Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק. אנחנו יותר טובים מהם. הסכמנו.

מה עכשיו?

תאזרח אותם או תתפשר איתם על מדינה עם אזרחות משלהם או תספח והם יהיו אזרחים סוג ב׳.

או שתחכה לראות אם המצב יפתור את עצמו (שיטת ביבי).

מה מאלו נראה לך הכי סביר?

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

וזאת צריכה להיות נקודת המוצא.

שכחת גם בעלת הכוח הצבאי הכי חזק (או בין החזקים ביותר) באזור, כולל חימוש ותחמושת אמריקאית ותעשיה צבאית ענפה. לא, לא צריך להתנצל על זה. כן, צריך לזכור אצל מי הכוח דה-פקטו.

לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

שמעת גינוי של חבר ממשלה פלסטינאי לרצח הנורא של 4 יהודים שבוצע באותו יום? כי אני לא.

סליחה שאני שוב מציק, זה לא אישי. אבל זה אותו וואטאבאוטיזם שהיה לפני כמה עמודים. למי איכפת מהגינויים שלהם? אני לא מצפה מהם לכלום. 

זה לא (באמת) מעניין אם הפעולות שלהם כיחידים או כחברה נובעות מאנטישמיות, שנאה ללאום הישראלי/יהודי, טינה על הפסדים בשדה הקרב ומה לא. מה שמשנה זה איך ישראל פועלת בעניין, מה החזון והאידיאולוגיה לטווח רחוק.

בן גביר טוען (באחד הראיונות המצלומים) שהם יכולים להיות תושבים נאמנים או להגר (לולז). לסמוטריץ' יש חזון משיחי של ארץ ישראל השלמה תחת "תוכנית ההכרעה". שני הוקטורים האלה הם גזר דין מוות לישראל בתצורה הנוכחית שלה.

כן, נכון להיום אין פרטנר ברמאללה. כן, גם בירושלים זה לא מעניין יותר מידי. מחזיקים את הרש"פ - על כל מגרעותיה - בחזקת חולה מונשם ומורדם כי מפחדים, כנראה בצדק, ממה שיקום ביום שאחרי.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

image.thumb.png.cfab5e42910a28f9e6d8f6f3754b38e4.png

לילד הזה היה הרבה מזל. כמה מילימטרים הצידה והכדור שעשה לו את הפס בתספורת היה מוריד לו את הראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

היידה BDS. מביא לי קטע של מישהו עם אינטרס בלי שום סיפור מאחורה. 

אם יש משהו אחד שצה"ל לא עושה זה כיסתוח. אם היה ירי לא מוצדק החיילים היו נענשים.

סורי, לא קונה. בטח לא כשהסיום זה "לא נשכח לא נסלח" כאילו גולני לקחו את הילד לתאי הגזים.

כן כן ברור. אין כסת״ח בצבא.

גם יש לי גשר למכור לך. משומש במצב טוב.

הנה עוד ילד שנהרג החודש בטעות.

לא יודע מה היה שם. יכול להיות שבאמת השיבו אש למחבלים או משהו כזה, אבל בשורה התחתונה, ילד בן 3 הרוג.

image.thumb.png.27b2c8c3c0cd897ae0500b8616e89c1c.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

עצוב מאוד 

אבל את שדה הקרב לשטחים מביאים המחבלים הפלסטינים, עד כמה שהבנתי מהכתבה החיילים לא היו הראשונים שפתחו באש, ובקרב כמו בקרב יש דם עם כל הצער והכאב. 

לא חושב שאתה מצפה מהחיילים לחטוף אש ולא להגיב או לחילופין להגיב רק אחרי חצי שעה שהם ניתחו את כל הסביבה.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

אני זוכר את ימי שבת באיזור סוסיא, פלשתינאים מלווים על ידי תעיוש (עזרא נאווי וחבריהם) התקרבו פעם אחר פעם לישובים ישראליים (או התנחלויות בשבילכם) כדי לייצר חיכוך. הם ידעו בדיוק איפה הקו, ידעו מתי לעבור אותו וידעו איך לצלם את התגובה כדי שייראו מסכנים.

