Jump to content

aviad1190

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

הנקודות של aviad1190

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אתמול הוצאתי את הרכב מהחברה ואני רוצה לעשות לו שיפורים קוסמטיים קלים. אני רוצה להרכיב לו סטריפ לד לבן רצוף מתחת לפנסים. איפה שיש פנסי ערפל אני רוצה להרכיב 2 לדים למטה, הבעיה היא שהדגם שרכשתי הוא gla ללא מנורות ערפל קדמיים. זה עדיין יעבוד? זה אמור להיות ליופי בלבד. מעבר לזה אני רוצה להזמין כל מיני ניקלים לקישוט מסביב לפנסים ולחלונות + ידיות בצבע ניקל . חיפשתי את כל זה באיביי אני די חדש שם ומצאתי אלפי תוצאות, אני לא יודע מה מתאים לרכב, מי הכי זול ואיזה חלקים אמורים להתלוות לכל זה. אשמח אם תוכלו לשלוח לי קישורים של מוצרים תואמים עבורי באיביי עם מחירים שפויים. תודה מראש.
  2. סוזוקי בלאנו
  3. הונדה ללא ספק
  4. קניתי רכב suzuki sx4 חדשה מהחברה. לאור המערכת הדיי עלובה שמגיעה עם הרכב החלטתי להחליף למערכת מולטימדיה. קיבלתי הצעה מהסוכנות אבל המחירים שהם מציעים לא מציאותיים בכלל, לדוגמא : NECVOX דגם I05 ב- 4400 ש"ח כולל התקנה מיבואן מקומי שעובד עם הסוכנות, בדקתי אצל יבואן מקומי פרטי והיא עולה היום בשוק כ2500 ש"ח. הדרישות שלי מהמערכת : gps, aux,usb קורא את כל סוגי הפורמטים, חברה אמינה ואיכותית, מערכת הפעלה נוחה רצוי בעברית, עדיף טאצ' למרות שיש לי כפתורים מההגה, ואשמח לעוד הצעות שלכם. עכשיו יש לי כמה רעיונות: ללכת למתקין מקומי פרטי באיזור מקום מגוריי( חיפה והקריות) ולהתקין מערכת אחרת לדוגמא פיונר סוני וכו... אם מישהו מכיר יבואן ומתקין טוב שמתעסק בזה באיזור שלי אשמח להמלצה. או להתקין תושבת לmini ipad ולשים מיני אייפד, רעיון שקיבלתי מאתר מאקו- מישהו מכיר את הפרצדורה ? עכשיו אמרו לי בסוכנות שרק מתקין שהיבואן עובד איתו מקבל תושבת תואמת לרכב ככה שזה יראה מקורי, האם עירבבו אותי? ומזה 2pin והאם זה תואם לרכב שקניתי ?
  5. הציעו לי עכשיו מולטימדיה לרכב NECVOX דגם I05 באותו מחיר כולל התקנה והכל זה שווה ?
  6. תודה רבה על התגובה. כנראה שניצלו את זה שאני משקיע על רכב חדש וניסו לדחוף לי את המערכת הזאת.. על כל מקרה פסלתי את הNecvox HQ4. אהבתי את המערכת שהמלצת עליה אבל הפריע לי מאוד שבשביל להכניס דיסק או usb אני כל פעם יצתרך לפתוח את הפאנל . אני מעוניין שהכל יהיה על המסך מוכן כולל aox . יש משהו אחר בתווך המחירים האלה כולל התקנה שמשתווה למערכת שהמלצת עליה ? תודה מראש.
  7. היום הייתי בחברת סוזוקי סניף חיפה וקניתי suzuki sx4 outdoor suzuki sx4 outdoor דגם gla הרכב הוא מאוד בסיסי בפנים והוספתי לו מערכת מולטימדיה, החברה נתנה לי מערכת מולטימדיה: מערכת מולטימדיה Necvox HQ4 - עלה לי 4400.00 כולל התקנה ואחריות ל3 שנים. עכשיו לפי מה שהבנתי המערכת נקנית מספק מקומי שעובד עם החברה והשאלה שלי היא אולי שהמחיר שנתנו לי יקר מדיי ואני יעשה את זה אצל ספק אחר, וכמובן להשיג מערכת יותר טובה ויותר חדישה במחיר יותר זול. אשמח לחוות דעת על המערכת, עם יש תמורה ראויה להשקעה ואיזה מערכת אתם ממליצים לי.
  8. בחרתי את הדגם בגלל שבתקציב הנוכחי שלי זה זה הרכב הכי גדול והכי קרוב מבחינת החזות שלו לג׳יפון. הבנתי כשאתה לא ממש מקבל את זה שהוא מזכיר את הג׳יפון אבל מבחינת חזות הוא ממש אבל ממש קרוב לזה . דברים שביאסו אותי בו זה המשולשים המוזרים מקדימה, המראה פנים הבסיסי ביותר שלו שבגללו אבזרתי אותו קצת מכל מיני מערכות וכמובן הבאגז׳ המאוד קטן אך זה המקסימום לדעתי שאני יכול לקבל בתקציב הזה. אשמח לעוד הצעות של רכבים המשתווים לגובה שלו במחיר הזה פלוס מינוס. וכמובן מה אתם חושבים על המערכת לעשות אותה בחוץ או דרך הסוכנות ? על כל מקרה ראיתי את הספייס ורסו של טויוטה וממש לא אהבתי את הצורה וכמובן כמו רוב הלקוחות את היחס. רכבים שאני רוצה לראות זה דהייטסו טריוס, וסקודה יאטי. בהתחלה חשבתי לקחת את דגם הi35 חדש דרך ליסינג פרטי אבל התבאסתי שהרכב יהיה רשום כיד שנייה מחברת ליסינג בעוד שאני משלם על רכב חדש. וכמובן תמיד רציתי רכב 5 דלתות.
  9. היום הייתי בחברת סוזוקי סניף חיפה וקניתי suzuki sx4 outdoor חדש 2012 בצבע שחור מטלי. אני מציג בפניכם את הנתונים מהחוזה ואשמח לדעת מה אתם חושבים או מה אפשר לשפר. ( שילמתי רק מקדמה לבינתיים אז ככה שהכל ניתן לשינוי) suzuki sx4 outdoor דגם gla מחיר הרכב אחרי כל ההנחות האפשריות שהצלחתי להוציא -91,444 לפני מע"מ. אביזרים ושיפורים : אביזרי רישוי- 400.00 גלאי חנייה+ צג+סגירת 4 חלונות+קודן- 1,490.00 סט חלונות חשמל אחוריים (שליטה בקונסולת בלדב)- 1.230.00 מערת מולטימדיה 4,439.00 Necvox HQ4: divix.sd.bt.gps מצלמת רוורס מתנה הכול כולל הכל (כולל אגרת רישוי ומע"מ) 105,104.20 אשמח לתגובות על המחירים, רמת הכדאיות, המערכת מולטימדיה שנתנו לי, התוספות וכו... דגם glx עולה 109,000 ש"ח והוא לא שווה את המחיר שלו. מה שהוא מציע זה רק חלונות חשמל בקרת מיזוג ממוחשבת וגלגלי מגנזיום ככה שהעדפת לאבזר את הרכב עפ"י מוצרים שיענו לצרכיי. תודה מראש.
×
×
  • תוכן חדש...