Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, MiniMiz3r כתב:

100% ממה שכתבת לא נכון. החוק לצד המפגין באופן חד משמעי. 

אה טוב שכנעת.

החוק דווקא לצד איש הבטחון. יש לו סמכויות שמקנות לו את ה"זכות" להרחיק איומים פוטנציאליים מהדמות אותה הוא מאבטח (במקרה זה ראש הממשלה). מה שכן אפשר להתווכח לגביו זה האופן בו הוא ביצע את זה, אבל בכל מקרה לי נראה שהמפגין פשוט מעד בגלל הדחיפה.

גם שוטרים דוחפים מפגינים כדי לפנות כבישים (ולא רק נגד המהפכה). אולי גם עליהם נאסור את זה, מתוך חשש שמישהו עלול ליפול, ונבקש שיקחו אותם על הגב?

הדבר היחידי שעומד לצד המפגין זה המזל שלו שאין חוק נגד טמטום.

לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

לא זוכר שכתבתי שיש לך רגשי נחיתות. כתבתי שיש לך צורך מוזר להפגין גבריות לקוחה מסרטי אשקן בשנות ה90. 

אתה מעביר את אותו המסר כל הזמן. החיים זה מבחן בגבריות. בתל אביב נכשלים בו ואז בוכים. כמובן שחלק מהמפגינים חוצים את גבול הטעם הטוב. נניח לא התלהבתי מהמצור על משרדי קהלת או על נתבג. וגם לא מהצעדה לבני ברק. זה לא קשור לזה.

כאמור, ממליץ לפגוש אנשים מהעולם האמיתי. זה עוזר. למה אני צריך להיות גבי אשכנזי כדי להכיר אנשים (שונים, אם זה לא היה מובן) שהיו קציני חיר בסדיר או שירתו ביחידות מובחרות או סובלים מפוסט טראומה? 

...

הדגשה שלי.

לקחת אחריות על המעשים שלך זה לא קשור ללהפגין גבריות, זה קשור ללהפגין בגרות.

גם ערסים או אוהדי לה-פמיליה בוכים אחרי שהם חוטפים מכות משוטרים (די בצדק). אז אולי הם מפגינים "גבריות", אבל בגרות לא ממש.

זה כמובן לא סותר את העובדה שחלק לא קטן מהמפגינים בתל אביב הם גייז, אבל אין לזה שום קשר לגבריות.

לגבי ההדגשה שלך - ממש לפני המשפט שציטטת רשמתי "כשכל ילד הוא נסיך של אמא". ברור לך שאני לא חושב ש-100% מהילדים בישראל הם נסיכים של אמא, אלא זאת רק צורת ביטוי?   גם כך לגבי המפגינים.

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

לעומת זאת הממשלה מלאה באנשים שכן הסתבכו עם החוק.

אני חוזר על התהיה שלי: למה כל כך מפריע לך שמפגינים מזלזלים בחוק אבל אין לך בעיה עם ממשלה וקואליציה שמלאה באנשים שמזלזלים בחוק, חלקם עד כדי הרשעה בפלילים וישיבה במאסר.

כתבתי יותר מפעם אחת שזה שדרעי שר בממשלה זה חרפה. כתבתי גם שלא הצבעתי לאף אחת ממפלגות הקואליציה. כל זה לא משנה את דעתי על חלק מהמפגינים וראשי המחאה.

אבל גם ממשלת לפיד-בנט, שכולם מייחסים לה איזה טוהר מידות מוגזם, חטאה במינוי מקורבים, בזבוז כספים ועוד.

השורה התחתונה היא שלמרות שהממשלה הזאת רחוקה מלהיות מושלמת, אני לא מסכים עם כל הזעקות וההפחדות על דיקטטורה וכדומה שמנסים לייחס לה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

אחחח איזה כיף שראש הממשלה שלי מגיע לעבודה על אופניים.

שמרקל הולכת לעשות קניות בלידל מתחת לבית בלי לפנות את כול הסופרמרקט ולא כתרגיל יח"צ אה לה ביבי.

מה עם דודה גאריצ'ו? 

הכיף הוא שראש בממשלה שלך אשכרה פועל לפי מה שהוא מאמין שטוב לאזרחים אצלכם.

לפני כשעה, hans כתב:

תשמע, אין להסיק מצילום בודד על כל מערך המשטרה ההולנדית, אבל במקרה הזה ספציפית מדובר בהתנהלות חובבנית מביכה. עוד רגע ציפיתי שיברח להם סטייל סרטים אילמים. :-)

יצא לי פעם אחת לראות אותם פועלים מול קבוצת אוהדים אירים שיכורים במרכז העיר.

