Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

והמצאת את ההגדרה הזו הרגע? איזו יישות הם משמשים? איזו מדינה הם מפילים? מה האג'נדה הטרוריסטית שלהם? מי תומך ומנהיג אותם? ועוד מיליון שאלות שאף אחד לא טורח לענות עליהם.

סתם הרצון להציג סימטריה מעוותת בין שוחטי תינוקות ואונסי נשים לחבורת נוער שוליים עבריינית.

איך כל זה שייך להגדרת טרוריסט?

ולגבי האגנדה הטרוריסטית שלהם היא די ברורה. להעיף מפה כל מי שלא יהודה או סתם חושב אחרת מהם.

את מי הם משרתים גם ברור. גורמי ימין משיחי.

חברי המחתרת היהודית, רוצחי חמיס טוטנג'י, פורעי חווארה ועוד רבים אחרים הם לא נוער שוליים אלא טרוריסטים.

אם הם נוערשוליים אז גם כל בסכינאים הם נוער שוליים.

לפני שעה, ch28566 כתב:

2000 לוחמים באופן קבוע 24/7 בפועל זה פי 3-4 בסד"כ (של לוחמים בלבד), זה לא משהו שיש לצה"ל בשלוף. זה תמיד יבוא על חשבון משימה אחרת וכאמור, כל הקשב שהממשלה יצרה הוא לכיוון איו"ש. 

זה יבוא על חשבון פחות פטורים ממילואים ו 21 ימי מילואים בשנה כמו שהיה בשנים שצהל היה ערוך כראוי.

אופציה נוספת זה להקשות את היד על הםטורים לכל דורש 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בכל פעם שאתה צריך תזכורת כמה נתניהו ירד מהפסים, כמה האיש הזה לא שפוי ומזמן היה צריך לצאת לנבצרות אתה מקבל אותה ונדהם מחדש.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

התפרסמה כתבה בהארץ שחושפת שהיועצים הקרובים של נתניהו הקימו משרד פרסום ולפני שנתיים הריצו קמפיין עבור קטר.

אם זה נכון, הם כולם כולל ראש הממשלה אמורים להיחקר על חשד לשוחד והלבנת הון. אם זה באמת נכון, אני מצטרף ליובל ומאשים אותם כולם בבגידה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מבינים שממשלת ביבי איבדה כל לגיטימציה מהעם, פועלת נגד כל מנגנוני הביטחון בזמן מלחמה וכרגע היא כפסע מהתחלה של מלחמת אזרחים רק כדי שהדיקטטור יתחמק מהכלא? 

מחר בבוקר על צהל, השבכ, המשטרה, המוסד, כולם להצהיר שהממשלה הזו סיימה את כהונתה וללוות את כל חברי הקואליציה למעצר.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

הפיכה צבאית נשעמת לי פחות רעה מהמשך המצב הקיים. לא יאומן לאן הגענו.

קיצור תולדות פרשת הדלפת המסמכים החסויים:
- הפרשה מתפוצצת נתניהו טוען שפלדשטיין לא עבד אצלו ולא קשור אליו. הוא בכלל לא מכיר אותו, והפרשה תסתיים בכלום ושום דבר.
- עוברים כמה ימים המסר משתנה לאכיפה בררנית, כנראה שמישהו התחיל להילחץ.
- עכשיו הוא פתאום מכיר את פלדשטיין, פלדשטיין גיבור, הכניסו אותו למרתף והוא התחיל לספר לחוקרים מה שהם רוצים ושזו קנוניה, בכלל הסתירו ממנו את המסמכים (אבל העובדים שלך החזיקו בהם ובמקום לתת לך אותם הדליפו, רק תנסה להסביר את זה לביביסטים).

... מבט פונה פני עתיד

- פלדשטיין חותם על עסקת עד מדינה, נתניהו יטען שזו הפיכה ואלוהים יודע מה יקרה פה.

נראה כמה זמן יקח לנתניהו לפטר את ראש השב"כ. חזרת המשפט שלו מתקרבת והוא לא קיבל את חוות הדעת שהוא רצה, ובנוסף הוא מבין שהסיכויים שיכריזו על נבצרותו גדלים, ואז ראש השב"כ יצטרך להעיף אותו מהמשכן כי הוא לא יפנה אותו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אל תדאגו, איכשהו הוא עוד יצא מזה וישראל תתקדם עוד צעד לכיוון להיות בלרוס/הונגריה. הוא הרס כבר נספיק ממנגנוני הבלימה, מערכת המשפט כבר לא באמת יכולה לעצור אותו, ואני לא רואה הפיכה צבאית מתרחשת. הצבא ממושמע מדי.

מנתניהו אין מה לביות מאוכזב, כבר הרבה זמן שהוא לא על הפסים ואם זה יציל את התחת שלו הוא גם יבעיר חצי עולם. 

