Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי את עצתכם לגבי קניית רכב יד 2

אני מתלבט בין יונדאי i30 , שנת 2009 , לבין הונדה סיוויק שנת 2008

מבחינת מחירים , המחירים של שניהם דומים . אני צריך את הרכב לזוג בלבד . בד"כ נסיעות לעבודה ובסופי שבוע נסיעות ארוכות יותר

מעוניין לקבל חוות דעת גם לגבי צריכת דלק של כל אחת

תודה

גילי

פורסם

ההונדה יקרה מהיונדאי בוודאות.

אני הייתי הולך על ההונדה-אהבתי את האינטריור שלה.

המנוע חזק יותר.

סחירות טובה יותר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מסכים עם Apple לגמרי.

השאלה היא למה אתה צריך רכבים כאלה אם אתם זוג בלבד?

הייתי במקומך חושב על מכונית מפלח הסופר-מיני, שתהיה קטנה וזולה יותר מהשתיים שציינת.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הונדה ללא ספק ואף אחד לא מסביר למה.

כולם פה שוכחים שהיונדאי מודרנית יותר בשנה, דגם גם יותר צעיר מההונדה (2006 לעומת 2008), מאובזרת יותר, בטיחותית יותר, חסכונית יותר ככל הנראה וגם יותר זולה במוסך.

חוץ מרכב סחיר וקצת יותר חזק, יש עוד שיקולים שצריכים להכנס למשוואה, ובהם הi30 יותר חזקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני מצטרף למתנגדים, לא עדיף לכם לקנות רכב קצת יותר קטן ויותר חסכוני?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל אחד והטעם שלו,

אבל אני יום אחד ישבתי בשני הרכבים בהפרש של 5 דקות, ומה לשעות, סיוויק הרגישה לי רמה אחד מעל יונדאי. תחושה של איכות ברמה אחרת.

נוחות המושבים, איכות הריפודים, עיצוב דשבורד, הגה.

מאחור - יותר מרווח לרגליים, אין בליטה ברצפה, המושב והמשענת גב נוחים יותר בהפרש גדול מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי, ההונדה, גם חוויית נהיגה ברמה גבוהה יותר וגם שומרת על המחירון טוב יותר.

הi30 לוקחת מעט בעלויות אחזקה נמוכות יותר ושנתון גבוהה יותר (שזה לא באמת טיעון פה)

פורסם

לגבי רכב קטן וחסכוני- אנחנו גרים בעמק הירדן, כל נסיעה לכיוון הגליל / רמת הגולן מצריכה עליה ממינוס 200 מטר ועד 500 מטר הר. אני רוצה רכב שמסוגל לעלות עליות עם מזגן בקיץ בלי לקרוע את הרכב ממאמץ . בגלל זה אני צריך 1600 סמ"ק ולא פחות .

פורסם

זה סוג של קיבעון שקיוויתי שכבר עבר מן העולם. פוקוס 1600 זו עגלה מתה בזמן שפאביה 1200 תעלה את העליות בקלות רבה!

מה שמשנה זה כמה כח המנוע מוציא ובאיזה אופן (מנועי טורבו נותנים כח כבר מסל"ד נמוך בלי לאמץ את הרכב) וכמה שוקל הרכב!

אל תפסול אופציות בגלל מספרי ברזל כמו 1600.

והסיוויק 1.8 צורכת ליטר ל10-11 בעיר ברוגע (אם לוחצים קצת ליטר ל9) אבל בבין עירוני ליטר ל15-16 בכיף. (לנו יש את גרסת ההאצ'בק האוטומטית, אותו מנוע, אולי הבדל קטן במשקל), שיוט ב130 הוא נינוח מאד וההגה הקצר מאוד מועיל בעיר.

לחבר יש במשפחה קורולה חדשה וI30, ולמעט הגודל, הוא אוהב יותר את היונדאי, הוא גם טוען שהיא מרווחת יותר לנהג.

אבל שוב, אם אתם אומרים שאתם מבצעים נסיעות ארוכות, אכן יש יתרון ברכב גדול יותר (לא שאי אפשר לעשות את זה בסוזוקי אלטו, אבל רכב גדול יותר גומע מרחקים יותר בנינוחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...