Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, garicho כתב:

זה לא לקחת אזרח לטהר מבנה. זה לקחת מומחה שכבר עשה את זה בעבר בהצלחה ויש לו ניסיון בכך לטהר מבנה ארכיאולוגי עתיק תוך גרימת מינימום פגיעה בו.

יש איזה חוק שאוסר על הריסת אתרי מורשת במלחמה או משהו כזה. אנחנו לא צריכים עוד האשמות בפשעי מלחמה גם בלבנון. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מעניין אם יהיו כאן כמה שירצו להתנצל.

בלי קשר לזה שלא אנושי לרקוד על דם של הרוג (גם אם הוא "משיחי" לא עלינו)

בלי שום מידע קונקרטי לטנף ולהשפיל סתם כי באים מפוזיציה.

אבל (ואני אשמח לטעות) כנראה שלא תתנו לעובדות לבלבל אתכם.

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 5 שעות, taranta כתב:

ראשי הממשלה האנגלים והצרפתים אוהבי ישראל? איפה אתה חי?

הם לא צריכים לאהוב. שתהם הגיעו לישראל אחרי 7/10 ותמכו בה. אנגליה וצרפת היו חלק מהקואליציה שעזרה להגן על ישראל בזמן ההתקפה האירנית. ל2 מדינות ישנם/היו חוזים להספקת ציוד ביטחוני ובעבר סיפקו גם כמויות של נשק. ולמרות הכל אלה מדינות בעלות ברית של ישראל.

לפני 5 שעות, taranta כתב:

מגוחך בעיני שאתם חושבים שיש פה משהו מעבר לאנטישמיות טהורה של בית הדין וכל מי שמקבל את הצווים שלו.

ישנם כאן שיקולים פוליטיים, אבל אין שום קשר לאנטישמיות. זה טמטום של פוליטיקאים ישראלים וכל מי שנגרר אחריהם לצעוק אנטישמיות על כל דבר. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

אני לא כ"כ יודע מה זה "לרקוד על דם של הרוג", אבל כן מודה שמיהרתי להסיק מהרזומה של ההרוג ומדברים שפירסם ופועלו, שגם במקרה הזה פעל על רקע דתי, ונראה שטעיתי ואני מתנצל ומקווה שאיש מחברי הפורום לא נפגע יותר מדי. כמובן, זו אנקדוטה חסרת משמעות בפרספקטיבה רחבה יותר, כשהנהגת המחנה של המנוח ממשיכה לספסר בדם חייליו על בסיס יומי כדי להפוך את המלחמה לג'יהאד יהודי ולפרק את החברה הישראלית מבפנים, עם המון בכי ופסיב אגרסיב וסיפורי "אחים אנחנו". 

רק הרגע קראתי ברוטר שרבני ציונות הדתית המוכרים שלחו מכתב זועם לרמטכל שהעז לחקור את פלדשטיין הדתי (יש כתב אישום כבר, לא?), בזמן שיש חיילים דתיים שנהרגים והאחראים על ה7.10 לא נחקרו. זו היא כמובן לוגיקה מופלאה, קו ישר טבעי מחבר בינה לבין כל מה שהליכוד והשותפים הטבעים עושים כבר שנים ולנטייה של עבריינים לשים כיפה גדולה בבתי משפט. בקרוב כנראה שיהיה אסור בחוק לחקור אנשים דתיים בישראל בשום חשד. אמן.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא כ"כ יודע מה זה "לרקוד על דם של הרוג", אבל כן מודה שמיהרתי להסיק מהרזומה של ההרוג ומדברים שפירסם ופועלו, שגם במקרה הזה פעל על רקע דתי, ונראה שטעיתי ואני מתנצל ומקווה שאיש מחברי הפורום לא נפגע יותר מדי. כמובן, זו אנקדוטה חסרת משמעות בפרספקטיבה רחבה יותר, כשהנהגת המחנה של המנוח ממשיכה לספסר בדם חייליו על בסיס יומי כדי להפוך את המלחמה לג'יהאד יהודי ולפרק את החברה הישראלית מבפנים, עם המון בכי ופסיב אגרסיב וסיפורי "אחים אנחנו". 