אבל מתחתיו יש חבורת אפסים שכדי לא להיות מסומנים בתוך המפלגה נותנים לו לעשות את זה, וחבורת זומבים גדולה באופן מדאיג שתטען בכל מחיר שלא משנה מה יתגלה, זה כי כל העולם, כל המערכות ביקום חברו יחד ופועלות באופן מושלם כדי לתפור לו תיקים, ולא כי הוא אשם או משהו.

שהמאוס הזה יעלם כבר, איך יש עוד אנשים שמסוגלים לטעון שהוא כשיר לכהן?

• אהבתי 7
פורסם

כל עוד יש 60 אפסים שממשלה שיודעים שהעתיד שלהם תלוי בו, שום דבר לא ישתנה מהבחינה הזו, בטח שלא מבחינת הביביסטים. ביבי לא כשיר לכהן כבר 30 שנה, לא מהיום, מי שעבורו הכל כשר כדי להשיג את השלטון הוא לא ראוי לתפקיד. 

פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

פה לא מסכים איתך.

הם לא יכלו לעשות שום דבר אקטיבי אבל לעבות את הכוחות בעוטף ובמעגל שני הם יכלו והיו צריכים לעשות.

לו היו שומרים על התו״ל של אוגדת עזה (ייעוד האוגדה רשום באופן פשוט באתר צה״ל ובויקיפדיה -- לשמור על הגבול), וכל האוגדה היתה איפה הנהלים אומרים שהיא צריכה להיות, לא היה צריך לעבות שום דבר.
עברו את הגבול כ-3000-3500 מחבלים (כולל אזרחים עזתים ללא שום הכשרה שנענו להזמנה של אירגוני החבלה ״לחגוג״ ביישובים) ב-7/10.
אוגדה היא 10000-20000 איש (תלוי בהרכב חי״ר/שריון, יחידות צמודות וכו׳).

לפני 8 שעות, taranta כתב:

אכן אין מחבלים יהודים.

איך אתה קורא לאירגון המחתרת היהודית, שבשנות ה-80 ניסה (והצליח בחלק מהמקרים) לרצוח אזרחים אקראיים לגמרי ביו״ש, ראשי ערים, ולפוצץ את כיפת הסלע? הכל במטרה לזרוע פחד באוכלוסיית יו״ש, ללא קשר שלה לפעילות עויינת?

לפני 8 שעות, taranta כתב:

והמצאת את ההגדרה הזו הרגע? איזו יישות הם משמשים? איזו מדינה הם מפילים? מה האג'נדה הטרוריסטית שלהם? מי תומך ומנהיג אותם? ועוד מיליון שאלות שאף אחד לא טורח לענות עליהם.

סתם הרצון להציג סימטריה מעוותת בין שוחטי תינוקות ואונסי נשים לחבורת נוער שוליים עבריינית.

לכל השאלות האלה יש תשובות מפורטות בספרי ההיסטוריה, בפסקי דין ואפילו בויקיפדיה למי שעצלן. הרבנים שדירבנו אותם והמנהיגים שלהם כולם ידועים וכמעט כולם מהלכים חופשי. והם בהחלט ניסו לשחוט תינוקות. עם חומר נפץ -- לא מדובר בתנועת נוער ששרה שירים בוטים.
שניים מהשרים ב״ממשלה״ נחשדו בפעילות טרור, ואחד (אולי שמעת עליו, איתמר בן-גביר) הורשע פעמיים בהפצת תעמולה לאירגון טרור ופעמיים בסיוע לאירגון טרור, והיה קשור לרצח רבין.
אולי תטפל קודם כל בנבערות שלך ותקרא על ברוך גולדשטיין, חגי סגל, ויתר ה״חבר׳ה״, לפני שאתה מגיע לדיונים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

התפרסמה כתבה בהארץ שחושפת שהיועצים הקרובים של נתניהו הקימו משרד פרסום ולפני שנתיים הריצו קמפיין עבור קטר.

אם זה נכון, הם כולם כולל ראש הממשלה אמורים להיחקר על חשד לשוחד והלבנת הון. אם זה באמת נכון, אני מצטרף ליובל ומאשים אותם כולם בבגידה.

שוחד והלבנת הון אינם בגידה. אבל זה יותר פשוט: ראה את סעיף 97 לחוק העונשין 1977.
הוא מגדיר כבגידה מי שעושה מעשה שמביא לאובדן ריבונות של המדינה, שזה מה שקרה בצפון ובדרום (יישובים שלא ניתן לחיות בהם תקופה ארוכה --> אובדן ריבונות).

