Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
alonjp - אם אתה מורח כל שטיפה, לא עדיף לך כלכלית לעבור למוצר שטוען לעמידות ארוכה יותר? ולהשתמש פחות.

כמה זמן אתה חוזר על הנוהל הזה?

אם עדיף לי כלכלית? כלכלית עדיף לא לשטוף כלל את הרכב.

וברצינות, הבקבוק מספיק בקלות ל-12 יישומים.

מבחינתי הוא מספיק לשנה, בעלות של 70 ש"ח לדעתי זה לא נורא.

כל כמה זמן אתה שוטף את הרכב ? פעם בחודש פלוס מינוס

ישנם חומרים ש"מיועדים" למריחה חוזרת כל שטיפה כהגנה. בתוכם אפשר להחשיב את הOpti-seal - פשוט לרסס וללכת. בנוסף, כמות החומר שבו מספיקה להרבה יותר מריחות מקופסא של ICEץ

אם הבנתי אותו נכון, הוא חוזר על המריחה לא בגלל איבוד ההגנה, אלא כ"שריטה" אישית שלו. כלומר יש הגנה ובכל זאת הוא מורח משום שכל כך קל ממילא למרוח אותו.

לא שריטה חבר, פשוט כל הרכב לוקח לי 15 דקות, לדעתי זניח.

האם ניסית פעם לעבוד עם ה-ICE?

אם לא אז אני בהחלט ממליץ לך לנסות, אני הופתעתי.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם עדיף לי כלכלית? כלכלית עדיף לא לשטוף כלל את הרכב.

וברצינות, הבקבוק מספיק בקלות ל-12 יישומים.

מבחינתי הוא מספיק לשנה, בעלות של 70 ש"ח לדעתי זה לא נורא.

האם ניסית פעם לעבוד עם ה-ICE?

אם לא אז אני בהחלט ממליץ לך לנסות, אני הופתעתי.

אם זה מספיק לשנה - אז באמת התמורה טובה. עבורך.

15 דקות לרכב שלם זה הספק יפה מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אשמח שתצלם את עצמך במצלמת וידאו( יש בכל טלפון בימנו) על מנת לראות כיצד אתה מורח את כל הרכב בווקס, ממתין כמה דקות במינימום לכל פאנל ומנגב היטב את הרכב בפרק זמן של 15 דק'.

אולי אני אלמד דבר או שניים..

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני לא ממש בעניין התכולה של ה-ICE , אבל שווה לתת בדיקה מה תכולת החומרים האגרסיביים (ממסים\דטרגנטים\שחיקה) .

יכול להיות שתוכל להגיע לתוצאה טובה יותר עם ווקס "טהור" יותר , אמנם בכל ווקס תקבל את המראה "הטרי" אבל בווקס עשיר בחומרים אגרסיביים לא תרוויח מבניית שכבות (Layering) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אשמח שתצלם את עצמך במצלמת וידאו( יש בכל טלפון בימנו) על מנת לראות כיצד אתה מורח את כל הרכב בווקס, ממתין כמה דקות במינימום לכל פאנל ומנגב היטב את הרכב בפרק זמן של 15 דק'.

אולי אני אלמד דבר או שניים..

אז כנראה יש שתי אופציות, או שאני שקרן או שאני לא יודע לקרוא שעון.

אני צריך להוכיח עצמי בפניך?? :shock:

אתה לא חושב שזו קצת חוצפה?

התהליך מאוד פשוט, מריחה של כל הרכב [לוקח לי בערך 5-7 דקות] ואז ישר עוברים לניגוב הרכב בדיוק באותו הסדר של המריחה[לוקח בערך אותו הזמן]. סה"כ לא יותר מ-15 דקות.

אין לי שום כוונה לצלם את עצמי עושה וקס ולעלות סרטון, אני לא עד כדי כך משועמם.

אם אתה מעוניין, בפעם הבאה שאני שוטף את הרכב אני אזמין אותך, ואתה תבצע בעצמך את הוקס [על הרכב שלי כמובן], על הדרך אני אלמד אותך דבר או שניים...

פורסם
אז כנראה יש שתי אופציות, או שאני שקרן או שאני לא יודע לקרוא שעון.

אני צריך להוכיח עצמי בפניך?? :shock:

אתה לא חושב שזו קצת חוצפה?

התהליך מאוד פשוט, מריחה של כל הרכב [לוקח לי בערך 5-7 דקות] ואז ישר עוברים לניגוב הרכב בדיוק באותו הסדר של המריחה[לוקח בערך אותו הזמן]. סה"כ לא יותר מ-15 דקות.

