Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, taranta כתב:

אכן אני אמיתי וכל השאלות שהבאתי מגיעות היישר משם - מספרי ההיסטוריה. אין טרור "באוויר". צריך לעמוד מאחוריו משהו ולעמוד מול משהו.

מוזמן להביא לי אישור לטענותיך מכל מקום שהוא לא ויקיפדיה או נשות ווטש וכדו'.

בכיף. החוק הישראלי (הוא תקף אצלכם בממלכת יהודה? כנראה שלא):

ציטוט

"מעשה טרור" – מעשה המהווה עבירה או איום בעשיית מעשה כאמור, שמתקיימים לגביהם כל אלה:

(1) הם נעשו מתוך מניע מדיני, דתי, לאומני או אידאולוגי;

(2) הם נעשו במטרה לעורר פחד או בהלה בציבור או במטרה לאלץ ממשלה או רשות שלטונית אחרת, לרבות ממשלה או רשות שלטונית אחרת של מדינה זרה, או ארגון ציבורי בין-לאומי, לעשות מעשה או להימנע מעשיית מעשה;

(3) במעשה שנעשה או במעשה שאיימו בעשייתו, היה אחד מאלה, או סיכון ממשי לאחד מאלה:

(א) פגיעה חמורה בגופו של אדם או בחירותו;

(ב) פגיעה חמורה בבטיחות הציבור או בבריאותו;

(ג) פגיעה חמורה ברכוש, שבנסיבות שבהן בוצעה יש אפשרות ממשית שתגרום לפגיעה חמורה כאמור בפסקאות משנה (א) או (ב) ושנעשתה במטרה לגרום לפגיעה כאמור;

(ד) פגיעה חמורה בקודשי דת; לעניין זה, "קודשי דת" – מקום פולחן או קבורה ותשמישי קדושה;

(ה) פגיעה חמורה בתשתיות, במערכות או בשירותים חיוניים, או שיבוש חמור שלהם, או פגיעה חמורה בכלכלת המדינה או בסביבה;

ויש מאחורי הטרור היהודי "משהו". הוא לא עומד באוויר. הוא כבר עשרות שנים מגיע בעיקר מכיוונם של תומכי ממלכת יהודה משיחיים בעיקר, ומטרתו לעורר פחד ובהלה אצל יהודים שמאלנים וערבים. 

הטענה שלך כאילו מדובר ב"נוער שוליים" לא רלוונטי. אף הגדרה של טרור בעולם היא לא כמותית (אם אדם אחד היה מצליח לפוצץ את מגדלי התאומים, לשיטתך זה לא טרור?), ואני מניח שבאף מקום מכובד היא גם לא אתנית דתית.

אם אתה קורא אנגלית, מוזמן לרפרף גם אצל fbi האנטישמים מארה"ב פה. אין לי כוח לקופי פייסט. ופה בארץ, כמו שאתה בטח זוכר, בית משפט ישראלי הרשיע את הגורו שלכם, בן גביר, בתמיכה בארגון טרור. כלומר לשיטתך בית המשפט כאן עבר על החוק (אבל אני יודע מה תהייה ההתייחסות לזה. בית המשפט נשלט על ידי מחסום ווטש שמאלנים גייז אוכלי שרצים, אז זה לא משנה, נכון? מתי מתפצלים?! כולנו רק נרוויח)

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה ההבדל בניהם לבין יהודי ששומע דברי הסתה נגד ערבים מטעם ארגון כלשהו ושורף משפחה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

בכיף. החוק הישראלי (הוא תקף אצלכם בממלכת יהודה? כנראה שלא):

ויש מאחורי הטרור היהודי "משהו". הוא לא עומד באוויר. הוא כבר עשרות שנים מגיע בעיקר מכיוונם של תומכי ממלכת יהודה משיחיים בעיקר, ומטרתו לעורר פחד ובהלה אצל יהודים שמאלנים וערבים. 

הטענה שלך כאילו מדובר ב"נוער שוליים" לא רלוונטי. אף הגדרה של טרור בעולם היא לא כמותית (אם אדם אחד היה מצליח לפוצץ את מגדלי התאומים, לשיטתך זה לא טרור?), ואני מניח שבאף מקום מכובד היא גם לא אתנית דתית.

אחלה - להגדרה הזו נופלים חלק לא קטן ממפגיני קפלן וחבורתם. הם טרוריסטים?

למען הסר ספק - לטענתי לא. לטענותיך כן.

פורסם
לפני 3 דקות, taranta כתב:

אחלה - להגדרה הזו נופלים חלק לא קטן ממפגיני קפלן וחבורתם. הם טרוריסטים?

למען הסר ספק - לטענתי לא. לטענותיך כן.

כמעט 0 ממפגיני קפלן וחבורתם נופלים להגדרה הזו, וכל משטר דמוקרטי סביר מפריד בין הפגנות לבין טרור. וגם זה, שוב, לא פוגש את האינטואיציה שלך כאילו יהודים פשוט לא יכולים להיות טרוריסטים (אני אפילו לא מתחיל לדבר על זה שחלק מהקומוניסטים שהשתמשו בטרור כפרטקיטקה סטנדרטית למדי לפני 100 שנה או יותר באירופה היו יהודים). בדיוק כמו שחרדים שחוסמים את כביש 4 הם לא טרוריסטים.

