Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אין אפשרות פרקטית לליכוד להציג מועמד אחר במקום נתניהו שכן חוקת הליכוד קובעת בצורה חד משמעית שיושב ראש התנועה הוא המועמד לראשות הממשלה. החתימה הזאת חסרת משמעות (ולכן מגוחכת עוד יותר).

פורסם

על אותו דבר שהיא תמיד, על כלום.

צריך לציין שחוקת הליכוד לא גוברת על זכותו של חבר כנסת להמליץ על מי שהוא רוצה לפי רצונו החופשי, כלומר חברי הכנסת של הליכוד טכנית כן יכולים להמליץ על מישהו אחר - אבל זו תהיה עילה להדחתם מהליכוד ולא נראה לי שמישהו מהם יסתכן בכך. זה נראה לי כמו ספין אחד גדול, הם ההחתמה וגם הרעש התקשורתי סביב זה.

פורסם
אז על מה כל המהומה התקשורתית?

כי התשקורת והשמאל וזה. עוד נסיון נואש/פתטי לדה-לגיטימציה/רצח אופי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חתמו. לדעתי זה מאד פאתטי.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגין מתהפך בקברו, לצד שמאל משהו, ואומר: נו שוין, עברנו את פרעה, אבל אחד כמו ביבי עוד לא היה לנו...ככל הנראה גם 10 מכות לא יספיקו כאן...

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ברור שבפועל אין לזה משמעות. אז למה בכלל לעשות את זה? רצח האופי הוא לא של התקשורת וה0מאל והקרן החדשה לישראל או שאר סינדיקטי צללים מדומיינים, הוד רומו הקיסר דואג לזה בעצמו. כנראה רצה לעשות שרירים מול ליברמן ולהעביר מעין מסר "הייתי ועודני הקיסר"

פתטי מאוד, גם מצדו וגם מצד החותמים. (למרות שכנראה מי שלא היה חותם היה יעד לחיסול ממוקד בתוך הליכוד...)

פורסם

המהומה היא לנסות להחליש את מצביעי הפוטנצאלים של ליברמן. הרי ליברמן, אחרי מערכת האחרונה, ליברמן הוא הרבה יותר 'מוקצע' בפני נתניהו והליכוד.

לפי הסקרים, הוא עומד על לשון המוזנאים. אם יחלישו את ליברמן, וחלק מהקולות ילכו למפלגות הימין האחרון, הרי נתניהו לא צריך את ליברמן (כמו בממשלה האחרונה - ממשלה צרה של 61 מנדטים).

בנוסף לספין הזה, הוא להראות לבוחרי כחול לבן שאין סיכוי (לפחות בשלב הזה) לממשלת אחדות עם הדרישה שנתניהו לא יהיה רה"מ.

אף על פי שאם התוצאות הבחירות יהיו זהו למערכה האחרונה, לא תהיה ברירה לשתי המפלגות הגדולות לשבת ולמצוא פתרונות.

פורסם (נערך)

לפי הסקרים האחרונים, גם עם מפלגת העבודה יש לביבי 60-61, המגמה היא בפירוש נגדו. לפני שבוע שבועיים זה היה 63-65. כך שגם אם פרץ ירצה למכור את עצמו בזול, לא בטוח שזה יספיק. ליברמן עולה ל 10-11 במקום 8-9. נראה האם המגמה תמשיך או תתהפך לאחר מופע התמיכה בליכוד.. יש לי תחושה שליברמן יתחזק עוד.

אין לביבי סיכוי להקים ממשלה בלי פרץ או בלי ליברמן. אם שניהם מסרבים, אז אין ברירה אחרת אלא ממשלת אחדות, אחרת יהיה ממש משבר רציני במדינה ולא רק כלכלי. מקוה מאוד בשביל כולנו שלא יפזרו את הכנסת שוב.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

שמולי רמז בצורה עבה שהוא הפיל את השותפות של ליכוד והעבודה.

שמולי שהוא אחד הסמלים של מפלגת העבודה העכשווית לא יתן יד לפרץ לשבת עם נתניהו, במיוחד שהוא שקל לפרוש מהפוליטיקה.

אני לא הייתי מהמר על הסוס הזה - העבודה עם הליכוד. אמנם זה קרה בעבר עם ברק, אבל לפרץ יש קצת ערכים מפלגתים (לא כמו לברק).

פורסם

לדעתי יותר מביש מהמסמך תמיכה המטופש היה הציוץ של יאיר נתניהו נגד אדלשטיין שנמחק במהרה וחוסר התגובה של אדלשטיין.. חשבתי שהוא אחד האחרונים שם בליכוד עם עמוד שדרה. כנראה שטעיתי.

פורסם

אין בליכוד חברי כנסת עם עמוד שדרה. יש כאלה 2-3 שאפסנו אותו עד יעבור זעם בלפור, מתי שזה לא יהיה.

מטרת קמפיין החתימה היא אחת - לאותת לבוחרי ליכוד סולדי נתניהו להצביע ליכוד ולא לבזבז קולות בהצבעה למועמד שמבטיח "ליכוד כן-נתניהו לא".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...