Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 7 שעות, CX25GTI כתב:

אתה נותן קרדיט גדול לביב ותומכיו, הם לא יצאו לרחובות , מדובר על חבורה של 0 ותו לא , מול 26 שבועות של הפגנות נונ סטופ אף אחד מתומכי הביב לא הצליח להביא יותר מ 200 מפגינים לנסיונות העלובים של ביב לארגן הפגנה.

הימין האמיתי בליכוד סולד מביבי .

למען הדיוק העובדתי, ב״הפגנת המליון״ בי-ם כן היו הרבה, לפי הדיווחים וצילומי הרחפנים שראיתי, זה הגיע לכ-120000 (גם אם זה דרש מערך היסעים רציני, ולא, ברור לי שלא שילמו להם. יש כמה מארגנים שלהם משלמים (יש תיעוד), אבל לא יותר מכ-10-20. שמותיהם ידועים.
אבל זו אכן היתה רק הפגנה אחת.
כש״אם תירצו״ נעלבו בגלל הכמות הגדולה של מפגינים נגד ההפיכה בהפגנה המקומית שלי, כאן בנתניה, העיר שהיא ערש תנועת החירות והאצ״ל, גייסו 10 ח״כים ושרים שיבואו בערב אחד (הזוי שחברי השלטון יפגינו נגד אזרחים, אבל זה מה שהיה), כולל בן-גביר.
עדיין לא עברו את ה-200 (כולל כמה הסעות מיו״ש). ספרתי באופן אישי.
בהפגנה שלנו אותו ערב היו 45000 .

לפני 9 שעות, avi 1234 כתב:

כמובן שלא דייקת בשום דבר.

לא כל פוסט אדיוטי ראוי לתגובה. ברור שלא קראת בעצמך שום דבר, כי אתה חוזר על טענות שקריות של ערוץ 14 כמו תוכי.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, PinkDolphin כתב:

למען הדיוק העובדתי, ב״הפגנת המליון״ בי-ם כן היו הרבה, לפי הדיווחים וצילומי הרחפנים שראיתי, זה הגיע לכ-120000 (גם אם זה דרש מערך היסעים רציני, ולא, ברור לי שלא שילמו להם. יש כמה מארגנים שלהם משלמים (יש תיעוד), אבל לא יותר מכ-10-20. שמותיהם ידועים.
אבל זו אכן היתה רק הפגנה אחת.
כש״אם תירצו״ נעלבו בגלל הכמות הגדולה של מפגינים נגד ההפיכה בהפגנה המקומית שלי, כאן בנתניה, העיר שהיא ערש תנועת החירות והאצ״ל, גייסו 10 ח״כים ושרים שיבואו בערב אחד (הזוי שחברי השלטון יפגינו נגד אזרחים, אבל זה מה שהיה), כולל בן-גביר.
עדיין לא עברו את ה-200 (כולל כמה הסעות מיו״ש). ספרתי באופן אישי.
בהפגנה שלנו אותו ערב היו 45000 .

לא כל פוסט אדיוטי ראוי לתגובה. ברור שלא קראת בעצמך שום דבר, כי אתה חוזר על טענות שקריות של ערוץ 14 כמו תוכי.

שכחת לכתוב שברור שסעיף השוחד חזק יותר מתמיד

כי רק השופטים וערוץ 14 אומרים שאין ראיות לאישום השוחד🤣🤣🤣

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, avi 1234 כתב:

כי רק השופטים וערוץ 14 אומרים שאין ראיות לאישום השוחד🤣🤣🤣

יש מצב אתה מביא לי הוכחה לכך שהשופטים טוענים שאין ראיות לאישום שוחד?

בגלל שהיחידים שטוענים זה הינם תומכי רפורמה.

בנושא יותר חשוב-היה היום ניסיון לפיגוע דריסה באיילון. במזל אדם אחד רק נפצע קל.

אבל הדבר הכי מזעזע בפיגוע הזה, שהוא בוצע בידי יהודי. טרור יהודי לכל דבר ועניין.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 45 דקות, arturkopit כתב:

יש מצב אתה מביא לי הוכחה לכך שהשופטים טוענים שאין ראיות לאישום שוחד?

בגלל שהיחידים שטוענים זה הינם תומכי רפורמה.

תחפש בגוגל את הפרוטוקול שכתבו השופטים.

לא רציתם מרי אזרחי?!

פורסם
לפני 7 שעות, arturkopit כתב:

סיבה ותוצאה. אל תחסום בפראות עורק ראשי במדינת ישראל כי זה מה שבא לך.

לפחות שעמי אשד היה מוריד מדים לפני שנכנס לפוליטיקה.

פורסם
לפני 6 שעות, avi 1234 כתב:

תחפש בגוגל את הפרוטוקול שכתבו השופטים.

