Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון - אחריות רצון טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש רכב חדש מצ'מפיון.

הרכב מגיע עם שנתיים אחריות מלאה ובנוסף שנה נוספת של אחריות המוגדרת "רצון טוב".

להרבה יבואנים מתחרים יש 3 שנות אחריות מלאות.

מחבר שלי בעל סיאט בת שנתיים וחצי שמעתי שאכן אחרי השנה השנייה (לכאורה לאחר תום האחריות) ארעה תקלה במתג חלון

חשמלי ואכן תוקנה לו הבעייה ללא עלות. בעל המוסך אמר לו מניסיונו שצ'מפיון תמיד מאשרים תיקון חינם בשנה השלישית.

שאלתי :

האם מניסיון חברי הפורום תמיד זה כך ואפשר להתייחס לאחריות כאילו היא בעצם של 3 שנים מלאות ?

פורסם

אם עושים את הטיפולים במהלך השנתיים במוסכים שלהם, אז לפי מה שאני יודע (רק מחברים) הם נותנים אחריות גם בשנה השלישית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אם עושים את הטיפולים במהלך השנתיים במוסכים שלהם, אז לפי מה שאני יודע (רק מחברים) הם נותנים אחריות גם בשנה השלישית.

זה רעיון מצויין!

תבחר לך מוסך באמת, רצוי מורשה שלהם ותראה שאתה לקוח קבוע, ככה תמיד תוכל להגיד שתמיד באת אליהם ולא חיפשת זול יותר וכל השטויות האלה אם יעשו לך בעיות, כביכול לשבת להם על המצפון ובמרבית הפעמים הם באים לקראתך.

פורסם

גם אני הבנתי את מה שכתבו מעלי. אם מטפלים במוסך מורשה לאורך השנתיים הראשונות, לא משפרים ולא דוחים טיפולים - צ'מפיון נותנים את השנה השלישית ללא בעיות. אני חושב שהם אפילו נותנים את זה כתוב באיזשהו אופן - תבדוק איתם...

We are the Human Race

פורסם

שנה שלישית של אחריות - חשוב מאוד. מי יחליף את המנוע אם לא תיהיה לך אחריות בשנה השלישית?

הנה קישור מעניין: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461150

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אני מבין נכון זה קומבינה על החוק שמאפשר לבצע טיפולים בכל מוסך מורשה משרד התחבורה ועדיין לממש את האחריות.

ומה שעשו בצ'מפיון אמרו קבל רק שנתיים, אם תטפל אצלנו תקבל עוד שנה, כלומר שלוש שנים (ולשנה השלישית נקרא רצון טוב)

אם תטפל בחוץ (מוסך מורשה משרד התחבורה) תקבל רק שנתיים ובשנה השלישית אנחנו לא מכירים אותך.

אם זה כך, ואני מבין נכון.

אז על החוק הם לא עוברים, אבל עדיין תופסים אותכם בעיגולים.

"רצון טוב"- גם נתנו לזה שם כאילו אנחנו איתך, ובסוף יש מי שקונה את זה.

בעוד שכל יבואן אחר נותן 3 שנים ללא התנאי.

אם היו נותנים שלוש שנים אחריות ועוד שנה של רצון טוב, היה ניתן לקרוא לזה באמת רצון טוב.

בנתיים זה עבודה בעניים

ולפי הסיפורים פה זה נראה כאילו הרצון הטוב הזה יקבע מי היה מעל או מתחת לקו העוני.

פורסם
תשמע, גם השנתיים הראשונות זה סוג של אחריות של רצון טוב. תאמין לי :roll:

לצערי אני נאלץ להסכים.

!AWDSOME

פורסם
תשמע, גם השנתיים הראשונות זה סוג של אחריות של רצון טוב. תאמין לי :roll:

גדול :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אם אני מבין נכון זה קומבינה על החוק שמאפשר לבצע טיפולים בכל מוסך מורשה משרד התחבורה ועדיין לממש את האחריות.

ממש לא. גם מרצדס נותנים רק שנתיים אחריות, ולהם אין אפילו שנה שלישית של רצון טוב. תאמין לי - ניסיתי לקבל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אני מניח שאתה צודק לגבי מרצדס.

פעם אחרונה שקנינו מרצדס היה ב 1982.

אבל ממה שאני יודע, צ'מפיון היא אינה יבואנית מרצדס.

כך שזה לא נוגד את מה שאמרתי.

אגב

כמה זמן מקבלים אחריות על VW בגרמניה?

ממה שהבנתי במקרה של הגיר זה 10 שנים ולא 5 כמו שמקבלים פה.

פורסם

בגרמניה יש אותה אחריות יצרן כמו בישראל - שנתיים!

אחריות על גיר DSG - 5 שנים.

גם לי יצא ל"בדוק" אותם בשנה השלישית והם טיפלו בי מיידית ללא עלות (אני מטפל במוסך אוטובדק ברשת היבואן)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
זה רעיון מצויין!

תבחר לך מוסך באמת, רצוי מורשה שלהם ותראה שאתה לקוח קבוע, ככה תמיד תוכל להגיד שתמיד באת אליהם ולא חיפשת זול יותר וכל השטויות האלה אם יעשו לך בעיות, כביכול לשבת להם על המצפון ובמרבית הפעמים הם באים לקראתך.

תגיד לי שאתה ציני

• תוכן חדש...