Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, David32 כתב:

אם היית אישה היית נופל ל "רק את הקצה" כול פעם מחדש. 

הפרו אז הפרו. "אין שעון" "חשבו שזה בשעון ארהב" "מומחמד לא יודע קרוא וכתוב". 

איזה ימין מוזר אתה. מצד אחד קיצוני, מצד שני מוותר להם.

שים לב שרשמתי את התגובה לא בתור דעה אישית שלי, אלא בתור מה יקרה לפי דעתי. כן, זה המצב, אין מה לעשות, אם יש אפשרות שיגיעו חטופים היום קבינט המלחמה לא יעצור את זה אחרי ההודעה למשפחות אתמול בלילה על ירי לישוב ריק.

מבחינתי שלא היו מדברים איתם בכלל דוהרים לכל רחבי עזה ונותנים לחמאס להגיש בעצמו כתב כניעה. אלה נאצים.

עריכה: מה שכן עצם העובדה שיש להם תינוקות בשבי מחרבן לנו את כל התוכניות. יהיה הרבה יותר קל כשהם יהיו בבית.

לפני 54 דקות, sperial כתב:

וגם לא פרו-ישראלי. העניין הוא שלסטודנטים האלה תפיסות עולם מוזרות בהרבה תחומים, והשאלה האם הם מתפכחים עם התבגרותם, או שהעיוותים האלה נחרתים בהם עמוק.

החשש הגדול אינו מהבוחרים אלא מהנבחרים.

וכפי שאמר לפני 70 שנה אדם חכם, אאל״ט צ׳רצ׳יל: מי שאינו קומוניסט עד גיל 25 הוא לא נורמלי. מי שנשאר קומוניסט אחרי גיל 25 - מסוכן.

תקן אותי אם אני טועה אבל בדרך כלל אלה האנטי ישראלים הם אלה שיש להם גישה שנוגדת את ה"חלום האמריקאי" מבחינת כלכלה וזכויות פרט. בגלל זה אני לא פוחד.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ומה כתבתי?

הבעיה היא איזה תיאוריות מעוותות ייצרבו בראשם של הבוגרים וימשיכו להנחות אותם בעוד 20-30 שנה. הרי אחוז גבוה ממנהיגי ארה״ב הם בוגרי אותן אוניברסיטאות יוקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל שוב, אתה נחשף רק לאלה. את הנורמלים אתה לא רואה כי הם לא מביאים טראפיק.

זה כמו שמישהו מחו"ל יראה הפגנה של מחבלים באוניברסיטת תל אביב ויגיד שכל הסטודנטים בארץ הם ערבים ושראש הממשלה הבאה יהיה מטול כרם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

ומה כתבתי?

הבעיה היא איזה תיאוריות מעוותות ייצרבו בראשם של הבוגרים וימשיכו להנחות אותם בעוד 20-30 שנה. הרי אחוז גבוה ממנהיגי ארה״ב הם בוגרי אותן אוניברסיטאות יוקרה.

שמע, בטוויטר רואים מי הם אותם אנשים, זה פחות או יותר מירב מיכאלי הכושלת. מספיק לקרוא את רשימת הקורסים של אותם מפגינים בפקולטות בהארוורד כדי להבין שאלו לא בדיוק האנשים שמגיעים לעמדות בכירות ואלו שכן, הם כאמור נתפסים כמו מירב מיכאלי. 

פורסם

אני חושב שראיתי סקר שהראה שהדיעות הקיצוניות מאפיינות בעיקר חוגים של מדעי החברה והרוח. אולי זה גם כולל כלכלנים - אני לא יודע. 

בכל מקרה, הסקר היותר מטריד סביב ארה"ב הראה שרוב הצעירים עד גיל 35 נגד מדיניות התמיכה של ארה"ב בישראל. אף אחד לא יודע מה יהיה עוד עשור, אבל אני חושב שישראל צריכה לתכנן אסטרטגיה שלוקחת בחשבון את הקשיים הצפויים ביחסים עם העולם בעתיד הנראה לעין. וזו עוד סיבה, בעייני, לא להניח שהזמן פשוט לטובתינו בניהול הסכסוך, ושהבעיה הפלסטינאית פשוט תעלם או תשכח או משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שראיתי סקר שהראה שהדיעות הקיצוניות מאפיינות בעיקר חוגים של מדעי החברה והרוח. אולי זה גם כולל כלכלנים - אני לא יודע. 

בכל מקרה, הסקר היותר מטריד סביב ארה"ב הראה שרוב הצעירים עד גיל 35 נגד מדיניות התמיכה של ארה"ב בישראל. אף אחד לא יודע מה יהיה עוד עשור, אבל אני חושב שישראל צריכה לתכנן אסטרטגיה שלוקחת בחשבון את הקשיים הצפויים ביחסים עם העולם בעתיד הנראה לעין. וזו עוד סיבה, בעייני, לא להניח שהזמן פשוט לטובתינו בניהול הסכסוך, ושהבעיה הפלסטינאית פשוט תעלם או תשכח או משהו.

