Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני אתן רקע כללי עלי כדי שהיה כיוון לתשובות שאני מחפס.

אני איש משפחה בגיל 40 פלוס (לא ילד מתלהב על הכביש) עם משכנתא :x.

אני מעוניין לקנות רכב אימפרזה טורבו - WRX ידני 2.0, (שהאישה יש לה רכב משלה,) ואני נוסע על רכב משופר קלות וישן,רוב הנסיעות איתו זה לעבודה במשך השבוע סה"כ 35 קילומטר ליום, בכביש מהיר.

ברצוני לדעת חוץ מאשר הקניה של הרכב, מה אני צריך לקחת בחשבון שאני נוסע על רכב מסוג זה?

לדוגמה: טיפולים , אולי ביטוח יקר , החזקה יקרה יותר באחוזים נקרים, טסטים?

אשמח לאם תוכלו בבקשה לעזור לי.

נ.ב

יש לי תקציב של 65K.

תודה,

פורסם

לדעתי,מדובר מכונת נהיגה מאוד מהנה,אומנם פחות חדה מהדור שקדם לה,אבל בהחלט יותר ידידותית,נוחה ומודרנית ממנה.

אם תמצא דוגמא שמורה אתה צפוי להנות מאמינות כמצופה בסובארו,לגבי הטיפולים,אתן למבינים ממני לענות בנושא,

קח בחשבון שצריכת הדלק היא שערורייתית בהחלט,ושהרכב הזה הוא דרך לא רעה בכלל לאיבוד רישיון,במיוחד בעידן המצלמות שאנו נכנסים אליו.

בשורה התחתתונה,בתור רכב שני לסופש"ים הייתי אומר לך,לך על זה. אבל כרכב יום יומי,צריכת הדלק תהיה הוצאה מורגשת,והפיתוי להרביץ יהיה גדול ואני חושש לרשיון הנהיגה שלך.

בסוף היום,אם הלב שלך כמא לWRX לך על זה חביבי.

Porsche 944 turbo

פורסם

קח בחשבון שצריכת הדלק היא שערורייתית בהחלט

אני מנסה להבין למה אנשים ממציאים אגדות?!?!

1:9 זו לא צריכה שערורייתית כלל!

90,000 ק"מ של תדלוקים יעידו על כך שאני צודק.

בבקשה, מי שלא החזיק מעולם ברכב הנ"ל או שמע סיפורי סבתא מכל מיני אנשים - נא לא להגיב!

פורסם

אני חושב שהסכנות כאן הן באמת בעיקר הפיתוי ללחוץ על דוושת הגז.

מבחינת אמינות - אני מאמין שהאמינות תהיה מופתית כיאה לסובארו.

ממה להזהר?

1. רכבים "לא מקוריים" שעשו בהם שיפורים שניתן לזהות בצורה מידית - מעבר טסטים יהיה בעייתי יותר. אני באופן אישי לא זקוק ליותר מרמת הכיף שהיצרן מספק ברכבים האלה ובכלל, מעדיף שהרכב יהיה מקורי ככל האפשר.

2. נוחות - למרות שהדגמים של הצורות החדשות יותר הן סה"כ נוחות לישיבה, המושבים בעיקר מאוד תומכים - מדובר ברכב ספורטיבי שגם כויל ע"י כך להיות ספורטיבי

מיתלים ובולמים קשיחים יותר, צמיגים עם חתך נמוך יותר וקוטר חישוק גדול יותר -> פוגע ברכות הנסיעה ומוסיף רעשי דרך

יחד עם זאת - זה צריך להיות ברור לך שזה חלק מהFUN ברכב הזה - כרכב יום יומי לא יודע אם הייתי סובל את זה לאורך זמן - אולי בעצם דווקא בנסיעות ארוכות יותר, הייתי מאוד רוצה רכב נוח יותר ורך יותר

נקודה למחשבה עבורך.

אולי ניתן להרכיב לרכב הזה סט בולמים אקטיבי (ניתן לכוון תוך כדי נסיעה) של TEIN או יצרן מתחרה? אני מאמין שכן - תבדוק בפורום שיפורים -> יכול לתרום רבות לנוחות הנסיעה היום יומית ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מנסה להבין למה אנשים ממציאים אגדות?!?!

1:9 זו לא צריכה שערורייתית כלל!

90,000 ק"מ של תדלוקים יעידו על כך שאני צודק.

בבקשה, מי שלא החזיק מעולם ברכב הנ"ל או שמע סיפורי סבתא מכל מיני אנשים - נא לא להגיב!

א.1:9 זה דיי הרבה בהתחשב במחירי הדלק של היום,והם ועוד יצפינו.

ב.גם הבימר שלי עם מנוע 3.0 עושה" 1:11,"אבל במציאות עם הרבה כח מתחת למנוע ושלדה טובה,אני מוציא ממנה הרבה הרבה פחות.וטוב שכך,אם הייתי משייט כל היום על 110-120 עדיף לי כבר היה לקנות 320I במקום. על אותו המשקל הWRX.

אם אתה רוצה לנסוע רגוע(מאוד) ולרוץ לספר בפורום שאתה מוציא WRX 1:9 זה סבבה,לך על זה.אבל אם אתה באמת רוצה להנות הצריכה תעלה משמעותית מאוד.

