Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי ראש מנוע לפני 10 חודשים כולל ניקוי רדיאוטר

שלשום באופן מפתיע כאשר אני בתחנת דלק כל המים שהיו במיכל הרדיאטור יצאו משום מקום (עד לרגע זה לא יודעת איך ומאיפה יצאו) מילאתי מים חזרה והכל היה בסדר - לא ראיתי נזילה או שבורח.

נסעתי ישר למוסך שיבדוק - הוא טען הלך ראש מנוע!

חייגתי למוסכניק שעשה לי את_הראש מנוע והוא טען כי אין אחריות ומצד שני לא יכול להיות שזה ראש מנוע והוא מבקש שהביא אליו את הרכב.

לקחתי פרטים מבעל המוסך שבדק ראשון את הרכב אתמול והוא אמר כי הצינור מתנפח יש בו לחץ אחרי ששיחרר אוויר ומילא מים. המצב לא קריטי אבל מרגע לרגע יהיה יותר קריטי.

היום בבוקר גררתי את הרכב למוסך שעשה ראש מנוע - הוא טוען כי זה רדיאטור!

אמר לי נחליף לרדיאטור חדש ותיראי הכל יסתדר.

חשוב לציין לא עלה לי חום של הרכב - לא היה חסר מים - הרכב לא זייף או גימגם לפני שכל המים ירדו במפתיע בתחנת הדלק אתמול.

פניתי לכמה אנשים להתייעץ וכל אחד נותן לי כיוון אחר - ראש מנוע - לחזק שוב אולי החיזוק לא טוב - הרדיאטור טוענים לא קשור.

לפני שעה פניתי למוסכניק דרך הטלפון ששאל אותי איזה מנוע זה האם פאייר או סוג אחר?

לי אין תשובה מלבד מה שכתוב לי ברשיון הרכב דגם מנוע 188A5000

כל עזרה מצידכם תבורך.

פורסם

יש כנראה לחץ יתר במערכת,שגורם לניפוח הצינור/ות וצריך לבדוק מה הסיבה לכך.

אצלי בגטס 2006 שנמכרה לפני שנה,העניין הסתכם בניקוי יסודי של הרדיאטור ובמילי נוזל קירור חדש +החלפת הצינור שהתנפח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...