Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

יש תחנות כוח, יש מאגרי דלק, יש נמל, יש תקשורת.

אני לא איש צבא אבל אני בטוח שלא חסרות מטרות מאוד כואבות שלא גובות חיי אדם.

זה בערך מה שעושים עכשיו, מפוצצים להם נכסים ומחסלים חוליות. הם הצהירו על איזה 70 מחוסלים אבל אצלנו מעריכים מספר גבוה בהרבה. מנצלים את הסטטוס הזה של "לא באמת מלחמה" להקטין להם את היכולת במקרה של מלחמה אמיתית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 19 שעות, Gosser1860 כתב:

להקיא את הבן אדם הזה מהציבוריות הישראלית:

image.png.b5508bf0d07f7254c8b9e10f29905e72.png

("תן לעשות תמונה, בחייך")

ועכשיו לפוסט המקורי:

הציוץ של איתמר בן גביר על משפחות החטופים

יש את הבדיחה על ״התנצלות שיותר גרועה מהמעשה״.

אז הוא אפילו לא מתנצל. רק ממשיך להיות דוחה.

image.thumb.png.c5332031ff3230f6aff477601eb9b678.png

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו עם חבר שלו, שביקש מאיזה אחד ברחוב ש"ירים" לו וחשב שלא מצלמים.

פשוט חבורה של ליצנים פסיכוטיים.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

שמעתי את זה. איש דוחה.

מישהו יותר חמום מוח היה דופק לו ברכיה לביצים וראש לסנטר על ההטרדה הגופנית הזאת. ואף אחד לא היה נוגע בו.

לגבי חוק - הוא צריך לחול רטרואקטיבית, והמטרה של בנגביר הוא לשריין את החוג מוות כי לטענתו זה קיים אבל רק על הנייר. הוא רוצה את זה עובד וקיים בשטח.

צריך הוראת שעה - ואולי יש כזאת - שמחבלי הנוכבא צריכים אישור שיחרור מ80 חברי כנסת.

בנוסף, שאפשר לכלוא אותם בלי משפט עד תום המלחמה או עד הודעה חדשה , לדעתי ההוראות שעה האלה כבר קיימות, יש הרבה מאוד הוראות שעה שהעבירו ודנות בלוחמי אוייב, לוחם בלתי חוקי וכו.

אז צריך לסנדל את השיחרור שלהם. אחרי זה יהיה מספיק זמן לסדר חוקים, כולל רטרואטיבית וצריך תשתית משפטית מבוססת מאחורי כל חוק רטרואקטיבי, לא צשנה אם זה חוק מוות או זכות קדימה במעבר חצייה.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
הגהה
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

יש תחנות כוח, יש מאגרי דלק, יש נמל, יש תקשורת.

אני לא איש צבא אבל אני בטוח שלא חסרות מטרות מאוד כואבות שלא גובות חיי אדם.

כל המטרות הללו מתרגמות בסוף לחיי אדם

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, Coro כתב:

הרי אתה לא יודע שלא יקרה כלום, אבל העיקר להתבכיין ולהתמסכן.

מוכן לעשות ניסוי?

תיקח את מה שכתבו פה על עמודי תליה ותפרסם בשם שלך, במקום עם קצת יותר חשיפה, מהודעה מס׳ 1209434 בשרשור הפוליטי של קארספורום.

תחזור אלינו עם התוצאות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Jeka88 כתב:

אתמול ראיתי בערוץ 14 את הראיון של בנגביר, הוא גם חושב כמוך, רק ששניכם לא מבינים משהו פשוט, אתה באמת חושב שאכפת לחמאס אם נוציא להורג את כל המחבלים?? נראה לך זה יגרום להם לחשוב אחרת?? באיזה פלנטה אתה חי?? מדובר מחיות שמקדישות את המוות, הם להיפך שם....מתפללים שהילדים שלהם ימותו אם הם יקחו כמה יהודים איתם.

ברור שמחבל שיוצא למשימת התאבדות עונש מוות לא ממש מרתיע אותו. וגם אם כן זה לא יהיה דיל ברייקר וימצאו אחד פחות "פחדן"

רק שאין את מי לשחרר אין למה לחטוף....

"האסירים" אצל הפלסטינים זה סוגיה חשובה. הם "סלב" וכל הזמן הם נמצאים בתודעה.

ברגע שנהפוך אותם לשהידים פתרנו לפחות 2 בעיות. מוטיבציה לחטיפה תמורת שחרור- חסכון בכ"א והרבה כסף.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

ברור שמחבל שיוצא למשימת התאבדות עונש מוות לא ממש מרתיע אותו. וגם אם כן זה לא יהיה דיל ברייקר וימצאו אחד פחות "פחדן"

ברגע שנהפוך אותם לשהידים פתרנו לפחות 2 בעיות. מוטיבציה לחטיפה תמורת שחרור- חסכון בכ"א והרבה כסף.

