Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאני נתקל שוב ושוב בטמטום שמאפיין את המגיבים בערוץ הטלגרם של הצל, קצת תקווה, התבטאויות כלפי המלך שלהם...

מקווה שזה יבוא לידי ביטוי בקלפי ולא ישכחו את זה 12 דקות אחרי חתימת הסכם הכניעה לחיזבאללה.

Screenshot_20241126_082639_Telegram.jpg

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

אם הוא היה ראש ממשלה את רפיח היינו כובשים בשבוע הראשון, אף אזרח לא היה מפונה מהצפון ואני בספק אם היה נשאר בניין אחד עומד בביירות.

אבל תנו לחברי הכת ולהמשיך להרים לאפס שמחרבן עליהם ועלינו כבר 20 שנה.

יאיר גולן היה מפיל 2 פצצות גרעיניות טקטיות אחת בלבנון אחת בעזה ומפרסם האשטג #התחלנו.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

יאיר גולן היה מפיל 2 פצצות גרעיניות טקטיות אחת בלבנון אחת בעזה ומפרסם האשטג #התחלנו.

אני לא יודע מה הוא היה עושה, אבל זה בהחלט מה שאני הייתי עושה (לאחר אזהרה של 48-72 שעות לעזוב את האזור). הכל בהנחה שיש לנו כאלה כמובן, מה שאין לי מושג 😑.
הכלי הרלוונטי הוא פצצת נויטרון. יש קרינה לזמן קצר מאד אז אין נשורת או זיהום של קרקע/מים, ולא פוגעת בבניינים אז אין אפילו מה שיצטלם בתור הרס רחב.

בלבנון צריך יותר מאחת, בשביל ליצור אזור חיץ ריק מאדם שזה 50 ק״מ (עד קו צידון, בערך).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 52 דקות, EliC25 כתב:

אחרי שאני נתקל שוב ושוב בטמטום שמאפיין את המגיבים בערוץ הטלגרם של הצל, קצת תקווה, התבטאויות כלפי המלך שלהם...

מקווה שזה יבוא לידי ביטוי בקלפי ולא ישכחו את זה 12 דקות אחרי חתימת הסכם הכניעה לחיזבאללה.

Screenshot_20241126_082639_Telegram.jpg

לא הייתי בונה על זה שמהסתומים האלה יבוא שינוי. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא צריך שיבוא מכולם, מספיק חלק כדי לחולל שינוי.

רק צריך שיהיה פה אדם ראוי כמו בנט ששם את המדינה לפני עצמו, שיתמודד לראשות הממשלה.

• אהבתי 2
פורסם

ראיתי עכשיו פרסום באינטרנט שאל״מ אפרים אבני, שהיה מיועד להיות מח״ט צנחנים, הכניס לעזה איזה רבה הומופוב זקן לטיול. מעניין אם גם שם היה לזה ערך מבצעי חשוב, או שאולי בכל זאת, אפשר להתחיל כבר לדבר על תופעה של חברים דתיים שהולכים לטייל בעזה ולבנון כי ככה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

קצת תקווה, התבטאויות כלפי המלך שלהם

אופטימיות זו תכונה חיובית, שמור עליה כי תצטרף אותה גם בעוד 5 דקות כאשר הם יתהפכו :-) 

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אין שום היתכנות להתיישבות בעזה ללא פאודליזם ועבדות פלסטינאית. לא רק שזה לא ידלל את האוכלוסייה אלא יחזק אותה כי זה כסף טוב במונחי עזה.

לא משנה כן היתכנות לא היתכנות. בפועל הממשלה הזו מקריבה את החטופים בגלל התוכניות האלו.

ואגב, מה שהוא אומר, זה בדיוק מה שאומרים הסטודנטים הווקים עם השיער הסגול שצועקים פרי פלסטיין. שהמטרה של ישראל היא קולוניאליזם וג׳נוסייד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פארודיה או אמיתי? 

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

וכל מילה נוספת מיותרת

הוא צודק.

לאדם טיפש חסר אינטיליגנציה וחשוב מזה - חסר לחלוטין חשיבה ביקורתית - שמאפייני האישיות שלו מסלילים אותו להיות חבר בכת, הדבר הנכון הוא לקחת דמות שהוא סומך עליה ולתמוך במעשים שלה.

זה שמבחן התוצאה אומר שביבי כשל, זה רק בגלל שלפיד ובנט היו כושלים הרבה יותר אם היו במקומו.

זה לא בני אדם, הם פשוט קבוצה של נמלים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

עד כמה שאני מכיר, זה אמיתי וזה ביביסט הארדקור על מלא

בדיוק התלבטתי אם להביא את הציוץ הזה, רגע לפני שהעלית אותו. אבל אמרתי לעצמי שהתגובות יהיו, נו זה סתם עוד ביביסט עם אלפיים עוקבים.

הבעיה זה עם הביביסטים היותר מקושרים.

אני זוכר לפני כמה שנים, בבוקר שאחרי החשיפה הדרמטית של נתניהו את הארכיון האירני. שמעתי רדיו בדרך לעבודה והמגיש העלה שני פרשנים, שמרית מאיר ושמעון ריקלין.

השאלה היתה אם זה נכון לפרסם את זה שישראל השיגה את הארכיון הזה.

שמרית מאיר נתנה פרשנות כלשהי, עם סייגים ונקודות מבט ועוד.

הפרשנות של ריקלין: אם נתניהו חשף אז זה הדבר הנכון לעשות. זהו. זו היתה הפרשנות שלו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, פריג'י כתב:

זה לא בני אדם, הם פשוט קבוצה של נמלים

נמלים מקריבות את עצמן כדי להגן על המושבה בניגוד לאלה שמגנים על זה שמחריב את המושבה.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...