Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, EliC25 כתב:

העולם צריך אותנו טוב מאוד כפי שאנחנו צריכים אותו.

בוודאי שצריכים אותנו,אבל זה לא ימנע ברקס רציני במשלוח סחורות לכאן,לפחות בהתחלה (נקווה שלא נגיע למצב הזה,ובכל זאת נבוא עם עזה חשבון במכת מחץ)

לפני 28 דקות, TheOne23 כתב:

אותי מדאיג למה כוחות יוניפי"ל ברחו מהבסיסים שלהם בצפון...
מה הם יודעים שאנחנו לא..

מי צריך אותם בכלל? מה הם עושים פה חוץ מלפטרל ולטייל בארץ חופשי ? מדווחים על גידולים וייצוא ?

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

גם בלי מספר ההרוגים הגבוה האירוע הזה קשה יותר.
העובדה שאזרחים היו בחזית, משפחות נטבחו, משפחות נחטפו היא חרפה אין מילה אחרת.
במלחמת יום הכיפורים מתו חיילים כדי להגן על המדינה. המון חיילים. פה המדינה הפקירה את האזרחים לאוייב.

ממש. אני מרגיש היום שהמדינה/ממשלה בגדה בכולנו. הפקרה בשטח שממשיכה עד לרגעים אלו. הממשלה הזאת צריכה ללכת לאלף עזאזל עוד אתמול. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

גם בלי מספר ההרוגים הגבוה האירוע הזה קשה יותר.
העובדה שאזרחים היו בחזית, משפחות נטבחו, משפחות נחטפו היא חרפה אין מילה אחרת.
במלחמת יום הכיפורים מתו חיילים כדי להגן על המדינה. המון חיילים. פה המדינה הפקירה את האזרחים לאוייב.

אם לא הובנתי נכון - זה הרבה מעבר למספר החללים. זה לגבי "החיים עצמם" - עצם קיומה של מדינת ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מי ירגיש בטוח לחיות כאן אחרי היום? אזרחים נישחטים וניחטפים מבתיהם בזמן שמתחננים לעזרה והכוחות במרחק של שעות מהם? 

חיילים ומתנדבים מגיעים לתחנת רכבת ומתייצבים למשימה שחלקם לא ישובו מימנה אבל נאלצים לחכות מעל 5 שעות עד ליציאת שבת שיפעילו את הרכבת- מה זה הביזין הזה? להביא באוזניים אם צריך  את הצוות שצריך להפעיל את הרכבת ולהפעיל אותה במתכונת חירום תוך שעה- מה הבעיה? מה זה כל הביזיון הזה שאנחנו רואים היום?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 4

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כמה (לא) אירוני שדבריו החלולים וחסרי התוכן של נתניהו הערב משקפים נאמנה אותו ואת ״פועלו״ ... אבל כעת הזמן להתרכז במשימה ולבוא חשבון עם האשמים לאחר שנצא כאשר ידנו על העליונה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם (נערך)

העשירים ממשיכים לנטוש את ישראל.

לא זכורה לי כזאת תנועה של מטוסים פרטיים שממריאה מנתב"ג.

בשעות האחרונות בכל רגע נתון יש באוויר לפחות 3 מטוסים פרטיים שממריאים מפה.

Screenshot_2023-10-07-22-38-04-205_com.android.chrome.thumb.jpg.588af4d128a1ef2240f785152206138f.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, פריג'י כתב:

ביבי מצהיר שיוצאים למלחמה "להשמיד את יכולות חמאס" והמטרה היא נקמה

ליצן.

מה זה יכולות חמאס? תשמיד את חמאס. מה יעזור לנו להשמיד להם את היכולות ואחרי זה לטפח אותן מחדש?

גם כן נקמה, מוכר לבייס שלו את ההופיום האהוב עליהם. המטרה היא לשים סוף לאיום על המדינה. אולי הוא לא מבין את זה כי גם הוא סוג של איום על המדינה הזאת.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, hwgeek כתב:

מי ירגיש בטוח לחיות כאן אחרי היום? אזרחים נישחטים וניחטפים מבתיהם בזמן שמתחננים לעזרה והכוחות במרחק של שעות מהם? 

חיילים ומתנדבים מגיעים לתחנת רכבת ומייצבים אבל נאלצים לחכות מעל 5 שעות עד ליציאת שבת שיפעילו את הרכבת- מה זה הביזין הזה? להביא באוזניים את הצוות שצריך להפעיל את הרכבת ולהפעיל אותה במתכונת חירום תוך שעה- מה הבעיה? מה זה כל הביזיון הזה שאנחנו רואים היום?

דווקא פעילות רכבת בזמן מטחים מופסקת פעמים רבות מסיבות ברורות, אבל להזרים אוטובוסים של תחבורה ציבורית שאתה גמיש עם הבאת המסלול זה בהחלט נדרש

פורסם

https://www.haaretz.co.il/news/politics/2023-10-07/ty-article/0000018b-08c3-dc5d-a39f-9ee7c4b10000

"תשעה תושבי יישובים בדואיים בדרום נהרגו, חלקם בבתים בהם אין מיגון בפני טילים. בין ההרוגים שישה ילדים. לפי המועצה האזורית לכפרים הלא מוכרים, בערערה שבנגב נהרג יזן זכריה אבו ג'מאע, בן 5, מפגיעת רקטה ליד ביתו. באלבאת נהרגו האחים מאלק אברהים אלקרעאן, בן 14, וג'וועד אברהים אלקרעאן, בן 15. השניים נהרגו מפגיעה ישירה של רקטה בצריף מגורים. אמין עקל אלקרעאן בן ה-11 ומחמד ד'יב אלקרעאן בן ה-12, בני דודים, נהרגו גם הם באלבאת מפגיעה ישירה של רקטה בצריף מגורים. ליד אופקים נהרגה מירי פאטמה אלטלאקת, בת 35 מערערה שבנגב. פאיזה אבו סבייח, בת 57 משכונת אלבאת שבכוחלה, ונכדתה מאי זוהיר אבו סבייח בת ה-13 נהרגו מפגיעה ישירה של רקטה בצריף מגורים"

• מצחיק 1
פורסם
לפני 11 דקות, Pika007 כתב:

העם בכללותו עסוק בלכסות על האסון.

אלו שאפשרו אותו- יצאו בתמונת נצחון. זה מרתיח.

מסכים במיליון אחוז. הסיבה שכתבתי את מה שכתבתי שכמו שאחרי הדרישות לועדת חקירה אחרי מלחמת יוה״כ הביאו בסופו של דבר להחלפת השלטון דאז, גם הפעם לא נשכח את השיעור שמאות אזרחים - רבים מהם נשים וטף - שילמו היום בחייהם על אזלת היד והפשעים שביצע/ו ״מנהיגנו״

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, hwgeek כתב:

מי ירגיש בטוח לחיות כאן אחרי היום?

להרגיש בטוח? אני בחרדה מהבוקר. אשתי על סף התמוטטות.

אני לא אפרט פה, אבל אין לי קשר עם הבן החייל שלי מהצהריים ואני יודע על אירוע קשה בפלוגה שלו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מבאס 23

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אין לי קשר עם הבן החייל שלי מהצהריים

פינדר - לבי אתך ועם אשתך. תהיו חזקים ותדעו שבנכם וחבריו הם החומה של כולנו. מתפללים לשלומו ולשלומם של כל מי שבקו האש.

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
טעות כתיב
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...