Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון - אחריות רצון טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעלים של סיאט איביזה SC 2009 ושוב סיאט איביזה SC 2011 , לצ'מפיון יש שירות מעולה, אבל יש גם תנאים , תטפל רק אצלהם גם אחרי האחריות , והם יידאגו לך לדברים הקטנים , "יד לוחצת יד" , בצ'מפיון לא מתעסקים בשטויות , מעניין אותם שהלקוח יהיה מרוצה ויחזור תמיד חזרה, עם הכסף בכיס ועם חיוך על הפנים.

seat ibiza SC special edition 2011

פורסם
זה רעיון מצויין!

תבחר לך מוסך באמת, רצוי מורשה שלהם ותראה שאתה לקוח קבוע, ככה תמיד תוכל להגיד שתמיד באת אליהם ולא חיפשת זול יותר וכל השטויות האלה אם יעשו לך בעיות, כביכול לשבת להם על המצפון ובמרבית הפעמים הם באים לקראתך.

כבעלים של סיאט איביזה SC 2009 ושוב סיאט איביזה SC 2011 , לצ'מפיון יש שירות מעולה, אבל יש גם תנאים , תטפל רק אצלהם גם אחרי האחריות , והם יידאגו לך לדברים הקטנים , "יד לוחצת יד" , בצ'מפיון לא מתעסקים בשטויות , מעניין אותם שהלקוח יהיה מרוצה ויחזור תמיד חזרה, עם הכסף בכיס ועם חיוך על הפנים.

תסלחו לי אבל אתם לא אמיתיים!!!!

אני בכלל מציע שאחרי קבלת הרכב מהסוכנות תעברו כל בוקר במוסך עם קרטון קוראסונים סתם לומר בוקר טוב.

אותי תקבלו שנה רביעית של "ליקוק יתר".

פורסם
תסלחו לי אבל אתם לא אמיתיים!!!!

אני בכלל מציע שאחרי קבלת הרכב מהסוכנות תעברו כל בוקר במוסך עם קרטון קוראסונים סתם לומר בוקר טוב.

אותי תקבלו שנה רביעית של "ליקוק יתר".

:roflmao: :roflmao:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מהנסיון המר שיש לי עם צמפיון מוטורס נושא הרצון הטוב לרוב היה רצון רע עד רע מאוד עם התנערות כללית מתקלות לא סבירות אשר גרמו לי להגיע 3 פעמים עם הפולו לצמפיון חוף שמן בחיפה על גרר.

רצון טוב ?, בכל פעם שהגעתי לשם הייתה בעיקר חוצפה גדולה ורמיזות על גבול אמירה מפורשת שאני עושה בכוונה...

אני יכול להגיד לך שבאופן אישי רגלי לא דרכה יותר בצמפיון מאז שמכרתי את הרכב , ואני כנראה לא אגיע לשם יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתם יודעים מה?

הבעייה היא החוסר באחידות בשרות בין הסוכנויות/מוסכים השונים.

אחד אומר שמקבל שרות מצויין (ונאמין לו. אם לא היה מרוצה - בטח היה מרעיש עולמות כאן בפורום) ושני אומר שקיבל שרות גרוע (ונאמין גם לו).

למה אי אפשר לתת שרות "טוב" / "ענייני" בכל האתרים הללו כחלק ממדיניות ההנהלה ?

זו הבעייה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מי שרוצה לקנות מצ'מפיון רכב חדש - שיבושם לו. אני אכלתי מהם המון מרורים בשנתיים האחרונות ואני יכול לומר שסוף סוף הרכב יוצא מאחריות ואפשר ללכת למוסך נורמלי שבעצם יודע לתקן משהו ולא רק לעשות טיפול. הרמה שלהם שואפת לבינוניות ומטה (ביקרתי ב-4 מוסכים שונים שלהם). הם תמיד אומרים שהלקוח חשוב להם, אבל זה לא מדוייק - זה הכסף של הלקוח, כל השאר זה רק טרחה עבורם.

רגלי לא תדרוך עוד במוסך של צ'מפיון או בסוכנות שלהם. נקודה. אני עוד מפגר חשבתי אולי אולי אולי לעבור לאודי A3 החדשה. אני מעדיף מאזדה3, תודה.

פורסם

הניסיון שלי איתם חיובי פלוס. בפעם היחידה שנזקקתי לשרות מעבר לטיפול רגיל, קיבלתי אותה ביגטיים בלי לערב תקשורת או דודים גרוזינים ומאז זה די קנה אותי. לקוח רגיל שקיבל שרות הוגן ולמעלה מכך כמו שנהוג בעולם הנאור ולא מובן מאליו בארצנו. לא קשור לקוראסונים ושמוראסונים. אצל יבואן אחר (לא חשוב שמות) עם רכב חדש שנתקע כי לא טרחו לחזק את המגעים של המצבר כשמסרו אותו, במקום להתנצל על הפאדיחה העיזו עוד להאשים אותי כאילו אני שיחקתי עם המגעים. מאותו רגע רק חיכיתי לגמור את האחריות כי את הרכב מאוד אהבתי. כנראה שתלוי על איזה מוסך נופלים ומתי. בסופו של דבר יבואן יכול להשקיע מליונים בשרות ובסוף אתה נופל לידיים של איזה מוסכניק שחטף דוח תנועה בבוקר בדרך למוסך והוא יוציא את זה עליך.

פורסם

צמפיון. שרות גרוע ביותר במוסכים בירושלים! ושלוש מורשים בירושלים!!

ולשלושתם אסור להתקרב. הכי גרוע זה המרכזי של ירושלים. היחס המזלזל שלהם. והתמחור השערורייתי. והדובדבן היכולת לאתר תקלות - נתנו לי הצעה של 15000 שקל. על תקלה של 250 שקל.

המלצה. לא לקנות VW.

שיתחלף היבואן האיום הזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...