נעמדו שורה של מקררים עם כלבים מולם, חיכו בסבלנות שיבינו את הרמז וכשלא הבינו הם הצץתחילו להתקדם בהליכה איטית תוך השלכת רימוני הלם. תוך שניות כל השיכורים נעלמו אבל יחד עם רימוני ההלם כשהם הגיעו לחוליגאן שיכור שיושב על המדרכה בקיא של עצמו שניים מהם עצרו ץ, התיישבו על ידו ודאגו לו.

הלואי והיתה לנו משטרה שמטפלת בהפרות הסדר כמו שצריך אבל לא מפעילה אלימות סתם כי השר אמר 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

החוק דווקא לצד איש הבטחון. יש לו סמכויות שמקנות לו את ה"זכות" להרחיק איומים פוטנציאליים מהדמות אותה הוא מאבטח (במקרה זה ראש הממשלה). מה שכן אפשר להתווכח לגביו זה האופן בו הוא ביצע את זה, אבל בכל מקרה לי נראה שהמפגין פשוט מעד בגלל הדחיפה.

גם שוטרים דוחפים מפגינים כדי לפנות כבישים (ולא רק נגד המהפכה). אולי גם עליהם נאסור את זה, מתוך חשש שמישהו עלול ליפול, ונבקש שיקחו אותם על הגב?

החוק ממש לא לצד איש הבטחון. 

ראשית, הוא לא שוטר ואין לו סמכויות של שוטר ולכן ההשוואה למשטרה לא רלוונטית, מה גם שמקרים בהם מפגינים נפגעים על ידי שוטרים נחקרים לעתים קרובות במח"ש, כתקיפה, כי הסמכות להפעיל כח באה עם הדרישה להפעיל אותו במידה המינימלית הנדרשת. 

שנית, הפרשנות של" איום פוטנציאלי" צריכה לעמוד במבחנים אובייקטים.

נהוג לבחון האם אדם כלשהו מהווה איום על ידי זיהוי שלושה מאפיינים שצריכים להתקיים בו זמנית - יכולת, אמצעי וכוונה. אדם מבוגר, לא חמוש, שמתקרב עם דגל לשיירה משוריינת מלאה במאבטחים חמושים לא עונה על אף אחד מהקריטריונים (וכאמור שלושתם צריכים להתקיים ביחד). 

שלישית, אילו גורם מוסמך היה מחליט שאסור להתקרב לשיירה, היו ננקטים סידורי האבטחה המתאימים. שיירה שנוסעת באמצע רחוב סואן, שמשני צדדיה חולפים רכבים ואזרחים לא יכולה להחשב כשיירה "מאובטחת" וגם אם המאבטח החליט שיש צורך להרחיק אדם כלשהו הוא היה חייב להפעיל את מידת הכח המינימלית הדרושה לשם כך. למשל, הוא יכל פשוט לבקש ממנו להתרחק. 

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, MiniMiz3r כתב:

החוק ממש לא לצד איש הבטחון. 

ראשית, הוא לא שוטר ואין לו סמכויות של שוטר ולכן ההשוואה למשטרה לא רלוונטית, מה גם שמקרים בהם מפגינים נפגעים על ידי שוטרים נחקרים לעתים קרובות במח"ש, כתקיפה, כי הסמכות להפעיל כח באה עם הדרישה להפעיל אותו במידה המינימלית הנדרשת. 

כבר במשפט הראשון הראת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

מתוך חוק שירותי הביטחון הכללי, 2002:

"לשם מילוי תפקידי השירות לפי סעיף 7(ב)(1), (2) או (6), יהיו לבעלי תפקידים מבין עובדי השירות סמכויות שוטר לפי החיקוקים שבתוספת, הכל כפי שנקבע בתקנות או בכללים, בהתייעצות עם השר הממונה על כל חיקוק".

אנשי היחידה לאבטחת אישים הם באמת לא שוטרים, אבל סמכויות רלוונטיות יש להם.

כל שאר הדברים שרשמת ממש לא רלוונטיים - יש דרך לאבטח שיירה, וה"אמצעי, יכולת כוונה" בכלל מדבר על הוראות פתיחה באש. עשית סלט בין מלא דברים לא קשורים.

בקיצור, בפעם הבאה, לפני שאתה קובע ששום דבר ממה שמישהו רשם הוא 100% לא נכון, כדאי לגלות קצת צניעות ולעשות שיעורי בית.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

לא אלימות משטרתית, אלא חוק וסדר.