העונש על בגידה לפי סעיף זה הוא עונש מוות או מאסר עולם.
ככלל אני מתנגד מסיבות מוסריות ופרקטיות לעונש מוות, אבל במקרה זה זה ניראה לי הכרחי, וצריך לחול על כל הממשלה וכל הקואליציה שהמשיכה לתמוך בה.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, PinkDolphin כתב:

שוחד והלבנת הון אינם בגידה

כשהם מגיעים ממדינת אויב שמממנת ארגון טרור שמאיים עליך (לכאורה), זו כבר בגידה בעיני. 

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 שעות, taranta כתב:

אכן אין מחבלים יהודים.

שומע, אני נחשב פה ימני קיצוני פאשיסט.

עזוב אותי מאברושמי לפני 400 שנה, רוצחי אבו חדיר (שהיה תומך טרור), או הרוצחים של דוואבשה (שנניח שיש סיפור עם החקירה והכל שקר).

אם ערבי זורק אבנים על חיילים, מניח שאתה מסכים איתי שהם מחבלים וזכאים לטעום 5.56.

האם לדעתך היהודים שתקפו ופצעו לוחמות מגב לפני שבועיים נחשבים מחבלים וזכאים לאותה הטעימה או לא?

לפני 14 שעות, taranta כתב:

אתה מוזמן ללכת לאן שאתה רוצה. כרגע ישראליים כמוני הם אלו שדואגים שתוכל לשבת ולהתווכח באינטרנט.

זה נגיד הדבר הכי מטומטם שאפשר להגיד.

בכל גדוד לוחם בצה"ל, ואתה יודע את זה כי נלחמת, יש ימנים פאשיסטים של בנגביר, ביביסטים, קפלניסטים, שמאלנים כמו יבגני ואנשים שהם פרווה סטייל יאיר לפיד.

לפני 10 שעות, פינדר כתב:

"יובל צדק"

• אהבתי 4
פורסם

לא. הם עבריינים וצריכים לחטוף עונש כבד. בבית משפט אזרחי.

לא כדור בראש או עונש מוות בבית דין צבאי. ובטח לא רמיסה של זכויות מינימליות כמו ראיות, משפט סדור, חזקת חפות וכדו'.

אני עוצר כאן את הדיון מבחינתי לבקשת אחראי הפורום. שום דבר טוב לא יוצא מזה. רק חבורה של אנשים שמבוצרים בדעותיהם.

פורסם
לפני 14 דקות, taranta כתב:

לא. הם עבריינים וצריכים לחטוף עונש כבד. בבית משפט אזרחי.

לא כדור בראש או עונש מוות בבית דין צבאי. ובטח לא רמיסה של זכויות מינימליות כמו ראיות, משפט סדור, חזקת חפות וכדו'.

אני עוצר כאן את הדיון מבחינתי לבקשת אחראי הפורום. שום דבר טוב לא יוצא מזה. רק חבורה של אנשים שמבוצרים בדעותיהם.

כלומר ערבים כן יהודים לא? 

ולא אמרתי כדור בראש, אמרתי כדור. הוראות פתיחה מגדירות בדיוק איך מה ולמה.

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, taranta כתב:

רק חבורה של אנשים שמבוצרים בדעותיהם

זה לא עניין של ביצורים. זה עניין של מושגים ושפה משותפת. יש בישראל הגדרה חוקית פורמלית למה זה טרור. יש יהודים שענו עליה בעבר וגם בהווה. וכאמור, בפעם האחרונה שבה יהודים נשפטו לפי החוק הזה היתה ב-2023.

אני מבין שאתה לא מסכים איתה, ולרובינו זה קצת... מוזר. אבל מילא. זו זכותך המלאה לחשוב שיהודים לא יכולים להיות טרוריסטים (אני יודע שאתה לא טוען את זה. אבל הלכה למעשה הקונסטרוקציה הלוגית שאתה בונה, שהופכת כל יהודי שהורשע בטרור בישראל ל״סתם עבריין״, מורידה ל0 די אבסולוטי את הסיכוי שיצוץ יהודי שכן תסכים להגדיר ככזה). רק שים לב שצריך להפריד בין תחושות לבין אמונה לבין מציאות אובייקטיבית שם בחוץ. ובניגוד לאינטואיציה שהיתה לך, הדרך להגדיר יהודים כטרוריסטים לא עוברת בחברות במחסום ווטש או שוברים שתיקה, אלא בקריאה של החוק, שמכיל הגדרה סטנדרטית למדי.

אבל כן. אפשר לעצור את הדיון ולחזור להתענג על הסרטון של ביבי. למרות שאישית לא ראיתי, בדיוק כמו שאני לא רואה את מסיבות העיתונאים שלו.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כשהם מגיעים ממדינת אויב שמממנת ארגון טרור שמאיים עליך (לכאורה), זו כבר בגידה בעיני. 

גם בעיני, אבל לא בטוח שבעיני החוק בניסוח הנוכחי. אבל כמו שכתבתי, יש סעיף הרבה יותר פשוט לשימוש שכבר קיים, עניין אובדן הריבונות.

• תוכן חדש...