Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

מוזר מאוד שמעון הנביא. לא מוכר לי השם הזה.

זה לא משהו חדש.

להפוך קברים של שייחים או אנשי דת מוסלמים, לקברים של צדיקים יהודים, זו פרקטיקה שנמשכת כבר עשרות שנים.

---

שוחררתי ממילואים לפני למעלה מעשור אז לא יכול להעיד באופן אישי, אבל לפי מה שאני רואה ושומע הוא צודק פה בכל מילה:

image.thumb.png.92d075b005696e919d6f379bed3de1ad.png

• אהבתי 2
  • מעניין 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

כל מה שאני טוען זה שרוב הביקורת מגיעה מפוזיציה, ואם היה מדובר באזרח שנכנס בשביל צורך פחות, איך נקרא לזה, שנוי במחלוקת, ספק שהיינו מדברים על זה בכלל.

זהו, שלא. הפוזיציה שלו לא מוסיפה, כי היא סממן לכיוון מאד רע שעובר על החברה בכלל, והצבא בפרט, אבל העניין היה רע באותה מידה גם אם היה, כמו שכתבו פה, פעיל שוברים שתיקה שמחפש עדויות לירי בניגוד להוראות.

אזרח שהגיע ללחימה, בניגוד לכל נוהל אפשרי ועם "אישור" שלא בסמכות, זה מספיק רע. 

לפני 46 דקות, עדי-אל כתב:

מוזר מאוד שמעון הנביא. לא מוכר לי השם הזה.

גם לפי המסורת היהודית הנבואה פסקה בסוף בית ראשון \תחילת שני (הפרש 70 שנה) ישו היה בסוף בית שני

בקשר לחלל צה"ל אולי הצבא רוצה לכסתח את עצמו בתקשורת 

IMG_20241121_124351.jpg

כן, ללא ספק אני מאמין באמונה שלמה ובלב שלם שיליד 1953 חויל לצורך כניסה ללבנון. ובדיוק קניתי כמה גלונים של אויר לאחרונה, יכול לחלוק.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

תקרא את מה שאמו אומרת. והוא היה בדרך למילואים או משהו.

אבל ממה שהבנתי הוא קיבל זימון למילואים (או שזה יום מילואים קבוע שלו במסגרת היותו נווט)

ובאותו היום במקום להגיע למילואים הוא התאבד.

עכשיו אפשר לחשוב (בהיגיון) שהוא כנראה התאבד בגלל משהו שקשור למילואים או לצבא.

כך גם טוענת המשפחה (למרות שיש חשש שעושה את זה מטעמים כספיים)

אבל להכיר אותו כחלל צה"ל זה סוג של "הרצחת וגם ירשת"

גם ערק ממילואים וגם יוכר כחלל צה"ל.

אבל זה בהחלט נושא רגיש מאוד וסבוך.

• רעיון גרוע 5

.

פורסם

מדהים שבשבילך להתאבד בגלל PTSD זה לערוק ממילואים.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 48 דקות, פינדר כתב:

זה לא משהו חדש.

להפוך קברים של שייחים או אנשי דת מוסלמים, לקברים של צדיקים יהודים, זו פרקטיקה שנמשכת כבר עשרות שנים.

---

שוחררתי ממילואים לפני למעלה מעשור אז לא יכול להעיד באופן אישי, אבל לפי מה שאני רואה ושומע הוא צודק פה בכל מילה:

image.thumb.png.92d075b005696e919d6f379bed3de1ad.png

הוא צודק וטועה.

כן, הצבא מתנהל על תרומות, כל אחד מגיע עם מדים משל עצמו, האוכל שאנחנו אוכלים פעמים רבות מגיע מבחוץ ויש חלטורה ישראלית בסיסית.

מצד שני, זה לא רלוונטי למה שקורה בלחיצה עצמה, וזה מאוד רחוק מפלנגות. זה כיף להגיד את זה ולהישמע מתוחכם אבל זה שקר.

יצא לי לשבת בהערכות מצב בשבועיים האחרונים, אירועים מתוחקרים ומנוהלים ברמה הגבוהה ביותר, מבצעים יוצאים רק אחרי אישורי תוכניות מסודרות והצבא היום מאורגן מבחינה צבאית פי כמה וכמה ממה שאתה מכיר, וממה שאני הכרתי מהסדיר שלי לפני 10 שנים. הקפיצה באיכות מטורפת.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

...

אף אחד לא פה ולא באינטרנט לא אמר ״יש התנחלות בלבנון״. אף אחד גם לא אמר שהמנוח הגיע ללבנון עם אוהל ודגל ישראל במטרה להקים שם מאחז. אף אחד גם לא אמר שיש מדיניות ברורה שמכוונת להתנחלויות בלבנון (אני בטוח שאין. זה לא עזה. שם אני בטוח שדווקא יש).

מה שנאמר זה שמדובר במתנחל, גיבור של מתנחלים, ושזה ברור לחלוטין שהמניע היחידי שלו לכניסה ללבנון הוא פוליטי. ומה שעוד נאמר, זה שהייתם מגיעים למסקנה הזו באותה המהירות ובאותו האופן בעצמכם, אם היה מדובר בפעיל שלום עכשיו ידוע. ובמצב כזה, איש מהימין הישראלי לא היה אומר שצריך לחכות לפרטים, כי אולי האיש עסק במחקר חשוב מאוד שהיה שווה לסכן את החיים עבורו. ומי שמשחק לידי הימין הקיצוני, יובל, זה אתה ואנשים כמוך, כשאתם אשכרה מנרמלים את הטרלול הזה, במקום לצעוק שהקריבו פה ילד בן 20, כדי שאיזה הזוי יוכל לחפש שרידים של התיישבות יהודית בלבנון, כדי שהוא ודומיו יוכלו בהמשך לספר שחייבים להקים מאחזים בלבנון. 

