Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אם אתה שואל אותי, ב 1940 הייתי מעדיף להיות גרמני ארי בלונדיני ולא יהודי. חותם על זה עכשיו.

גרמני ארי בלונדיני עם אזרחות שוייצרית...

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

להיות בצד ה"נכון" של שלטון פאשיסטי, פחות נורא מלהיות בצד הלא נכון. אם אתה שואל אותי, ב 1940 הייתי מעדיף להיות גרמני ארי בלונדיני ולא יהודי. חותם על זה עכשיו.

אבל יש יותר מ2 אפשרויות.

ב1940 הייתי מעדיף לחיות באמריקה, בתור יהודי או גוי.

אני בטוח שאם יהיה פה משטר יהודי פאשיסטי תהיה איזה מדינה בעולם שיהיה יותר נחמד לחיות בה, גם כיהודי.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אז אתה אומר שארדואן, זה שלקח דמוקרטיה חילונית (חלקית) והפך אותה לדיקטטורה צבאית איסלמית, הוא לא מישהו שאנחנו יכולים לסמוך עליו?

וואי ניפצת לי את הבועה שחייתי בה.

אומנם ניסית ללגלג, אבל יצאת בור, כהרגלך.

אחת הסיבות שטורקיה הייתה חילונית לאורך תקופות שונות, היא דווקא שלטון דיקטטורי או הפיכות צבאיות. 

ארדואן נבחר בבחירות דמוקרטיות, והתחזק עקב התחזקות גורמים איסלמיסטיים במדינה.

ראינו כבר מה קורה במדינות ערביות שנותנים להן דמוקרטיה. הערבים פשוט לא בנויים לזה כרגע.

גם עזה, אגב, הייתה ביב שופכין גם לפני עליית החמאס.

ואתה באמת חי בבועה אם שלטון חמאס מפחיד אותך יותר מהדתה של ישראל (או מה שלא טענת שם בסגנון).

בכל מקרה, השורה התחתונה היא, שלא תמיד צריך לחפש סיבות למה שונאים אותנו, כמו אישה מוכה. לפעמים זה לא הכיבוש, לא ביבי ולא התקיפות בעזה, אלא פשוט אנטישמיות ושנאת יהודים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

הבעיה שהזמן מטקטק. ועוד מאת יסגרו לנו ברז. כמו ב-73. כמו בלבנון 2. כמו תמיד.

לפני 56 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה לא עובד ככה. יש כרגע מאות אלפי אנשי מילואים שגויסו, עזבו את המשפחות שלהם ופרוסים מהחרמון ועד אילת. אי אפשר פשוט להשאיר אותם להתייבש שם במשך חודשים.

בשביל מצור על עזה וטיווח יומי לא צריך את כל הצבא. 

אפשר לשחרר הרבה מילואים ולהכין אותם למקרה שיצטרכו לחזור. 

המערכה הזאת בלאו הכי לא תיגמר בחודש, כנראה שגם לא בחודשיים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ראיתי את זה היום:

TV Globo’s Krähenbühl: “So, besides saying that he doesn't have confidence in these numbers, the President went further to say that innocents will die and that this is the price of the war. You also said that.”

Kirby: “I have indeed.”

Krähenbühl: “Don't you think this is insensitive? There’s being very harsh criticism in about it. For example, the Council of American-Islamic Relations said it was deeply disturbed and call on the President to apologize. Would the President apologize?”

Kirby: “No.”

Krähenbühl: “And does he regret saying something like that?”

Kirby: “What’s harsh — what’s harsh is the way Hamas is using people as human shields. What’s harsh is taking a couple of hundred hostages and leaving families and anxious, waiting and worrying to figure out where their loved ones are. What's harsh, is dropping in on a music festival and slaughtering a bunch of young people just trying to enjoy an afternoon. I could go on and on. That's what's harsh. That is what's harsh and being honest about the fact that there have been civilian casualties and that there likely will be more is being honest, because that's what war is. It's brutal. It's ugly. It's messy. I've said that before. President also said that yesterday. Doesn't mean we have to like it. And it doesn't mean that we're dismissing anyone of those casualties each and every one is a tragedy in its own right...It would be helpful if Hamas would let [Gazans] leave....We know that there are thousands waiting to leave Gaza writ large and Hamas is preventing them from doing it. That is what is harsh.”

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/watch-biden-spokesperson-hits-back-at-reporter-criticizing-us-response-to-gaza-war/

כמה דברים מפה:

1. מה עובר על ארה"ב? אני לא זוכר דיבור כזה מהבית הלבן אי פעם. מצד אחד מדהים. מצד שני, מה הם יודעים\מבינים שהם צריכים לדבר ככה?