חוק וסדר כשזה נוגע לאנרכיסטים שמאלנים.

לא חוק וסדר, יותר נכון שיבוש ראיות - עיין ערך שיירת המבקרים כולל השר לבטל"א אצל החשוד ברצח מבורקה.

עוד בענין החשוד ברצח.  מישהו בעבר התנדב להכין חיילים קרביים תוך 1-2 חדשים.

מעניין אם החשוד הוא תוצר של קורס כזה. (ירה באויר פגע בריאות)

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

כבר במשפט הראשון הראת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

... 

אנשי היחידה לאבטחת אישים הם באמת לא שוטרים

Lol

למה שעשה המאבטח אין שום הצדקה, אתה מוזמן להמשיך לצטט חוקים שמוכיחים שאני צודק... 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

יש חוק שמונע מנאשם בפלילים לכהן כראש ממשלה?   אה לא?

יש חוק שמונע מנאשם בפלילים לשבת בכלא?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

גם ליברמן בזמנו הואשם בפלילים (להזכיר לך כמה שנים התנהל המשפט שלו?), ומה בסוף?

אפשר להתווכח על האם הוא באמת היה אשם ופשוט התחמק מזה או לא, אבל בשורה התחתונה הוא זוכה.

ליברמן היה רה"מ באותה תקופה שאתה מביא אותו בתור דוגמא?

או שזה נטו וואטאבאוטיזם עלוב כמו כל ההודעות שלך?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אז לפני שאתה פותח את השמפניה, מציע לך לחכות עד לגזר הדין לפני שאתה קובע שהוא אשם. אולי בסוף עוד תופתע.

כתבת לפני 2 הודעות שהתיקים קורסים. אז הוא אמור להיות זכאי לפי מה שכתבת. עכשיו אתה כותב שרוב הסיכויים שהוא אשם.

אז לא הבנתי, התיקים קורסים או לא?

לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

אנשי היחידה לאבטחת אישים הם באמת לא שוטרים, אבל סמכויות רלוונטיות יש להם.

כתבת שהוא לא מבין את החוק. אבל בעצם הדגמת בצורה מעולה שההבנה שלך בחוקים לא קיימת.

אז החלטת לדפוק פירוש מחורטט לחוק כמו הפרשנות שעושים לתנ"ך. מרשים מאוד!

לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

בקיצור, בפעם הבאה, לפני שאתה קובע ששום דבר ממה שמישהו רשם הוא 100% לא נכון, כדאי לגלות קצת צניעות ולעשות שיעורי בית.

ההשלכה פה היא אדירה.

אני יכול לצטט את זה לחתימה שלי?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 2 דקות, arturkopit כתב:

אז לא הבנתי, התיקים קורסים או לא?

אל תדאג, אחרי שנתניהו יורשע הוא יטען שמילצ'ן, ישועה ואלוביץ' קשרו קשר כדי להפיל ראש ממשלה מכהן... 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, MiniMiz3r כתב:

אל תדאג, אחרי שנתניהו יורשע הוא יטען שמילצ'ן, ישועה ואלוביץ' קשרו קשר כדי להפיל ראש ממשלה מכהן... 

עדיף לו להאשים את הצוללות, הן לא יכולות לענות.

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

זה השבכ מאבטח אותו, יש להם נהלים משלהם לא כל דבר צריך חוק.

רק מטומטם לא מבין שלא מתקרבים ככה לשיירה של ראש ממשלה.

ולגבי אסור לו לכהן? מי קבע אתה?

אני גם לא אוהב את ביבי, אבל "אסור לו לכהן" ? בוא..

השב״כ לא יכול לקבוע איזה נהלים שבא להם ככה סתם, ויש חוק שמגדיר את הסמכויות שלהם. שוב, לא דיברתי על המקרה של המפגין כאן שהתקרב לשיירה, אלא על המצור שהמשטרה הטילה על נווה-אטי״ב. כן, מצור, למשך יומיים וחצי:
-- לא נתנו לתושבים להגיע לבית מרקחת לקנות תרופות
-- לא נתנו לתושבים החקלאים להגיע לשדות שלהם
-- לא נתנו למכונאי שהגיע לתקן טרקטור תקול להיכנס למושב
-- לא נתנו לבני משפחה שהגיע לבקר תושבים להיכנס (שוב לא הגיעו להפגין -- משפחה רגילה עם ילדים)
-- נתנו בהתחלה לאורחי צימרים ביישוב, שהזמינו את החופשה לפני חודשים רבים, להיגנס, אבל רק רגלית -- הם היו צריכים לחנות רחוק והיו צריכים לסחוב מזוודות בעליה; אחרי היממה הראשונה, לא נתנו יותר לאף אחד לצאת או להיכנס את לצאת, פשוט סגרו את שער הרכב החשמלי של היישוב. ומעבר לחקלאות, זו עונת תיירות בוערת -- כל המדינה מחפשת מקום קריר להיות בו -- ובעלי הצימרים שם הפסידו הרבה הכנסה.

