Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סוג מנורה צריך לטיוטה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טיוטה 2005 SUN

נשרפה לי מנורה.

פרקתי את זה , זה בא עם 2 כניסות. יש לי אחת בצד עם 3 אז נראה לי שלא מתאימה הזאתי עם 3 אולי היא לאור הגבוהה...

איזה סוג זאתי עם ה-2. מה לבקש בדיוק בחנות אבזרי רכב? ואם קצת הסבר על הדרך אז גם תודה.

פורסם

יש מספר סוגי נורות פופולריים H1 H3 H7 הן נורות בעלות חוט להט אחד, וH4 היא בעלת שני חוטי להט.

ההבדל הוא שנורת H4 משמשת גם לאור גבוה וגם לאור נמוך, לכן גם יש לה 3 פינים.

מה שאתה צריך לעשות זה לקחת את הנורה שפירקת, ולחפש עליה כיתוב בכיתוב יהיה רשום איזה H היא. גם לחנות חלפים הקרובה לביתך ומצא את הנורה על המדף, איזה חברה? לא כלכך משנה, אלא אם כן בא לך לשים נורות עם אור לבן יותר. נורה עולה כ30-40 שקלים לרגילות (אולי תמצא יותר זול מחוץ לאוטודיפו).

אם אתה רוצה הסבר יותר מדוייק כתוב HEADLAMP בויקיפדיה.

נ.ב.

יתכן וסוג הנורה כתוב בספר הרכב, בדוק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סוג הנורה כתוב על הנורה. אם כבר פירקת, תוציא את הנורה השרופה ותראה איזה סוג היא.

כמו שנאמר, יכול להיות H1, H4, H7. יש גם סוגים נוספים של נורות. מניסיון שלי שהזמנתי נורות לא מתאימים לפי חיפוש באינטרנט, עדיף לבדוק פיסית איזו נורה אתה צריך בדיוק לפני שאתה הולך וקונה.

פורסם

אגב חשוב מאד, כשתרצה להתקין את הנורה החדשה אל תגע בזכוכית בידיים חשופות! זה משאיר כתמים שומניים ומקצר מאד את חיי הנורה!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אגב חשוב מאד, כשתרצה להתקין את הנורה החדשה אל תגע בזכוכית בידיים חשופות! זה משאיר כתמים שומניים ומקצר מאד את חיי הנורה!

אפשר הסבר בבקשה? כלומר, למה כתמים שומניים בצד החיצוני של הנורה מקצרים את חייה?

פורסם

תודה לכולם

בקיצור פרקתי את זה וזה מסוג H7

הבאתי 2 סיניות בעלות 30 שח

שמתי במקום וזה עובד אבל משהו שם לא מתלבש, כאילו אין בסיס רחב למנורה

והיא כזאת רופפת אבל לא יכולה ליפול..

צריך להביא סוג אחר?

פורסם

אלכס, כי הזכוכית מתחממת כשהנורה דולקת, ותביעות האצבע פוגעות בפיזור החום שלה, ואז מרוב חום הנורה נשרפת.

פותח השרשור, שים לב שאולי הכנסת את הנורה על הצד, יש לה מגרעות שהיא נכנסת לתוכן ולכן תיכנס רק בכיוון ספציפי אחד, בנוסף אל תשכח לסגור את קליפס המתכת. ורק אחרי זה את הקונקטור ובסוף את האטם.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...