2. למה לעזאזל "ישראל הרשמית" לא יכולה לדבר ככה? ברור. פשוט. בלי פאתוס. בלי להתחיל להתבחבש.

3. איזה סדר. שואלים שאלה. עונים תשובה. לא מתפרצים לדברים. נותנים להשיב.

לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

ראינו כבר מה קורה במדינות ערביות שנותנים להן דמוקרטיה. הערבים פשוט לא בנויים לזה כרגע.

גם אתה יצאת בור. ממתי טורקיה היא מדינה ערבית?

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

תלוי בברירה.

לא עזבתי את ישראל בגלל המשטר בה.

אבל מחוץ לה יהיה נורא ליהודים, אז אני מתאר לעצמי שאעדיף לחיות במקום בו אפשר לחטוף מכות רצח על הנפת דגל אשפ ולא במקום בו חוטפים מכות על זה שקוראים לי דוד או שהפרצוף שלי יהודי מדי. 

אבל כבר כתבתי את דעתי בתגובה לאור. אני בכלליות חושב שיש משטרים שאני לא רוצה לחיות תחתם, אבל אם אני חייב ויכול להיות מקורב לצלחת, אז זה פחות נורא.

נגיד להיות מקורב לצלחת (אבל באמת) בשלטון קומוניסטי.. לא כזה נורא. בטח לעומת להיות סתם עוד אחד.

להיות בצד ה"נכון" של שלטון פאשיסטי, פחות נורא מלהיות בצד הלא נכון. אם אתה שואל אותי, ב 1940 הייתי מעדיף להיות גרמני ארי בלונדיני ולא יהודי. חותם על זה עכשיו.

הבעיה שלי עם אור ופינדר זה שהם חיים באיזו אשליה שהעולם ורוד או שיש לו סיכוי להיות כזה.

מאז ומתמיד היו מלחמות. פעם ישראל מול הפלישתים, אחר כך היוונים מול העולם, הויקינגים יצאו למסעות בזיזה ורצח והמדינות הנאורות אנגליה וצרפת נלחמו כל שבועיים על כלום בערך. (נתעלם מהמאה שנה האחרונות כי זה עוד טרי).

כל מי שינסה לברוח לאירופה יתקל בזה גם שם. תראו את התגובות היום, מעצר למניפי דגל אשפ (שפינדר חושב שזה סבבה להניף פה משום מה), איומים בגירוש, והתחמשות צבאית מטורפת של כל מדינות אירופה. העולם תמיד היה ותמיד יהיה במלחמה.

זה לא אומר שצריך לרוץ לדיקטטורה, אבל זה כן אומר שצריך לצאת מהסרט של דיסני שחיים בו ולהבין את העולם, גם אם התרגלנו לחיות טוב עם טיולים, רכבים ופלאפון חדש כל שנה. 

Winter is coming, ומי שלא יתארגן אליו יהיה בבעיה.

אולי תברחו עכשיו לאיזה מדינה זרה שתחבק אותך קצת, אבל גם שם יכולים להתהפך על היהודונים. 

אם השאלה תהיה למות בלינץ בגרמניה או לחיות בפאשיזם בארץ (שלא יקרה כן? למרות שאוהבים להגיד את המילה הזאת), הבחירה קלה.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

מישהו מזהה תהליכים (חנות ספרים בטורקיה, לכאורה)?

אנשים מדברים פה על "הסברה", אבל איזו הסברה יכולה לעזור כשיש מאות אלפים או מיליוני מוסלמים בורים שגדלים ב"ידיעה" שיהודים הם רעים?

אין פה אפילו אהבה גדולה לפלשתינים, אלא בעיקר אנטישמיות ושנאה ליהודים.

האם ארדואן, שדואג להסית את עמו ואת העולם נגד ישראל, לא יודע שישראל לא מבצעת רצח עם או מנסה להשמיד את הפלשתינים?   

כמובן שהוא יודע, בדיוק כמו מלכת ירדן, אבל זה לא מונע מהם להסית נגד ישראל, ושום הסברה או נתונים לא ישנו את זה.

Screenshot_20231027-095107_Samsung Internet.jpg

בינתיים ארדואן זה אחד הכי החברים הטובים של ביבי אז.....תאמר לי מי חבריך ואומר לך מי אתה.

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, garicho כתב:

גם אתה יצאת בור. ממתי טורקיה היא מדינה ערבית?

מקסימום קצת גזען.