אין לי שום כוונה לצלם את עצמי עושה וקס ולעלות סרטון, אני לא עד כדי כך משועמם.

אם אתה מעוניין, בפעם הבאה שאני שוטף את הרכב אני אזמין אותך, ואתה תבצע בעצמך את הוקס [על הרכב שלי כמובן], על הדרך אני אלמד אותך דבר או שניים...

ידידי המתגונן, לפני הכל תרגע, הכל בסדר.:mm_yeah: , לפעמים הספקנות בי מתערבבת עם ציניות וזה בהחלט לא תמיד במקום.

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא שקרן ולא דביל וכמובן שאתה לא צריך להוכיח לי כלום.

ולא אני לא חושב שלהטיל ספק בדברייך זאת חוצפה. יצא לי לעבוד פה ושם עם ווקסים שונים ביניהם הווקס שציינת ונראה לי או שאתה עובד בצורה מאוד מאוד יעילה או לחילופין שאולי אתה עושה משהו לא נכון בעבודך.

במידה ואתה עובד בצורה מאוד מאוד יעילה אני אכן אשמח להגיע וללמוד זאת ממך, ישנה גם אפשרות שאולי אתה ממהר מידי ולא מיישם נכון את המוצר.

אני מאוד בספק אם ניתן ליישם ב5 דקות ווקס או אוטם צבע שלפעמים הרבה יותר קל לעבוד איתו על רכב שלם בצורה טובה.

ואתה ממש לא רוצה אותי מיישם ווקס על רכבך (זה יקח לי 30-45 דק שמבחינתך זה 2-3 מכוניות מבריקות) אבל אם יש לך תובנות בעניין המריחה והניגוב אני אשמח ללמוד ממך ואני בהחלט לא פוסל אפשרות זו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק בכדי לסגור מעגל.

היום נשטף הרכב שוב עם שמפו.

בשטיפה האחרונה, להסרת הקצף והליכלוך לא היה זכר לבידינג.

הוקס בוצע לפני חודשיים-חודשים וחצי.

יצויין כי באמצע התקופה הייתה הסערה הגדולה.

פורסם

אני לא עוקב באיזה ווקס אתה משתמש , אבל בווקסים מסויימים כשתופעת האגלים דועכת זה אכן מדד שהגיע הזמן לחדש אותו , הכל תלוי בתכונות וההרכבים ההידרופוביים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

carplan

אגב, ברכב שני שברשותי אשר הווקס יושם עליו כשבועיים קודם, עושה רושם שנותר בידינג, אם כי זה ברור שזה כבר הסוף.

פורסם

מחוץ לתחום שלי (יש לי ניסיון של בדיוק יומיים על הרכב עד שהחלפתי) , תן לאלון ושאר החברה לספר מה הניסיון שלהם איתו .

יש הרבה ווקסים שמאבדים את השמנים שלהם בקלות (והסופה שהייתה בישראל עם גשם שוטף , ברד והרבה חומציות זו לא קלות) , אבל נותר עדיין משטח הגנה (נפוץ בווקסים היברידיים , חצי סינטטיים חצי טבעיים , אך לא מחייב) .

פורסם

הוא יודע מה דעתי עליו, אך הוא בהחלט הצליח לשנות אותה במקצת :wink:

מרשים שי, על אף שמעולם לא הצלחתי לקבל את אותן תוצאות עם הוקס המדובר.

עם זאת, יש לזכור שלעתים רבות יש מעין התגבשות של מים גם ללא כל שכבת הגנה, פשוט בגלל הבדלי המתח החשמלי שגורמים למים להמשך חזק יותר לטיפות המים השכנות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני יודע וזוכר.

הרגשתי חובה למדוד את הדברים ולהעלותם כאן.

מעולם לא עמדתי עם סטופר. דיווחתי כאן כי הוקס הזה שורד כ 3 חודשים. כאשר הטענה הייתה לחודש או אף פחות.

מהתצפית הפעם, שכללה גם תנאי מזג אוויר קשים, נראה שזה לכיוון החודשיים-שלושה. מוכן להתפשר על חודשיים :|

יחד עם זאת כנראה שהחומר שברשותי יספיק לעוד סיבוב אחרון ואז כמובן שאתנסה באחד החומרים המיוחסים יותר והמומלצים כאן.

מעולם לא טענתי שהקארפלן הוא בטופ, רק מוצר טוב למחירו. אני עדיין חושב כך.

• תוכן חדש...