Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 48 דקות, SurfHigh כתב:

אני בחיפה כבר 20 שנה, היו תקופות של יותר חזירים ותקופות של פחות, בלי קשר לזהות ראש העיר. לאחרונה כמעט ואין. 

הרכבלית פרוייקט מגלומני שנוסע ריק כמעט קבוע, וכשהוא מלא זה משפחות שמחפשות אטרקציה בזול בחופשים. 

תקרא קצת מעבר לסיסמאות ולסקרים מוזמנים, היא היחידה שנותנת דין וחשבון לתושבים בפוסטים יחסית ארוכים ומנומקים בפייסבוק שלה. 

יהב ואחרים מדברים בסיסמאות נבובות - "עשינו, נעשה, נחזיר" וכו'. 

הסיבה שאתה רואה את חיפה במצב הזה, זה כי האשה הזו סגרה גירעון של כמעט מיליארד(!) שקל למרות אין ספור רגליים ששמו לה כל המינויים מהקדנציה הקודמת, אנשי ג'ובים, מקורבים ובני משפחה של מקורבים. 

בקיצור, אני לא רוצה לחטוף את השרשור, כי זה מעניין רק החיפאים, רק חושב שהמציאות שונה ממה שכתבת. 

המטרונית זה גם פרויקט חסר משמעות?

למה היא ביטלה את הסיירת העירונית?

בתקופה של יונה יהב לא היו חזירים ברחובות, היא זאות שהפסיקה את הדילול בטענה המטומטמת שהם היו פה לפנינו. אתה כבר לא זוכר את המתנדבים עם המשרוקיות שעזרו לתושבים לצאת מהבית או השלטים "חזיר חיפאי לפניך"?!

לא כזה מעניין אותי מה היא עושה ומה היא לא עושה, מה שכן מעניין אותי זה שאחרי שהיא נבחרה העיר מוזנחת, התחילו מירוצים בלילות, זבל בכול מקום. כול הפרויקטים שיונה יהב התחיל היא עצרה או ניסתה לעצור. הסתכסכה עם כול משרדי הממשלה.

בכול מקרה הויכוח חסר משמעות, בקרוב אף אחד לא יזכור מי היא בכלל...

אין לה סיכוי בבחירות הקרובות.

פורסם
לפני 4 דקות, ay115 כתב:

אם מישהו עדיין אופטימי שמס' ההרוגים יסתכם ב-200 שדיווחו עליהם - 

*** תוכן לא קל, ללא תיעוד גרפי ***

https://x.com/MagiOtsri/status/1710725743708090624?s=20

יש מחשהו שחשב שאלה המספרים, כשאים שליטה בשטח ויש הרבה פצועים אנוד שלא ישרדו? כל מספר בין 500-1,500 נראה יותר סביר.

הארוע הזה מגמד את מלחמת יום כיפור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, ezuf כתב:

למה להכנס שוב? תן להם שבויים,רק לכל שבוי שים איזה זריקה נאה לפני ההעלאה לאוטובוס,שימותו תוך 48שעות בעזה ואז זה לא בגללנו.

גם ככה צריך להיכנס למחוק את כל מי שנשאר שם שמזוהה עם חמאס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

הארוע הזה מגמד את מלחמת יום כיפור.

לגמרי. לא עזרו 50 שנות שיפורים טכנולוגיים, ואויב קל"ב. כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, TheOne23 כתב:

אותי מדאיג למה כוחות יוניפי"ל ברחו מהבסיסים שלהם בצפון...
מה הם יודעים שאנחנו לא..

אומרים בחדשות עכשיו שלא ברחו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני 1 דקה, דניאל1983 כתב:

המטרונית זה גם פרויקט חסר משמעות?

למה היא ביטלה את הסיירת העירונית?

בתקופה של יונה יהב לא היו חזירים ברחובות, היא זאות שהפסיקה את הדילול בטענה המטומטמת שהם היו פה לפנינו. אתה כבר לא זוכר את המתנדבים עם המשרוקיות שעזרו לתושבים לצאת מהבית או השלטים "חזיר חיפאי לפניך"?!

לא כזה מעניין אותי מה היא עושה ומה היא לא עושה, מה שכן מעניין אותי זה שאחרי שהיא נבחרה העיר מוזנחת, התחילו מירוצים בלילות, זבל בכול מקום. כול הפרויקטים שיונה יהב התחיל היא עצרה או ניסתה לעצור. הסתכסכה עם כול משרדי הממשלה.

בכול מקרה הויכוח חסר משמעות, בקרוב אף אחד לא יזכור מי היא בכלל...

אין לה סיכוי בבחירות הקרובות.

המטרונית זה פרוייקט מצויין, שעלה פי 3 ממה שהיה אמור. 

נתקלתי בחזירים הרבה לפני שקליש בכלל חשבה להתמודד. 

מירוצים של בני דודים בלילות היו גם לפני קאליש, וגם זיקוקים ורעש בלילות, גרתי בשכונה מעורבת ושמעתי מצויין.

יש דברים טובים שיהב עשה, לא אקח את זה ממנו, נחל הגיבורים למשל. 

מצד שני, ממזמן כבר היה צריך לפתוח את כל השכונות ולחבר למטה, הוא כמובן תמיד דאג שזה לא יהיה מהשכונה שלו ולכן זה גם לא קרה בכלל. 

עזוב, זה נישה חיפאית, בוא לא נחטוף את השרשור. 

בנוגע לעזה, לעולם לא אכפת. 

בדיוק כמו באוקראינה, ובדיוק בכל מקום אחר שבו מתרחשת מלחמה, כולם מזועזעים ואז מחליפים ערוץ וחוזרים לעניינים שלהם. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ביבי מצהיר שיוצאים למלחמה "להשמיד את יכולות חמאס" והמטרה היא נקמה.

אז אנחנו בדרך למלחמה בלי שום יעדים ברורים ומדידים, שתבטיח שנישקע בבוץ הארור של עזה.

מקווה שאני טועה.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...