צדיקים הם לא.

אלה לא צדיקים ואני לא מדבר עליהם. אני מדבר על כאלה שהקימו להם היאחזות של נערי גבעות צמוד למטע ולא נותנים להם להגיע אליו, לילד בן שנתיים שנורה כי טעו בזיהוי, לתושב שמקימים לו תצפית על הגג ועל הדרך מחרבים לו את הבית וכו'.

לא מדבר על אלה שהאים לחפש חיכוך ולא על מתנחלים שנסעו הביתה ונקלעו למארב שחייב אותם לפתוח באש.

פורסם
לפני 21 דקות, falou כתב:

אתה צודק. אנחנו יותר טובים מהם. הסכמנו.

מה עכשיו?

תאזרח אותם או תתפשר איתם על מדינה עם אזרחות משלהם או תספח והם יהיו אזרחים סוג ב׳.

או שתחכה לראות אם המצב יפתור את עצמו (שיטת ביבי).

מה מאלו נראה לך הכי סביר?

רשמתי - זורם על פתרון 2 המדינות, רק חושב שזה צריך לבוא מעמדת כוח שלנו שאנחנו קובעים את התנאים, ולא ארגון טרור.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

הנה עוד ילד שנהרג החודש בטעות.

לא יודע מה היה שם. יכול להיות שבאמת השיבו אש למחבלים או משהו כזה, אבל בשורה התחתונה, ילד בן 3 הרוג.

אתה היית לוקח את הילד שלך בן ה-3 לשטח קרב? כי אני לא.

אם צה"ל ירה על מחבלים ובטעות הילד נפגע - האשמה היא על מחבלים שהתחבאו מאחוריו או אבא שלו שסיכן אותו, לא לוחמי צה"ל.

אם אתה מאמין שצה"ל ירה בכוונה כדי לפגוע בו - אהלן BDS.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אגב, את המשפט הזה לא הבנתי. נשמע ממך כאילו יש אופציה כזאת שהחיילים ירו סתם לעבר ילד בן שלש. האמנם?

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

שטח קרב?

הם נסעו ברכב..

לפני 2 דקות, לב טוב כתב:

נשמע ממך כאילו יש אופציה כזאת שהחיילים ירו סתם לעבר ילד בן שלש. האמנם?

חיילים יכולים לירות לעבר רכב, גם בלי לדעת שיש בו ילד. גם אם הרכב לא מהווה סיכון.

אני לא בא לנתח כל מקרה עכשיו.

אני מראה שעובדתית, ילדים נפצעים ונהרגים מפעילות של חיילים, בתדירות גבוהה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אם צה"ל ירה על מחבלים ובטעות הילד נפגע - האשמה היא על מחבלים שהתחבאו מאחוריו או אבא שלו שסיכן אותו, לא לוחמי צה"ל.

אם אתה מאמין שצה"ל ירה בכוונה כדי לפגוע בו - אהלן BDS.

הילד היה בתוך האוטו עם אבא שלו והחייל חשב בטעות שזה רכב אחר של מפרי סדר, ירה והרג את הילד (ושלא ישתמע חו"ח שזה היה מכוון. לא מקנא בחייל הזה שצריך לחיות עם ילד מת על המצפון).

איך אתה מעז להגיד לאדם שהבן שלו נורה ומת ביציאה מהחניה של הבית שלו שהוא לקח את הבן שלו לשדה קרב?

אם זה שדה קרב כל מתנחל שמת זה בסדר וכל ילד שנפע מגראד בשדרות ההורים שלו אשמים?

יובל, אין לי ספק שזה לא מה שאתה חושב אז קרא את מה שכתבת ותחשוב לנסח את זה אחרת.

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

חיילים יכולים לירות לעבר רכב, גם בלי לדעת שיש בו ילד. גם אם הרכב לא מהווה סיכון.

