Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהחלט נאה, אם כי אני עדיין מעדיף את העיצוב של הדגם היוצא.

עכשיו רק להתקמפר באלוף שדה בעוד כחודשיים-שלושה ולהתחיל לספור כמה כאלו עוברות בשעה, לשני הכיוונים.

אני לא יודע לספור עד כל כך הרבה, ולכן לא אצטרף אליך

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אם זה משעמם אז מה מרגש?

אהבתי את העיצוב, לא מנותק מהדור הקודם שאישית מאוד אהבתי (במיוחד בגרסת ההאצ'בק).

נקווה שהדור הזה ירגיש פחות "עגלה" מהנוכחי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רכב יפייפה חיצונית!

מזה: "לגרסת ה-2.5 ליטר תשודך גם מערכת ה-i-Loop לבלימה רגרנטיבית"?

צריכת הדלק תתגלה כשקר גס, מילא לחרטט אבל לא צריך להגזים.

זה מעולה שיש הבדל בתמחור בין המנועים של "רק" 10,000 ש"ח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
המראה החיצוני מרשים מאוד.

מה שמדהים אותי הוא שהמכוניות החדשות גדלות לממדים עצומים. המאזדה 6 החדשה זהה בגודלה לקסדוס 9, שהיתה מכונית הסלון של החברה בדיוק לפני כעשור. ישבתי במאזדה 6 הקודמת והיא היתה עצומה, מי צריך את כל המרחב הזה ברכב מנהלים?

בקרוב נצטרך לתקשר בווקי טוקי עם הילדים במושב האחורי.

מסקרנת אותי צריכת הדלק. יהיה מעניין לראות אותה מתקרבת לנתון המוצהר - 17 ק"מ לליטר זה המון! קרוב מאוד לנתון של רכב היברידי. נאחל למאזדה הרבה בהצלחה.

המרחבים האלו טובים לאנשים גדולים,

אני, שלא ניחנתי במימדים קומפקטיים, די מתעצבן מהמיקום של הקונסולות במכוניות המאזדה השונות בעת נהיגה. מרגיש לי צפוף וחנוק.

מה שכן , נראה שיש מגמה קבועה כעת ליצור קונסולות אשר משלימות עצמן מול הדבשבורד בכל הרכבים מהשנתונים האחרונים. כנראה שהדבר הפך להיות סטנדרט בעולם הרכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
רכב יפייפה חיצונית!

מזה: "לגרסת ה-2.5 ליטר תשודך גם מערכת ה-i-Loop לבלימה רגרנטיבית"?

צריכת הדלק תתגלה כשקר גס, מילא לחרטט אבל לא צריך להגזים.

זה מעולה שיש הבדל בתמחור בין המנועים של "רק" 10,000 ש"ח.

ההפרש הזה מלמד אותך על מרווח הרווח שיש לייבואנים על הדגמים שנמכרים לליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במראה החיצוני נראית טוב. חבל שהיא תהיה מאוד נפוצה בארצינו וזה כבר יוריד ממנה(לי לפחות).

מבחינת אבזור פנים - נראה מרשים ונחמד. לא יצא לי לשבת בפנים אך בנוגע לאיכות הבנייה והחומרים יש לי ספקות. אולי אגלה שטעיתי כשייצא לי לשבת באחת כזאת.

פורסם

רכב יפה (אם כי הוא בודאי הרבה פחות יפה עם חיפויי פלסטיק לגלגלים).

מה הקטע עם הצבע האדום? בכל התמונות ברשת וגם בסרטונים ביוטיוב אני רואה את הרכב רק בצבע הזה.

פורסם
נראית ממש יפה.

1:17 למנוע 2 ליטר ועוד של מאזדה - בדיחה.

בדיחה באותו סדר גודל של הבדיחות קונצרן פולקסוואגן, ב.מ.וו, קונצרן פיאט וכו'. בכלל יש להם חוש הומור לחברה האלה...

אגב, אני מבין שכבר יצא לך לבדוק כמה היא "שותה" באמת, או שלא?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש לרכב מנגנון כיבוי אוטומטי בזמן עמידה, מה שמפחית בצריכת הדלק. תוסיף לזה את הטכנולוגייה של סקיי אקטיב ותקבל רכב חסכוני, יחסית לגודלו ומשקלו.

מאזדה (כמו רוב היצרנים היפנים), לא תוציא כ"כ מהר מנוע טורבו קטן. היפנים רואים את האירופאיים והאמריקאים, נותנים להם להתנסות ואז כשמסתיימות מחלות הילדות מעתיקים ומשפרים, לכן לא תראה כ"כ הרבה יצרנים יפנים עם מנוע טורבו קטן, או תיבה כפולת מצמדים.

פורסם

נראית טוב, במיוחד לליסינגית ( :p )

צריכת הדלק נשמעת אופטימית מאוד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...