גם אפגניסטן לא, אבל מבחינתי שתיהן נופלות תחת קטגוריה של ערבים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

להיות בצד ה"נכון" של שלטון פאשיסטי, פחות נורא מלהיות בצד הלא נכון.

אני מניח שיש כאן אנשים אשר היו מסתדרים במדינת בן גביר/סמוטריץ'/ליצמן. אבל ענית  לבן אדם לא נכון.

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

כל מי שינסה לברוח לאירופה יתקל בזה גם שם

אתה יודע, מי שהצליח לברוח מהנאצים לארה"ב - גורלו היה קצת יותר טוב ממי שלא.

לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

אם השאלה תהיה למות בלינץ בגרמניה או לחיות בפאשיזם בארץ (שלא יקרה כן? למרות שאוהבים להגיד את המילה הזאת), הבחירה קלה.

בשבילך, כי פשיזם יהודי לא איום אמיתי עליך מלכתחילה. 

אני מוכן להתערב גם על ארוחה שבתסריט היפותטי בו האחים היהודים מתחזקים, או, חלילה, ביבי זוכה שוב בבחירות - המדינה מתחילה להתרוקן ממי שיכול לברוח ממנה.

הסימנים לזה כבר כאן אגב. לא מכיר מישהו שיכול להוציא דרכון זר ולא עשה את זה. זמני ההמתנה בממשלת פורטוגל קפצו משנתיים לבדיקת זכאות לארבע וחצי - חמש שנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אף אחד לא באמת רוצה כאן מדינת הלכה או קרוב לזה.

גם לא בן גביר/דרעי/סמוטריץ'/ליצמן.

וגם לא הבייס שלהם

אולי אחוז אחד של משוגעים.

לא מסה קריטית בשום צורה.

• אהבתי 2

.

פורסם

כן היינו בדיון הזה הרבה פעמים. אין לי ספק שאם הבחירה תהיה ביידי החרדלים, או מופרעים מהסוג של רוטמן - נחייה בסוג של איראן, עם חוקי גזע מאוד ברורים ומובהקים.

לגבי החרדים אני לא יודע - אני חושב שהם ציניקנים ומבינים שהם צריכים אותנו. בכל זאת, מישהו צריך לשלם מיסים.

בינתיים אלו ואלו הם מיעוט. מה יהיה בעתיד? לא יודע. אזכיר שוב את פרופ' קופל, המייסד של קהלת, שהתגאה בריבוי טבעי ובזה שדמוגרפית המחנה שלו הולך לשלוט כאן בעתיד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לכל המתעניינים ברילוקיישן:

איף יו וונט טו שוט, שוט, דונט טוק.

אתם  בוכים על המצב כאן אבל לא מדברים על החלופות:

האנטישמיות באירופה?

הביטחון האישי בארה"ב?

הקור המצמית בקנדה?

ההתעלמות אם תקרוס על המדרכה בברזיל?

הבידוד החברתי בנורדיות?

המוני הערבים בקפריסין?

התעסוקה במזרח אירופה?

עדיין, כאן כמעט כל הנ”ל במצב טוב בהרבה.

בנימה אישית: אני עם 4 דרכונים (!) ורוב המשפחה בחו”ל ולא שוקל רילוקיישן כלל. בכל מקום החסרונות שלו.

אה, עוד משהו: בסופו של יום אנחנו יהודים. כשנסיים כאן נעלה לתת דין וחשבון. כדאי יותר לעלות עם רזומה של ילדים שנותרו יהודים ולא נישאו לגויות, שירות צבאי שהוא מסירות נפש כפשוטו, ומליוני מצוות צדקה עם נזקקים בתשלומי המס הכבדים.

שבת שלום חברים! 

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 5

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 54 דקות, om2 כתב:

אף אחד לא באמת רוצה כאן מדינת הלכה או קרוב לזה.

גם לא בן גביר/דרעי/סמוטריץ'/ליצמן.

וגם לא הבייס שלהם

אולי אחוז אחד של משוגעים.

לא מסה קריטית בשום צורה.

https://www.google.com/amp/s/www.israelhayom.co.il/article/662795%3famp=1

https://www.haaretz.co.il/news/elections/2022-12-13/ty-article/.premium/00000185-0a32-d43f-afc7-bbb6f9340000

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה יודע, מי שהצליח לברוח מהנאצים לארה"ב - גורלו היה קצת יותר טוב ממי שלא.

קודם כל זה היה יותר טוב ליהודים, לא לגרמנים.

דבר שני אז יאללה, שהערבים יטוסו. יסגרו עניין.

דבר שלישי לנו אין עניין לכבוש את סוריה או מצרים, אז גם היהודים יהיו בסדר.

• תוכן חדש...