Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, KipodYam כתב:

לו רק יאיר גולן היה ראש הממשלה

אם הוא היה ראש ממשלה את רפיח היינו כובשים בשבוע הראשון, אף אזרח לא היה מפונה מהצפון ואני בספק אם היה נשאר בניין אחד עומד בביירות.

אבל תנו לחברי הכת ולהמשיך להרים לאפס שמחרבן עליהם ועלינו כבר 20 שנה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 שעות, David32 כתב:

לא יודע, לא הופתעתי ממילה ממה שביבי אמר, גם לא מההתנהגות של שרה או יאיר. זה בדיוק מה שחשבתי שהיה ומסתבר שחשבתי נכון.

אני גם חושב שחובביו יצליחו לסובב את זה לגדולתו של האיש והמשפחה ואיך רודפים אחריו וכולם שקרנים ורק הוא ושרה ויאיר מלאכים.

אגב, מכיוון שאני לא זוכר, באמת היו מלכלכלים על שרה סתם ככה לפני עשור+?

לא. כל הליכלוכים עליה היו כי באמת מתנהגת כמו תת-אדם (לא אגיד בהמה כי יש לי כבוד לבהמות). יש המון עדויות של עובדי משק בית שהיתה צורחת עליהם, וכמה שהיתה זורקת עליהם נעליים, ומכריחה אותם לגנוב מהמדינה (כזכור, היא הורשעה ברמאות בגניבת 175,000 ש״ח על הזמנת ארוחות שמעון לא היה זכאי להן כי היה לו מטבח ושף אישי. שופט רחמן (או פחדן) החליט לגזור עליה רק קנס של 10000 ש״ח ופיצוי למדינה של 45000 ש״ח -- אפילו לא להחזיר את כל הגניבה -- במקום שנה בכלא, כראוי).
אנקדוטה:
אמי עבדה הרבה מאד שנים במשרד החינוך, בד״כ תחת שרים מהמפד״ל, כמנהלנית של שפ״י, הגוף במשרד החינוך שאחראי על כל היועצים החינוכיים בבתי הספר בארץ. רוב העובדים שם היו פסיכולוגים. קשת העובדים מבחינת דעות פוליטיות היתה רחבה למדי, מהימין עד לשמאל, וכללה חילונים/דתיים/קצת חרדים.

בשלב שכבר היתה אשת רה״מ, שרה הגישה בקשה להתקבל לעבודה כיועצת בבי״ס. עד אז הנסיון המקצועי שלה הסתכם בתחנות בריאות הנפש העירוניות בי-ם.
כשבחנו את הבקשה, גילו שהיא קיבלה בתפקידים הקודמים שלה את חוות הדעת הגרועות ביותר שהם אי פעם ראו למועמד כלשהו. בין השאר, היתה צועקת על הילדים המטופלים.
כל הצוות שם ללא יוצא מהכלל, כולל תומכי הליכוד, הסכימו שאסור לתת לה להתקרב לתפקיד כזה, ועשו יד אחת לודא שהבקשה לא תאושר, למרות שהיה לחץ כבד מכיוון משרד ראש הממשלה.

• אהבתי 1
  • מעניין 5
פורסם
לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

זאת הבעיה עם הפוליטיקה בארץ וזה למה יש לנו ממשלה של אפסים שלא טובה בכלום חוץ מבהנדסת תודעה. הכל אמוציונלי. 

זה לא משנה מי צודק ומי טועה שכולם עונים אחד לשני בצורה רעילה. 

כל מילה..

פורסם
לפני 13 שעות, פינדר כתב:

רמת האנטישמיות במוסדות הלימוד בחו״ל ממש מטרידה.