לא רציתם מרי אזרחי?!

בוא, תמצא את הפרוטוקול.

רמז: זו היתה ישיבה סגורה, והוא מעולם לא נכתב.

לי נראה שהשופטים נמצאים בעמדה מאוד לא נוחה וחוששים מקבלת החלטות, מנסים לגלגל את תפוח האדמה הלוהט לפרקליטות.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

לפחות שעמי אשד היה מוריד מדים לפני שנכנס לפוליטיקה.

סיבה ותוצאה - אל תפרק את מדינת ישראל (ואני לא מדבר על "דמוקרטיה". אני מדבר על עצם קיום המדינה, שהחבורה השלטת עוסקת במרץ בחיסולה).

הוא הוכנס לפוליטיקה בעל כורחו על ידי שר שחורג מסמכויותיו ומתערב בפרטים המבצעיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו כל הטרור. אל תשלוט בעם אחר כי אתה משיחיסט, אל תמנע מהחרדים לסגור את המדינה כי אתה חילוני, אל תפגין נגד ההתנתקות כי בעיניך היא אסון ובכלל אל תנשום כי האויר מזוהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

סיבה ותוצאה - אל תפרק את מדינת ישראל (ואני לא מדבר על "דמוקרטיה". אני מדבר על עצם קיום המדינה, שהחבורה השלטת עוסקת במרץ בחיסולה).

הוא הוכנס לפוליטיקה בעל כורחו על ידי שר שחורג מסמכויותיו ומתערב בפרטים המבצעיים.

לדעתך יש פה פירוק של המדינה. לדעת החצי השני לא.

העובדה היא שאנשים אתמול חסמו שלא כחוק את הנתיב ומנעו מאנשים אחרים את זכות התנועה שיש להם כחוק.

לגבי עמי אשד - וואלה, הבן אדם חי באיזה סרט מדומיין. השר לביטחון פנים יכול וצריך לדרוש פינוי מהיר של כבישים אם אזרחים תקועים בו שלא כחוק. 

מחר בבוקר האתיופים יגידו לא זזים מהכביש עד שאין ראש ממשלה אתיופי, הוא גם יגיד העדפתי למנוע מלחמת אחים ולא לפנות?

המשטרה בעצם אומרת שהיא רוצה להימנע מאכיפת החוק כי היא מפחדת מהתוצאה.

לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

כמו כל הטרור. אל תשלוט בעם אחר כי אתה משיחיסט, אל תמנע מהחרדים לסגור את המדינה כי אתה חילוני, אל תפגין נגד ההתנתקות כי בעיניך היא אסון ובכלל אל תנשום כי האויר מזוהם.

פופוליזם שלא מתאים לך.

עם אחר - הם מסרבים פעם אחר פעם להפסיק לרצוח וכל הזדמנות להסכם שלום זרקו לפח.

חרדים - תריץ מפלגת החילונים ותשנה את זה בצורה חוקית.

ההתנתקות - מצחיק שאלה שטענו שחסימת כבישים בהתנתקות זאת סכנת חיים ועכשיו זאת חובה דמוקרטית. (זה עדיין לא הופך חסימת כבישים בלי התראה למוצדק לפי דעתי)

אל תנשום - כל עוד אתה לא בחיפה המצב סבבה.

• אהבתי 1
פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

מחר בבוקר האתיופים יגידו לא זזים מהכביש עד שאין ראש ממשלה אתיופי, הוא גם יגיד העדפתי למנוע מלחמת אחים ולא לפנות?

האם זה אומר שסבבה שמישהו יקח לעצמו את החוק לידיים וידרוס אותם?

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

כן, כבר מזמן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

האם זה אומר שסבבה שמישהו יקח לעצמו את החוק לידיים וידרוס אותם?

לא סבבה בכלל, אבל לא טרור.

מי שדרס אתמול יענש על ידי בית משפט על דריסה, אבל לא על ניסיון פיגוע כמו שארתור רץ להגדיר את המעשה.

אם הייתה הפגנה חוקית ואותו אדם היה מחליט לצאת מהבית בכוונה כדי לפגוע בהם הייתי זורם איתו על השטויות שהוא כותב.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

לגבי עמי אשד - וואלה, הבן אדם חי באיזה סרט מדומיין. השר לביטחון פנים יכול וצריך לדרוש פינוי מהיר של כבישים אם אזרחים תקועים בו שלא כחוק. 

השר לביטחון פנים יכול לדרוש מה שהוא רוצה מהמפכ"ל. אין לו שום סמכות לחלק הוראות מבצעיות בשטח לאף אחד.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:
לפני 45 דקות, Night Driver כתב:

פופוליזם שלא מתאים לך.

עם אחר - הם מסרבים פעם אחר פעם להפסיק לרצוח וכל הזדמנות להסכם שלום זרקו לפח.