ככה פשוט? יורים לעבר כל רכב?

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

הילד היה בתוך האוטו עם אבא שלו והחייל חשב בטעות שזה רכב אחר של מפרי סדר, ירה והרג את הילד (ושלא ישתמע חו"ח שזה היה מכוון. לא מקנא בחייל הזה שצריך לחיות עם ילד מת על המצפון).

איך אתה מעז להגיד לאדם שהבן שלו נורה ומת ביציאה מהחניה של הבית שלו שהוא לקח את הבן שלו לשדה קרב?

אם זה שדה קרב כל מתנחל שמת זה בסדר וכל ילד שנפע מגראד בשדרות ההורים שלו אשמים?

יובל, אין לי ספק שזה לא מה שאתה חושב אז קרא את מה שכתבת ותחשוב לנסח את זה אחרת.

בוא נפריד בין המקרים:

במקרה בעמוד הקודם מדובר בילד שישב ברכב, מותר וצריך לתחקר. אם אפשר למנוע פגיעה בילדים - צריך לעשות את זה.

במקרה בעמוד הנוכחי מדובר על לוחמים שחטפו אש ממחבלים, ירו חזרה והילד נפגע. זה 2 מקרים שונים.

לגבי המקרה שהילד נפגע מהירי - אם המחבלים הסתתרו בתוך אוכלוסייה אזרחית, לוחמי צה"ל לא אשמים.

אם חייל הסתכל דרך כוונת על ילד וירה בכוונה - שיישב בכלא.

מאמין גם לגבייך שאתה לא חושב שחייל צה"ל רצח ילד לכיף באמצע פעילות מבצעית.

אם מחר בבוקר צה"ל יתקוף את מצרים, ומיד אחר כך ירוץ להתחבא בגבעות מאחורי ילדים, אז כן, ההאשמה תהיה על צה"ל.

מתנחל שנרצח על ידי טרוריסט זה לא בסדר וילד שנרצח על ידי גראד גם לא, כי ארגוני הטרור מכוונים עליהם ישירות.

לפי דעתי אתה לא חושב שצה"ל מטרגט בכוונה גני ילדים פלסטינים, נכון?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

מאמין גם לגבייך שאתה לא חושב שחייל צה"ל רצח ילד לכיף באמצע פעילות מבצעית.

אם מחר בבוקר צה"ל יתקוף את מצרים, ומיד אחר כך ירוץ להתחבא בגבעות מאחורי ילדים, אז כן, ההאשמה תהיה על צה"ל.

מתנחל שנרצח על ידי טרוריסט זה לא בסדר וילד שנרצח על ידי גראד גם לא, כי ארגוני הטרור מכוונים עליהם ישירות.

לפי דעתי אתה לא חושב שצה"ל מטרגט בכוונה גני ילדים פלסטינים, נכון?

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי יובל .מ.

חד משמעית בלי לדעת מי החיילים אני בטוח ב 100% שלא רק שלא רצו את זה אלא שהם מתייסרים על התוצאה.

גם בהתמודדות עם לוחמת גרילה לא יורים בכל מחיר. אם בהתפרעות בהתנחלות לא היית יורה במצב הזה כך גם בכפר הסמוך.

• מעניין 1

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

רשמתי - זורם על פתרון 2 המדינות, רק חושב שזה צריך לבוא מעמדת כוח שלנו שאנחנו קובעים את התנאים, ולא ארגון טרור.

בו. תכיר לי מישהו שזה עובד לו עם אשתו, שהוא קובע מעמדת כוח את התנאים, אחרי זה נרים ונפתח את השיטה לרמה בינלאומית.

הסיטואציה היחידה שאני זוכר שאומה הכתיבה את השיטה הייתה אחרי מלחמת העולם השנייה, ובשביל זה צריך לשרוף קודם את הצד השני

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אוי אוי אוי 

מה יהיה? גם פה אין שוחד? 

66666.JPG

7777.JPG

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...