Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי כי אתה רגיל למכוניות יותר מידי מענינות כמו גטס או שאר דגמי יונדאי. :-P

לטעמי זו המאזדה הכי יפה שייצאה להם, והביצועים+צריכת הדלק+אבזור ברמה טובה.

פורסם

משעממת??

לדעתי היא פשוט יפה, עד היום התמונות לא עשו לה כל כך טוב אבל בתמונות האלה היא פשוט יפה.

תא הנוסעים זכה לפחות תשומת לב של מעצבים אבל הוא מאוד נקי מכפתוריאדה שמשגעת את העין.

לדעתי גם היא דיי חסרת תחרות, בקבוצת המשפחתיות הגדולות העממיות יותר רוב הדגמים לא נראים טוב במיוחד, לסופרב יש חלק אחורי מוזר, B4 נראית כמו חייזר, I40 בלבוסית מדי וכמוה גם מונדאו, הונדה אקורד עתיקה ומשעממת והפסאט דיי בנאלית.

היחידה שמעוצבת היא קיה אופטימה, היא יפה ונראית מעולה אבל לוקה מעט באובר עיצוב.

מעניין אם ההצהרות על צריכת הדלק יתפסו גם במציאות, אני לא מצפה למספרים האלה אבל מעניין אם זה יהיה טוב יותר ממתחרות אטמוספריות-אוטומטיות אחרות.

אני אהבתי.

פורסם
אולי כי אתה רגיל למכוניות יותר מידי מענינות כמו גטס או שאר דגמי יונדאי. :-P

לטעמי זו המאזדה הכי יפה שייצאה להם, והביצועים+צריכת הדלק+אבזור ברמה טובה.

אויש נו , תנוח.

זה שיש ברשותי גטס, אומר שזה מה שאני מקובע?

אם היית מכיר אותי קצת יותר,היית מגלה שהשאיפות שלי על הכביש קצת שונות מהליין של יונדאי :twisted:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אהה.. אז ברור שביחס לפרארי 458 היא נראית משעממת. מסכים איתך.

כל רכב יראה משעמם ביחס לפרארי , :lol:

על הכביש של כמות אדירה של מאזדות , 3 , 6 וכו' , הצורה הזאת הפכה לדי סטנדרטית ומשעממת בנוף המקומי ,

שמגיע רכב "לא סטנדרט", הוא מושך את העין, הוא יפה בעיניי ולא מחייב מה יש לו מתחת למכסה המנוע. אני אוהב ייחודי ועם הרבה איבזור.

רכב כמו ה6 החדשה, נראה די , עממי , חצי מנהלים וחצי סטנדרט מקומי.

לא עשתה לי את זה,

זכותי לא?

נ.ב , ביצועים וצריכת דלק, אני לא מאמין לפרסומים שלהם, בוא נראה שהיא תהיה על הכבישים של ישראל באמת למשך כמה חודשים, כיצד היא תתנהג וכמובן - מה הצריכה של הדלק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בהחלט נאה, אם כי אני עדיין מעדיף את העיצוב של הדגם היוצא.

עכשיו רק להתקמפר באלוף שדה בעוד כחודשיים-שלושה ולהתחיל לספור כמה כאלו עוברות בשעה, לשני הכיוונים.

פורסם

זכותך המלאה חבריקו, רק רמזתי לך שתגיד משעממת ביחס למה? כדי שנבין. כי רוב המתחרות שלה כמו שמייק כתב, לא מענינות יותר.

פורסם

זה שה6 מצויה לא הופכת אותה למשעממת! אולי פחות אקסקולסיבית,אבל בהחלט לא משעממת, העיצוב נראה מעולה ותא הנוסעים נראה איכותי ומזמין. חבל שהמנועים מעט עצלים.

Porsche 944 turbo

פורסם

לדעתי חיצונית היא מדהימה! נוסיף לזה שהיא מאובזרת בכל טוב.. הדבר היחיד שלא אהבתי זה עיצוב הפנים עם הקונסולה שכל דבר שם נראה לא קשור אחד לשני. יכלו להתאמץ שם יותר, או לפחות לייצר הכל באותו גוון. :-)

1420513-5.jpg

נ.ב - אולי זה רק בגלל הצילום או עקב נזק ספציפי ברכב הזה, אבל נראה שהתפירה במושב הנוסע היא לא הכי איכותית.

בכל מקרה היא מועמדת ראויה להחליף את הB4 שלי בעוד כשנתיים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
לדעתי חיצונית היא מדהימה! נוסיף לזה שהיא מאובזרת בכל טוב.. הדבר היחיד שלא אהבתי זה עיצוב הפנים עם הקונסולה שכל דבר שם נראה לא קשור אחד לשני. יכלו להתאמץ שם יותר, או לפחות לייצר הכל באותו גוון. :-)

1420513-5.jpg

מסכים איתך שיש אי אלא התאמות פה ושם אך בסה"כ התוצאה היא נהדרת וסולודית,מזכירה את איכות ההרכבה בבמוו והעיצוב בסדרה 3 החדשה.

לדעתי מאזדה שיחקו אותה עם העיצוב והנדסת האנוש די טובה,עדיפה על הדגם היוצא גם מבחינת היצע המנועים עם טכנולוגיית sky-active החדשה יהיה מעניין לראות אותה על כבישי ארצנו(מה שיקרה בזמן הקצר)המחיר הנקוב הוא לא לכאן ולא לכאן מה שיכריע ברכישה לבסוף הוא אופי הנסיעה בה ומה התמורה ביחס למחיר,אולי הגיע הזמן שלי להתחדש עם יצרנית מאזדה תציע הצעת טרייד-אין מפתה Who Know?...:roll:

פורסם

נחמד מאוד, הצריכת דלק נשמעת טוב וגם הביצועים. לדעתי הרכב ענקי מדי אבל גם כל רכב מנהלים אחר גדול מדי.

בכל מקרה, 9 שניות ל100 וצריכת דלק כזאת והמחיר לא בשמיים(דומה למה שעכשיו, לא?).

אני אומר, חכו מקסימום חצי שנה והאוטו הזה יהיה פלילי בשחור וערסמובייל בכל צבע ^^.

פורסם

המראה החיצוני מרשים מאוד.

מה שמדהים אותי הוא שהמכוניות החדשות גדלות לממדים עצומים. המאזדה 6 החדשה זהה בגודלה לקסדוס 9, שהיתה מכונית הסלון של החברה בדיוק לפני כעשור. ישבתי במאזדה 6 הקודמת והיא היתה עצומה, מי צריך את כל המרחב הזה ברכב מנהלים?

בקרוב נצטרך לתקשר בווקי טוקי עם הילדים במושב האחורי.

מסקרנת אותי צריכת הדלק. יהיה מעניין לראות אותה מתקרבת לנתון המוצהר - 17 ק"מ לליטר זה המון! קרוב מאוד לנתון של רכב היברידי. נאחל למאזדה הרבה בהצלחה.

• תוכן חדש...