Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תכוון את הרמקולים נכון ואז לא תרגיש בחוסר של הסט האחורי :D.

לכוון ? מה לכוון? תהיה מפורט !

כיוונים ? לא תמיד אפשרי במגבלות ההתקנה

חיתוכים ? אני עובד פאסיבי ..

אקולייזר ודומיו? , זה משחקים בצבע של הסאונד , אין לזה קשר עם צריך סט אחורי או לא צריך סט אחורי .. (נחזור בפעם המי יודע כמה - המטרה מבחינתי של סט אחורי זה לא פיצוי לבאסים...)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לממה נכנסתם לדיון אישי שמסבך לי תמוח במקום לנסות לעזור לי . ?

תנסו בבקשה לדבר בשפה מובנת כי אני לא דוקטור למערכות.

עכשיו בפשטות

יש לי מורל טמפו מקדימה

ומגבר 100rms

בגישור 200

אני מחליף רדיו דיסק

ואני רוצה להוסיף למערכת עוצמה כדי שתהיה מטורפת, תיקראו לזה לפוצץ תשכונה. כשאני אומר איכות אחרי כל מה שאמרתם פה נראה לי שהאיכות שאני ואתם מדברים עליה זה שמיים וארץ.

לא רוצה לרוץ למפגשים להשוויץ רוצה להיכנס לחנייה בפול ווליום להרגיש את הבאסים והסאונד נכנס ללב ושירגישו גם מחוץ לאוטו או לפחות מי שעומד קרוב....

את המורל טמפו אני לא מתכוון למכור או לזרוק. אז אפשר להעביר אותם אחורה (נראלי תחליף טוב ל6*9) ומקדימה לשים משו איכותי יותר כי אני רואה שאתם מדברים הרבה על זה שאפשר להתאים לקדימה משהו מפוצץץ ואיכותי.. ואז קיבלתי תתוצאה , אני צודק ?

באס חייב להיות חלק מהמערכת צליל בלי באס לא שווה כלום

פורסם
לממה נכנסתם לדיון אישי שמסבך לי תמוח במקום לנסות לעזור לי . ?

תנסו בבקשה לדבר בשפה מובנת כי אני לא דוקטור למערכות.

עכשיו בפשטות

יש לי מורל טמפו מקדימה

ומגבר 100rms

בגישור 200

אני מחליף רדיו דיסק

ואני רוצה להוסיף למערכת עוצמה כדי שתהיה מטורפת, תיקראו לזה לפוצץ תשכונה. כשאני אומר איכות אחרי כל מה שאמרתם פה נראה לי שהאיכות שאני ואתם מדברים עליה זה שמיים וארץ.

לא רוצה לרוץ למפגשים להשוויץ רוצה להיכנס לחנייה בפול ווליום להרגיש את הבאסים והסאונד נכנס ללב ושירגישו גם מחוץ לאוטו או לפחות מי שעומד קרוב....

את המורל טמפו אני לא מתכוון למכור או לזרוק. אז אפשר להעביר אותם אחורה (נראלי תחליף טוב ל6*9) ומקדימה לשים משו איכותי יותר כי אני רואה שאתם מדברים הרבה על זה שאפשר להתאים לקדימה משהו מפוצץץ ואיכותי.. ואז קיבלתי תתוצאה , אני צודק ?

באס חייב להיות חלק מהמערכת צליל בלי באס לא שווה כלום

תקציב ? רדיו דיסק סאב ורמקולים 1500 ורק בחריגה חריפההההההההההההה 1700 ו

• תוכן חדש...