היחידים שניתן, אולי, אם מאוד ירצו, לטעון לגביהם שהם טרוריסטים בהקשר הזה, זה המטומטמים שירו פצצת תאורה על הבית של ביבי, או המטומטמים שניסו לפרוץ לבית שלו בירושלים לפני כמה שנים. 

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

אכן אין מחבלים יהודים.

נכון, ברוך הוא הגבר. לא סתם שר לביטחון פנים תלה את תמונתו בסלון. וגם עמירם בן אוליאל הוא צדיק קדוש. 

לא חבוב, הם בדיוק כמו חמאס. אותו המיץ של הזבל. חבל שאי אפשר לזרוק את כולם ביחד לאותו בור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 דקות, taranta כתב:

כאמור - לא מויקיפדיה המוטה או מחסום ווטש, שלום עכשיו וכו'. מוזמן להביא חומרי קריאה רציניים.

לצערנו השבועון של קרית ארבע לא מסקר אירועי אלימות של מחבלים יהודים.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

כמעט 0 ממפגיני קפלן וחבורתם נופלים להגדרה הזו, וכל משטר דמוקרטי סביר מפריד בין הפגנות לבין טרור. וגם זה, שוב, לא פוגש את האינטואיציה שלך כאילו יהודים פשוט לא יכולים להיות טרוריסטים (אני אפילו לא מתחיל לדבר על זה שחלק מהקומוניסטים שהשתמשו בטרור כפרטקיטקה סטנדרטית למדי לפני 100 שנה או יותר באירופה היו יהודים). בדיוק כמו שחרדים שחוסמים את כביש 4 הם לא טרוריסטים.

היחידים שניתן, אולי, אם מאוד ירצו, לטעון לגביהם שהם טרוריסטים בהקשר הזה, זה המטומטמים שירו פצצת תאורה על הבית של ביבי, או המטומטמים שניסו לפרוץ לבית שלו בירושלים לפני כמה שנים. 

לא כתבתי שיהודים לא יכולים להיות מחבלים, כתבתי שאין מחבלים יהודים. כשיהיו - נדבר.

אני השתמשתי בציטוט שאתה הבאת:

(1) הם נעשו מתוך מניע מדיני, דתי, לאומני או אידאולוגי;

(2) הם נעשו במטרה לעורר פחד או בהלה בציבור או במטרה לאלץ ממשלה או רשות שלטונית אחרת, לרבות ממשלה או רשות שלטונית אחרת של מדינה זרה, או ארגון ציבורי בין-לאומי, לעשות מעשה או להימנע מעשיית מעשה;

(3) במעשה שנעשה או במעשה שאיימו בעשייתו, היה אחד מאלה, או סיכון ממשי לאחד מאלה:

פגיעה חמורה בתשתיות, במערכות או בשירותים חיוניים, או שיבוש חמור שלהם, או פגיעה חמורה בכלכלת המדינה או בסביבה;

כאמור - אני סובר שזה לא טרור אבל חסימת ושריפת איילון נופלים בול בקריטריונים האלו.

פורסם

מצד אחד אני לא מתווכח עם זה שהפרות הסדר אחרי ההפגנות בקפלן הן דבר בעייתי, ומצד שני- "שריפת איילון"....

בוא, 3 קרשים על אמצע הכביש שלוקח 3 דקות לנקות אחרי זה עם זרנוק זה לא "שריפת איילון". 

ועכשיו חזרה לקרקס הרגיל

https://www.ynet.co.il/news/article/hj3vzyyqkl

הוא לא ידע.... הוא לא ידע! איך אחרי כל מה שקרה אף אחד לא קנה לו קצת בגדים עם דש שאפשר למשוך בו כשצריך?

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אם היו 2000

2000 לוחמים באופן קבוע 24/7 בפועל זה פי 3-4 בסד"כ (של לוחמים בלבד), זה לא משהו שיש לצה"ל בשלוף. זה תמיד יבוא על חשבון משימה אחרת וכאמור, כל הקשב שהממשלה יצרה הוא לכיוון איו"ש. 

לפני כשעה, פינדר כתב:

הוא לא מדבר רק על הכשלים בתכנון ומיקום המוצב, אלא גם על הלילה שלפני. הוא אומר, הייתה ישיבה טלפונית והרמטכל החליט לא להעלות את כוננות. אבל אתה אלוף פיקוד דרום, מה אכפת לך מהשיקולים של הרמטכל, תדאג שהגזרה שלך תהיה בכוננות. כנל מפקד אוגדת עזה. אתה יודע שיש התראה. הרמטכל אחראי על כל המדינה ולא העלה כוננות, אבל אתה זו הגזרה שלך. אתה הקו הראשון והשני. תהיה מוכן.