אתה יכול להגיד "הקריבו פה ילד בן 20" כמה שאתה רוצה, זה לא אומר שזה אמת.

אתה רוצה לספור כמה מקרים היו שלוחמים נפלו בגלל תקלות מבצעיות כאלה? אתה לא תסיים עם זה. 

ובגלל זה רשמתי, צריך לתחקר, להבין מה היה שם, אם מישהו פעל בניגוד להנחיות להעניש בצורה רצינית ולא לכסתח. אם היה מותר לו להכניס את הבחור, אז אין מה להעניש על זה. אם היה אסור -כן להעניש.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 39 דקות, om2 כתב:

כך גם טוענת המשפחה (למרות שיש חשש שעושה את זה מטעמים כספיים)

אבל להכיר אותו כחלל צה"ל זה סוג של "הרצחת וגם ירשת"

גם ערק ממילואים וגם יוכר כחלל צה"ל

אלוהים ישמור לאיזו תחתית הגענו שעל הסיפור הזה יש אנשים שמחליטים שמדובר על עריק ואמו רוצה הכרה בו כחלל צה''ל ''מטעמים כספיים''

• אהבתי 6

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה המשמעות של צווי המעצר לביבי וגלנט? גלנט לא יוכל לטוס לטייל בפנסיה שלו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בן גביר כבר הגיב

image.png.915bbb4ecdaa235f1464a2cfc60104e3.png

Telegram: Contact @bengvir

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצל האידיוט הזה החלת ריבונות זה הפתרון להכל.

שיחיל ריבונות בתחומי המדינה קודם, האפס הזה. הפשיעה משתוללת הקדנציה שלו ושוברת שיאים.

• אהבתי 6

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Shmulik_Miata כתב:

בן גביר כבר הגיב

image.png.915bbb4ecdaa235f1464a2cfc60104e3.png

Telegram: Contact @bengvir

זה ברור שהחלק האחרון היה מוכן בהעתק הדבק רק עם ההתחלה "התשובה ל(הכנס פה מקרה) - החלת.."

לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

מה המשמעות של צווי המעצר לביבי וגלנט? גלנט לא יוכל לטוס לטייל בפנסיה שלו?

אי אפשר לטייל במדינות שחברות בבית הדין הפלילי בהאג, ארצות הברית למשל לא חברה אז אפשר לטוס לשם חופשי.

https://asp.icc-cpi.int/states-parties

מה שיצטרכו לבדוק זה כמה המדינות ירצו לציית לצו.. בריטניה למשל תעצור את ביבי ברגע שייצא מהמטוס, צ'כיה או הונגריה לא הייתי כל כך בטוח.

לפי עמית סגל הולנד הודיעה שתציית לצו, אז כבר מדינה אחת ירדה להם מהטיול בפנסיה.

חד"ש ועופר כסיף הוציאו הודעת תמיכה בצווים, בדיוק כמו חמאס.

ועדיין - יהיו פה מתייפיפים שיגידו שהם לא תומכי טרור וזה סבבה שהם בכנסת, בניגוד לבן גביר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בארה"ב יש חוק שאומר שארה"ב מחוייבת לשחרר בכח אזרח שלה שיעצר במדינה זרה על פי צו כזה.

אנחנו לא ארה"ב אבל צריכים למצוא דרך כואבת מאוד להעניש מי שישתתף במפגן האנטישמיות הזה.

הייתי מתחיל בלהוציא צווים אישיים על כל שופט שחתם על החרפה הזו + התובע האנס. משאיר למומחים ממני דרכים ליישם.

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

שנאמר זה שמדובר במתנחל, גיבור של מתנחלים, ושזה ברור לחלוטין שהמניע היחידי שלו לכניסה ללבנון הוא פוליטי

ועכשיו אומרים שהצבא הזמין אותו כאיש מקצוע כדי לאתר פירים באתר ארכיאולוגי שיש חשש שמתחבאים בהם מחבלים. לא נשמע פוליטי במיוחד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם

אתה לא ארצות הברית ואם תנסה להוציא צווים כאלו זה יחזור אליך בצורה כואבת מאוד.

לדעתי יש סיכוי סביר שממשל טראמפ יגרום להסרת את הצווים האלו.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

ועכשיו אומרים שהצבא הזמין אותו כאיש מקצוע כדי לאתר פירים באתר ארכיאולוגי שיש חשש שמתחבאים בהם מחבלים. לא נשמע פוליטי במיוחד.

יש לי גשר למכור לך. פנה בפרטי. מחיר מציאה.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אתה לא ארצות הברית ואם תנסה להוציא צווים כאלו זה יחזור אליך בצורה כואבת מאוד.

לדעתי יש סיכוי סביר שממשל טראמפ יגרום להסרת את הצווים האלו.

יש לי גשר למכור לך. פנה בפרטי. מחיר מציאה.

הטיפול בצווים האלה אפשרי רק דרך טראמפ.

מה שכן, אפשר לתקוף גורמים כמו הרשות הפלסטינית כדי להראות שאנחנו לא משחקים במשחק הזה. גם במחיר של תסיסה בשטחים שכולם מפחדים ממנה כמו שפחדו מחיזבאללה וחמאס.

ולהעיף את העוזרים שלהם מהכנסת כמובן.

אבל יש לנו אימפוטנטים שרק מבלבלים את השכל.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

יש לי גשר למכור לך. פנה בפרטי. מחיר מציאה

לפני שאתה מנסה למכור גשרים עדיף להמתין למסקנות החקירה. לפעמים אנשים עושים טעויות מטומטמות גם למרות שהם לא דתיים משיחיים.

• תוכן חדש...