Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

אני בטוח שיש פה אנשים שלא נתקלו בתיעודים האלו למרות שכבר עברה כמעט יממה מאז שהתקייים. אז בואו נשחק עוד משחק, דמיינו שבמקום בני גנץ, איילת שקד או נועה תישבי, הייתם רואים שם את בנימין נתניהו רוקד ולידו שרה מתבדחת עם הברמן.

וואלה, ניסיתי לדמיין את זה, וראיתי שידורים חיים 24/7 מהבניין שבו האירוע התרחש ו-2,348 פרשנים מסבירים לנו כמה זה עלוב וביזיוני.

רק שדיווחו על זה היום ב 7.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 שעות, יבגניפ כתב:

אגב ועדות - בקרוב צפויות להתרפס המסקנות של הועדה שחקרה את האסון בהר מירון. נוכל ללמוד גם מזה למה שוב ביבי לא אחראי וזה מישהו אחר. יהיה כיף.

נחמד מאוד לשמוע. מעניין יהיה לקרוא את חומרי הועדה הזו..

לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

אפשר להגיד הרבה על יש עתיד והמפלגנץ, אבל 2 דברים לדעתי עדיין נכונים שם בשלב זה:

1- יש שם רצון טוב, והרצון הטוב עדיין מנצח שם מול האינטרסים הפוליטיים האישיים

2- השחיתות עדיין לא השתלטה שם. יקרה? אולי. אבל אני מדבר על עכשיו.

השחיתות תהיה אבל יקח מעט זמן אבל לא כמו התחכום שיש בקואליציה הנוכחית.

screenshot-www_ynet_co.il-2023_12.25-19_38_29.thumb.png.20ee88184be3dacf202055a0771da975.png

מזכיר שוב שזה רק חלק קטן מאוד מתוך תוכנית כוללנית שצריך לפעול על פיה, אחרת זה פשוט בעיה שתחזור על עצמה שוב ושוב.

הנה לינק להצעת אבו עלי 

https://abualiexpress.com/באילו-צעדים-יכולה-לנקוט-ישראל-נגד-מחבל/

שם תוכלו למצוא דברים שבת'כלס גם עכשיו אפשר לעשות מבלי לחוקק חוקים מיוחדים בשביל לעשות אותם.

זה פשוט, צריך רק מוטיבציה כמו של השר משה ארבל.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

במהלך היום קיבלתי מאות הודעות עם תמונות וקטעי וידאו מאיזו מסיבה שנערכה לכבוד "ההסברה שעושה נועה תישבי", בהן נראים בני גנץ, בן כספית, איילת שקד וכו', רוקדים, שמחים ומפזזים בזמן שאלפים פה נהרגים, נרצחים ומאות עדיין מוחזקים באיזו מנהרה או השד יודע איפה.

מה שרואים זה שמכונת הרעל ממשיכה בשלה. לא מסיבה ולא בטיח, אירוע פרטי בבית של אדם פרטי שנערך לטובת אדם שעושה הסברה טובה יותר מזו של הממשלה, אדם שהממשלה הנוכחית דאגה להסיר מתפקיד סמי-רשמי כאחת הפעולות הראשונות של הממשלה רק כי לפיד הוא זה שהעניק לה את התפקיד. 

תעזוב אותי מכל מחוללי הרעל במדינה הזו, כול יבגני הזבל הזה, אנשים שחיים על הפצת שנאה, שום דבר אחר, שום תוכן, שום דבר חיובי, רק רעל. הם לא שונים מכל שונאי ישראל ברשתות שעושים זאת רק כי זה מקור הפרנסה שלהם ומה יותר טוב מלהפיץ שנאה, זה תמיד עובד מעולה ומייצר יופי של תנועה וצופים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, Supertigre כתב:

מה שרואים זה שמכונת הרעל ממשיכה בשלה. לא מסיבה ולא בטיח, אירוע פרטי בבית של אדם פרטי שנערך לטובת אדם שעושה הסברה טובה יותר מזו של הממשלה, אדם שהממשלה הנוכחית דאגה להסיר מתפקיד סמי-רשמי כאחת הפעולות הראשונות של הממשלה רק כי לפיד הוא זה שהעניק לה את התפקיד. 

תעזוב אותי מכל מחוללי הרעל במדינה הזו, כול יבגני הזבל הזה, אנשים שחיים על הפצת שנאה, שום דבר אחר, שום תוכן, שום דבר חיובי, רק רעל. הם לא שונים מכל שונאי ישראל ברשתות שעושים זאת רק כי זה מקור הפרנסה שלהם ומה יותר טוב מלהפיץ שנאה, זה תמיד עובד מעולה ומייצר יופי של תנועה וצופים. 

אם זה היה מגיע מהצל, מישל טרוני או מישהו בסגנון הייתי יכול עוד להסכים איתך, אבל את האמת שיבגני הוא אחד הפחות מסכסכים פה (משני הצדדים). ופה הוא צודק לגמרי.