עכשיו אני לא אומר חלילה ללחוץ כל הזמן,יש מקום בחיים לנהגיה מנהלית גם ברכב כזה,אבל אני מניח שחלק בילתי מבוטל מהזמן אתה תבלה באיזור ה1:7 1:6.שאולי לפני 10 שנים זה היה נסבל אבל היום עם 7.5 לליטר,זה קצת כבד על הכיס.

Porsche 944 turbo

פורסם

פשוט לא נכון, וממש אין לי כוח להתנצחויות.

מדובר על נסיעה משולבת (כביש מהיר + עירוני), לחיצות מדי פעם.

בנסיעה עצבנית אני מודה שהצריכה יכולה לרדת ל 1:6 ,אבל מי מאיתנו נוסע מאות ק"מ כשהמחט לא יורדת מ 4,000 סל"ד?

פורסם

בכל אופן, אני מגיב מעט מאוד בפורום בגלל תגובות כמו שלך. ההתנצחויות חסרות התכלית והעובדה שאתה מגיב על רכב שמעולם לא היה ברשותך פשוט מורידות מרמת הפורום.

פורסם

דיי נו לא התכוונתי לפגוע בך,מה כתבות שלך,עכשיו שולח זר פחרים ושוקלד בתצורת לב:)

אל תהיה כל כך רגיש פוצי.

במקרהדווקא כן היה ברשותי אומנם תקופה קצרה אבל הספקתי לעשות כמה אלפיי מיילים על GT באנגליה לפני כמה שנים.אז יש לי קצת שמץ,לא על WRX ולא 90K אבל אנ בהחלט לא זורק נתונים מהתחת.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם כבר בנושא הדלק עסקינן, אל תשכח לקחת בחשבון שהרכב יצרוך אוקטן 98 יקר יותר בנוסף.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני מקפיץ את ההודעה, מכוון שעדיין לא קבלתי את רוב התשובות, האם משהו בבקשה יכול עוד לעזור לי.

וכן אנא תקראו את ההודעה לי, ולא את ההתנצחויות של האנשים בהמשך.

תודה,

פורסם
א.1:9 זה דיי הרבה בהתחשב במחירי הדלק של היום,והם ועוד יצפינו.

ב.גם הבימר שלי עם מנוע 3.0 עושה" 1:11,"אבל במציאות עם הרבה כח מתחת למנוע ושלדה טובה,אני מוציא ממנה הרבה הרבה פחות.וטוב שכך,אם הייתי משייט כל היום על 110-120 עדיף לי כבר היה לקנות 320I במקום. על אותו המשקל הWRX.

אם אתה רוצה לנסוע רגוע(מאוד) ולרוץ לספר בפורום שאתה מוציא WRX 1:9 זה סבבה,לך על זה.אבל אם אתה באמת רוצה להנות הצריכה תעלה משמעותית מאוד.

עכשיו אני לא אומר חלילה ללחוץ כל הזמן,יש מקום בחיים לנהגיה מנהלית גם ברכב כזה,אבל אני מניח שחלק בילתי מבוטל מהזמן אתה תבלה באיזור ה1:7 1:6.שאולי לפני 10 שנים זה היה נסבל אבל היום עם 7.5 לליטר,זה קצת כבד על הכיס.

גם כך הרכב הישן שלי עושה 1:10 או 1:9 כך שאני רגיל לרכבים שותים דלק.

פורסם

שים לב שבwrx שילוב הגיר+ מנוע רגיש מאוד,לא נדירות כאלה שעברו החלפה של שניהם ועוד פחות נדירות אלה שעברו החלפה של אחד מהצמד.

לגבי ביטוח, כשאני בדקתי לכל נהג מעל 24 המחיר היה הגיוני מאוד ( לא זוכר בדיוק).

מאמין שתשובה לרוב השאלות שלך תמצא בסיכום הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=322084

אמנם לא ממש נתת פה פירוט לגבי הדרישות שלך מהרכב אבל לטעמי מדובר בתמורה מצויינת לשקל :-)

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

בתור אחד שהייתה לו 4 שנים2001 WRX צריכת הדלק שהייתה לרוב בגוש דן הפקוקה הרכב

היה עושה בממוצע -6.5/ 7.5 ק"מ ליטר ומיכל מלא מסיים 320-350 ק"מ דלק 98.(לא מתווכח,עובדה)

טיפולים בחברה פעם בשנה מוסך מרכזי הרצליה 2100-3500 שח לטיפול.ופעם בשלוש שנים החלפת דיסקיות

בלם (לא רפידות פעם בשנה).אמינות מופלאה וטסט עובר בנסיונות הראשונים.רכב כיפי מאוד לנהיגה לא קשיח

מידיי אבל גם לא רופס בכלל. צריך לבדוק את הרכב אצל מומחה לסובארו ויש כאלו כמה מצויינים.יש הרבה

קומבינות ברכבים האלו כיד שנייה וקשה למצוא רכב במצב מצויין.ברכב לא היו ציקצוקים של איכות הרכבה

גרועה בכלל והמצמד המקורי מחזיק לפחות עד 120000 (אצלי)במידה ולא שופרה .

ובסובארו WRX ידוע שאפשר לגמור מצמד ביומיים .

קח בחשבון שה STI כמה רמות מעליה ובגדול(גם כזו היתה לי עד לפני שנה וקצת) ואם מחפש "רכב קצה"

STI

אם לשעשוע אז סבבה.

יאללה הפסקתי לחפור...

• תוכן חדש...