חרדים - תריץ מפלגת החילונים ותשנה את זה בצורה חוקית.

ההתנתקות - מצחיק שאלה שטענו שחסימת כבישים בהתנתקות זאת סכנת חיים ועכשיו זאת חובה דמוקרטית. (זה עדיין לא הופך חסימת כבישים בלי התראה למוצדק לפי דעתי)

אל תנשום - כל עוד אתה לא בחיפה המצב סבבה.

אם לא תשב בתוכם הם לא יוכלו להגיע לרצוח אותך גם אם ירצו.

לגבי החרדים אני מדבר על הפגנות אלימות וסגירת שכונות בניגוד לחוק.

גם למי שלא חושב כמוני מותר להפגין וכל הפגנה ללא יוצא מן הכלל פוגעת בשגרה של אזרחים. זה חלק מהחיים במדינה דמוקרטית והכל שאלה של מינון.

סגירה של שעה זה לא סוף העום אבל סגירה של 5 שעות כמו אתמול לא מקובלת והיו צריכים לפנות יותר מוקדם גם בכוח (והפעם אין את אשד להאשים).

לגבי אויר חיפה זה למתקדמים אבל גם הענן שרובץ על המרכז לא בדיוק מביא לך חשק לקחת לריאות.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

השר לביטחון פנים יכול לדרוש מה שהוא רוצה מהמפכ"ל. אין לו שום סמכות לחלק הוראות מבצעיות בשטח לאף אחד.

אם לא תשב בתוכם הם לא יוכלו להגיע לרצוח אותך גם אם ירצו.

לגבי החרדים אני מדבר על הפגנות אלימות וסגירת שכונות בניגוד לחוק.

גם למי שלא חושב כמוני מותר להפגין וכל הפגנה ללא יוצא מן הכלל פוגעת בשגרה של אזרחים. זה חלק מהחיים במדינה דמוקרטית והכל שאלה של מינון.

סגירה של שעה זה לא סוף העום אבל סגירה של 5 שעות כמו אתמול לא מקובלת והיו צריכים לפנות יותר מוקדם גם בכוח (והפעם אין את אשד להאשים).

ואם סיימת יום עבודה ואתה בדרך לילד?

או שקרה מקרה חירום כלשהו? שעה זה גם סבבה?

אם הרף שלי הוא עיכוב של 7 דקות ולא שעה? מי נתן לך את הסמכות להחליט מה סבבה ומה לא?

ואם השר לביטחון פנים הציב דרישות למפכל והאנשים שלו לא עמדו בזה שילכו הביתה.

לפי מה שאני יודע דרישה לפנות הפגנה לא חוקית זה לא משהו שנוגד את האמנה הבינלאומית או משהו.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

ואם סיימת יום עבודה ואתה בדרך לילד?

או שקרה מקרה חירום כלשהו? שעה זה גם סבבה?

אם הרף שלי הוא עיכוב של 7 דקות ולא שעה? מי נתן לך את הסמכות להחליט מה סבבה ומה לא?

זה חלק מהחיים.

ואם יש פקק, אם יש הופעה, אם נפער בולען?

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

ואם השר לביטחון פנים הציב דרישות למפכל והאנשים שלו לא עמדו בזה שילכו הביתה.

לפי מה שאני יודע דרישה לפנות הפגנה לא חוקית זה לא משהו שנוגד את האמנה הבינלאומית או משהו.

אם האנשים שלו לא עומדים בדרישות של השר והוא לא יודע להפעיל אותם או להזיז אותם שיעיף את המפכ"ל. אין לו שום סמכות לפנות לאף שוטר ולתת לו הוראות.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לדעתך יש פה פירוק של המדינה. לדעת החצי השני לא.

איזה חצי שני? על מה אתה מדבר? לא ראית סקרים? אין שם חצי, יש שם בקושי שליש שמורכב מתוכים שעושים מה שהרב אומר להם גם אם זה לקפוץ מהגג, שליש שני זה משיחיים הזויים ששורפים כפרים ושליש נוסף זה ביביסטים בלי מוח.

עכשיו ללמה הם רוצים את זה:
שליש ראשון, חרדים, רוצים פסקת התגברות כדי לא להתגייס, מה יעשו איתה אחרי זה לא מעניין אותם.
שליש שני דתיים משיחיים רוצים למחוק את הדמוקרטיה, זה יאפשר להם להחיל את משנתם ההזויה, אפרטהייד, גירוש ערבים וכו'.
שליש שלישי עושים מה שביבי אומר, וכולם מבינים למה ביבי רוצה את "הרפורמה".
יש עוד אחד שקוראים לו יריב לוין, ילד כאפות שרוצה "לתקן" את כל מה שהפריע לאמא שלו.

בכל מקרה הם לא חצי ולא קרובים להיות חצי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...