Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני אוט' בתקציב עד 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת לקנות רכב מיני חדש (גיר אוטומטי), עם תקציב באזור 75K (אפשר להתגמש קצת אם צריך).

עד כה נהגתי רק ברכב אחד, אני לא מתמצאת כלל ברכבים, וזה הראשון שאני קונה בעצמי - לכן קשה לי לומר מה חשוב לי ברכב.

אלה השיקולים שאני מצליחה לחשוב עליהם:

- הכי חשוב שהרכב יהיה בטיחותי ואמין.

- רוב הנסיעות שלי הן עירוניות או בינעירוניות קצרות, לעיתים רחוקות מאוד משהו מסובך יותר (צפון/אילת/ירושלים וכו').

- רצוי שיהיה זול לתחזוקה, גם מבחינת צריכת דלק וגם עלות טיפולים/תיקונים וכו'.

- סגנון הנהיגה שלי הוא מאוד איטי ורגוע, אז כל השיקולים שרלוונטיים למי שאוהב נהיגה "אתגרית" לא רלוונטיים אליי.

- זאת נקודה קצת קטנונית, אבל קשה לי כשדוושת הבלמים רגישה מאוד, אין טווח לשחק עם מהירות הבלימה. באופן כללי, כל דבר שגורם לתחושה קופצנית או לא יציבה בנהיגה די מפריע לי.

אשמח לשמוע המלצות. אם החסרתי מידע רלוונטי - תגידו ואוסיף.

פורסם

אני מציע לבדוק את הפיקנטו וסקודה סיטיגו/סיאט מיי,לפיקנטו מנוע חזק יותר,היא בטיחותית ומאובזרת,הסקודה וסיאט יהיו חסכוניות יותר תודות לגיר הרובוטי,אבל הוא פחות חלק מאוטומט רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתוספת קטנה לתקציב שלך תוכלי לרכוש ניסן מיקרה אוטומטית 0 ק"מ מליסינג המוצעות בכ-82000 ש"ח "על הכביש" לכל דכפין.

היונדאי i10 האוטומטית עם המנוע הקטן - נכנסת בתקציב ואף היא שווה בדיקה.

כל האפשרויות שהציע yulianx אף הן טובות מאוד וחלקן אפילו ישאיר לך עודף מהתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...