Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, במקום עבודתי אנו מיצרים גם מספר וקסים כגון פוליאתילן וקס, קרוסין וקס, פראפין וקס...

בכנות alonjp, איך אתם מוכרים ללקוחות משהו שאין דרך לודא את קיומו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה שואל ברצינות? :?

קולגייט מוכרים לך משחת שיניים עם הגנה ל 12 שעות, איך אתה בודק את זה?

חברות התמרוקים מוכרות לך דאודורנט עם הגנה ל 48 שעות, איך אתה בודק את זה?

להמשיך??

אתה אמור לסמוך על היצרן.

אגב, אנו מייצרים את הווקס עצמו, לא את התערובות אשר אתה מכיר כ״וקס״ ואשר מכילות מספר מרכיבים.

הלקוחות שלנו הם לא הלקוח הסופי אשר מורח וקס על הרכב, ולמען האמת אני ממש לא בטוח שבין הלקוחות שלנו נמצאים חברות הוקסים לרכב.

פורסם

האמת, תשובה מעולה.

רק כמה עצוב שנותרנו בלי מענה לשאלה.

למען הנוחות אני חוזר על השאלה - איך יודעים שהוקס עוד שם...?

כנראה, איש איש באמונתו יחיה. ואמונה היא מתכון לשקט נפשי :idea:

פורסם

אני קורא את התגובות האחרונות מהצד , ואני חייב לומר שיש צדק בדברים של שניכם .

אלון JP רואה את הדברים בפן הטכני טוב יותר מאיתנו , ואילו אלון הדיטיילר רואה את הדברים באופן המעשי שלהם טוב מאיתנו .

אמחיש , אלון JP נותן פה סימוכין שאפשר לעיין בהם על התופעות הרלוונטיות (הידבקות\היפרדות , מתח פנים וכו') , ובו בזמן שניכם טוענים שיש הבדל באגלי המים בין משטח אחד למשטח אחר .

אם כן , ווקס בהחלט משפיע במידה כזו או אחרת על הטקסטורה הגבשושית (נקודה נוספת שלא הבנתם אחד את השני היא במילה התגבשות , אלון הדיטיילר רק טעה בלשון , היות והמילה גבשושית היא המתאימה) של אגלי המים .

האם זה מדד מחייב להישחקות הווקס , או בכלל להימצאותו? במידת מה , אם ניתן למצוא שתחת תנאים מסויימים (נניח תנאי סביבה , רכב נקי והתזת מים זהה) ווקס אכן משנה את הטקסטורה המדוברת , אז בהחלט כל שינוי ניכר וחוזר בטקסטורה מעיד על שינוי בשכבת הווקס .

כמו כן , JP הוסיף בעניין הטל דבר נכון , והוא שאגלי הטל מפוזרים (באופן התעבותם) בצורה "נוחה" לאפקט ה-Beading .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
האמת, תשובה מעולה.

רק כמה עצוב שנותרנו בלי מענה לשאלה.

למען הנוחות אני חוזר על השאלה - איך יודעים שהוקס עוד שם...?

כנראה, איש איש באמונתו יחיה. ואמונה היא מתכון לשקט נפשי :idea:

אני קורא את התגובות האחרונות מהצד , ואני חייב לומר שיש צדק בדברים של שניכם .

אלון JP רואה את הדברים בפן הטכני טוב יותר מאיתנו , ואילו אלון הדיטיילר רואה את הדברים באופן המעשי שלהם טוב מאיתנו .

אמחיש , אלון JP נותן פה סימוכין שאפשר לעיין בהם על התופעות הרלוונטיות (הידבקות\היפרדות , מתח פנים וכו') , ובו בזמן שניכם טוענים שיש הבדל באגלי המים (נקודה נוספת שלא הבנתם אחד את השני היא במילה התגבשות , אלון הדיטיילר רק טעה בלשון , היות והמילה גבשושית היא המתאימה) בין משטח אחד למשטח אחר .

אם כן , ווקס בהחלט משפיע במידה כזו או אחרת על הטקסטורה הגבשושית של אגלי המים .

האם זה מדד מחייב להישחקות הווקס , או בכלל להימצאותו? במידת מה , אם ניתן למצוא שתחת תנאים מסויימים (נניח תנאי סביבה , רכב נקי והתזת מים זהה) ווקס אכן משנה את הטקסטורה המדוברת , אז בהחלט כל שינוי ניכר וחוזר בטקסטורה מעיד על שינוי בשכבת הווקס .

כמו כן , JP הוסיף בעניין הטל דבר נכון , והוא שאגלי הטל מפוזרים (באופן התעבותם) בצורה "נוחה" לאפקט ה-Beading .

אני מניח שתשובתו של Moonlight Theory היא המסכמת את השרשור ואת שאלתך שי.

פשוט לבדוק, כאשר הרכב ללא ווקס כלל ובתנאים נייטרליים עד כמה שאפשר, את התנהגות המים.

כך נדע האם התנהגות המים בכל זמן נתון מעידה על הימצאות של וקס. כלומר, שונה מההתנהגות הבסיסית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני יודע שזה נשמע מטורף לחלוטין...אבל מכל הבילבוצים פה הגעתי למסקנה:

בתנאים מסויימים (שאני יכול לפרט) הקארפלן אוטו פיניש מחזיק שלושה חודשים. אולי יותר, כי אני לא בודק, אלא מיישם שוב.

כבר הייתי משוכנע אחרת...

תגיד שזה לא הזוי?

פורסם
בלי מומחה אמיתי, אין מה להמשיך.

100% !

• תוכן חדש...