Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

להזכירך מה אמרו ביבי, בן גביר, סמוטריץ', קרעי, אמסלם וכו' על סרבנים/אנרכיסטים שטסו לאירן וסגרו חשבון עם נסראללה?

ולהזכיר לך מה כתבתי על זה בלייב?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא כתבתי מילה בנושא, אבל גם אני לא קונה כסת"ח חרטא שמנסים למכור לנו כרגע. תא"ל במיל' אגמון שנכדו גור קהתי נפל בתקרית אמר בהלוויה:

ציטוט

יש לנו צבא נפלא, של חיילים אמיצים, מ"כים מופלאים, מפקדי פלוגה שאין להם דבר יותר חשוב מהחיילים שלהם וביצוע משימה ומפקדי גדודים מצוינים, אבל כשמגיעים לרמת המח"טים ומעלה אתה מגלה שמתערבבים להם פוליטיקאים, רבני שקר, משיחי שווא - מושכים אותם לכל מיני כיוונים שהם לא הגנת המדינה. באגף אפסנאות ממזמן הפסיקו לנפק לאלופי-משנה ומעלה אומץ לב. אין יותר את המושג הזה באפסנאות, במיוחד אומץ לב אזרחי.

בהיותו תא"ל גם אם במיל' אני מניח שהוא יודע מה מתרחש בצבא. רעיון אתו בערוץ 11:

תא"ל במיל' אגמון שנכדו נפל בלבנון: "מקווה שגור יהיה המת לשווא האחרון שצה"ל מקריב" 

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
בתאריך 21.11.2024 בשעה 11:52, farkash7 כתב:

"הביאו את החומר לנתניהו, לא לנסראללה או לסינוואר"
רגע, לא הביאו אותו גם ל"בילד"?

אולי בכיר בלשכה העביר לבילד,

לו מותר.👿(מלאך)

ה-פ-ק-ר-ו-ת

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, mikyl כתב:

לא כתבתי מילה בנושא, אבל גם אני לא קונה כסת"ח חרטא שמנסים למכור לנו כרגע. תא"ל במיל' אגמון שנכדו גור קהתי נפל בתקרית אמר בהלוויה:

בהיותו תא"ל גם אם במיל' אני מניח שהוא יודע מה מתרחש בצבא. רעיון אתו בערוץ 11:

תא"ל במיל' אגמון שנכדו נפל בלבנון: "מקווה שגור יהיה המת לשווא האחרון שצה"ל מקריב" 

צודק.

כל הקצונה הבכירה של צה"ל מתעסקים בתפקיד הבא ומחפשים שקט תעשייתי, לפחות עד ה7.10.

תודה שהבאת ציטוט של תא"ל במילואים שמחזק את מה שטענתי כל הזמן.

עריכה:

אגב, בהימור מחושב - גם תא"ל אגמון התנהל כנראה באותה צורה. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

צודק.

כל הקצונה הבכירה של צה"ל מתעסקים בתפקיד הבא ומחפשים שקט תעשייתי, לפחות עד ה7.10.

תודה שהבאת ציטוט של תא"ל במילואים שמחזק את מה שטענתי כל הזמן.

עריכה:

אגב, בהימור מחושב - גם תא"ל אגמון התנהל כנראה באותה צורה. 

יובל, כאדם שחושב אחרת ממני אבל שאני מעריך את היושרה שלו אשמח לשמוע למה הקצונה הבכירה צריכה לנהוג אחרת.

הרי לא צריך לחקור, כל הדרג המדיני ממשיך כרגיל, חקירה גם לא תהיה אם זה תלוי במקבלי ההחלטות והרי צריך לאייש את סבב מינויים הסא במערכת הצבאית. למה שקצין בכיר יתנדב ליץ יות היחיד שישלם עבור כולם (הרי ברור שהדרג המדיני יקפוץ על הראשון שימצמץ ויפיל עליו את הכל)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ישראל כ"ץ, aka שר הבטחון, החליט להתחנף לימין הבכייני ולאסור על מעצרים מנהליים למחבלים יהודים.

המחבלים כל כך התרגשו מהמחווה עד שיצאו לתקוף את אלוף פיקוד מרכז.

וכמובן שההפרדה הזו בין יהודים לערבים לא תפריע להם לטעון שאין אפרטהייד בגדה.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

יובל, כאדם שחושב אחרת ממני אבל שאני מעריך את היושרה שלו אשמח לשמוע למה הקצונה הבכירה צריכה לנהוג אחרת.

הרי לא צריך לחקור, כל הדרג המדיני ממשיך כרגיל, חקירה גם לא תהיה אם זה תלוי במקבלי ההחלטות והרי צריך לאייש את סבב מינויים הסא במערכת הצבאית. למה שקצין בכיר יתנדב ליץ יות היחיד שישלם עבור כולם (הרי ברור שהדרג המדיני יקפוץ על הראשון שימצמץ ויפיל עליו את הכל)?