אירופה אבודה.

image.thumb.png.40b9f0c37a366a3df4d5868bbaa264c0.png

הכתבה הגזענית (המקור הוא כאן:
  https://www.hidabroot.org/article/1202991   )

לא טורחת להסביר את הסיבה הידועה לתופעה: מחסור אדיר במורים בכל הארץ, בכל התחומים, לאחר ההזנחה רבת השנים של ממשלות ביבי (מכוונת, כי כך יוצרים את הביביזם). זה לא שהחינוך לא היה מוזנח עוד מ-1970, אבל המצב מאד החמיר.
למי שאין לו ילדים בגיל בי״ס, יופתע אולי לשמוע שבתור דבר שבשיגרה, גם ברשויות מקומיות עשירות, זהו מצב רגיל לגמרי שמורה אחת מחנכת 3 כיתות במקביל, ואין בכלל, אף פעם מורים מחליפים. כל היעדרות של מורה מכל סיבה שהיא פירושה שעה או שעתיים ללא לימודים, או ששולחים את הילדים הביתה שעה/שעתיים לפני סוף היום ללא התראה. בנוסף, משתמשים בכל תירוץ אפשרי לקצר ולצמצם ימי לימודים. ילדי בתיכון ומורים ללמוד 44 שעות בשבוע (מקצועות מגמה כבדים לבגרות).
ביום שמקבלים בו תעודות מחצית: מסיימים ב-10:00 . כנ״ל ביום לפני/אחרי טיול שנתי ובימים רבםי אחרים. בפועל לומדים רק כ-80-90% מהשעות שאמורים.

לפני 11 שעות, פינדר כתב:

האיש עם המפתחות נתן אור ירוק להסכם ״הסדרה״ עם לבנון\חיזבאללה.

אחר כך יגידו שהשמאל עצר אותם וחייבים ימין חזק חזק.

image.thumb.png.1ec16e5d0febc6c18950725a9b558ded.png

אולי הפעם הראשונה שאני מסכים עם בן-גביר על משהו.

פורסם
לפני 4 שעות, ArikB כתב:

יש בטלגרם. לשלוח לך?

יש חלקים בסרט שראויים להילמד בשיעורי אזרחות.

אני אשמח לקבל

פורסם
לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

אני אשמח לקבל

בה"פ

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

זהו שהם לא אמורים להיות דמויות ציבוריות או פוליטיות, הם בסך הכל משפחה של. 

וכל דבר זה סיקור, גם תכניות סאטירה.

ברגע שהם הכניסו את עצמם, בכוח, למערכת הפוליטית -- הם מטרה לגיטימית. ואני מניח שאתה יודע שלמרות שאין לה תפקיד רשמי או סיווג, שרה מראיינת, וצריכה לאשר, כל מינוי בכיר בארץ?
https://news.walla.co.il/item/3549183   (וזו עדות בשבועה בבית משפט -- למה שגיא צור ישקר?)
ויש עדויות רבות כאלה. כולל למי שר
כנ״ל לגבי יאיר נתניהו. אין לו שום תפקיד רשמי, אבל משום מה הוא זוכה להגנת שב״כ למרות שהוא בגיר, ודיור על חשבון המדינה (בחור שלא עבד יום אחד מימיו). הוא משמש יועץ פוליטי לאביו, ולפי הדיווחים זה שאחראי על גיוס איינהורן ופדרשטיין ללישכת רה״מ. והוא כל הזמן פעיל בהתבטאויות פוליטיות ארסיות, ובתביעות דיבה שהוא יזם(שבינתיים הפסיד בכולן). עכשיו בפעם הראשונה מישהו תבע אותו, ואז ההגנה שלו היא שיש לו חסינות בגלל החסינות של אביו.

ומאד בולט שאין כמעט שום סיקור של אבנר נתניהו, שלא עוסק בפוליטיקה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, fatboy1340 כתב:

מעניין עד כמה הוצאת צווי מעצר זרזו את ההסדרה בצפון....

זה יותר הקטע של המשפט, צריך סיבה בשביל לדחות את המשפט..

נתניהו ביקש לדחות שוב את המשפט אבל השופטים לא רואים שינוי שקרה בין הפעם האחרונה שקיבל דחייה (כאמור לאחר תחילת המלחמה) לבין עכשיו.

ובעצם מה שהם כתבו זה - צריך שינוי שיכול להשפיע על מהלך הדברים או משהו בסגנון. קרי יש עדיין מלחמה ולכן זה לא משנה כל כך ואפשר להתכונן למשפט.