הם כולם, מרמת מחט ומעלה כשלו.

הכל נכון, אבל הטענה שלי שזה להתעסק בתפל כי בסופו של דבר צריך לשנות את הקונספציה מהיסוד והקונספציה היא שאפשר לעשות עסקים עם ארגון טרור, שאי אפשר לקשור לצבא את הידיים מאחורי הגב ולצפות שתמיד יוכל להגן... 

פורסם
לפני 53 דקות, taranta כתב:

הגדרה הזו נופלים חלק לא קטן ממפגיני קפלן

זה שיא חדש של סימטריה מזויפת. השארת ליובל אבק.

להשוות אנשים שהורגים אנשים אחרים על בסיס שבועי, שתוקפים מפקדי צבא, שרק לפני שבוע שברו גולגולת של חיל ולפני כמה שנים שרפו משפחה למוות, עם מפגינים שמניפים דגלים וחוסמים כבישים לזמן מוגבל...

רואה עכשיו את ראש השבכ יורם כהן. בחור ימני חובש כיפה, שמסביר למה צריך מעצרים מנהליים של הקיצוניים המתנחלים. כנראה שגם הוא איזה קפלניסט אנרכיסט.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 22.11.2024 בשעה 19:47, פינדר כתב:

זה ההסבר של עמית סגל.

המשפט הראשון בלתי נתפס בעיני. או שהוא משקר או  שמשקרים לו והוא מורח אותנו או שהצבא בפשיטת רגל.

אם אלוף משנה בגולני צריך להביא אזרח בן 70 למקום שהוא יודע שמסתתרים בו מחבלים, בשביל למפות(?) אפשר לסגור את הצבא.

להחזיר אותך לשביעי באוקטובר שהמדינה לא הצליחה להעמיד שירות רכבות או אוטובוסים בשביל חיילי מילואים?

המון תרומות והמון עזרה אזרחית (אם כי התמעטה לתחושתי) עוברים לצהל.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אם היו 2000 שזה מספרהשלא היה מעיק על הצבא היינו חוטפים אבל פחות לפחות בסדר גודל כשהרוב המכריע חיילים.

התראה מקדימה וסידור כוחות ככה שהפריצה של הגבול היתה יותר טובה עבורנו. 

אני לא יודע איך היו גורמים לנובה או מושבים וקיבוצים להיות פעילים וגם להוות מוקד שימשוך מחבלים אבל גם שלא יגרום לצד השני לחשוד שעלו עליו.

כן יודע שהתראה בין מפקד הגזרה לקב"ט המועצה והעברה של הידיעה למושבים וקיבוצים על חשש לפריצה אפשרית של מחבלים. ככה שיהיה אפשר לבצע הצבת כיתת כוננות, בנקודות מפתח כאלו ואחרות. היו חוסכים הרבה חיים. 

מה זה מלמד אותנו, לא סומכים על הצבא, מקימים כיתת כוננות בבניין, בשכונה, ברחוב. מכינים תוכנית מילוט, ממגנים את הממ"ד.

בניין ליד מקים כיתת כוננות, אתם גם בונים כיתת כוננות + פארמדיק, שמו שער גלילה? שמים גם אבל הוא עם שליטה דרך הסמארטפון.

היה מקרה בשדרות שהמחבלים ניסו לעלות לקומות גבוהות יותר בבניין רנדומלי והתושבים ביטלו לפני כן את המעלית וככה הם ניצלו.

לבנות יכולות, להשמיש יכולות ולעשות את זה בשקט. אף אחד לא חייב לדעת שיש אצלכם פארמדיק או כיתת כוננות זה לא רלוונטי בעת חירום.

הפלישה הבאה תהיה, השאלה מתי ומה יהיו יחסי הכוחות, כי אי אפשר לסמוך על המדינה שתבוא ותציל אותך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

לא כתבתי שיהודים לא יכולים להיות מחבלים, כתבתי שאין מחבלים יהודים. כשיהיו - נדבר.

טעית. עקרונית וחוקית, כי לא הכרת את ההגדרה של טרור בכלל (ונראה שחשבת שזו מוכתבת על ידי שלום עכשיו או משהו); והיסטורית, כי יהודים הורשעו בתמיכה בטרור לאורך ההיסטוריה הישראלית. בפעם האחרונה זה קרה ב-2023.

מה שאתה אולי מסנה לטעון, זה ש"נדבר" כשיהיו מחבלים יהודים להגדרתך. אבל הגדרתך הסובייקטיבית לא מעניינת. בדיוק כמו ששלי לא. וזה מתייחס גם לפרשונתך על מפגיני קפלן.

• אהבתי 1
פורסם

ערב טוב ושבוע טוב,

גם כאן מתקבלות תלונות על רמת השיח והסגנון.

מי שלא מסוגל לשלוט במקלדת שלו, עדיף שלא יגיב.

אין לנו רצון או יכולת לנהל גם כאן את הסגנון והרמה, השרשור פשוט יינעל, ותוכלו לקבוע ללכת מכות על אמת. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...