Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט איביזה SC 2011 עם הקודן המקורי שהותקן עוד בחברה. עד היום הביטוח התסתפק בהגנה

שבאה עם הרכב + הקודן.

כיום קיבלתי מכתב שדורש ממני לסור לאחד ממרכזי השירות כדי לעשות בדיקת מיגון אמרתי מה הקץ' הסתכלתי

בדרגת המיגון שאני צריך כביכול וחשכו עיניי.

יש לי שתיי אפשריות או להתקין כספת או להתקין מערכת בסגנון של איתורן.

השאלה היא היתכן שינוי כזה ?

שנית כל כמה יעלה כל העסק הזה של להתקין כספת ?

או של איתורן ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

כנראה בגלל שהרכב הפך גניב הדרישות השתנו, כספת עולה בסביבות 400-500 שקל , למרות שיש חילוקי דעות לגבי זה ,אומרים שהיא מחממת את המחשב ויכולה לגרום לנזק.

איתורן SAVE עולה בערך 1200 שקל או משהו בסיגנון ויש תשלום חודשי של כמה עשרות שקלים .

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

לגבי עלויות אני לא יודע במדויק אז אשאיר למומחים, הסיבה לעליה דווקא מאוד ברורה,הרכב הפך ללהיט החם של השנה בכל הקשור לגנבות,מחירי הפוליסות עלו בהתאם ונוספו דרישות למיגון.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

ברור שזה הגיוני ותתחיל להתרגל שבמדינה שלנו שום דבר לא משתפר אלא רק מחמיר כשאחת ההוכחות לכך היא דרישות ומחירי הביטוח של כלי רכב. רכב שהופך להיות "להיט" אצל הגנבים מעלה את הפרמיות. במקביל מתפתחים אמצעי הגנה נגד הגנבים וחברות הביטוח מעדיפות שהרכב יהיה מוגן ככל הניתן וזה ברור. אבל הגנבים לומדים לעקוף ולהתגבר על המערכות ואז ממציאים חדשות...

גם להתקדמות הבניה של גדר ההפרדה יש השפעה וככל שהיא יורדת דרומה, משתנה מפת איזורי הגניבה וחברות הביטוח מגיבוטת בהתאם לכך. כמי שהחזיק פעם מגנום שהיה בזמנו הרכב הנגנב ביותר אני מכיר על בשרי את המציאות שכל שנה התווספו לדרישות המיגון עוד ועוד המצאות. התחיל באיתורן ואמובילייזר ואז הוסיפו נעילת מכסה מנוע ואז קודן ואז עלוקה ובמקביל כל שנה התייקר הביטוח בעוד 1000 2000 שקלים והגיע לסכומים דימיוניים של 12 וארבע עשרה אלף (!) בלי נהג חדש ובלי תביעות קודמות, עד שנמאס והעפתי את אוטו רק בגלל זה.

פורסם

אני חידשתי החודש ביטוח מקיף לאיביזה 2010. אחרי שנתיים בהם הספיק הקודן, התקנתי פוינטר מקס (המקבילה של האיתורן סייב). בדקי אצל שני סוכנים, אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח בלי זה.

פורסם

רכבי הקודם היה מסוג A4, הרכב הגיע מהמפעל עם אימובולייזר ואזעקה מקורית. המיגון סיפק את חברת הביטוח במשך כל 9.5 השנים שהרכב שימש אותי.

כשהרכב נמכר דרשה חברת הביטוח של הקונה תוספת מיגון ( :shock: ) והוא הוסיף קודנית לרכב כמעט בן עשר, שבמשך כל אותן השנים נסע אך ורק על המיגון המקורי.

הכל יכול להיות.

פורסם

כמה עולים פוינטר ואיתוראן בחודש והתקנה ראשונית.

וואלה לא מתאים לי כרגע להתעסק עם זה כספת נראה כפיתרון הזול אבל קראתי בפורום רבות שזה מחמם את המחשב רכב (זול עולה יקר ? ).

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אני שילמתי על איתוראן SAVE 1100 ש"ח כולל התקנה.

כיום אני משלם 27 ש"ח בחודש דמי מנוי.

הרכב סקודה פאביה 2011

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
תחליף חברת ביטוח תבדוק בעוד חברות:idea:

זו הצעה שאני מצטרף אליה. תמיד טוב לבדוק במקומות נוספים (סוכן ביטוח זו איננה חתונה קתולית).

כ"כ - לא רק שלפעמים נדרשים להוסיף מיגון, אלא שהאבסורד הוא, שהרכב שמחירו יורד עם השנים - לא "גורר" פרמיית ביטוח שיורדת עם ירידת ערך הרכב (אלא לפעמים גם עולה: "הרכב שלך הפך להיות גניב..." :? ).

alfa 156 2.5.

פורסם

השאלה מה אתה רוצה?

שלא יגנבו את הרכב או שיגנבו ואולי יצליחו לאתר את הרכב הגנוב ולהחזיר לך אותו שבור.

הרכב הזה גניב מאוד (גם לאחי גנבו SC 2011) עם קודן מקורי. למזלו הוא קיבל מחירון + 15% (בגלל הטבת ביטוח חדש מול ישן)

כשבתכלס אם הוא היה מנסה למכור בתקופה הזו הוא לא היה מקבל אפילו מחירון.

פורסם

למען הסר ספק - אין לי כל עניין או כסף ממכירת כספות....אני רק מתקין אותם.

לא מעט זמן ולא מעט רכבים עברו תחתי בהתקנת כספות(כמעט כולם אלומיניום, לא ברזל!) ועד היום מעולם לא נדרשנו לבצע פריצת כספת ברכב מסיבת "התחממות המחשב" או משהו בסגנון.

שבוע טוב,

עופר

פורסם
השאלה מה אתה רוצה?

שלא יגנבו את הרכב או שיגנבו ואולי יצליחו לאתר את הרכב הגנוב ולהחזיר לך אותו שבור.

אם היית יודע כמה רכבים חוזרים שלמים וכמה חוזרים בלי שריטה לא היית מדבר,אז אני אומר לך כדאי שתפסיק לדבר שטויות ולהטעות אנשים.

ובמידה ולרכב כן נגרם נזק בדרך כלל זה טוטאל לוס והרכב לא חוזר ללקוח.

כספת מונעת גניבה של רכב,וגם זה לא תמיד אבל זה אמצעי מניעה די טוב,היום יש שיטות גם לפרק כספת בזמן קצר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...