היה עוד משהו עם העו"ד שלו גם בדחייה הזו. כי הוא החליף עו"ד שוב פעם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

צפיתי. עם כל מה שאני יודע על הבנאדם הזה אישתו והילד שלו עדיין זה מדהים.
איך הוא משקר... זה פשוט לא יאומן. הבנאדם באמת משקר כשהוא נושם.
רואים גם שהוא מבין טוב מאוד לאיזה בור הוא נפל, וברור למה הוא כל כך מפחד מהמשפט ועושה הכל כדי לפרק פה את המדינה ובתי המשפט.

הבנאדם הזה הוא סכנה יותר גדולה למדינה מכל פצצה איראנית או כל אוייב שהיה לנו.
את אישתו והילד שלו אני מאפיין כחולי נפש בלי תעודה.

כל מה שצריך לדעת על נתניהו כבר היה ידוע כשראינו את התנהגותו המבוהלת בפרשת ה״קלטת הלוהטת״ ב-1993, כשהציג את ממשלתו הראשונה ב-1996 והתברר שהבטיח אותם 10 תפקידי שרים ל-30 אנשים שונים, ועם פירסום תחקיר העומק הראשון עליו, במקומון ״כל העיר״ הירושלמי ב-1996, שם התגלה שהוא משקר גם כשאין שום סיבה או יתרון (למשל, לגבי הויתור על האזרחות האמריקאית). שווה קריאה במלואו:
https://static.zman.co.il/www/uploads/2019/06/Kol-Hair-1996.pdf

גילוי נאות: הכרתי אישית את אחת התחקירניות.

לפני 9 שעות, David32 כתב:

לגבי ההסכם עם חיזבאללה.

מישהו יכול להסביר לי בבדידים למה זה טוב לחזור להסכם ששוב מתבסס על 1701 עם ארגון טרור ששם זין אחד גדול על 1701 ב 15 שנים האחרונות?

זה אגב נקרא 'ניצחון מוחלט'?

זה כמובן הפסד מוחלט, כי עכשיו לצה״ל לא יהיה שום חופש פעולה -- פעולות שלו עלולות לפגוע בחיילים זרים.
רק 5% מתוך 50000 המחבלים החמושים של חיזבאללה (המיליציה הגדולה בעולם) חוסלו, וחלק קטן ממלאי הטילים (צה״ל טוען ש-2/3, זה לא מסתדר עם מאות טילים מלבנון ביום). אז חיזבאללה לא צריך אפילו להתחמש מחדש בינתיים.
וכמובן קו הליטאני לחלוטין לא מספק, כי הוא נמצא בין 4 ק״מ ל-29 ק״מ מהגבול, שזה לגמרי בטווח של נשק נ״ט פשוט או נשק נ״ט קצת יותר מתוחכם (כמו Spike NLOS של רפא״ל, טווח 32 ק״מ), שניהם נישאים ע״י אדם בודד. לא צריך משגרים על משאיות בכלל. ונשק נ״ט עשה את הרוב המכריע של נזק ביישובי הצפון בשנה האחרונה.
הקו המינימלי צריך להיות 50 ק״מ מהגבול, בערך הקו של צידון, וצריך לרוקן את כל האוכלוסיה ממנו. עד שלבנון תהפוך למדינה ריבונית של ממש.

לפני 7 שעות, wa11a כתב:

בינתיים אין שום עסקה עם לבנון. יש רק דיבורים על זה כבר חודשיים. עד שלא יחתם משהו זה לא מעניין.

לגבי עזה, כמה בולשיט ״רק כדי לשמור על הכיסא״. כאילו אין שום שיקולים אחרים.

אולי אין באמת עסקה על השולחן מצד חמאס? אולי לחמאס יש תנאים לא ריאלים? זה לגיטימי לדון בסוגיית המחיר. אם אנחנו נשחרר 10000 מחבלים שבעשור הקרוב יהרגו מאות או אלפי ישראלים זה עדיין שווה? אולי כן ואולי לא אבל זה נתון לדיון זה לא שחור ולבן כמו שצד מסויים מנסה לצבוע את זה.

אני לא הצבעתי לליכוד בחיים, אני גם לא חושב שביבי הוא איזה עילוי. אבל כמו שאתם טוענים שביביסטים חושבים שהכל סובב סביבו, כך גם אצל הרל״בים, כל סוגיה קשורה לביבי ולא לשום דבר אחר. תתבגרו.