אל תהיה כל כך בטוח..

אפילו בטיקטוק יש רוב לישראל.

וכמו שרשם סופרטיגר, רואים אתם בטוויטר, רשת עם נטיה מאוד חזקה שמאלה, גם בארץ. שיהיו חזקים שם.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שהם נגד תמיכה זה לא אומר שהם נגד ישראל ובעד טרור איסלמי, פשוט נמאס להם שהממשלה שלהם מתערבת בסכסוכים בקצה השני של העולם וזה יוצא מהכיס שלהם. לא יודע כמה זה יעבוד לטובתם מאחר ולארה"ב יש אינטרס כלכלי לשמור על השקט במזרח התיכון, אבל אפשר להבין אותם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

ראיתי דוקא פוסט של עומר מואב הכלכלן, שמתגאה בכך שחוגי הכלכלה באוניברסיטאות בחול מצטרפות לפקולטות הטכנולוגיות ותומכות בישראל. 

לגבי הצעירים באוניברסיטאות, ההרגשה שלי לפחות היא שהם תומכים בפלסטינים כי זה טרנדי עכשיו וזה מה שהכי חשוב להם, להיות טרנדיים. 

טיבם של טרנדים לחלוף ולהתחלף בקצב מהיר יחסית. 

זה עדיין מדאיג אותי, כי גם אם מורידים את כל המוזרים מחפשי הצומי, האמריקאי הממוצע רוצה לראות תמורה למסים שלו, רוצה בריאות בזול, רוצה בית שלא יצטרך לעבוד בשבילו לנצח. 

מלחמות של אחרים במזרח התיכון פחות מעניינות אותו. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הטרנד של תמיכה בפלסטינים קיים כבר מעל 50 שנה, בוודאי באירופה, מאז שהסתיים טרנד המתנדבים וה״משתזפים למען יזראל״ שלאחר ששת הימים.

האופנה היתה משהו שנקרא ״שמאל חדש״, שכמקובל תמך במה שהצטייר כ-underdog. האופנות הללו מתחלפות, אבל הפלסטינאים דואגים להיות מסכנים לנצח (ומממשים את זה), אז אותם חוגים ממשיכים לתמוך בהם, בלי להתעמק בהיסטוריה ובמשמעויות.

ואנטישמיות קלאסית תהיה תמיד, גם אם גווניה משתנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לפי העדויות העזתים נחשפים להריסות אחרי הרבה זמן, וכמה תומכי טרור חטפו כדורים כשניסו לחזור צפונה. חוויה. 

הגיע הזמן ללמד אותם להשתמש בוויז.

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אז מה אומרים? הפוגה ל-4 ימים, הפוגה ליותר זמן מזה (לחץ + "מצאנו עוד חטופים"), או שזה סוף המלחמה בפועל? ואם זה הסוף, איך העם יגיב, כשאחרי כל ההבטחות חמאס לא מוטט או אפילו קרוב לכך?

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אפילו בטיקטוק יש רוב לישראל.

וכמו שרשם סופרטיגר, רואים אתם בטוויטר, רשת עם נטיה מאוד חזקה שמאלה, גם בארץ. שיהיו חזקים שם.

אלפייה בסקר, לא מראה כלום.

טיקטוק מכוון באופן מובהק להציג לך את מה שהכי מתאים לך ולכן זה מאוד סובייקטיבי 

טוויטר לא מכיר שיטות שלהם להטייה אבל מניח שיש כאלו.

לפני 20 דקות, MostlyWicked כתב:

ואם זה הסוף, איך העם יגיב

אם זה הסוף של המלחמה, אני מקפל הכל ועף מפה, כי טוב מזה כבר לא יהיה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 36 דקות, MostlyWicked כתב:

אז מה אומרים? הפוגה ל-4 ימים, הפוגה ליותר זמן מזה (לחץ + "מצאנו עוד חטופים"), או שזה סוף המלחמה בפועל? ואם זה הסוף, איך העם יגיב, כשאחרי כל ההבטחות חמאס לא מוטט או אפילו קרוב לכך?

סוף המלחמה. יהיו דיונים על עיסקה נוספת תוך כדי הפצצות נדל"ן ולאחר שנקבל את מי שנקבל תחתם "הודנה" עד שימאס לסינוואר ונתחיל סבב ב'.

איך העם יגיב? אין אלטרנטיבה לביבי. אם ביבי לא ניצח את חמאס אף אחד לא יכול. למי נצביע? לחלול?

( נכתב כמובן בציניות - אני מאוד מקווה שהעם יבוא איתו חשבון)

image.thumb.png.e969a8a8df54e26f06fee883390c1f3f.png

מעניין. בטח ראש הממשלה פוטר את עצמו מהחוק. בסוף יתגלה שהוא המדליף הסידרתי.

פורסם

מישהו שם לב שיום ההולדת של פוטין ב7/10?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...