רק הרגע קראתי ברוטר שרבני ציונות הדתית המוכרים שלחו מכתב זועם לרמטכל שהעז לחקור את פלדשטיין הדתי (יש כתב אישום כבר, לא?), בזמן שיש חיילים דתיים שנהרגים והאחראים על ה7.10 לא נחקרו. זו היא כמובן לוגיקה מופלאה, קו ישר טבעי מחבר בינה לבין כל מה שהליכוד והשותפים הטבעים עושים כבר שנים ולנטייה של עבריינים לשים כיפה גדולה בבתי משפט. בקרוב כנראה שיהיה אסור בחוק לחקור אנשים דתיים בישראל בשום חשד. אמן.

כמו שאמרתי, התנצלות של "כן אבל..", סטייל שלמה גרוניך "זה לא שטעיתי אתם פשוט מטומטמים אז לא הבנתם".

• אהבתי 3
  • משעמם 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שאמרתי, התנצלות של "כן אבל..", סטייל שלמה גרוניך "זה לא שטעיתי אתם פשוט מטומטמים אז לא הבנתם".

נכון, כן, אבל.

בעולם מופלא שבו חיילים מבריחים את דניאלה וייס לרצועת עזה וחבריה למחנה מקימים תנועות שונות ומשונות לעידוד כיבוש וישוב יהודי של לבנון, אין לי סיבה סבירה להניח שמשיחי אחר, ידוע כתומך התיישבות בכל מקום שפעם חיו בו יהודים, מגיע ללבנון מסיבה אחרת.

ולמה בדיוק ציפית? שאשים שק על הראש, אחזור בתשובה ואעבור לגור בעופרה ליד ביתו של המנוח?

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

"צודקים, טעיתי כשמיהרתי להניח הנחות, ופגעתי בזכרו של יהודי יקר שנקרא לדגל". פשוט.

קראתי ברצינות יתרה את החלק הראשון, הגעתי ל"יהודי יקר" וצחקתי בקול רם.

חבר, דמיין שמדובר בפיגוע שהיה בגלילות לפני חודשיים, והיה מסתבר לאחר חקירה שהנהג חטף התקף לב. הייתם מתנצלים על זה שהנחת המוצא שלכם היתה שמדובר בפיגוע? ברור שלא. למה אני צריך להתנצל על זה שהנחתי שמתנחל, שהתפרסם, בין היתר כמשיחי חובב מאחזים בכל מקום שגרו בו יהודים פעם, הגיע מהסיבה הזו בדיוק ללבנון? ועוד בניסוח כל כך אינפנטילי - "יהודי יקר"? בתור מה ומי בדיוק אתה חושב שיזכרו אותו? כשדיברו על המורשת שלו - מה אתה חושב שיזכירו? ומי?

בחייאת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

הטענות שלי לאורך כל הדרך הן למי שהכניס אותו.

השטח לא מטהר אז מה אתה מכניס לשם אזרח?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

קראתי ברצינות יתרה את החלק הראשון, הגעתי ל"יהודי יקר" וצחקתי בקול רם.

חבר, דמיין שמדובר בפיגוע שהיה בגלילות לפני חודשיים, והיה מסתבר לאחר חקירה שהנהג חטף התקף לב. הייתם מתנצלים על זה שהנחת המוצא שלכם היתה שמדובר בפיגוע? ברור שלא. למה אני צריך להתנצל על זה שהנחתי שמתנחל, שהתפרסם, בין היתר כמשיחי חובב מאחזים בכל מקום שגרו בו יהודים פעם, הגיע מהסיבה הזו בדיוק ללבנון? ועוד בניסוח כל כך אינפנטילי - "יהודי יקר"? בתור מה ומי בדיוק אתה חושב שיזכרו אותו? כשדיברו על המורשת שלו - מה אתה חושב שיזכירו? ומי?