אני נגד עיסקת חטופים כלשהי, כי אני מאמין שעם מחבלים מותר לעשות מו״מ רק דרך קני רובים, כמו שהיתה מדיניות ישראל תמיד עד עיסקת ג׳יבריל הראשונה; וגם כי אני בספק רב אם נותרו אפילו 30 בחיים עכשיו (ועל גופות לא צריך לשלם אלא בגופות).
החמאס לא רוצה עיסקת שיחרור אסירים. המטרות שלו, כמו בהגדרה של אירגון טרור, הן פוליטיות.
הוא ניצח כבר את המלחמה הזו מזמן: הכרה של 146 מדינות ב״פלשתין״ (מדינה ללא גבולות מוגדרים וללא ממשלה חוקית), ועכשיו גם קביעה שישראל אשמה בפשעי מלחמה (לגמרי אשמת ה״ממשלה״ הנוכחית שלא יודעת לתכנן כלום או להגדיר מטרות. אפילו פעם אחת לא ראיתי פירוט של מה זה ״ניצחון סופי/מוחלט״ֿ ואני יכול לחשוב על 12 פירושים סבירים שונים לביטוי).
לא מעניין את החמאס/ג׳יהאד איסלאמי-פלשתיני/החזית העממית כמה תושבי עזה ייפגעו או ייהרגו.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בושה וחרפה. זה הסכם שאפילו את התחת אי אפשר לנגב בו. ביבי רואה שחמאס נגמר לו כי אחרי מה שהם עשו הציבור לא מוכן לקבל יותר את הקיום שלהם בעזה, אז במקום זה כדי שנצטרך מר ביטחון נעשה סבבים מאורגנים בצפון עם מה שנשאר מחיזבלה. פה אפילו לא צריך להעביר כסף, האיראנים אחראים על זה.

נראה שהולכות להיות שנים קשות לתושבי הצפון. מה שעד עכשיו היה הנורמה בדרום ובעוטף יעבור צפונה עוד כמה שנים.

• אהבתי 2
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, garicho כתב:

אולי זה היה נכון לעשות, לא לגעת בלבנון כמדינה. להבדיל מעזה בלבנון יש כוחות שמתנגדים לחיזבאללה אך היו מדוכאים בגלל הכח של הארגון. ייתכן ואחרי המכות שהוא ספג עכשיו ואובדן היוקרה (גם בגלל כל החיסולים כולל נסראללה וגם בגלל הניתוק בין חיזבאללה לעזה, מה שהוא היה לא מוכן לו לפני) כוחות אחרים יפעלו חזק יותר, מה שיוביל לתוצאה חיובית יותר מבחינת ישראל בלבנון.

אני עוקב אחרי העיתונות הזרה. בראיונות שהם עושים עם לבנונים, מורגש בהחלט שנוצרים, סונים ואפילו חלק מהשיעים מאשימים את חיזבאללה לחלוטין בכל האבידות ונזק שצה״ל גורם בחודשיים האחרונים. הם תמיד מתחילים את המשפט ״זה לא שאני ציוני, אבל...״ -- אבל ברור מי אשם בעיניהם, ושיש להם בטן מלאה על חיזבאללה כבר שנים. חלקם אומרים מפורשות שהוא מייצג אינטרסים איראנים ולא לבנונים.

לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

נראה שבלבנון היתה תקווה שתקום התנגדות לחיזבאללה מבפנים ובגלל זה נמנעו מלפגוע בתשתיות ודאגו להסביר שאנחנו לא נלחמים נגד לבנון אלא נגד חיזבאללה. סה״כ יש בזה הרבה היגיון. הבעיה שזה כנראה לא יקרה כי לחיזבלה עדיין יש הרבה תמיכה בלבנון. 30 ומשהו אחוז שיעים זה לא קצת.

ממש לא כל השיעים תומכי חיזבאללה. יש מיליציה שיעית ותיקה (אמאל) שהיתה קיימת כבר ב-1982, ואנשיה נלחמים בחיזבאללה -- אבל קשה להתחרות בתקציב שלו, כ-1.2 מיליארד דולר בשנה (מתוך זה מיליארד ישירות מאיראן). 