קודם כל, מה זה מסיבה לטובת אדם? וואלה, עושה עבודה טובה, כל הכבוד לה. 

אבל בני גנץ צריך לזכור שיש לו לוחמים בבוץ העזתי בזמן שהוא מרים קוקטיילים. אל תתבלבל לרגע, הוא הלך למסיבה הזאת לא כדי לכבד אותה, אלא כי כל מיני יועצים פוליטיים שלו אמרו לו ללכת. מה רע לו לשבת לשתות עם כמה עיתונאים שימשיכו ללכלך על ביבי, ואולי לחבק אותו יותר בקמפיין הבא?

*הערה אחרת - בחצי דקה שראיתי ערוץ 12 אתמול (בגלל אשתי), הייתה כתבה של אוהד חמו על העזתים, שהם "מעכלים" את ההשלכות של המתקפה, ואת תנאי המחייה שלהם, עם פוסטים שלהם מה-7.10 ופוסטים מעכשיו. חשבתי שהתפכח אחרי ה-7.10, ואפילו היה קצת "מבואס" נקרא לזה אחרי המתקפה, אבל הוא חוזר לדברר את המחבלים ומשפחותיהם. שיבכו כל החיים שלהם ושישתו מי ביוב. 

פורסם

זה אירוע הוקרה שבהחלט מגיע לה ולטעמי היו צריכים להיות הרבה נציגים מהממשלה.

היא ממלאת את החור שהם השאירו על חשבונה הפרטי ועל חשבון זמנה אז מה הביג דיל שעשו לה ערב הוקרה. זה לא שהוא עשה מופע סטנדאפ בחירות כשמודיעים על 8 הרוגים.

מעבר לזה מותר לכולם גם להתפרק ולצאת להתאורר. בדיוק בשביל זה אנשים נלחמים ומתים עכשיו.

ולגבי הפוסטים, לא מאמין לא לפוסטים מה 7.10 ולא לאלה. דניהם לא נכתבים על ידי אנשים שחופשיים להגיד מה שבא להם.

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

זה אירוע הוקרה שבהחלט מגיע לה ולטעמי היו צריכים להיות הרבה נציגים מהממשלה.

היא ממלאת את החור שהם השאירו על חשבונה הפרטי ועל חשבון זמנה אז מה הביג דיל שעשו לה ערב הוקרה. זה לא שהוא עשה מופע סטנדאפ בחירות כשמודיעים על 8 הרוגים.

מעבר לזה מותר לכולם גם להתפרק ולצאת להתאורר. בדיוק בשביל זה אנשים נלחמים ומתים עכשיו.

ולגבי הפוסטים, לא מאמין לא לפוסטים מה 7.10 ולא לאלה. דניהם לא נכתבים על ידי אנשים שחופשיים להגיד מה שבא להם.

אירוע הוקרה שיעשו אחרי המלחמה. שתקבל גם מדליה (ברצינות).

אתה יכול להתאוורר, גנץ לא. ביבי לא. גלנט לא. 

אם הגרי יום יום עומד מול עיתונאים ונותן תשובות, אם מילואימניקים לא ראו בית חודשיים ועומדים בפנים קריסה כלכלית, אם תצפיתניות נשחטו בבסיסים, אין להם מנדט להתאוורר.

הם נבחרו, הם הובילו את מדינת ישראל בין אם זה בכנסת או בצבא, הם אחראים על מה שקרה וקורה פה, במשמרת שלהם חטפנו בראש. אם אין לגנץ ישיבה דחופה שיכין כוסות תה ויחלק לחיילים בגבול מבחינתי. על ביבי אני בכלל לא רוצה לדבר כי הדברים שהוא עושה מבחינה פוליטית משחקים עם הקו של בגידה במדינה בזמן מלחמה מבחינתי.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אם הגרי יום יום עומד מול עיתונאים ונותן תשובות, אם מילואימניקים לא ראו בית חודשיים ועומדים בפנים קריסה כלכלית, אם תצפיתניות נשחטו בבסיסים, אין להם מנדט להתאוורר.

הם נבחרו, הם הובילו את מדינת ישראל בין אם זה בכנסת או בצבא, הם אחראים על מה שקרה וקורה פה, במשמרת שלהם חטפנו בראש. אם אין לגנץ ישיבה דחופה שיכין כוסות תה ויחלק לחיילים בגבול מבחינתי. על ביבי אני בכלל לא רוצה לדבר כי הדברים שהוא עושה מבחינה פוליטית משחקים עם הקו של בגידה במדינה בזמן מלחמה מבחינתי.

קודם כל לא הם ארגנו את האירוע אלא אב שכול מה 7.10 אז לא הם קובעים את העיתוי.