בחייאת.

ראה כיצד רשמתי התנצלות.. 

"סליחה.. צודק, רשמו קליע ולא כדור -  עד היום הייתי בטוח שזה רק הקליע..
כי הרעיון הוא האיום על בנט, ולכן רק קליע מספיק."

אני מבין אותך.. כאשר בסיס ראיית העולם שלך חלש ורעוע, אמירת  התנצלות נראית לך כמו חולשה.
חולשה, ההורסת את כל ראיית העולם שלך -
והרי כלום לא השתנה אצלך.. עוד מ 07-10-2023 -

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן
  • אהבתי 3

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

הם לא צריכים לאהוב. שתהם הגיעו לישראל אחרי 7/10 ותמכו בה. אנגליה וצרפת היו חלק מהקואליציה שעזרה להגן על ישראל בזמן ההתקפה האירנית. ל2 מדינות ישנם/היו חוזים להספקת ציוד ביטחוני ובעבר סיפקו גם כמויות של נשק. ולמרות הכל אלה מדינות בעלות ברית של ישראל.

ישנם כאן שיקולים פוליטיים, אבל אין שום קשר לאנטישמיות. זה טמטום של פוליטיקאים ישראלים וכל מי שנגרר אחריהם לצעוק אנטישמיות על כל דבר. 

אתה מודע לזה שראש ממשלת אגנגליה שאתה מדבר עליו התחלף כבר? בראש ממשלה ומפלגה מוצפת אנטישמיות (גם עם ה"תיקונים").

לגבי ראש ממשלת צרפת (ובכלל בפוליטיקה ובחיים) - המעשים מדברים.

שתי המדינות הנ"ל מטילות עליך אמברגו נשק ברמה כזו או אחרת וקוראות לשאר לעשות זאת גם, כאשר אתה באמצע מלחמת קיום.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, ליין מן כתב:

אני מבין אותך.. כאשר בסיס ראיית העולם שלך חלש ורעוע, אמירת  התנצלות נראית לך כמו חולשה.

הו לא, חבר גנרי מפרופיל אנונימי באינטרנט שמישהו שכנע אותו שסמכותנות מהולה בפסיב אגרסיב זה טיעון שעומד בפני עצמו.

בסיס ראיית העולם שלי מגובש לפחות כמו שלך. הוא פשוט לא זהה לשלך. ובגלל שאני לא בן 12, הסגנון שלך ושל יובל גם לא עובד עלי כבר קרוב ל-30 שנה.

אבל לא נורא. אני בטוח שיש אחרים שזה כן.

לפני 59 דקות, taranta כתב:

אתה מודע לזה שראש ממשלת אגנגליה שאתה מדבר עליו התחלף כבר? בראש ממשלה ומפלגה מוצפת אנטישמיות (גם עם ה"תיקונים").

שתי המדינות הנ"ל מטילות עליך אמברגו נשק ברמה כזו או אחרת וקוראות לשאר לעשות זאת גם, כאשר אתה באמצע מלחמת קיום.

זכור לי שהבריטים לקחו חלק ביירוט טילים מאיראן, אבל אולי אני מבלבל.

נשים את זה בצד, אני מסכים שבלייבור יש בעיה של אנטישמיות (אם כי ליור הנוכחי יש אפילו קרובי משפחה בישראל). בטוח שזו בעיה גם בפוליטיקה הצרפתית. סבבה. מה  עושים מכאן? ממשלת ישראל, כמו חלק מהמגיבים כאן, בוחרת בפסיב אגרסיב מהול בצעקות על זה שביבי הוא דרייפוס. זה יעזור מול האמברגו? אני בספק.