וזה מעבר לכך שהההפגנה שם תואמה זמן לא קצר מראש עם המשטרה, כולל הקצאת שטח מחוץ ליישוב למפגינים שהוקם בו כבר מאהל ע״ח המפגינים (היה ברור לכולם שהמפגינים לא יורשו להפגין בצמוד למלון, והם לא ציפו לזה, למרות שגם לזה אין הצדקה חוקית), וגם סוכמו עם ועד היישוב מראש מה תהיינה המגבלות לגבי התושבים. המשטרה והשב״כ לא עמדו בשום דבר מהסיכומים האלה. לכן התושבים נאלצו לעתור לבג״ץ כדי שיוכלו לחיות באופן נורמלי בבית שלהם.
זו התנהלות של דיקטטור ״על מלא״. נקודה.

נעשה ניסוי מחשבתי:
תחשוב על היישוב או שכונה שאתה גר בהם -- מה אתה היית חושב לו היו עושים אותו דבר לכל השכונה או היישוב רק כי אישיות שיש לה אבטחה ממשלתית החליטה ללון שם אצל קרובי משפחה? אתה לא יכול לצאת לעבודה או לקניות בסופר (רק למכולת בתוך השכונה), הילדים לא לקייטנה או חברים, אי אפשר לצאת לטיול או בילוי מחוץ לשכונה? אם יש אצלך תקלת חשמל, חשמלאי לא יכול להגיע, ואתה תקוע בבית גם ללא מזגן?

לגבי ״לא מתקרבים לשיירה״, אני זוכר את סידורי האבטחה כשסאדאת ובהמשך הנשיא קלינטון הגיעו לי-ם. סגרו מראש רחובות, הודיעו על זה ימים מראש, ומסלול השיירה היה סטרילי. אף אדם לא היה יכול להתקרב 2 רחובות למסלול.
כאן לא עצרו אפילו תנועה (דבר שעושים לעתים קרובות באזור המגורים של רה״מ בשכונת רחביה בי-ם), אפשר לראות בסרטון כלי רכב נוסעים כרגיל ואזרחים על המדרכות. זו לא ״שיירה מאובטחת״. המפגין גם לא ״התפרץ״, ולא חסם את השיירה. הוא עומד ליד רכב פרטי רגיל שם.

לגבי ״אסור לו לכהן״? אתה רציני?
לא אני קבעתי, בית המשפט, שהוא זה שאמון על פרשנות החוק.
ב-2020 הוא חתם מול בתי המשפט העליון והתחייב לקיים הסכם ניגוד עניינים שאוסר עליו לעסוק במערכת המשפט בארץ, בכל צורה שהיא, כל עוד תלויים נגדו כתבי האישום החמורים. לולי היה חותם, לא היו מאשרים לו לכהן. בג״ץ פסק ב-2021, ב-2022, ושוב לפני 3 חודשים, שההסכם עדיין בתוקף.
בית המשפט העליון גם קבע בפס״ד ב-1/5 השנה שביבי מפר את ההסכם, ושהוא מחוייב לקיים אותו.
(והוא מפר אותו מיום הקמת הממשלה, כיון שבמסגרת ההסכמים הקואליציונים, בהסכם בין מפלגת ה״ציונות הדתית״ לליכוד יש ״רפורמה משפטית״, ובתור מי שהקים את הממשלה, הוא אחראי לתוכן ההסכמים ולמו״מ שהיה לגביהם).
הנה ההסכם המלא:
https://www.gov.il/BlobFolder/dynamiccollectorresultitem/02-11-20/he/10-11-20.pdf
אין כאן מקום לפרשנות לגבי מה ההסכם אומר לגבי עיסוק ברפורמה, ולכן אין שום ספק שאסור לו לכהן.
ביבי מתעלם מפסק הדין הזה, ויש עתירה בקנה לגבי העניין.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