כי אתה עם אחריות לחיי אדם. 

אני יכול להיות העובד הכי טוב שיש, והמנהל שלי הכי מניאק שיש. אני יכול להקטין ראש, לחכות לסוף משמרת וללכת לבית או לנסות להפיק את המקסימום, לא מתאים לי אני אתפטר. 

אם אני מקטין ראש בתור איזה מוכר בהום סנטר, בסדר, לא קרה כלום. אם אני מקטין ראש כשאני מנתח מוח, אנשים ייפגעו.

אז כן, הדרג המדיני שלנו מורכב מהנוכלים הכי גדולים במדינה, אבל הדרג הפיקודי של הצבא חוטא לתפקיד שלו.

ולפעמים גם הביטוי "יש דרג ויש זרג" מתאר את המציאות בצורה הטובה ביותר, עם כמה שזה עצוב. 

והטענות שלי לא נעצרות בזה ש"לא משכו לביבי במעיל" או כל שקר כזה או אחר, הטענות שלי הן בעיקר בגלל מקרים כאלה:

https://mobile.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-a9a7bffdf73eb81026.htm

לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

היו צריכים לירות בנאצים האלה.

ירי על מנת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מבין ומסכחם עם האחריות אבל כשאין מסקנות ואין חקירה אז את מי כן ממנים?

נניח שהמנוסים שכשלומילכו הביתה. הדרך מתחת שונה פקט לחוסר הניסיון?

איך תדע אם אתה משפר או הולך עוד יותר אחורה בלי חקירה מעמיקה ואולי היה עדיף ללכת על החבילה המוכרת?

פורסם

"אז כן, הדרג המדיני שלנו מורכב מהנוכלים הכי גדולים במדינה, אבל הדרג הפיקודי של הצבא חוטא לתפקיד שלו"

לפי התאור הזה, ה"נוכלים"(משתמטים, רמאים, משסים חוטאים לתפקידם) מהדרג המדיני עדיפים על ה"חוטאים" מהצבא ?

רק שואל, לא מבין בזה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 16 דקות, רוןS כתב:

פי התאור הזה, ה"נוכלים"(משתמטים, רמאים, משסים חוטאים לתפקידם) מהדרג המדיני עדיפים על ה"חוטאים" מהצבא ?

דרג המדיני מחלק את ההוראות לצבא לכן הוא האחראי מס' 1. חוץ מזה אחרי 7/10 צבא התעשת יחסית מהר ועושה את המוטל עליו, גם אם יש לו פאקים וכישלונות. להבדיל מהדרג המדיני.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

והטענות שלי לא נעצרות בזה ש"לא משכו לביבי במעיל" או כל שקר כזה או אחר, הטענות שלי הן בעיקר בגלל מקרים כאלה:

https://mobile.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-a9a7bffdf73eb81026.htm

זה שוב לחפש את הש"ג. מפקדי הגזרות היו מודעים לדיווחים של התצפיתניות, הם הרי מקבלים על זה דיווח יומי/שבועי, השאלה היא מה הם בכלל יכולים לעשות עם זה? במקרה זה גבול עזה לא היה שונה מגבול לבנון, אתה חושב שלא ידעו על מה שיש בצד השני של הגבול בלבנון? ידעו גם ידעו, אבל בסופו של דבר יש ראש ממשלה, שידע את הכל ובחר להשאיר את הכל לאלת המזל. הבוס אהב את השקט המזויף וכל המערכת התיישרה לפי זה, בכל מערכת גדולה כך זה עובד, אזרחית, מדינית או צבאית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, ch28566 כתב:

זה שוב לחפש את הש"ג. מפקדי הגזרות היו מודעים לדיווחים של התצפיתניות, הם הרי מקבלים על זה דיווח יומי/שבועי, השאלה היא מה הם בכלל יכולים לעשות עם זה? במקרה זה גבול עזה לא היה שונה מגבול לבנון, אתה חושב שלא ידעו על מה שיש בצד השני של הגבול בלבנון? ידעו גם ידעו, אבל בסופו של דבר יש ראש ממשלה, שידע את הכל ובחר להשאיר את הכל לאלת המזל. הבוס אהב את השקט המזויף וכל המערכת התיישרה לפי זה, בכל מערכת גדולה כך זה עובד, אזרחית, מדינית או צבאית.

פה לא מסכים איתך.

הם לא יכלו לעשות שום דבר אקטיבי אבל לעבות את הכוחות בעוטף ובמעגל שני הם יכלו והיו צריכים לעשות.

• תוכן חדש...