ולגבי אורור, לא רק שהם יכלם אלא שהם חייבים. אני רוצה אותם כשירים וחדים ובשביל זה צריך לפעמים גם להתאורר. גם הלוחמים יוצאים להתאורר (גם מעבר לחופשות בבית. אנחנו מכינים ומשנעים טונות של אוכל וציוד כל שבוע לתחנת הריענון במושב ליד יד מרדכי שעוברים בה מאות לוחמים כל יום).

וגנץ גם מבקר משפחות, גם מבקר חיילים וגם מגיע לכבד בערב הוקרה.

אני אגלה לך סוד, כשהם מבקרים משפחות של נופלים הם גם שותים ואוכלים. זה חלק מכללי הפורמט.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אם מזמינים אותי לאירוע עם נועה תשבי אני רץ גם אם יש לי 10 ילדים בעזה.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היא ממש לא כוס התה שלי אבל אם מישהו בענף שלי עושה אירוע הוקרה אני מגיע לכבד אותו.

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה משווה תה ועוגיה בניחום אבלים לערב חגיגי עם עיתונאים? די נו.

ערב הוקרה לפעיל ציבור שעובד למען המדינה בהתנדבות הוא אירוע שההנהגה חייבת להגיע אליו.

• אהבתי 1

פורסם

יש הבדל בין אנשים שעובדים קשה ומתמודדים עם הזנחה פושעת של אחרים, שמוזמנים לאירוע ונהנים

לבין אנשים שהזניחו באופן פושע, לא מתפקדים(אלא ההיפך) ומרשים לעצמם לשבת בבית קפה, לצחוק במליאה ובאופן כללי לשבת על התחת ולא לעשות כלום.

מבין את הלוחמנות שלך, יובל, אבל מי שלא עושה ברייק - מתמוטט.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, aviaviavi כתב:

מבין את הלוחמנות שלך, יובל, אבל מי שלא עושה ברייק - מתמוטט.

אתה לא מכיר את יובל? זו לא לוחמנות, זה מרדף חסר פשרות אחר סימטריה.
יובל תמיד מנסה להראות שכולם חרא/אותו דבר.
הבעיה במרדף אחר סימטריה היא שמתעלמים מהעיקר ומתעסקים בתפל.
יודע מה, רוצה סימטריה? נתניהו הלך ליומהולדת במשטרת ישראל כי התבקש להחליף את "מני ממטרה" והעלה את המופע שלו "שקרים אמיתיים לפני בחירות" בערב שבו נפלו מג"ד גולני ולוחמיו.
איך זה בתור סימטריה יובל?
תשובתו של יובל: "כולם חרות צריך להעיף אותם קיבינימט".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

זה אפילו לא להתאורר, זה חלק מהעבודה שלהם. פוליטיקאי צריך להיות באירועים כאלה.

האמת, גם אם ביבי היה הולך לזה לא היה אכפת לי. הם מייצגים את המדינה באירוע שקשור למדינה.

זה לא כמו להשתתף בחאפלה בגינה של רפי קדושים או לסגור ישוב שלם כדי לנפוש במלון יוקרתי.

יש לי בעיה עם התקשורת שלנו, זה כאילו הם בכח רוצים לראות את ישראל נופלת. כאילו, לא מוצא חן בעיניהם שיש משהו שמאחד את הציבור, גם אם זה אירוע טרגי. חייבים להמשיך להסית אחד נגד השני, לבלבל במח על שטויות, לרדת לחיים של אנשים שעברו גיהנום, לצקצק על צה"ל, להדהד את הלוחמה הפסיכולוגית של האויב והכל בשביל התחרות על הרייטינג. עוד לא חזרנו לשגרה, חכו קצת עם החרא הרגיל שלכם עד שישלפו את המכוער מהמחילה וישחררו את החטופים. ערוץ 14 זה מכונת רעל של האויב מבית ולפעמים נראה ששאר הערוצים מנסים לשמש מכונת רעל לאויב מבחוץ. חבל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 48 דקות, farkash7 כתב:

אתה לא מכיר את יובל? זו לא לוחמנות, זה מרדף חסר פשרות אחר סימטריה.
יובל תמיד מנסה להראות שכולם חרא/אותו דבר.
הבעיה במרדף אחר סימטריה היא שמתעלמים מהעיקר ומתעסקים בתפל.
יודע מה, רוצה סימטריה? נתניהו הלך ליומהולדת במשטרת ישראל כי התבקש להחליף את "מני ממטרה" והעלה את המופע שלו "שקרים אמיתיים לפני בחירות" בערב שבו נפלו מג"ד גולני ולוחמיו.
איך זה בתור סימטריה יובל?
תשובתו של יובל: "כולם חרות צריך להעיף אותם קיבינימט".

חארות*

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

ערוץ 14 זה מכונת רעל של האויב מבית ולפעמים נראה ששאר הערוצים מנסים לשמש מכונת רעל לאויב מבחוץ

אתה בטוח? אם היית אומר לי שזה ערוץ במימון איראני הייתי עונה לך "ברור".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• תוכן חדש...