לפני 3 שעות, yor2 כתב:

הוא כבר לכורע מאשים את בידן.  אבל ידוע שטרמפ יעצור אותו. אז הוא מעדיף לפני.

2017751395_.jpg.2f8ac2533bea641012eec5a9ff325066.jpg

מזה פירקנו להם תצורה. שיורים יותר מ 200 טילים ביום. ונזק רב.

1617082165_.jpg.54f853b00ab69c1051cd66e2428329cd.jpg

קישקוש מוחלט. טראמפ (בניגוד גמור לביידן הוא לא אוהד ישראל, אלא רק אוהד של טראמפ).
כל המהלך לשיחות על הפסקת אש התחיל יום לאחרי שיחת טלפון של ביבי עם טראמפ. ברור לחלוטין שטראמפ הודיע לביבי (שהוא לא חסיד שלו, כי הוא זוכר לו שביבי התקשר להגיד ״מזל טוב״ לביידן ב-2020 כשזכה בבחירות, שטראמפ לא הודה שהפסיד בהן) שהוא רוצה ״מתנה״ לרגל יום ההשבעה שלו לנשיא, ה-20/1. טראמפ הבטיח שישיג שקט באוקראינה ובמזה״ת בקמפיין הבחירות, והוא יכפה הפסקת אש בשני המקומות. אין לזה שום קשר לביידן.

העובדה שכמעט לא היה איזכור בערוצי התעמולה הביביסטים למו״מ זה כי זה שינוי דראסטי למה שהיה קודם, והיה צריך שקט לפני שמטפטפים את זה לכת בתור דבר טוב.

לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

באמת פירקנו להם את הצורה. אין שום דמיון ביו חיזבאללה היום לחיזבאללה של לפני חודשיים. 

גם חמאס שיגרו השבוע צינור ברזל למרחק של 500 מטרים, לא נראה לי שמישהו מהם משלה את עצמו שהם מנצחים. 

הם לא ״מנצחים״. הם כבר ניצחו. המטרות שלהם פוליטיות, לא צבאיות, כמו כל אירגון טרור. פחות או יותר כל העולם מכיר ב״פלשתין״.

לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

באמת פירקנו להם את הצורה. אין שום דמיון ביו חיזבאללה היום לחיזבאללה של לפני חודשיים. 

גם חמאס שיגרו השבוע צינור ברזל למרחק של 500 מטרים, לא נראה לי שמישהו מהם משלה את עצמו שהם מנצחים. 

חיסלנו 5% מהמחבלים החמושים של חיזבאללה. נכון, היו שם הרבה משרשרת הפיקוד, אבל אפשר להחליף אותה, ואיראן תעזור, אלא אם נחסל את המשטר האיראני, כפי שהיה צריך לעשות אחרי ההתקפה הראשונה הישירה שלהם. צה״ל טוען שחיסל שני-שלישים מהטילים. אין לזה עדות בשטח, עם שיגורים של מאות טילים ביום, גם לטווח של מרכז הארץ. שלא לדבר על הכטב״מים.

• אהבתי 1
פורסם

לאחר שהרעיון לועדת חקירה פוליטית נכשל, ועפי הפרסומים איש מחברי הכנסת מהליכוד לא היה מוכן להגיש הצעת חוק כזו, מבשלים שם ועדת חקירה "ממלכתית", שתורכב מ-6 אנשי ציבור, משפט וצבא ותפוקח ע"י נציגים של משפחות שכולות ומשפחות חטופים.

אני כבר יכול לנחש: עופר וינטר, גדי טאוב, טליה אינהורן בשלישיה הפותחת. מעניין מי עוד.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

בגלל זה לא יחזרו חטופים.

בתחילת המלחמה הוא אמר שרק לחץ צבאי ישחרר חטופים. בן אדם חלאה.

IMG_9529.jpeg

אין שום היתכנות להתיישבות בעזה ללא פאודליזם ועבדות פלסטינאית. לא רק שזה לא ידלל את האוכלוסייה אלא יחזק אותה כי זה כסף טוב במונחי עזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בדיוק מה שהיה לפני ההתנתקות, הם היו החקלאים העשירים במדינה בזכות הזמינות הקלה של עובדים רבים וזולים. 

• תוכן חדש...