריסטית שלהם? מי תומך ומנהיג אותם? ועוד מיליון שאלות שאף אחד לא טורח לענות עליהם.

סתם הרצון להציג סימטריה מעוותת בין שוחטי תינוקות ואונסי נשים לחבורת נוער שוליים עבריינית.

מי ששורף משפחה על תינוקותיה הוא מחבל.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, taranta כתב:

מאיפה שאבת את ההגדרה הזו ולמה בדיוק אתה חושב שיש לה משמעות כלשהי?

אתה אמיתי? 

פתח מילון, אנציקלופדיה, ספר היסטוריה, ויקיפדיה. משהו.

ה-הגדרה ה-בסיסית -המקובלת למושג "טרור" היא בדיוק זו: "הפעלת אלימות למען השגת יעדים פוליטיים".

ועכשיו אנחנו גם מבינים בדיוק מאיזו פוזיציה אתה מתווכח. אין לך מושג מה המילים שאתה משתמש בהן אומרות.

קסום.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
פורסם
Just now, sperial כתב:

מי ששורף משפחה על תינוקותיה הוא מחבל.

עצוב מאוד (באמת) אבל זו לא ההגדרה של מחבל. מה לעשות? חסרים מטורפים שרצחו נשים וילדים?

פורסם

תפסיק להתייפייף. רוצח משפחת דוואבשה אינו שונה מכל מחבל אחר, גם אם הוא חובש כיפה.

• אהבתי 3

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

אתה אמיתי? 

פתח מילון, אנציקלופדיה, ספר היסטוריה, ויקיפדיה. משהו.

ה-הגדרה ה-בסיסית -המקובלת למושג "טרור" היא בדיוק זו: "הפעלת אלימות למען השגת יעדים פוליטיים".

אכן אני אמיתי וכל השאלות שהבאתי מגיעות היישר משם - מספרי ההיסטוריה. אין טרור "באוויר". צריך לעמוד מאחוריו משהו ולעמוד מול משהו.

מוזמן להביא לי אישור לטענותיך מכל מקום שהוא לא ויקיפדיה או נשות ווטש וכדו'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, taranta כתב:

עצוב מאוד (באמת) אבל זו לא ההגדרה של מחבל. מה לעשות? חסרים מטורפים שרצחו נשים וילדים?

אז מה צריך בשביל להיות טרוריסט?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, taranta כתב:

והמצאת את ההגדרה הזו הרגע? איזו יישות הם משמשים? איזו מדינה הם מפילים? מה האג'נדה הטרוריסטית שלהם? מי תומך ומנהיג אותם? ועוד מיליון שאלות שאף אחד לא טורח לענות עליהם.

סתם הרצון להציג סימטריה מעוותת בין שוחטי תינוקות ואונסי נשים לחבורת נוער שוליים עבריינית.

כמה שאלות הכוונה. בעיקר גוף שעומד מאוחריהם עם מטרה, רצון ויכולת לפגוע במדינה.

אתם יודעים מה? בואו ננטרל רגע את הפוליטיקה הפנימית וננהל דיון לגופו של עניין.

זה שניסה להתנקש בטראמפ - מחבל?

עריכה אחרונה על ידי taranta
פורסם

נסדר לך קצת חומר קריאה לימים הקרובים.

להזכיר לך שיש גם מה שנקרא ״טרור יחידים״ לא רק ערבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מה תגיד על מפגעים בודדים ששמעו דברי הסתה באינטרנט לקחו סכין והלכו לדקור יהודים? לא עומד מאחוריהם שום גוף ואין להם יכולת אמיתית לפגוע במדינה. הם לא טרוריסטים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אז מה תגיד על מפגעים בודדים ששמעו דברי הסתה באינטרנט לקחו סכין והלכו לדקור יהודים? לא עומד מאחוריהם שום גוף ואין להם יכולת אמיתית לפגוע במדינה. הם לא טרוריסטים?

הם מקדמים בדיוק את האג'נדה של הגופים הנ"ל. בשום מקום לא כתבתי שצריך לקבל מהם משכורת.

לפני 1 דקה, sperial כתב:

נסדר לך קצת חומר קריאה לימים הקרובים.

להזכיר לך שיש גם מה שנקרא ״טרור יחידים״ לא רק ערבי.

כאמור - לא מויקיפדיה המוטה או מחסום ווטש, שלום עכשיו וכו'. מוזמן להביא חומרי קריאה רציניים.

• תוכן חדש...