רוב הפעמים אני לא מסכים עם דעותיך, אבל הפעם מסכים  עם רוב מה שכתבת.

אני חולק על העתוי ועל הפוליטיקה. זה לא הזמן לדבר על זה ( כן, זה מסכן את החטופים שלנו), ויש דברים שאם עושים אותם צריך לעשות בשקט ולא ברעש גדול בשביל פוליטיקה.

פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

צריך הוראת שעה - ואולי יש כזאת - שמחבלי הנוכבא צריכים אישור שיחרור מ80 חברי כנסת.

בנוסף, שאפשר לכלוא אותם בלי משפט עד תום המלחמה או עד הודעה חדשה , לדעתי ההוראות שעה האלה כבר קיימות, יש הרבה מאוד הוראות שעה שהעבירו ודנות בלוחמי אוייב, לוחם בלתי חוקי וכו.

לא ברור לי למה מחבלי הנוחבה "רשעים" יותר מרוצח בני משפחת פוגל למשל. המעשה אותו מעשה הרוע אותו רוע.

אז צריך לסנדל את השיחרור שלהם. אחרי זה יהיה מספיק זמן לסדר חוקים, כולל רטרואטיבית וצריך תשתית משפטית מבוססת מאחורי כל חוק רטרואקטיבי, לא צשנה אם זה חוק מוות או זכות קדימה במעבר חצייה.  

יש לחמאס מספיק חטופים לוודא שהמחבלים מהפעולה ההרואית הזו (בעיניהם) ישוחררו, והם הוכיחו שסבלנות יש להם יותר מאיתנו. אז אל תבנה על זה יותר מדאי. שתיגמר המלחמה (והיא תיגמר מתי שהוא) עם ישראל יתקשה לעמוד בסרטונים של חיילות בוכות למשל...

לפני 2 דקות, asix כתב:

אני חולק על העתוי ועל הפוליטיקה. זה לא הזמן לדבר על זה ( כן, זה מסכן את החטופים שלנו), ויש דברים שאם עושים אותם צריך לעשות בשקט ולא ברעש גדול בשביל פוליטיקה.

מסכים לחלוטין העיתוי גרוע והקשקשת בנושא עוד יותר גרועה.  

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, yd b-4 כתב:

המחבל שיורה על חיילים מתוך בית הרוס בזיתון רוצה להיות שאהיד והחיילים שלנו רוצים להרוג אותו, אז הכל טוב. אבל הבוס שלו ששלח אותו שיושב בכיף שלו באיזה בונקר, או מטייל על קו איראן - קטאר ויש לו מספיק כסף בשביל לבנות מחדש בתים לכל העזתים ממש לא רוצה להיות שאהיד ואוהב את החיים הטובים. אותו צריך לחסל.

בנוגע לאסירים, גם אני חושב שאחרי שחקרו אותם צריך להמית אותם. אם אין מי לשחרר אין סיבה לחטוף אזרחים.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

אם אין מי לשחרר אין סיבה לחטוף אזרחים.

למה אין סיבה?

מעבר לזה שככה פוגעים לנו בבטן הכי רכה,

יש עוד מלא דברים שהם יכולים להשיג תמורת חטופים.

עכשיו למשל אני מעריך שהרבה יותר מעניין אותם להשיג הפוגה בלחץ של צהל

מאשר לשחרר כמה מחבלים מהקייטנה שלהם אצלנו.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מוריד סיבה אחת לחטוף אזרחים. בכל פעם שחטפו זה היה כדי לשחרר אסירים.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אחדות בעם? כנראה שאת החרדים שחיים בבועה במדינת ישראל והמלחמה לא מעניינים, אך כסף כן.

רב חרדי בכיר השווה את חיילי צה"ל למפני אשפה: "זה לא אחים" (ynet.co.il)

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מציע לך להפסיק להיכנס לטמקא. זה כמו ערוץ 14 רק הפוך.

תמיד יהיה המפגר התורן שידבר שטויות וישתמשו בזה כדי להרוס לכולם.

היה גם איזה רב שאמר שהנרצחים במסיבה זה עונש על ההומואים ועל עבודת אלילים או משהו כזה. את זה כן פרסמו, אבל את כל הרבנים שיצאו נגד דברי השטויות האלה, אף אחד לא פרסם. 

• אהבתי 2

• תוכן חדש...