זו הזדמנות טובה להזכיר שוב את הגאון (ככה הוא תיאר את עצמו בערך) מאיר רובין מקהלת, שסיפר בזמנו שישראל יכולה להתנתק מהתלות בנשק אמריקאים ולקנות מצרפת.

היום הקוקוריקו הזה מציע לספח חלקים מלבנון.

ואתם עוד מדברים על השמאל כמחנה של הזויים.

לפני כשעה, ליין מן כתב:

והרי כלום לא השתנה אצלך.. עוד מ 07-10-2023 -

אה לזה מגיעה התייחסות נפרדת, כי זו אחת הטענות היותר מעצבנות שמשמיעים עכשיו כל חסידי א"י השלמה.

ה7.10, חבר יקר, הגיע אחרי 15 שנות שלטון ליכוד עם וריאציות שונות של שילוב של ימין דתי. כל ניסיון להסדר עם הפלסטינאים מת בערך בתחילת הפרק הזה בהיסטוריה הישראלית. ובשנים האחרונות מנהיגי המחנה הזה, כמו סמוטריץ', והמדבררים שלהם, סיפרו לנו במגוון הזדמנויות שחמאס הוא נכס, וגם דאגו לפטם אותו בכסף בהתאם. כי ככה זה. אין דבר שמפחיד את החברים האלו יותר מסיכוי להסדר שיכלול ויתור רשמי וסופי על א"י השלמה. ואם לבחור בין ניסיון להגיע לזה, קלוש ככל שלא יהיה, להמשך מלחמה ותחזוקה של החמאס בכסף, אז אנחנו יודעים במה הם בחרו, נכון? 

והנה, איזה פלא. מדיניות חיזוק החמאס הוכיחה את עצמה.

אז מה בדיוק היה אמור להשתנות אצלי? אני אמור גם להתחיל לספר שחמאס זה נכס? או לשים כיפה על הראש ולשקר לעצמי איזה כיף היה כשלחלק מהמשיחיים היו וילות על החוף של עזה? או אולי להמציא, כמו שאוהבים במחנה הזה, שהפנטזיות הדתיות תורמות איכשהו לבטחון שלי? 

...

אם אתה עברת תהליך דומה, אז אתה יודע.. כנראה שהבסיס לראיית העולם שלך היה חלש ורעוע.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 5
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מחכה עדיין להתנצלות שלך על שהצדקת את מעצר המורה הערביה שפרסמה סרטון בטיקטוק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, taranta כתב:

כמו שכתבתי צרפת ובריטניה בראשותו של אותו אנטישמי עזרו לישראל להדוף את המתקפה האירנית באוקטובר. 

לפני כשעה, taranta כתב:

אמברגו צרפתי קשור קודם כל ללבנון. הוא בעיקרו הצהרתי והשפעתו מעשית שואפת ל-0 כי רכש צבאי מצרפת הוא זניח. אנגליה ביטלה 30 חוזים מתוך 350, ממש נאצים. גם ארה"ב מעקבת משלוח של פצצות של טון. סליחה, שכחתי שאצל אנשים כמוך גם ביידן הוא שונא ישראל אנטישמי תומך חמאס.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 37 דקות, יבגניפ כתב:

הו לא, חבר גנרי מפרופיל אנונימי באינטרנט שמישהו שכנע אותו שסמכותנות מהולה בפסיב אגרסיב זה טיעון שעומד בפני עצמו.

בסיס ראיית העולם שלי מגובש לפחות כמו שלך. הוא פשוט לא זהה לשלך. ובגלל שאני לא בן 12, הסגנון שלך ושל יובל גם לא עובד עלי כבר קרוב ל-30 שנה.

אבל לא נורא. אני בטוח שיש אחרים שזה כן.

אה לזה מגיעה התייחסות נפרדת, כי זו אחת הטענות היותר מעצבנות שמשמיעים עכשיו כל חסידי א"י השלמה.

אה.. שכחתי שאתה הייתה.. עוד מאירופה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...