יש חוק שמונע מנאשם בפלילים לכהן כראש ממשלה?   אה לא

אה כן.
סעיף
7 מהכללים למניעת ניגוד עניינים של שרים וסגני שרים, שהתקבלו בהחלטת ממשלה מחייבת מ-2002 (זה הנוסח האחרון, היו קודמים זהים, בעקבות המלצת ועדת אשר): (עמ׳ 3 ב-PDF)
https://www.mevaker.gov.il/he/Laws/DocLib1/law_sarim.pdf
קובע שבמקרה של חשש לניגוד עניינים, צריך לפנות ליועמ״ש לממשלה ולעשות לפי המלצתו. מנדלבליט נתן חוות דעת כזו ב-2020, שעדיין מאפשרת לנתניהו לכהן, שקישרתי בפוסט הקודם שלי בשירשור, בתנאי שלא יעסוק במע׳ המשפט.

ציטוט

אני עוקב אחרי אחד, משה רדמן, "מוביל" מחאת ההייטקיסטים (לא יודע מי מינה אותו לתפקיד, אבל שיהיה). בחור ממושקף, די חביב, ובעל מפנה גוף צנום.

אני לא אשכח איך עוד בשלבים הראשונים של המחאה הוא הסתובב באמצע הכביש כמו איזה ערס דלוק, ונצמד פנים אל פנים לשוטרים ובאופן כללי נראה "עצבני".

אז אולי הוא לא הסתבך עם החוק בעבר, כמו שאתה טוען, אבל זה לא נותן לו זכות להתנהג כמו ערס עכשיו.

ואם נהיה כנים, הסיבה היחידה שמפגינים כמוהו מאפשרים לעצמם להתנהג ככה זה כי הם יודעים שהשוטרים צריכים לגלות מידה של איפוק. אם הוא היה עושה את זה ככה סתם באמצע הרחוב בנתניה, או בבאר שבע, כבר מזמן הוא היה חוטף מכות.

באמת? אתה עוקב אחרי רדמן?
לו זה היה נכון, היית יודע שהוא לא חלק ממחאת ההייטקיסטים (למרות שבעברו עסק בהייטק, לפני שעבר להיות מרצה), מעולם לא הציג את עצמו כך, ולא הוצג כך ע״י אנשים בקבוצה הזו. ואני יודע, כי אני אחד מהם. תחומי הפעולה אמנם משיקים ומשלימים, אבל שונים.
יש לו קבוצה שהוא בנה, שהתעסקה בתחילת המחאה בעיקר בהפצת סרטונים בהם הוא מזים שקרים של הקואליציה, ואח״כ הרחיבו פעילות לתחומים נוספים.

ולגבי ״השוטרים צריכים לגלות מידה של איפוק״... הוא נעצר כבר 5 פעמים (נכון ליום מעבר התיקון לביטול עילת הסבירות בכנסת), ובאחת מהם השוטר הטיח את הראש שלו בקרקע מספר פעמים. פעם אחרת סתם החטיפו לו מכות.
בחלק מהפעמים שוטרים שלפו אותו ספציפית למעצר בהפגנות, כפי שעשו לאנשים בולטים אחרים במחאה,  מתוך מחשבה (מוטעית) שאם יעצרו את המובילים, ההפגנה תתפוגג (ואיך זה ידוע? כי מפגינים בקירבת מקום שמעו שוטרים מדברים בקשר). בכל המקרים האלה שיחררו אותו תוך שעות ספורות, אגב.

אז לפני שאתה בא בטענות לאחרים שהם לא עושים שיעורי בית, תעשה אותם בעצמך, ואל תשקר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

לקחת אחריות על המעשים שלך זה לא קשור ללהפגין גבריות, זה קשור ללהפגין בגרות.

גם ערסים או אוהדי לה-פמיליה בוכים אחרי שהם חוטפים מכות משוטרים (די בצדק). אז אולי הם מפגינים "גבריות", אבל בגרות לא ממש.

זה כמובן לא סותר את העובדה שחלק לא קטן מהמפגינים בתל אביב הם גייז, אבל אין לזה שום קשר לגבריות.

לגבי ההדגשה שלך - ממש לפני המשפט שציטטת רשמתי "כשכל ילד הוא נסיך של אמא". ברור לך שאני לא חושב ש-100% מהילדים בישראל הם נסיכים של אמא, אלא זאת רק צורת ביטוי?   גם כך לגבי המפגינים.

סבבה, שמח שאתה לא חושב ש100% מהילדים בישראל הם נסיכים של אמא.

