Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אסור לתת לה לנהוג. כמה שעצוב לומר את זה - היא סכנה על הכביש.

היא בקושי הולכת, מה שהיא תעשה בכביש זה או תעכב את התנועה (תנהג ממש לאט), ואפילו יותר מסוכן שהיא תיהיה מעורבת בתאונה.

שלא לדבר על העובדה שהיא יכולה לקבל התקף לב באמצע כביש הבקעה עם רגל מתה על הגז במהירות של 150 קמ"ש..

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

לדעתי צריך לאפשר לה כמובן היא צריכה לעבור בדיקות בריאותיות שיאשרו זאת.

כריסטיאנו ומה בנאדם בריא בן 50 לא יכול לקבל התקף לב או שבץ פתאום באמצע הנסיעה?

פורסם

ומה לגבי הצורך בבלימת חירום חזקה? הרגל שלה תעמוד במשימה? מהירות התגובה שלה מהירה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אז מי יקנה לה תרופות? מי יקנה לה מצרכים? מי יעשה לה את הסידורים? הילדים שלה לבטח תקועים עם הראש בתחת וכל אחד חושב על החיים שלו, וכמה קשה לו כשביבי ראש ממשלה. כשבפועל הוא טס כל שנה לאירופה, לפחות פעם בשנה גם מגיע לאילת, ורק את סבתא וסבא שכחו.

אני הראשון שחושב שאנשים מבוגרים לא צריכים לנהוג, וחלקם גם מבינים את זה, אבל מה האלטרנטיבה? כל עוד אין אלטרנטיבה טובה יותר, אז אין מה לשנות את המצב. והתחבורה הציבורית, והתנאים שקשישים זוכים להם בארץ, אינם מספיקים חד-משמעית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש ויש היא נראת לי במצב טוב עוד ביום של הבחירות היה אדם מבוגר אני אשכרה החזקתי אותו מהאוטו עד הקלפי ובדרך הוא התיישב לנוח ואני לא מדבר על קילומטר הליכה מהאוטו לשם אלא מרחק של 50-80 מטר מהאוטו הקלפי היה והוא כמעט התמותת אבל כמו גיבור הצליח! העיקר נכנס לפיאט שלו בקושי ונסע גם בקושי וזה עוד גיר ידני ואני הייתי פשוט בשוק איך בן אדם שבקושי הולך מצליח לנהוג ברכב.. שיעשו לה טסט ויראו חח

• תוכן חדש...