Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

קח דוגמא בלייב, אהוד אולמרט, ראש ממשלת ישראל ואסיר לשעבר, טוען שהאיום הכי גדול היום הוא הלוחמים הדתיים בצה"ל, אלה שמתים בקרבות.

רק שאולמרט איש ימין.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 33 דקות, PinkDolphin כתב:

בלה בלה בלה

כתבת המון שטויות שמראות שאין לך מושג, וזו ההתייחסות האחרונה שלי לנושא - הוא נכנס כדין, ומצ"ח היא משטרה צבאית חוקרת שלא בסמכותה לחקור אזרחים. אני לא יודע אם תצליח להסיק מזה את המסקנה המתבקשת אבל גם לא באמת אכפת לי. 

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

קח דוגמא בלייב, אהוד אולמרט, ראש ממשלת ישראל ואסיר לשעבר, טוען שהאיום הכי גדול היום הוא הלוחמים הדתיים בצה"ל, אלה שמתים בקרבות.

להזכירך מה אמרו ביבי, בן גביר, סמוטריץ', קרעי, אמסלם וכו' על סרבנים/אנרכיסטים שטסו לאירן וסגרו חשבון עם נסראללה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תזכיר לי בפעם הבאה שארגון שמאל כלשהו יגיד משהו כזה לזכור לתייג אותך, ולצבוע ככה את כל "יבגני וחבורתו".

אתה קצת, סלח לי, מבלבל בסדר של הדברים. לא "סתם" הזכרתי אותך ואת חברותך. אני בסך הכל מראה לכם את הדואליות הצבועה ביחס למותו של ארליך, ושל המשיחיים בכלל.

מצד אחד לכאורה כל העמית סגלים מזדעזעים שהסמולנים הקקות בכלל העזו לקשר בין משיחיותו של המנוח וחיבתו למאחזים וחיפושי הוכחות היסטוריות לכך. מצד שני חבריו למחנה לא מהססים להשתמש במותו, להפוך אותו לסמל, לא מתביישים לספר שהוא היה עסוק במיפויים רלוונטיים מבחינתם להקמת התנחלויות בלבנון, כמו שהפוליטיקאים שלהם לא מתביישים (וזה מחלחל המון גם למה שיוצא לי לקרוא באינטרנט מהמצביעים שלהם) לטעון שמגיע להם שבסוף המלחמה יהיו התנחלויות בעזה, כי יש הרבה חיילים דתיים הרוגים.

אז בוא. אי אפשר גם וגם, לא?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

לא יודע כבר מה נכון ומה לא. 

IMG_9527.jpeg

בשני המקרים הוא לא הסתנן אלא הוברח.

זה משנה אם ביקש ואמרו לו בוא או הרימו אליו טלפון ואמרו לו בוא?

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

בשני המקרים הוא לא הסתנן

כן. עם זה אין לי בעיה.

השאלה היא מי יזם את הכניסה שלו ולאיזו מטרה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 46 דקות, פינדר כתב:

לא יודע כבר מה נכון ומה לא. 

ומי צריך פה להתנצל. זאת גם שאלה חשובה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה ההסבר של עמית סגל.

המשפט הראשון בלתי נתפס בעיני. או שהוא משקר או  שמשקרים לו והוא מורח אותנו או שהצבא בפשיטת רגל.

אם אלוף משנה בגולני צריך להביא אזרח בן 70 למקום שהוא יודע שמסתתרים בו מחבלים, בשביל למפות(?) אפשר לסגור את הצבא.

IMG_9528.jpeg

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הכל בולשיט. יש כנראה סיבה לכך שלצבא אין יחידת ארכיאולוגים חובבי התנחלויות. יש כנראה סיבה לכך שהכל נעשה בברדק ברמה של פלנגות וכו'. עמית סגל חרטטן בכלליות.

יובל, yb4 איך שלא קוראים לך, ליין מן: אני מתנצל על הסמי התנצלות שלי מהבוקר.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

כן. עם זה אין לי בעיה.

השאלה היא מי יזם את הכניסה שלו ולאיזו מטרה.

זה דבר שחייב להיחקר ומי שהכניס אותו צריך לתת את הדין.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זה ההסבר של עמית סגל.

המשפט הראשון בלתי נתפס בעיני. או שהוא משקר או  שמשקרים לו והוא מורח אותנו או שהצבא בפשיטת רגל.

אם אלוף משנה בגולני צריך להביא אזרח בן 70 למקום שהוא יודע שמסתתרים בו מחבלים, בשביל למפות(?) אפשר לסגור את הצבא.

IMG_9528.jpeg

כרגע יש עדויות סותרות אם ביקשו ממנו או הוא החליט על דעת עצמו. מספר אנשים (מצדדים שונים של המפה) אומרים שבעבר הוא יזם בעצמו, במיוחד בתיקוה לקבוע אתרים יהודיים (בין אם היו כאלה במקום אם לא), שזה כבר לא במסגרת עבודה של חוקר -- אבל כמובן לא קובע מה המצב היה הפעם.
בכל מקרה הוא היה מחוייל ועשה מילואים (לא יודע אם בתחום הזה או משהו אחר) עד לא מזמן, אז זה לא שהמערכת לא הכירה אותו.

פורסם (נערך)

לכל מי שהיה יותר מ-10 דקות בצבא ברור לחלוטין מה קרה שם. משום מה כולם מתעסקים בספקולציות. כל העיתונאים והפרשים האלו כאלו ליצנים 🤣 רק מייצרים לעצמם עוד פרנסה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זה ההסבר של עמית סגל.

IMG_9528.jpeg

כן, ממש רמבו, מי צריך כלבי עוקץ, מי צריך את יהל"ם. סגל בכלל בתקופה האחרונה כנראה גם מרגיש שזו תקופה של נס והפך למשיחי שקרן ב-100%. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@PinkDolphin כתבתי, ואחזור: אנשים בגיל הזה עושים מילואים. אבל לא בפלחו״דים.

הסיפור של חיפוש פירים זה סיפורי ביבי. בשלב הבא הזכרון של האל״מ יימחק.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...