כל מה שאני אומר הוא, שאתה מתווכח עם איזה סטראוטיפ של מפגינים \ שמאלנים, והמניעים שלהם, שאני לא יודע מאיפה הבאת אותם (גם מה שכתבת על רדמן), אבל הם קצת מנותקים מהמציאות. אנשים לא הולכים להפגין כי זה איזה משחק בהוצאת אגרסיות שאין להם מקום אחר להוציא, או כי משעמם להם בבית קפה. ואפילו לא כי הם שמאלנים. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

ואל תשקר

מה הלאה, לא לנשום?

קצת התחשבות, בחיאת

בלי שום קשר לאלימות המשטרתית הבזויה וההזויה שחווים ״כך פתאום״ בישראל לא ברור מאיפה, קבלו סרטון של ירי נונ-שלאנטי בגב של נערה בת 16. יש כאן צילום לא פחות ממדהים של היורה ברגע ההוצאה לפועל. ממש רואים איך הוא כזה ״meh, קחי כדור לגב, פוף lol״ ויאללה - נזק לעמוד השדרה.

למי מכם שיש לו ילד/ה, אתם יכולים לדמיין שמישהו דופק לה כדור בגב במפתן הבית שלכם ומשתק אותה?

ואני מבין שהיא ערבייה והם תרבות שלמה של חארות, אבל היא עדיין סוג-של בנאדם, לא? איזה צידוק מוצאים לסיטואציה כזו, זה אשכרה במפתן הבית. בגב. מרחוק. ירי אגבי כאשר ניכר שאין פרומיל של סכנה. 

לגבי הסטטיסטיקה של ״מה הסיכוי שתפסו בדיוק את השוט הזה בדיוק בפעם היחידה שמשהו כ״כ רוע-טהור קורה״ אין טעם להתייחס.

וגם אחרי כל זה, אני בטוח שה״you know whos״ יצליחו לספר לעצמם שוואלה, זה מוצדק, איכשהו. אולי כי לא היה להם שום דבר לחפש בחצר הקדמית של הבית שלהם, אולי כי זווית הרוח על עצי הזית בקוטנגס לקרני השמש גרמו לגב שלה להיראות מאיים... תמיד יש סיבות כשנק׳ המבט אכסיומטית.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 דקות, oryo כתב:

קחי כדור לגב

מעבר לכל המסביב, זה הקטע שאני הכי לא מבין. מי יורה בגב? איזו עליבות 😕

מקווה שלא יישאר שוטר לעוד הרבה זמן

לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

אה כן

כשמנרמלים שחיתות שלטונית, שוחד ופשיעה באופן כללי, מה שווים כל החוקים ההסכמים ופסקי דין? 

לפני 14 דקות, oryo כתב:

בקוטנגס

הופה! הנה מילה שלא חשבתי שאתקל בה בפורום. עכשיו יחזרו לי הסיוטים 🫠

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 18 דקות, oryo כתב:

יש כאן צילום לא פחות ממדהים של היורה ברגע ההוצאה לפועל. ממש רואים איך הוא כזה ״meh, קחי כדור לגב, פוף lol״ ויאללה - נזק לעמוד השדרה.

לפני כשנה חייל ירה והרג פלסטיני במחסום.

בהתחלה הצבא טען בנוהל שמדובר במחבל שניסה לחטוף נשק וכו׳.

אבל סרטוני וידאו מהתקרית לא הותירו לצבא ברירה ובינואר פירסמו שההרוג לא היה מחבל, לא היווה איום ולא היה אמור להיות מוצא להורג.

הצבא ניסה לעדן את הממצאים, אבל אני משום מה (לאור זה שהצבא שינה כמה גרסאות) מאמין לעדי ראיה שאמרו שזה מה שהיה:

החיילים הקימו מחסום פתע ועיכבו את הרכבים להרבה זמן. באיזשהו שלב המנוח איבד את סבלנותו וצפצף. חייל פתח את הדלת וריסס אותו בגז פלפל.

הבחור יצא מהרכב כשהוא מתקשה לנשום ולראות, התפתח חיכוך פיזי בינו לבין החייל. החייל החליט שהוא מנסה לחטוף לו את הנשק והוציא אותו להורג.

הדו״ח פורסם בינואר. שמעת משהו על עונש לחייל או למפקדים? אני לא שמעתי.

ואחרי זה גדי פה ישאל בתמימות אם אני מכיר מחקר על ענישה שונה ליהודים ולפלסטינים...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...