Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את זה במוסך. אם הבנתי נכון מדובר על טבליות שמכניסים למיכל ומוסיפים מים וזה אמור לעבוד כמו נוזל ייעודי. כלומר זה תחליף במצב צבירה מוצק (טבליות).

האם מישהו מכאן שמע על זה? ואולי גם התנסה ויכול לספר איך זה? ראיתי שזה מיוצר בישראל אז אני מאמין שמישהו כאן שמע...

פורסם

לא בטוח לגבי טבליות אבל אני בטוח בהחלט לגבי תרכיז. ישנו חומר מרוכז ואיכותי מאוד שמגיע בבקבוקון קטן. אתה מוזג לו מים נקיים (רצוי מזוקקים) ויש לך משהו בסגנון של 6 ליטר מים איכותיים לשמשה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

פעם רכשתי מארז של חומרי ניקוי לרכב והטבליות האלו היו במארז הזה, מעין קפסולות קטנות בצבע כחול.

על ההוראות שימוש שלהם רשום שניתן להכניסן ישירות למיכל נוזל שמשות או לתוך בקבוק עם מים ותוך כמה דקות הקפסולה הזו מתפוררת וצובעת את המים בכחול.

אני לא רואה בזה משהו מיוחד, אני משתמש במים מהברז ומוסיף 2 פקקים של נוזל לניקוי שמשות, מעולם לא היתה לי סתימה או בעיה.

פורסם

יפה לשמוע שיש תרכיז וקפסולות. השאלה אם זה רק צובע את המים בכחול או שזה באמת משנה את התכונות של המים למתאימים לניקוי שמשות הרכב וגם מנטרל את האבנית

פורסם

זה רק קפסולות של אקסטזי חחח:-o

הקפסולות לא נותנות צבע כחול, אלא יש בהם חומר מיוחד לשמשות.

כמו"כ התרכיז , - חומר מיוחד ולא סתם צבע .

אלי.

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

ניתן להשיג אצל סוכנות פלדמן שמשווקת גם את שמני קסטרול, 18-19 ש"ח לערך לחפיסה של 6 יחידות.

ניסתי בעבר -לא רע, טבלית אחת טובה ל4 ליטר אז יוצא שזה חסכוני.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

שכחתי לציין כי הקפסולות האלו צובעות את המים בצבע כחול חזק מידי עד כדי שהוא היה גורם לכתמים על הצבע של הרכב שהיו יורדים בקלות עם שטיפת הרכב.

לגבי התפקוד שלהם בניקוי השמשה זה לא שונה ממים רגילים וקצת ספרי חלונות.

פורסם

לאחרונה ביקרתי באוטוסטור קניתי מיכל של 5 ליטר נוזל שמשות של סונקס, מנקה פגז וגם ריח מעולה, לפני זה היה לי של קארפלן עם ריח תפוח שזה גם חזק, הריח ממש מורגש ברכב.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
ניתן להשיג אצל סוכנות פלדמן שמשווקת גם את שמני קסטרול, 18-19 ש"ח לערך לחפיסה של 6 יחידות.

ניסתי בעבר -לא רע, טבלית אחת טובה ל4 ליטר אז יוצא שזה חסכוני.

וואוו זה מאוד זול. :-D

לא ידעתי שיש אפשרות להוסיף תכונות ניקוי למים מהברז. זה מעלה תהיה גם לגבי שאר מוצרי הנקיון שמוכרים לנו. למה לעזאזל צריך לקנות בקבוקים לניקוי כללי/שמשות/רצפה אם אפשר לקנות קפסולות שגם קלות יותר וגם נוחות יותר. לא יכול להיות שרק אני חשבתי על זה. מישהו אמר רעיון עסקי???:wink:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

אגב - לא הבנתי למה צריך ריח לנוזל שמשות :shock:

פורסם

תעשה חיפוש, כל טיפ לחסכון ב"מים כחולים" הועלה בפורום בעבר.

אני עושה "פטל", שופך קצת נוזל ניקוי שמשות למיכל ריק וממלא את השאר במים שעברו סינון אבנית.

במצטבר יש לי למעלה מ 10 שנות נסיון עם הפטנט הזה וללא סתימה אחת במערכת. מיכל של 4 ליטר נוזל שמשות מספיק לי לשנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה רק קפסולות של אקסטזי חחח:-o

הקפסולות לא נותנות צבע כחול, אלא יש בהם חומר מיוחד לשמשות.

כמו"כ התרכיז , - חומר מיוחד ולא סתם צבע .

אלי.

אל תמהר מאוד לשפוט את "התרכיז". מדובר באחד המוצרים הטובים בשוק. תהיה בטוח שהוא שווה הרבה יותר מהמים הכחולים שמוכרים באריזות בגדלים שונים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אל תמהר מאוד לשפוט את "התרכיז". מדובר באחד המוצרים הטובים בשוק. תהיה בטוח שהוא שווה הרבה יותר מהמים הכחולים שמוכרים באריזות בגדלים שונים.

מוצר מצוין ,משווק ע"י פטרוטק ועושה עבודה טובה

• תוכן חדש...